• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Brann - Tromsø

Started by Xminator, February 15, 2006, 18:39:18 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Nixon

Enig med Langhår om disse spillerne. I tillegg vil jeg nevne Martin Knudsen. Kanskje ikke den vi hadde mest tro på før kampen, men han gjorde seg slett ikke bort. Venstrekanten til Tromsø var knapt i nærheten av å komme rundt og slå innlegg. Flott å se at "hakkekyllinger" som Haugen og Knudsen hever seg opp til godt TL-nivå!
Rød makt på Hansa

kabelmann

Synes Knudsen gjorde mye bra idag. Og har du sett, PVM får skryt av BA. Er mobbekampanjen avlyst allerede? Dette er da ikke BA verdig? Jeg venter en leder fra Natlandsmyr i morgen hvor BA tar kreditt for PVMs comeback: "BA-kritikk tente PVM!"
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

Nixon

La merke til at Tromsø-keeper applauderte mot Hansa etter kampen, og i BA skryter han voldsomt av stemningen på Stadion.

Tromsø-keeperen var full av beundring over Brann og lagets supportere.
- Det var en suveren atmosfære, og bra spill, særlig av Brann. Det var slike kamper vi skulle spilt hver uke, sier Borch.


Nesten så jeg kan like fyren...
Rød makt på Hansa

Nixon



Lurer litt på hvor han hadde denne da han ble kroppsvisitert...
Rød makt på Hansa

erik1

hmm hvor hva bt henne?ser at på bt.no står det Ti minutter var han igjen frempå og la Erlend Hanstveit i bakken??:hmm noe som ikke stemmer, det var Huseklepp han TIL spiller tok da , det så jeg, enig eller? ja gratis med 3 poeng,,kan bli en spende dette her,!!
i e fra bergen-og vi e stolt over det!!!!! :D

krøvel vellevold

Vi har full defensiv kontroll og det er flere ganger nære på at vi scorer flere. TFL's skudd på slutten var nydelig. Samtidig er det betenkelig at vi ikke vinner klarere når vi tross alt spiller 11 mot 10 i nesten en hel kamp. Men men... vi fikk tre poeng, og det er over all forventning med tanke på at det hadde vært klassisk Brann å tape nå. Lurer bare på hvordan det ville gått med 11 mot 11. Med tidlig ledelse til samene, lå det liksom i kortene at de ville ligge med 11 mann innenfor 5-meteren resten av kampen, samt ligge og rulle seg i et kvarter hver gang noen snubler i lissene. Det kunne lett blitt en kamp med mye stanging mot et ultradefensivt TIL-lag. Takke faen for at de fikk en mann utvist!
Legg ned hele klubben!

Bruiser

Ein flokk sauer leda av ei løve vil alltid slå ein gjeng løver leda av ein sau

Langhår

Quote from: "Nixon"Enig med Langhår om disse spillerne. I tillegg vil jeg nevne Martin Knudsen. Kanskje ikke den vi hadde mest tro på før kampen, men han gjorde seg slett ikke bort. Venstrekanten til Tromsø var knapt i nærheten av å komme rundt og slå innlegg. Flott å se at "hakkekyllinger" som Haugen og Knudsen hever seg opp til godt TL-nivå!


Knudsen ble (selvsagt) glemt. Kjempekamp av ham også idag. Virkelig på hugget. Aggressiv og med oppover på kanten en rekke ganger. Virkelig artig når avskrevne spillere gir kritikerne en solid smell på kjeften.

Forøvrig synes jeg at vi skulle scoret et par mål til idag. Dermed er konklusjonen klar: Mjelde må gå!
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

rødesk

oen må gå...!

Brann Patriot

Herlig med 3 poeng (I dag og) :D

Bataljonen

Quote from: "rødesk"


Og den turen kan du melde deg på HER
Brukes kun til moderering på forumet!
Er ikke i bruk av Brann Bataljonen Bergen sitt styre!

Mvh
Christian Bøe

krøvel vellevold

Hvorfor driver Huseklepp hele tiden og sparker ballen laaangt fremfor seg når han skal runde en spiller? Han mister jo ballen hele tiden på den måten!
Legg ned hele klubben!

Bruiser

Quote from: "krøvel vellevold"Hvorfor driver Huseklepp hele tiden og sparker ballen laaangt fremfor seg når han skal runde en spiller? Han mister jo ballen hele tiden på den måten!
Ein flokk sauer leda av ei løve vil alltid slå ein gjeng løver leda av ein sau

Tobby

Mjelde BLIR!!!!! Mjelde e Kongen!!!
rann Bataljonen Bømlo

rødesk

Quote from: "Bataljonen"
Quote from: "rødesk"


Og den turen kan du melde deg på HER


Meg og noen kompisser vurderer å reise, men ikke alle er medlemmer i BBB.. Må man være medlemm for å være med på bussen?
oen må gå...!

Bataljonen

Quote from: "rødesk"
Quote from: "Bataljonen"
Quote from: "rødesk"


Og den turen kan du melde deg på HER


Meg og noen kompisser vurderer å reise, men ikke alle er medlemmer i BBB.. Må man være medlemm for å være med på bussen?


Ja for å reise organsert med Bataljonen krever dette medlemskap. Medlemskapet kan kjøpes ved bussavgang.
Brukes kun til moderering på forumet!
Er ikke i bruk av Brann Bataljonen Bergen sitt styre!

Mvh
Christian Bøe

Stalin

Tips: Hva med å la folk reise uten medlemskap av Bataljonen, men rabatt til medlemmer?

Endre

Quote from: "Nixon"

Lurer litt på hvor han hadde denne da han ble kroppsvisitert...

Hehe, der er jakken min med i venstre billedkant. De tok kjeglen inn i pausen, ikke så streng kontroll da. Vi hadde en utrolig morsom kamp, men det vises vel på bildet! :D

Bataljonen

Quote from: "Stalin"Tips: Hva med å la folk reise uten medlemskap av Bataljonen, men rabatt til medlemmer?


For å få flere på borteturer og "fylt" opp bussen kan dette være et alternativ. Dette er en diskusjon vi kommer til å ta i styret om vi skal foreta oss noe.
Brukes kun til moderering på forumet!
Er ikke i bruk av Brann Bataljonen Bergen sitt styre!

Mvh
Christian Bøe

Brannmus

Syntes Tromsø sine nettsider slår til med journalistikk av høy klasse:

"Tre eksempler illustrerer dette:

1. Roars første gule kort
Dommeren blåser frispark til Brann, Roar Christensen registrerer ikke dette, slår ei perfekt pasning til Lars Iver Strand i fin bevegelse bredt til høyre. Gult kort - for å sparke bort ballen!!! Sparker man bort ballen gjør man det på en helt annen måte enn å spille en lagkamerat fram!

2. Roars andre gule. Litt uren duell, Roar litt sein, legg mot legg, begge spillerne faller, Roar skades. Frispark, ja, men gult?

3. Lars Ivers gule
Frispark mot Lars Iver, som tar ballen med hendene og kaster den i bue 4 meter bakover. TIL ligger jo under, vi vil ha ballen hurtig i spill, Andresen tar i mot og setter i gang. Dommer stopper for å gi gult kort! Er det handball vi bedriver!"

Reagerte spesielt på disse to første tingene de kommenterer rundt kampen.

1. Hva skal dommeren gjøre? Han har blåst, alle hørte det utenom Christensen. Om dommeren ikke skal gi gult kort, fordi man slår en fin pasning i det man slår vekk ballen er jo også en ubegrepelig påstand.

2. Huseklepp er på vei i full fart på en overgang som kan bli farlig. Christensen kommer inn, legg mot legg og sender han i bakken. Klar sabotasje av spillet, og soleklart gult kort.

Xminator

1. Christensen så meget godt at det var frispark. Han står da for pokker vendt mot dommeren :p At han prøver å snakke seg bort fra dette etterpå er jo naturlig. Hadde de vunnet hadde han holdt kjeft. Mener å huske en av våre spillere fikk en lignende i trynet uten de helt store reaksjonene (mulig fordi vi vant :p)

2. Knotter mot kne. Bakfra. Og spiller på vei i lengderetning mot motstanders mål. Det var soleklart gult på så mange nivåer at det ikke er gøy engang. Er rimelig sikker på at Christensen går i toget i morgen - og stiller på første trening uten blåmerker. Hadde han ikke sett gult kort hadde han mirakuløst hoppet fra båren og vært på banen igjen før ballen hadde rullet mer enn 10 meter.

3. Gikk Strand gult kort? Det gikk meg hus forbi i enveiskjøringen :)

Enormt gledelig at vi endelig får noen mål fra midtstopperene våre. Det kan være forskjell på 2. og 6. plass til slutt... For ikke å snakke om Vaagan Moen som nå nærmer seg Kvisvik - ikke bare som dødballspesialist, men også i scoringer...

krøvel vellevold

Med 18 poeng etter 8 kamper, har vi gjort vår beste serieåpning noensinne! (Toppdivisjonen f.o.m. 61/62 da den ble samlet i én gruppe).

Nærmest kommer
- 1961/62: 17 poeng etter 8 kamper. Gull til slutt.
- 1974: 17 poeng etter 8 kamper. 4.plass til slutt.
- 2000: 17 poeng etter 8 kamper. Sølv til slutt.

I gullåret 63 ville vi stått med kun 11 poeng.
Alle sesonger selvsagt regnet om til 3-poengsregelen.
Legg ned hele klubben!

ChrisBGG

Var helt rått! Morsomt å treffe opdal på byn i dag og! Fin i formen og glad som en lerke! :P Verdens beste keeper! !!!!
Fikk vell kanskje den dårligste autografen han noensinne har skrevet!!
8)
 R A N N

UnnamedFeeling

http://thepiratebay.org/details.php?id=3485313

Kampen tatt fra FXTV webtv. Mangler siste minuttet eller deromkring, etter at TFL kom innpå. Sendingen til FXTV (eller, det jeg lastet ned...) stoppet etter ca 91 min. Men likevel...
quot;Det er godt med alt som er gjort", sa mannen. Han tørket seg i ræven før han dreit.

Snublefot

Quote from: "Stalin"Tips: Hva med å la folk reise uten medlemskap av Bataljonen, men rabatt til medlemmer?


Første gang jeg hører noe fornuftig fra den karen.. og stiller meg bak dette forslaget.

Anngående kampen, så ser jeg tromsø klager over dommeren...

Fint, jeg melder meg på, han var elendig..

2 klare straffer blir oversett, og han er jo nærmest blind på flere situasjoner..

Nei, Brage.. du suger!

Tom C

Quote from: "Xminator"1. Christensen så meget godt at det var frispark. Han står da for pokker vendt mot dommeren :p At han prøver å snakke seg bort fra dette etterpå er jo naturlig. Hadde de vunnet hadde han holdt kjeft. Mener å huske en av våre spillere fikk en lignende i trynet uten de helt store reaksjonene (mulig fordi vi vant :p)

2. Knotter mot kne. Bakfra. Og spiller på vei i lengderetning mot motstanders mål. Det var soleklart gult på så mange nivåer at det ikke er gøy engang. Er rimelig sikker på at Christensen går i toget i morgen - og stiller på første trening uten blåmerker. Hadde han ikke sett gult kort hadde han mirakuløst hoppet fra båren og vært på banen igjen før ballen hadde rullet mer enn 10 meter.

3. Gikk Strand gult kort? Det gikk meg hus forbi i enveiskjøringen :)

Enormt gledelig at vi endelig får noen mål fra midtstopperene våre. Det kan være forskjell på 2. og 6. plass til slutt... For ikke å snakke om Vaagan Moen som nå nærmer seg Kvisvik - ikke bare som dødballspesialist, men også i scoringer...
Aldri mer Obos....

tormi

SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

Stoffi

"- Det var en suveren atmosfære, og bra spill, særlig av Brann. Det var slike kamper vi skulle spilt hver uke, sier Borch."

Sakset fra BA, tromsøkeeperen skryter.
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

BrannFa(e)n

Snublefot: Vil bare nevne en ting. Personlig synes jeg at Brage gjorde en helt kurant kamp, men linjedommeren viser igjen at nivået på sidene er jævlig labert. Det var han som skulle sett straffen (i 2. omg), det var han som vinket for at ballen var ute når den var på streken, og det var han som lot tromsøspillere fortsette å spille når ballen hadde vært ute. Mer enn akkuratt dette husker jeg ikke, men den dommeren var faen meg dårlig.
rannfasiten

Xminator

Det er vel hit han vil når vi har solgt Opdal til Real Madrid i sommer :p

Prøver meg på en liten børs.

Opdal. 10 - vi vant.
Knudsen. 10 - vi vant.
Sigurdson. 10 - vi vant.
Bjarnason. 10 - vi vant.
Hanstveit. 10 - vi vant.
Huseklepp.  10 - vi vant.
Andresen. 10 - vi vant.
Haugen. 10 - vi vant.
Vaagan Moen. 10 - vi vant.
Winters.  10 - vi vant.
Miller. 10 - vi vant.

Ludvigsen. 10 - vi vant.
Memelli. 10 - vi vant.

(Alvor. Knudsen var konge på backen, Sigurdson ekstremt god i forsvar, Bjarnason ble tilgitt essespill i første omgang etter målet. Ellers som forventet).

Henki

Quote from: "Brannmus"
2. Roars andre gule. Litt uren duell, Roar litt sein, legg mot legg, begge spillerne faller, Roar skades. Frispark, ja, men gult?

Ballen skal fremover!

Bjarte

Må bare ta med ett innlegg fra Isberget sitt forum, skrevet av Quick som selv var på kampen i går:

"Jeg må bare legge til at å spille borte mot Brann er en opplevelse, det var en helt sinnsyk stemning der till tider - og det var sang i fra alle 4 sidene, det har jeg aldri opplevd på noen stadioner før, verken i Norge eller utlandet. Brann har kanskje ikke Norges beste stående syngende supportere, men de har Norges beste publikum!"

Snublefot

Quote from: "Bjarte"Må bare ta med ett innlegg fra Isberget sitt forum, skrevet av Quick som selv var på kampen i går:

"Jeg må bare legge til at å spille borte mot Brann er en opplevelse, det var en helt sinnsyk stemning der till tider - og det var sang i fra alle 4 sidene, det har jeg aldri opplevd på noen stadioner før, verken i Norge eller utlandet. Brann har kanskje ikke Norges beste stående syngende supportere, men de har Norges beste publikum!"


slikt gleder ihvertfall mitt hjerte... godt å høre, spesielt fra mostanderens supportere..

C@Bøe_79

Quote from: "Endre"
Quote from: "Nixon"

Lurer litt på hvor han hadde denne da han ble kroppsvisitert...

Hehe, der er jakken min med i venstre billedkant. De tok kjeglen inn i pausen, ikke så streng kontroll da. Vi hadde en utrolig morsom kamp, men det vises vel på bildet! :D


Dette er vel Stian Storebø om jeg ikke tar feil,en god gammel Baune-legende.
Bergen og Hansa til eg dør!!!!!

Vær med og støtt tifo-gruppen med noen kroner, kontonummer 3628.52.72631

C@Bøe_79

Quote from: "Snublefot"
Quote from: "Stalin"Tips: Hva med å la folk reise uten medlemskap av Bataljonen, men rabatt til medlemmer?


Første gang jeg hører noe fornuftig fra den karen.. og stiller meg bak dette forslaget.

Anngående kampen, så ser jeg tromsø klager over dommeren...

Fint, jeg melder meg på, han var elendig..

2 klare straffer blir oversett, og han er jo nærmest blind på flere situasjoner..

Nei, Brage.. du suger!



Det er jo det de har i BBB,det er 200kr billigere å reise for de som er medlem.
Og når du har reist en gang er du medlem,og neste gang får du  det 200kr billigere.

Og Brage: Det er vel strengt tatt bare Memelli sin som er soleklar,og den skulle vært frispark. Men han har revet seg løs før han blir tatt innfor,så det er straffe. PVM sin kunne lett blitt straffe det også,han blir regelrett løpt ned.. Ellers klarer Brage seg ok,fantastisk bra dømt på det røde kortet. Ikke mange som hadde gjort det etter 24min.
Bergen og Hansa til eg dør!!!!!

Vær med og støtt tifo-gruppen med noen kroner, kontonummer 3628.52.72631

Snublefot

Quote from: "C@Bøe_79"
Quote from: "Snublefot"
Quote from: "Stalin"Tips: Hva med å la folk reise uten medlemskap av Bataljonen, men rabatt til medlemmer?


Første gang jeg hører noe fornuftig fra den karen.. og stiller meg bak dette forslaget.

Anngående kampen, så ser jeg tromsø klager over dommeren...

Fint, jeg melder meg på, han var elendig..

2 klare straffer blir oversett, og han er jo nærmest blind på flere situasjoner..

Nei, Brage.. du suger!



Det er jo det de har i BBB,det er 200kr billigere å reise for de som er medlem.
Og når du har reist en gang er du medlem,og neste gang får du  det 200kr billigere.

Og Brage: Det er vel strengt tatt bare Memelli sin som er soleklar,og den skulle vært frispark. Men han har revet seg løs før han blir tatt innfor,så det er straffe. PVM sin kunne lett blitt straffe det også,han blir regelrett løpt ned.. Ellers klarer Brage seg ok,fantastisk bra dømt på det røde kortet. Ikke mange som hadde gjort det etter 24min.


helt enig på det røde kortet..  men den andre taklingen er så stygg at jeg tror brage er oppe med det gule kortet i hånda før han ser hvem som skal få det..  er ikke sikkert han hadde gitt gult om han skjønte det ville blitt rødt før han faktiskt stod der med kortet i hånda.

Det røde kortet var bra.. resten av kampen synes jeg han var relativt dårlig..

SKBMiller

bra kamp og god stemning.

det blir gull i år, håper mest mulig folk drar til Skien på søndag. Blir masse Brann-supportere da og forhåpentlighvis 3 poeng :D

Brann/Bergen

Herlig at vi vinner nok en kamp, usikker kordan det ville blitt om vi hadde spilt 11 mot 11. Men det har vel egenltig ingen betydning, vi seiler videre med 18 poeng. Til tider var det helt sinnsykt bra med stemning, på hele stadion, men det var noen perioder det var helt stille. Var inne på Tromsø supporterene sin side, de var utrolig imponert over stemningen vi lagde i går:

http://www.isbergetforum.com/forum/viewtopic.php?t=1848&postdays=0&postorder=asc&start=220

Verdens beste publikum??
et er en tilstand som går ut over all forstand, hjertet hamrer og banker for byen og Brann <3

Gud

Quote from: "C@Bøe_79"
Quote from: "Endre"
Quote from: "Nixon"

Lurer litt på hvor han hadde denne da han ble kroppsvisitert...

Hehe, der er jakken min med i venstre billedkant. De tok kjeglen inn i pausen, ikke så streng kontroll da. Vi hadde en utrolig morsom kamp, men det vises vel på bildet! :D


Dette er vel Stian Storebø om jeg ikke tar feil,en god gammel Baune-legende.


Da kan jeg glede Endre med at hvis han går inn på BA.no sin Brann-side vil han finne en bildespesial fra Brann-Tromsø kampen. På bilde 3 ser vi mer enn bare ermet til Endre.

Atlet Orvanger

Quote from: "Stalin"Tips: Hva med å la folk reise uten medlemskap av Bataljonen, men rabatt til medlemmer?


Hva med å la ikke-medlemmer betale 200 kr. ekstra for turen og gi dem et medlemskort på kjøpet?

Bruiser

Quote from: "Brann/Bergen"Herlig at vi vinner nok en kamp, usikker kordan det ville blitt om vi hadde spilt 11 mot 11.
Ein flokk sauer leda av ei løve vil alltid slå ein gjeng løver leda av ein sau

Brann/Bergen

Quote from: "Bruiser"
Quote from: "Brann/Bergen"Herlig at vi vinner nok en kamp, usikker kordan det ville blitt om vi hadde spilt 11 mot 11.


Eg har sett  kampen på fxt nettopp,synes det er bra tendenser før tromsø mister en spiller...Vi trykker på og kommer til sjangser, men etter tromsø blir en i mindretall så tar det helt av og kampen eksploderer. Var selvfølgleig på stadion i går,men fikk ikkje med meg mye av kampen, kom i siste liten...Grunnen til dette var at bystasjonen sine bagasje skap var ødelagt, så og si alle...Så det tok jo sin tid å finne en plass å låse drikken sin inn i...hehe... Men altså, det eg skulle frem til var att eg følte, når eg var såg kampen på stadion (det eg fikk med meg av den) var att tromsø hadde ballen mest før de ble i mindre tall,men etter å ha sett kampen i opptak så ser eg at dette ikkje stemmer helt.

Ikkje så lett å få med seg ka som skjer, når man må stå helt nede med reklame skiltene på ss og ikkje ser over muren en gang...
et er en tilstand som går ut over all forstand, hjertet hamrer og banker for byen og Brann <3

C@Bøe_79

Quote from: "Atlet Orvanger"
Quote from: "Stalin"Tips: Hva med å la folk reise uten medlemskap av Bataljonen, men rabatt til medlemmer?


Hva med å la ikke-medlemmer betale 200 kr. ekstra for turen og gi dem et medlemskort på kjøpet?



Det er jo det som gjøres.... God morgen!!!
Bergen og Hansa til eg dør!!!!!

Vær med og støtt tifo-gruppen med noen kroner, kontonummer 3628.52.72631

Esskåbrann

Og det var sikkert det han mente. God natt.
å skal det skje!

Oppreist

Stein på stein blir Steinar.

C@Bøe_79

Huff huff,hårene står på ryggen!
Bergen og Hansa til eg dør!!!!!

Vær med og støtt tifo-gruppen med noen kroner, kontonummer 3628.52.72631

Gud


Superjack

først fikk store stå pisk og tok selvkritikk, så følger HELE publikum med, og så får vi ny tribune som forsterker lyden enormt.

Inni det oioioi, det går virkelig kaldt nedover ryggen.
FANTASTISK!!!
Brannsupporter.

BrannFa(e)n

Fyren har et innlegg. Vedder på at han er av våre "egne".
rannfasiten

Dalen

det samme innlegget finner du også på oddrane.no, så e nok en av våre egne
Brann - Seriemester 2007

Go Up