• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Topplagene og målsetting for neste sesong..

Started by Botch, February 09, 2006, 13:21:20 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Botch

Ja, da nærmer sesongstarten seg stadig mer. Og muligens er det vel tidlig å starte spekulasjoner om hvor de forskjellige lagene vil havne. Men jeg lurer litt på hva folk her inne tenker om topplagene, og hvor bra brann faktisk bør prestere.

Slik jeg ser det er følgende lag kandidater til å kjempe i toppen:
Vif, Start, Lsk, Brann, Lyn, Rbk.

Det har kommet et skille i norsk toppfotball, mellom klubber med penger og profilerte spillere, og klubber som mer eller mindre kjemper for å overleve.

At Brann på papiret har et sterkt lag hersker det liten tvil om. Men for å få dette ut må vi være skadefrie.
Min personlige målsetting er at brann skal være blandt topp 6, og kjempe helt i toppen. Jeg tror det blir fryktelig jevnt og at skader/flyt (+dommeravgjørelser!) vil bli det som avgjør hvem som vinner TL.

Til de som vil sparke mjelde om vi ikke tar gull eller sølv lurer jeg litt på hvorfor?
Det er så utrolig jevnt i toppen, og Mjeldes stall er ikke betraktelig sterkere enn stallene til de 6 andre i toppen.

Bare så det er sagt, jeg håper og tror brann kan være med å kjempe om gullet, men akkurat det avhenger mer av skadesituasjonen enn om mjeldes taktiske disposisjoner under kamp(tror nå jeg).

GOGO!

Xminator

Slik status er pr 9.2.2006 er Brann ett av de sterkeste førstelagene, men klart dårligere bredde enn de andre lagene du nevner. Topp 6 ja, men langt fra noen medaljefavoritt.

OmOssSjølOgHansaøl

Quote from: "Botch"Slik jeg ser det er følgende lag kandidater til å kjempe i toppen:
Vif, Start, Lsk, Brann, Lyn, Rbk.

Kan ikkje Viking også regnes med blant medaljekandidatene?

Eg e ellers enig i vurderingen; det kan bli jevnt i toppen i år (også), og det e sannsynligvis ikkje nok å bare se på de 11 beste på hvert lag for å vurdere medaljesjansene.

Med noværende stall kan Brann ta medalje hvis spillerne holder seg noenlunde friske og i form, men det skal ikkje så mye uflaks og skader/formsvikt på enkeltspillere til, før Brann risikerer å sige ned mot midten av tabellen. Vi trenger ennå minst en spiss (som e langt bedre enn Ystaas/BigMac) og en midtbanespiller (som e nærmere Andresen/Miller-nivå enn Haugen-nivå) før forhåpningen om Brann-medalje kan endres til forventning om medalje.
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

Lurkin

Berømte Brann fra Bergen

Xminator

De har jo Gaarde og Stokholm kommer på midtbanen. Men er klart svekket i forsvart. Og solid dekning i angrep.

Om Brann holder seg skadefri skal vi normalt havne over dem på tabellen. Men ikke si det til dem, de er hellig overbevist om å ha ett gullag på gang.

VIF og Lillestrøm er mine klare favoritter. RBK har store hull på midtbanen. Start var fryktelig svake sist høst uten noe god forklaring (noe vi hadde :p). Lyn er jeg usikker på. Før rotet med Lago, Eguren og Zavrl er løst på en eller annen måte rangerer jeg førstelaget vårt som fullt på høyre, men stallen hakket bak VIF, LSK og RBK, men fullt på høyde med Lyn og Viking.

naitsirk

kven er det vif og lsk har på benken som e so kjempe gode?

trur vif kjem til å havna på 4-5 plass i år. hugs at dei har erstatta tidligare spelarar og ikkje forsterka. lsk har fått occean og olsen. sistnevnte skremmer ihvertfall ikkje meg.

krøvel vellevold

Tror RBK tar gull og at VIF tar sølv. Bak der vil Viking, TIL, Start, LSK, Lyn og Brann kjempe om bronse og RL. Bak disse igjen kommer lag som Odd, Hamkam og MFK. Så tror jeg FFK kommer på kvalik og at Sandefjord og Stabæk rykker ned. AaFK og Glimt rykker opp. Godset ryker i kvaliken mot FFK.
Legg ned hele klubben!

Prokurator

 år skal det skje!

nyhammeroivind

Quote from: "krøvel vellevold"Tror RBK tar gull og at VIF tar sølv. Bak der vil Viking, TIL, Start, LSK, Lyn og Brann kjempe om bronse og RL. Bak disse igjen kommer lag som Odd, Hamkam og MFK. Så tror jeg FFK kommer på kvalik og at Sandefjord og Stabæk rykker ned. AaFK og Glimt rykker opp. Godset ryker i kvaliken mot FFK.


Er enig med deg Krøvel.
Om RBK eller VIF tar gullet er vanskelig å si.
Skal en se etter bredde for å tippe noenlunde nøkternt, vil jeg vel
egentlig tippe LSK på tredje.

Om SK Brann går til seriestart med det laget de har nå,(noe jeg ikke tror de gjør) vil jeg være passe fornøyd med en 4. plass.

Det skal vel også sies at jeg forventer at Brann spiller jevn med de fleste, og gir de "såkalte" topplagene kamp til målstreken.
Jeg er derigmot villig til å endre min målsettning om laget blir bortimot skadefritt, og klarer å spille gjennom hele sesongen med en "frisk og sunn" førsteellver.

Jeg tror ikke vi ser det beste av brann før høstsesongen.

naitsirk

ser ikkje heilt korleis vif skal klare å kjempe om gullet i år.
dei mangler per dags dato ein skikkelig goalgetter og hadde ifjor drit flaks med morten berre.
hadde han spelt til vanlig standard so hadde dei aldri vunne serien.

Lurkin

Berømte Brann fra Bergen

Rasmus_brann

Quote from: "Lurkin"


Taper sikkert.. Typisk Brann. Kan klare de mest utrolige seierene, men dagen etter klare de mest utrolige tapene...
et e ikke tvil at det går ann, så lenge hjertet står i Brann!

Grey

Nå blir det jo uansett for dumt å bassere våre målsetninger i kampene mot Odd på èn enkelt treningskamp. Vi tapte mot LøvHam, men det betyr ikke av vi derfor rykker rett ned.

Og btw, Hønefoss er ikke hvem som helst fra 1. div.. var jo rett før de spilte seg frem til cupfinalen.
Maybe a Greyhound could be my way

stenv

Tror Brann skal være veldig fornøyd med topp 4. Får ikke plass til dem der nå. Tipper VIF, LSK, Lyn og RBK vil utgjøre kampen om gullet, men Start, Viking og Brann kan fort ta medalje. Tror faktisk FFK kan overraske og muligens kjempe om Royal League, men det blir jevnt.

I bunn blir det et rotterace mellom tre drittunger; Stabæk, Ham-kam og Sandefjord....

1. Vålerenga
2. Lillestrøm
3. Lyn
4. Rosenborg
5. Brann
6. Start
7. Viking
8. Fredrikstad
9. Tromsø
10 Odd
11 Molde
12 Stabæk
13 Ham-Kam
14 Sandefjord
nga

naitsirk

reknestykke mitt går ikkje heilt opp her.

men tabellen stemmer:)

krøvel vellevold

José Mourinho sier Chelsea vinner serien 9. april. Det gjør faen meg vi også!
Legg ned hele klubben!

naitsirk

får berre håpa at han tar lika mykje feil som me gjer før kvar sesong

RC

Quote from: "krøvel vellevold"José Mourinho sier Chelsea vinner serien 9. april. Det gjør faen meg vi også!



Det gjør de også:)
Ifjor sa han at de kom til å bli mestere i borte møtet mot Bolton... Hva skjedde?

Snublefot

Quote from: "stenv"Tror Brann skal være veldig fornøyd med topp 4. Får ikke plass til dem der nå. Tipper VIF, LSK, Lyn og RBK vil utgjøre kampen om gullet, men Start, Viking og Brann kan fort ta medalje. Tror faktisk FFK kan overraske og muligens kjempe om Royal League, men det blir jevnt.

I bunn blir det et rotterace mellom tre drittunger; Stabæk, Ham-kam og Sandefjord....

1. Vålerenga
2. Lillestrøm
3. Lyn
4. Rosenborg
5. Brann
6. Start
7. Viking
8. Fredrikstad
9. Tromsø
10 Odd
11 Molde
12 Stabæk
13 Ham-Kam
14 Sandefjord




Ble litt skuffa over at du kalte Sandefjord for en av 3 drittunger.. en flott by med et bra fotball-lag.. som kommer til å slite i år, men klarer kvalik-plass!

monzilla

Håper på UEFAcup, mer enn det tør jeg ikke.
Forøvrig vil Brann kunne satse hardere når stadionanlegget er oppe og går, så år 2009 vil bli et meget fint år i Bergen.

krøvel vellevold

Når det gjelder VIF, så er det jo litt morsomt med Rekdal som gjør følgende innrømmelse: "Vi henger langt etter hvor vi burde være 2 mnd. før seriestart". De har vel strengt tatt lagt langt etter i 5 måneder! Har sett litt på hva VIF har prestert etter at de knuste FFK 4-0 borte 13. september i fjor. Etter det spilte de som kjent 6 seriekamper uten seier: 0 seire, 3 uavgjort, 3 tap, 2-8 i målforskjell. Helt utrolig at de klarte å vinne serien likevel! Siden den samme kampen mot FFK, har VIF spilt 14 obligatoriske kamper; 1 seier, 5 uavgjort, 8 tap, 9-25 i målforskjell. Mellom bortekampen mot FFK 13/9 og seieren mot Start i RL 27/11, rakk de å spille 10 obligatoriske kamper på rad uten sier. (0-3-7 og 3-20 i målforskjell). Hvordan det laget i samme periode kunne hente hjem seriegullet, er for meg en gåte! Kanskje vi kan håpe på at det fortsetter i dette sporet og at VIF rykker ned???
Legg ned hele klubben!

Xminator

I en jevn tippeliga vil de være ett av topplagene. Om noen skiller seg ut, for eksempel om Brann på mystisk vis følger opp det defensive fra i fjor og i tillegg setter 35% av sjansene, eller mer sannsynlig RBK begynner å vinne kamper igjen, så bør de spørre seg selv: Hvem skal score målene. Om svaret er en old-boys-spiller fra Liiiin, så har de ett aldri så lite problem.

RC

Quote from: "krøvel vellevold"Når det gjelder VIF, så er det jo litt morsomt med Rekdal som gjør følgende innrømmelse: "Vi henger langt etter hvor vi burde være 2 mnd. før seriestart". De har vel strengt tatt lagt langt etter i 5 måneder! Har sett litt på hva VIF har prestert etter at de knuste FFK 4-0 borte 13. september i fjor. Etter det spilte de som kjent 6 seriekamper uten seier: 0 seire, 3 uavgjort, 3 tap, 2-8 i målforskjell. Helt utrolig at de klarte å vinne serien likevel! Siden den samme kampen mot FFK, har VIF spilt 14 obligatoriske kamper; 1 seier, 5 uavgjort, 8 tap, 9-25 i målforskjell. Mellom bortekampen mot FFK 13/9 og seieren mot Start i RL 27/11, rakk de å spille 10 obligatoriske kamper på rad uten sier. (0-3-7 og 3-20 i målforskjell). Hvordan det laget i samme periode kunne hente hjem seriegullet, er for meg en gåte! Kanskje vi kan håpe på at det fortsetter i dette sporet og at VIF rykker ned???


Sier like mye om hvor dårlige Start var som ikke tok de igjen... Eller om TL generelt kanskje?

krøvel vellevold

Det begynner å nærme seg seriestart. Bare 4 uker igjen nå! Slik det ser ut for øyeblikket, tror jeg RBK og LSK kommer til å kjempe om gullet. LSK imponerer virkelig for tiden! Lag som Brann, Viking, TIL, Lyn, VIF og Start kjemper om bronsen. Hverken Brann, VIF eller Start har i grunn imponert noen i det siste, men de vil nok være med. VIF har jo dessuten mistet en del spillere, så stallen er ikke så bred som i fjor. VIF har ganske enkelt ikke vært gode siden de slo FFK i september. Fra nr. 9 og videre nedover vil lag som FFK, Odd, Molde og Sandefjord komme. Tror for øyeblikket at Stabæk og Hamkam rykker ned.
Legg ned hele klubben!

jako

Tror FFK kommer til å overraske i år. Det er jo alltid noen som gjør det.
Skuffelsen tror jeg blir enten Lyn eller Start, eller kanskje begge? Hvem vet.
Brann tror jeg klarer sølv hvis Mjelde gjør jobben sin, men det er jo en viss fare for at han ikke gjør det.
Rosenborg tar forøvrig gullet.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

krøvel vellevold

Quote from: "jako"Tror FFK kommer til å overraske i år. Det er jo alltid noen som gjør det.
Skuffelsen tror jeg blir enten Lyn eller Start, eller kanskje begge? Hvem vet.
Brann tror jeg klarer sølv hvis Mjelde gjør jobben sin, men det er jo en viss fare for at han ikke gjør det.
Rosenborg tar forøvrig gullet.


Så du regner med at vi kommer foran LSK altså?
Legg ned hele klubben!

Mr_Soma

Jeg vil tro at enten så blir vi fornøyde dette året,bredden i troppen tatt i betraktning, ellers så går det rett i dass - og lynsjestemning i byen hvor Mjelde må ta hatten sin å gå.

Er redd vi ser denne tabellen ut i oktober:

1. LSK
2. RBK
3. VIF
4. VIKING
5. BRANN
6. START
7. LYN


Ett eller annet ondt noe sier meg at vi finner LSK på toppen av tabellen.
Resten blir så åpent at jeg ikke gidder bruke krefter på å vurdere en gang.
Men vi får håpe jeg tar feil å vi kjemper blant topp 3 å blir vinnere på overgansmarkedet i sommer!

Evig optimist :)

Derabilo

Er redd for at viss vi finner den tabellen der i Oktober, kan Mjelde bli vår nye speider..
Bergen ut av Norge -

krøvel vellevold

Quote from: "Mr_Soma"Jeg vil tro at enten så blir vi fornøyde dette året,bredden i troppen tatt i betraktning, ellers så går det rett i dass - )


Ja, og jeg tror at vi enten tar medalje, eller så tar vi det ikke. Det blir ikke noen mellomting. Ja, jeg vil faktisk gå så langt som å si at vi enten tar gull, eller så kommer vi lenger nede på tabellen. Du skal heller ikke se bort i fra at bare vi unngår nedrykk, så vil vi redde plassen og starte sesongen 2007 likt med seriemesteren både fra året før og den kommende sesongen!
Legg ned hele klubben!

krøvel vellevold

Legg ned hele klubben!

Xminator

Ser man bak resultatene til LSK, så har de kjørt 12-13 faste spillere i RL og treningskamper. Det betyr vel minimale skadeproblemer.

Men er enig, LSK virker sterke i år.

Ricky

Skal ikke glemme oppi dette at LSK ligger an til å svekkes betydelig til sommeren. Christoffer Andersson er jo allerede solgt, og man vil vel forsøke å få solgt både Koren og Mifsud, i og med at de ikke ønsker å forlenge kontraktene sine som går ut i høst.
Så selv om LSK virker sterke nå, har de også noen høye hindre som må passeres halvveis i sesongen. Ingenting er jo verre enn å miste nøkkelspillere midt i sesongen, spesielt med den noe anstrengte økonomien som LSK vel fremdeles har.

jako

Quote from: "krøvel vellevold"
Quote from: "jako"Tror FFK kommer til å overraske i år. Det er jo alltid noen som gjør det.
Skuffelsen tror jeg blir enten Lyn eller Start, eller kanskje begge? Hvem vet.
Brann tror jeg klarer sølv hvis Mjelde gjør jobben sin, men det er jo en viss fare for at han ikke gjør det.
Rosenborg tar forøvrig gullet.


Så du regner med at vi kommer foran LSK altså?


På papiret er vi minst like god. Men så får vi se hvem av Mjelde og Rösler som er den beste treneren. Er stygt redd for at det er tyskersvinet, men vi må jo håpe og tro at det er Mjelde.

Men ja jeg mener vi bør komme før LSK på tabellen. LSK er ikke så god som folk skal ha det til.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

jako

Heinz Müller -
Anders Rambekk, Shane Peter Stefanutto, Christoffer Andersson, Pål Steffen Andresen -
Espen Søgård, Robert Koren, Bjørn Helge Riise -
Olivier Occean, Arild Sundgot, Magus Myklebust

Er det virkelig dette laget som sprer frytkt lang inn i de bergenske involler?

Det kan jo selvsagt nevnes at de har "storheter" som Frode Kippe, Wehrmann og Mifsud i bakhånd. Men fremdeles oser det ikke my klasse over dette laget.

De kan selvfølgelig ta en heldig medalje med litt flyt, men gullet tar de aldri. Det er de kun RBK, VIF eller Brann som kan klare. Ikke det at jeg tror det blir en kamp mellom disse tre lagene, men det er kun disse tre lagene som har nok klassespillere til ro dette i land.

LSK klarte jo ikke en gang å slå Molde i cupfinalen.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

jako

Tar for øvrig sjansen på å tippe en liten tabell.
Kommer garantert til å forandre tipset met før seriestart men likefullt.

1.Rosenborg
2.Brann(såfremt Mjelde får ut potensiale i laget)
3.LSK
4.Viking
5.VIF
6.FFK
7.Start
8.Lyn
9.Tromsø
10.Ham Kam
11.Stabæk
12.Molde
13.Sandefjord
14.Odd

Mye bingo her, men vi får nok en bedre oversikt dagne før seriestart.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

krøvel vellevold

Quote from: "jako"De kan selvfølgelig ta en heldig medalje med litt flyt, men gullet tar de aldri. Det er de kun RBK, VIF eller Brann som kan klare.  


VIF? Er de så gode da? De har jo mistet en hel haug med spillere, og har knapt spilt en god kamp siden de slo FFK 4-0 borte i september! Samtidig har LSK imponert en del i RL. De har tross alt forsterket laget en del. Nei, jeg tror vi har større grunn til å frykte LSK enn VIF!
Legg ned hele klubben!

naitsirk

QuotePå papiret er vi minst like god. Men så får vi se hvem av Mjelde og Rösler som er den beste treneren. Er stygt redd for at det er tyskersvinet, men vi må jo håpe og tro at det er Mjelde.

Men ja jeg mener vi bør komme før LSK på tabellen. LSK er ikke så god som folk skal ha det til.


enig.men da e jo heller ikkje vif.
i norge kan ein vinna seriegull med langpasning og 11 mann i forsvar

Xminator

VIF sliter med store skadeproblemer. Samtidig har de gullhår i ræven, så man vet aldri.

jako

Quote from: "krøvel vellevold"
Quote from: "jako"De kan selvfølgelig ta en heldig medalje med litt flyt, men gullet tar de aldri. Det er de kun RBK, VIF eller Brann som kan klare.  


VIF? Er de så gode da? De har jo mistet en hel haug med spillere, og har knapt spilt en god kamp siden de slo FFK 4-0 borte i september! Samtidig har LSK imponert en del i RL. De har tross alt forsterket laget en del. Nei, jeg tror vi har større grunn til å frykte LSK enn VIF!


De er absolutt kapable til å ta gull når vi ser på spillerstallen deres. Men jeg tror ikke de gjør det. Iversen kommer til å bli savnet. Men de ha uansett en veldig sterk elver.

LSK har vel primært kun hentet inn Occean siden i fjor? Samt at flere av spillerne er på vei vekk. Bl.a. Andersson, Mifsud og Koren. Det vil merkes. Så de rir nok mest på en medgansbølge. Men det kan være godt nok hvis de andre lagene skuffer like mye som i fjor. Noe jeg ikke tror skjer to år på rad.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

Ricky

Ironisk nok er det oss tipptippene trekker frem på sitt forum i den tilsvarende tråden der...


"Både hjerte og hjerne sier at vi vinner iår. Tror vi får hardest kamp av Brann og Vålerenga. Brann er det ingen som tror på og da er de alltid farlige. I tillegg hadde de ekstremt mye skader på sentrale spillere ifjor, samt de har fått noen gode forsterkninger."


"Det er å ta i. Strengt tatt har vel ingen trodd på dem foran de aller, aller fleste av sesongene siden 1963. Og de har ikke vært farlige veldig ofte, for å si det litt forsiktig. Når det er sagt, har jeg også merket meg at Brann har fått holde på i det stille i hele sesongoppkjøringen. Slipper de skader i samme omfang som i fjor, kan de godt komme til å høste fruktene av omfattende satsing de siste årene."


"Du glemmer bergenserne selv, -i år har selv ikke de troen på Brann. Men hovedgrunn min er at de kom kun 4 poeng bak oss i fjor og dette var en totalt mislykket sesong for dem. De hadde spillere som Andresen og Sæternes ute store deler av sesongen. De har kanskje litt tynn stall, men dersom klassespillerne deres holder seg skadefrie tror jeg de blir farlige."


"Brann har et veldig sterkt lag på papiret. Om de kommer seg i form til seriestart kan de bli veldig farlige. Viking er jeg ikke siker på, blir spennende å se hva prahl får til. Vif kan ikke avskrives. Rosenborg kan absolutt ikke avskrives. Lyn kan gjøre det bra. Tror vi tar medalje i år."


...og selvfølgelig et par meldinger av typen "Trur det kommer til å stå mellom LSK, RBK og Lyn. Brann har jeg aldri hatt trua på, ei heller fryktet.....og ikke i år heller." :p

Langhår

"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

krøvel vellevold

Quote from: "Langhår"Få, om noen tror at Brann vinner serien i år. Det betyr at Brann er i angrepsposisjon. Blir spennende å se hvordan situasjonen som "underdog" vil fungere for spillerne. Tror ihvertfall ikke det er negativt.


Spørsmålet er jo om hvor lenge man kan være underdog og undervurdert! Vinner Brann de to første kampene, så er vi "gullfavoritt" og feberen herjer...

Uansett: Så lenge man henger med i gullkampen, så er det vel ingen som undervurderer oss! Start var kanskje underveurdert en stund i fjor, men etterhvert skjønte man jo at de var gode og de ble etterhvert et lag alle ville slå. Brann vil aldri bli undervurdert i Norge, rett og slett fordi vi er en storklubb i norsk målestokk. Litt som RBK i fjor. Uansett hvor mye RBK var nede i gjørmen i fjor, så var det ingen som så på RBK som en enklere motstander enn f.eks. Start.
Legg ned hele klubben!

jako

Helt på linje med krøvel her. Brann er et lag det alltid er artig å slå. Kanskje ikke i så stor grad som VIF og Rosenborg, men likevel såpass gøy at vi nok ikke kan regne med at andre lag ikke stiller skjerpet før de møter oss.

Dessuten er det rimelig tåpelig å undervurdere et lag som tross alt lå annenplass etter halvspilt serie i fjor. Men vi kan jo alltids håpe.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

Christian


bulldog

herlig at lillestrøm gjør det bra i royal league. tyskeren blir høyere og høyere i hatten. fjøra refser fotballnorge og spillerne blir surere og surere... trening natt til søttendes! kjempe! tror nok de gule vil gå på en smell iløpet av våren med kamprekken de får i danmark og sverige.

rbk blir å regne med men husk...høgmo er dametrener...nå som ødegård er i stavanger må han stole på frode johnsen og vidar riseth når det gjelder frisørtips.

vålerengen har annsatt 4 trenere...itillegg har de reka som ikke har skrevet under på kontrakten enda, han venter på tlf fra berlin. åbrekk blir hovedtrener iløpet av våren og legger seg ned og spiller død etter å ha slengt xl1flasken etter dommeren og dradd til drillo.
drillo ville gjøre oppmerksom på at de bare var 10 mann på banen, ihvertfall på vhs'en han så på.

viking stiller fyllesyke til kamp etter å ha digget kaizers hele natten og får sparken av svensken.
ødegård nekter fremdeles å klippe seg og blir solgt til molde som har hårbånd med nr. 10 til han.

nei iår blir det gull til brann! mest for at det vil være et avsindig nederlag å sitte med brann på andreplass på tabelltipset dersom pokalen mot formodning skulle havne på stadda
bulldog

Xminator

VIF har fått en skikkelig venstreback. Nå har jeg ikke sett det som den helt store akkileshelen for årets utgave av VIF, men defensiv trygghet er jo en del av spillestilen til Rekdal. For de som liker slikt :p

krøvel vellevold

RBK er i hvert fall i rute med 4-0 borte over TIL i dag... De har visstnok 7-2-0 på sine 9 treningskamper i vinter! Marginalt bedre enn Brann, med andre ord.

Eg KAN få sagt det, eg!
Legg ned hele klubben!

Ricky

Sterkt av trønderne, men RBK er vel muligens også de eneste som har stilt med tilnærmet toppet lag i alle treningskampene sine. Og man må jo nødvendigvis også ta med de to tapene mot Zenit i regnskapet deres.

Go Up