• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Mjelde må gå

Started by hocey, February 04, 2006, 17:17:55 PM

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Go Down

hocey

Quote from: "Xminator"Nå står det vel "Bergenserene tror på Mjelde" på forsiden av BA i dag, så noen folkebevegelse har nok ikke Hovey i ryggen. Men større enn SV! Noe må vi gi dem :p

Mjelde bekymrer meg ikke. Skadene gjør. Tidspunktet de sliter med skader på gjør. Og den sene våren går på humøret løs.


Nå har ikke jeg lest BA I dag, men at BA kan klare å gå ut på torget å spørre gamle damer om hva de synes om Mjelde tror jeg på. At det ikke er en folkebevegelse som mener at Mjelde bør gå av har du nok rett I, men tviler på at særlig mange virkelig har fått med seg hvor svak utviklingen har vært det siste året. Trykket vil nok ta seg betydelig opp ved en dårlig seriestart når de gamle mennene I 5 på gaten skjønner hva som skjer på stadion. Dessuten leder jeg ingenting, jeg har bare meninger om Brann fordi jeg er opptatt av at klubben I mitt hjerte skal gjøre det så bra som mulig.
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

hocey

Sitater hentet fra dagens BT nett:

Statistikken forteller at Brann er høstens og vinterens dårligste fotballag.

Resultatene i løpet av en vinter er ikke tilfeldige, det er tvert imot ofte en klar indikasjon på hvordan det kommer til å gå, sier Knut Torbjørn Eggen.

Det er mye bedre å vinne enn å tape. Vinner du, får du gode opplevelser og selvtilliten stiger. Jeg er godt fornøyd med vinteren, sier Knut Torbjørn Eggen.

All statistikk viser også at jo flere fotballkamper du vinner, jo større er sannsynligheten for at du vinner den neste, sier Eggen.

Treningstabellen fra 2005 gir kraftig støtte til det synet. De syv lagene som kom øverst på treningstabellen i fjor var de samme syv som lå øverst da sesongen var over. Start imponerte og overrasket mest i løpet av treningskampene. Det samme gjorde de gjennom sesongen.

Mjelde hevder han bryr seg lite om tapte treningskamper, og flere Brann-supportere synes bare det er bra at forventningene dempes før alvoret starter. Knut Torbjørn Eggen har en helt annen innfallsvinkel.

- Jo større forventninger du klarer å skape til deg selv, jo bedre er det. Det viser at du har gjort det bra, og det brer seg en trygghet. Usikkerhet er aldri en fordel, sier den tidligere Rosenborg-spilleren



Men Mjelde og X vet nok bedre enn Eggen JR.
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

naitsirk

då e vel spørsmålet kva eggen jr har å visa til som trenar:)

Nixon

Skulle tro Eggen jr. fant opp kruttet her. Men dette er jo gammelt nytt. Klart det er bedre å vinne enn å tape fotballkamper. Selv små barn vet det.

En ting er å krisemaskimere i media når resultatene ikke går rette veien.
Noe helt annet å jobbe hver dag på treningsfeltet for å bedre situasjonen.
Rød makt på Hansa

Toa

Hadde spillerne blitt tryggere om Mjelde hadde gått ut i avisene og sagt at alt var en katastrofe og skandale, og at dette kommer til å gå til h*****? Mjelde prøver å være positiv utad for å holde troen oppe. Tror du virkelig treningskampene ikke bekymrer Mjelde? Og tror du Mjelde forteller absolutt alt til media? Uansett hva Mjelde gjør så er det jo feil i en del sine øyne.

Hadde han sagt at dette var katastrofe så hadde folk begynt her inne: "Mjelde er alt for negativ. Han sprer usikkerhet i gruppen med sine negative uttalelser. bla bla. svada svada"

Jeg foreslår at Mjelde slutter å snakke med media, siden folk uansett presterer å bruke det mot han.
ribl! Utfordr! Takl! Slutt å putl! Sentr! Kontr! Samhandl! Utlign!!

Xminator

Det er jo rimelig Kjepphøyt av Eggen noen dager etter at de har tapt for ett norsk 2. divisjonslag. Må neste føre opp i positiv-tråden "Det skal bli deilig å slå eggen".

Langhår

Quote from: "jako"
Kjøper du en bil som har vært mye ut og inn av et verksted er det en ganske stor sannsynlighet for bilen må verksted igjen om ikke så altfor lenge. Det er er en kalkulert risiko.
Det samme gjelder for kjøp og salg av spillere. Veldig mange av spilerne de hentet inn var skadet da de ble kjøpt inn. Det er et sjansespill som enten kan bli en stor suksess eller en stor fiasko. I fjor ble det sistnevnte.
Og skjer det samme i år. Da er det bye bye til Mjelde.

Greit nok at han åpenbart er din store helt Langhår, jeg liker ham jeg også. Men en klubb som Brann skal ligge blant topp fire hvert eneste år. Det er de knallharde kravene som forventes av enhver Branntrener. Også Mjelde.


Denne Mjelde-mobben går stadig nye veier for å få Mjelde fjernet fra stadion. Dersom du får det som du vil risikerer vi at Mjelde blir den første treneren i historien som får sparken på grunn av skader!

Registrerer at Rekdal ikke engang makter å stille lag noen uker før seriestart. Er det Rekdals feil? Eller er Mjelde den eneste treneren som må ta skylden for alt fra lyskestrekk til forkjølelse? Her skal tydeligvis Mjelde sparkes uansett.

Når det gjelder din påstand om at Mjelde "åpenbart er min store helt" kan jeg ikke annet enn å le av det. Min lidenskap er brann og jeg er opptatt av det som til enhver tid er best for klubben. Persondyrking er noe jeg ikke bedriver, tror mine innlegg både om Mjelde, Soma m.fl gjenspeiler det. Det som imidlertid er helt åpenbart er at enkelte "Mjelde-hateres"ønske om at Mjelde skal gå virker mer og mer personlig.

Det er vel ingen som hevder at Mjelde skal få sitte uansett, det eneste noen av oss vil er å avvente til vi har et tilstrekkelig grunnlag til å vurdere hans jobb. Det vi vet foreløpig er at vi har en Bronse og et cupgull under hans ledelse. Til sommeren ifjor lå vi an til sølv, som de fleste innser ble høsten ødelagt av skader + ett uungåelig salg av Kvisvik.

At Mjelde nå også skal få fyken dersom spillerne er skadet, er dagens!
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

TERD

Quote from: "Langhår"At Mjelde nå også skal få fyken dersom spillerne er skadet, er dagens!

Du er inne på noe her, Langhår. Innimellom kommer det noe rare utsagn, både fra ene og andre kanten.

Jeg håper og tror det ikke er så mange som vil sparke Mjelde pga skader i laget.

For min del er mye av dette irrelevant. Jeg forventer at et lag som Brann skal prestere; Brann har ikke gjort det på en god stund. Hvem er ansvarlig for at laget presterer? Mjelde.

Har man problemer i laget? Fiks det! Blir ikke problemet fikset, hvem er da  ansvarlig?: Mjelde.

Det er ikke mer komplisert enn det.
-----------------
Dersom det bare finnes en vinner, må resten per definisjon være tapere.

Toa

Og viktigst av alt: hvor mange kamper har vi egentlig tapt i serien i år?
ribl! Utfordr! Takl! Slutt å putl! Sentr! Kontr! Samhandl! Utlign!!

runarnormann

Quote from: "Toa"Og viktigst av alt: hvor mange kamper har vi egentlig tapt i serien i år?


Akkurat like mange som vi har vunnet.  Les reglene til Bjarte.  Du er ikke forpliktet til aa skrive noe.
egenden Alf Dahl

Toa

Quote from: "runarnormann"
Quote from: "Toa"Og viktigst av alt: hvor mange kamper har vi egentlig tapt i serien i år?


Akkurat like mange som vi har vunnet.  Les reglene til Bjarte.  Du er ikke forpliktet til aa skrive noe.


Nei, og likevel gjør jeg det. Hurra.
ribl! Utfordr! Takl! Slutt å putl! Sentr! Kontr! Samhandl! Utlign!!

OmOssSjølOgHansaøl

Quote from: "TERD"Jeg forventer at et lag som Brann skal prestere; Brann har ikke gjort det på en god stund. Hvem er ansvarlig for at laget presterer? Mjelde.

Har man problemer i laget? Fiks det! Blir ikke problemet fikset, hvem er da  ansvarlig?: Mjelde.

Det er ikke mer komplisert enn det.

No tror eg vi begynner å nærme oss noe vi e enige om:

Brann skal være et topplag. Ansvaret for å få det til ligger hos den sportslige ledelsen. Ingen kan gardere seg 100 prosent mot at skader går ut over resultatene i perioder, men hvis laget over lang tid ikkje fungerer godt nok i tellende kamper, har ikkje den sportslige ledelsen gjort en god nok jobb - skader eller ei.

Hvis Brann hektes av toppkampen i løpet av vårsesongen, synes eg Brannledelsen bør begynne å se seg om etter erstattere for Mjelde og/eller Ludvigsen. I 2006 e det ikkje lenger noen unnskyldning om Andresen og Sæternes e mye skadet. Etter fjorårssesongen vet vi at det trengs backup. Den største bekymringen min e at det ikkje e hentet inn noen klassespillere til den sentrale midtbanen (eller eventuelt en klassespiss) ennå - og no har Peddien bare en drøy uke på seg!

Men akkurat no vil det ikkje føre noe godt med seg i å kaste Mjelde. Vi har som Toa nevner ennå ikkje tapt et eneste seriepoeng i år. Eg lever fortsatt i håpet om en bra Brann-sesong! :)
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

TERD

Quote from: "OmOssSjølOgHansaøl"No tror eg vi begynner å nærme oss noe vi e enige om....

Og bra er det:)

Quote from: "OmOssSjølOgHansaøl"....Vi har som Toa nevner ennå ikkje tapt et eneste seriepoeng i år. Eg lever fortsatt i håpet om en bra Brann-sesong! :)

Her er det rom for ulik oppfatning om hvordan man skal måle Branns prestasjoner; noe som også trolig gir en mye mer interessant diskusjon enn semantikk.

At vi ikke har tapt en eneste seriekamp enda er forsåvidt både riktig og skarpt observert av Toa. Mange vil på den andre siden hevde at laget ikke har prestert noe særlig siden vårsesongen 2005.

Atter andre, meg inkludert, vil mene at Brann, med de rammevilkår klubben har hatt de senere år, ikke har prestert i det hele tatt. Da blir det en mager trøst at sesongens første tap enda ikke er kommet!
-----------------
Dersom det bare finnes en vinner, må resten per definisjon være tapere.

OmOssSjølOgHansaøl

Quote from: "TERD"Her er det rom for ulik oppfatning om hvordan man skal måle Branns prestasjoner; noe som også trolig gir en mye mer interessant diskusjon enn semantikk.

Det blir vanskelig å sette opp klare forhåndskriterier for ka som e "godt nok"; det har vi allerede sett i flere "hva hvis ..."-innlegg her på forumet.

Vi må nok se an spill og poenggevinst for så vel Brann som andre medaljekandidater utover april-mai før vi e i stand til å vurdere om Brann sine prestasjoner e "gode nok". Men med mindre Brann enten vinner nærmest hver eneste kamp eller fortsetter like dårlig som i fjor høst (Sjøl tror eg ikkje på noen av de ytterpunktene), så vil neppe dette forumet komme frem til noen enighet rundt trenerspørsmålet på lang, lang tid ...
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

Kararay

Ble ganske fornøyd med UNIBET i dag da jeg logget meg på... De har satt odds på kem som må gå først... Kem toppet listen med lavest odds? JO MJELDE...  :twisted:

Her er listen...

Brann - Mons I. Mjelde 4.50
Ham-Kam - F. Grodås 5.00
Molde - Arild Stavrum 5.50
Odd Grenland - Arne Sandstø 7.50
Sandefjord Fotball - Tom Thodesen 7.50
Start - Tom Nordlie 10.00
Fredrikstad - Knut T. Eggen 15.00
Viking Stavanger - Tom Prahl 15.00
Stabæk - Jan Jönsson 15.00
Tromsø - Ivar M. Nordmark 15.00
Lyn - Henning Berg 20.00
Vålerenga - Kjetil Rekdal 20.00
Lillestrøm - Uwe Rösler 25.00
Rosenborg - Per M. Høgmo 30.00


hva mener dere?
et var fortjent at han fikk sitt andre gule kort for kampen, men det var unødvendig av dommeren og gi han det røde. Slik dømming må vi få slippe å se flere ganger.
Ivar Hoff

Pilsen19

Quote from: "Kararay"Ble ganske fornøyd med UNIBET i dag da jeg logget meg på... De har satt odds på kem som må gå først... Kem toppet listen med lavest odds? JO MJELDE...  :twisted:

Her er listen...

Brann - Mons I. Mjelde 4.50
Ham-Kam - F. Grodås 5.00
Molde - Arild Stavrum 5.50
Odd Grenland - Arne Sandstø 7.50
Sandefjord Fotball - Tom Thodesen 7.50
Start - Tom Nordlie 10.00
Fredrikstad - Knut T. Eggen 15.00
Viking Stavanger - Tom Prahl 15.00
Stabæk - Jan Jönsson 15.00
Tromsø - Ivar M. Nordmark 15.00
Lyn - Henning Berg 20.00
Vålerenga - Kjetil Rekdal 20.00
Lillestrøm - Uwe Rösler 25.00
Rosenborg - Per M. Høgmo 30.00


hva mener dere?


Tydelig at du ikke har peiling, skrev feil på den tidligere brann treneren. Tom Thodesen? hvem er det? Tor Thodesen vet eg hvem er nemelig tidligere brann trener.


Mjelde har roen, han skaper ingen panikk før det er nødvendig. Bli med å støtt Mjelde, gjør dagene hans lettere, ikke motarbeid han. Hold dere for god til denne dritslengingen mot deres egne. Hva sier du hvis Brann går hen og vinner serien? Klarer dere og heie fram Mjelde og si at han er en god trener da? Mye dårlige folk som skulle vært ute stengt herfra, burde kun vært lov å ta opp positive saker.  Skjerp dere og støtt Mjelde
 år var det VM og Brann kom skje med, pø VM ka er no det.

Pilsen19

 år var det VM og Brann kom skje med, pø VM ka er no det.

Nixon

Er ikke overrasket over listen tatt i betraktning vinterens resultater.
Ville vært rart dersom han ikke hadde vært i toppen av listen.
Rød makt på Hansa

Kararay

Quote from: "Pilsen19"
Quote from: "Kararay"Ble ganske fornøyd med UNIBET i dag da jeg logget meg på... De har satt odds på kem som må gå først... Kem toppet listen med lavest odds? JO MJELDE...  :twisted:

Her er listen...

Brann - Mons I. Mjelde 4.50
Ham-Kam - F. Grodås 5.00
Molde - Arild Stavrum 5.50
Odd Grenland - Arne Sandstø 7.50
Sandefjord Fotball - Tom Thodesen 7.50
Start - Tom Nordlie 10.00
Fredrikstad - Knut T. Eggen 15.00
Viking Stavanger - Tom Prahl 15.00
Stabæk - Jan Jönsson 15.00
Tromsø - Ivar M. Nordmark 15.00
Lyn - Henning Berg 20.00
Vålerenga - Kjetil Rekdal 20.00
Lillestrøm - Uwe Rösler 25.00
Rosenborg - Per M. Høgmo 30.00


hva mener dere?


Tydelig at du ikke har peiling, skrev feil på den tidligere brann treneren. Tom Thodesen? hvem er det? Tor Thodesen vet eg hvem er nemelig tidligere brann trener.


Mjelde har roen, han skaper ingen panikk før det er nødvendig. Bli med å støtt Mjelde, gjør dagene hans lettere, ikke motarbeid han. Hold dere for god til denne dritslengingen mot deres egne. Hva sier du hvis Brann går hen og vinner serien? Klarer dere og heie fram Mjelde og si at han er en god trener da? Mye dårlige folk som skulle vært ute stengt herfra, burde kun vært lov å ta opp positive saker.  Skjerp dere og støtt Mjelde



Vet vel det eg. Kjenner Tor. har trent under han, MEN dette var kopiert fra UNIBET sin side... logg deg på der selv å se...  Og en ting til? Støtte Mjelde? han har jo "bommet" like mye i trenerkarrieren som Kottila bommet i Brann
et var fortjent at han fikk sitt andre gule kort for kampen, men det var unødvendig av dommeren og gi han det røde. Slik dømming må vi få slippe å se flere ganger.
Ivar Hoff

Pilsen19

Quote from: "TERD"
Quote from: "Langhår"At Mjelde nå også skal få fyken dersom spillerne er skadet, er dagens!

Du er inne på noe her, Langhår. Innimellom kommer det noe rare utsagn, både fra ene og andre kanten.

Jeg håper og tror det ikke er så mange som vil sparke Mjelde pga skader i laget.

For min del er mye av dette irrelevant. Jeg forventer at et lag som Brann skal prestere; Brann har ikke gjort det på en god stund. Hvem er ansvarlig for at laget presterer? Mjelde.

Har man problemer i laget? Fiks det! Blir ikke problemet fikset, hvem er da  ansvarlig?: Mjelde.

Det er ikke mer komplisert enn det.



Så det du mener her er at om vi har 5-6 skader på de som starter kampene til vanlig, så mener du at det er mjeldes jobb at f. eks dylan spiller like godt som bengt, hallo mjelde er treneren, om det ikke bor nok fotball i gutten han trener så kan han ikke trylle, mjelde gjør garantert det han kan, og tror ikke det hadde vært mjelde imot å ha 3 spillere i klassen martin andresen og bengt sæternes, men det får han ikke, og mjelde må jobbe ut ifra det laget han har.

Lykke til mjelde du har min fulle tilit!!!!!!
 år var det VM og Brann kom skje med, pø VM ka er no det.

naitsirk

OmOssSjølOgHansaøl skreiv:
QuoteHvis Brann hektes av toppkampen i løpet av vårsesongen, synes eg Brannledelsen bør begynne å se seg om etter erstattere for Mjelde og/eller Ludvigsen. I 2006 e det ikkje lenger noen unnskyldning om Andresen og Sæternes e mye skadet. Etter fjorårssesongen vet vi at det trengs backup. Den største bekymringen min e at det ikkje e hentet inn noen klassespillere til den sentrale midtbanen (eller eventuelt en klassespiss) ennå - og no har Peddien bare en drøy uke på seg!


heile styret bør pakke sakene sine. når brann sliter med skader og ikkje klarer å stilla fullt mannskap så treng dei forsterkningar.
då e da opp til styre å frigjera midler til mjelde og pol. når ikkje dette skjer så blir betingelsane for å prestera mykje vanskeligare.
sjekk arsenal. dei bygger ny stadion og har ikkje råd til å handla inn forsterkningar.dei går mot kanskje den dårligaste sesongen på 7-8 år.
muligens ein samanheng!

Xminator

Fra BA:

55% av bergenserene støtter Mjelde.
17% vil ha ham vekk.
Resten har ingen mening.

Undersøkelsen var foretatt "på oppdrag av BA" av ett eller annet selskap jeg har glemt navnet på.

Så selv om Hocey så gjerne ville så må han nesten innse at han er ett mindretall her. Selv om han i kjent stil ville ha dette til å være "å spørre gamle damer på torgalmenningen". Venter i så fall en lenger begrunnelse på hvorfor meningsmålinger ikke er pålitelige.

TERD

Quote from: "Pilsen19"Så det du mener her er at om vi har 5-6 skader på de som starter kampene til vanlig, så mener du at det er mjeldes jobb at f. eks dylan spiller like godt som bengt,
Quote from: "Pilsen19"hallo mjelde er treneren, om det ikke bor nok fotball i gutten han trener så kan han ikke trylle,

Da kan man jo undre seg over hvorfor spilleren er med i troppen i det hele tatt.

Quote from: "Pilsen19"mjelde gjør garantert det han kan

Det er det heller ingen som betviler, og det har heller aldri vært diskutert. Det er imidlertid ingen automatisk sammenheng mellom innsats og resultat; og det er på det siste man må bedømme Mjelde.
-----------------
Dersom det bare finnes en vinner, må resten per definisjon være tapere.

OmOssSjølOgHansaøl

(Hm, dette ble av en eller annen grunn en dobbelpost)
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

OmOssSjølOgHansaøl

Quote from: "naitsirk"sjekk arsenal. dei bygger ny stadion og har ikkje råd til å handla inn forsterkningar.dei går mot kanskje den dårligaste sesongen på 7-8 år.
muligens ein samanheng!

Hm, kanskje Wenger snart får sparken i Arsenal og kan hentes inn til Brann? Host, kremt ...   :)

Ellers et det et godt poeng naitsirK, at viljen til å sette penger bak de sportslige ambisjonene e avgjørende, og at Peddien og Mjelde der må forholde seg til rammer satt av andre. Det hadde vært interessant å vite kor mye Peddien har å handle for. Men det ville selvfølgelig ikkje vært god forhandligstaktikk av Brann å gå offentlig ut med maksbeløpet de kan bruke på nye spillere ...

Eg blir uansett skuffet hvis det ikkje dukker opp en bra signering (med eller uten investorhjelp) i løpet av den neste drøye uken. Det trengs.
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

Xminator

Quote from: "naitsirk"OmOssSjølOgHansaøl skreiv:
QuoteHvis Brann hektes av toppkampen i løpet av vårsesongen, synes eg Brannledelsen bør begynne å se seg om etter erstattere for Mjelde og/eller Ludvigsen. I 2006 e det ikkje lenger noen unnskyldning om Andresen og Sæternes e mye skadet. Etter fjorårssesongen vet vi at det trengs backup. Den største bekymringen min e at det ikkje e hentet inn noen klassespillere til den sentrale midtbanen (eller eventuelt en klassespiss) ennå - og no har Peddien bare en drøy uke på seg!


heile styret bør pakke sakene sine. når brann sliter med skader og ikkje klarer å stilla fullt mannskap så treng dei forsterkningar.
då e da opp til styre å frigjera midler til mjelde og pol. når ikkje dette skjer så blir betingelsane for å prestera mykje vanskeligare.
sjekk arsenal. dei bygger ny stadion og har ikkje råd til å handla inn forsterkningar.dei går mot kanskje den dårligaste sesongen på 7-8 år.
muligens ein samanheng!

TERD

Quote from: "Xminator"

Interessant poeng, X, men jeg er ikke helt enig. Mjelde har hatt så store midler til rådighet at det burde være selvsagt at Brann presterer helt i toppen av serien. Kanskje styret har innsett at havre til døde hester ikke er noe poeng?:)
-----------------
Dersom det bare finnes en vinner, må resten per definisjon være tapere.

naitsirk

mjelde har hatt midler fram til skadekrisa oppstod.
då hadde brann kjøpt forholdsvis dyre spelarar som olof,scharner,pvm,andresen,soma,sæternes + 1 mill for ystaas!!!

men etter at brann fekk mange på skadelista so trur eg nok styret heller har prioritert ny stadion framfor ny dyr spelar.
sånn e da berre. og da e då eg meine da e dumt av revheim å forlanga gull.

krøvel vellevold

Quote from: "naitsirk"sjekk arsenal. dei bygger ny stadion og har ikkje råd til å handla inn forsterkningar.dei går mot kanskje den dårligaste sesongen på 7-8 år.
muligens ein samanheng!


Legg merke til at lagene med relativt nylige stadionutbygginger slet i 2005: RBK, Glimt, AaFK og MFK. I tillegg slet Viking i 2004 da de fikk nytt stadion. LSK gjorde det forsåvidt bra, men hvor mye kan egentlig de primitive tribunene deres ha kostet? Noen hundrelapper? TIL har også bygget ny tribune, og var vel sånn passe i fjor. Lyn og VIF har bra stadion, men det er ikke deres egen fortjeneste. Brann har også bygget tribuner siste 7-8 år, og har nå begynt på'an igjen. Vi så hvordan det gikk i fjor, og hvordan det går nå... MFK var riktignok gode da deres stadion var nyåpnet, men det var vel ikke MFK som betalte den moroen heller. Fjorårets store overraskelse, Start, spilte jo på sitt gamle møkkastadion. Lag som Odd, FFK og Hamkam har heller ikke gjort det så verst de siste årene, og deres stadioner er heller ikke gjort noe særlig med.
Legg ned hele klubben!

C@Bøe_79

Jeg syns vi alle skal roe oss ned litt,og vente til Mai.
Da ha vel serien begynt å sitte seg sånn passe(enda tidlig),da kan hylekoret starte. Men da tror jeg det er for sent,og at Brann vil overraske de fleste her inne..

Christian
Bergen og Hansa til eg dør!!!!!

Vær med og støtt tifo-gruppen med noen kroner, kontonummer 3628.52.72631

Pilsen19

Quote from: "naitsirk"mjelde har hatt midler fram til skadekrisa oppstod.
då hadde brann kjøpt forholdsvis dyre spelarar som olof,scharner,pvm,andresen,soma,sæternes + 1 mill for ystaas!!!

men etter at brann fekk mange på skadelista so trur eg nok styret heller har prioritert ny stadion framfor ny dyr spelar.
sånn e da berre. og da e då eg meine da e dumt av revheim å forlanga gull.



Enig der!
 år var det VM og Brann kom skje med, pø VM ka er no det.

hocey

Quote from: "Pilsen19"
Quote from: "TERD"
Quote from: "Langhår"At Mjelde nå også skal få fyken dersom spillerne er skadet, er dagens!

Du er inne på noe her, Langhår. Innimellom kommer det noe rare utsagn, både fra ene og andre kanten.

Jeg håper og tror det ikke er så mange som vil sparke Mjelde pga skader i laget.

For min del er mye av dette irrelevant. Jeg forventer at et lag som Brann skal prestere; Brann har ikke gjort det på en god stund. Hvem er ansvarlig for at laget presterer? Mjelde.

Har man problemer i laget? Fiks det! Blir ikke problemet fikset, hvem er da  ansvarlig?: Mjelde.

Det er ikke mer komplisert enn det.



Så det du mener her er at om vi har 5-6 skader på de som starter kampene til vanlig, så mener du at det er mjeldes jobb at f. eks dylan spiller like godt som bengt, hallo mjelde er treneren, om det ikke bor nok fotball i gutten han trener så kan han ikke trylle, mjelde gjør garantert det han kan, og tror ikke det hadde vært mjelde imot å ha 3 spillere i klassen martin andresen og bengt sæternes, men det får han ikke, og mjelde må jobbe ut ifra det laget han har.

Lykke til mjelde du har min fulle tilit!!!!!!


Og hvem var det som hentet Dylan og skrøt av han på treningsoppholdet. Ingen andre enn selveste Mjelde. Det er han som har hentet gutten!

Forøvrig har jeg mye større tro på Dylan enn det jeg tror Mjelde har.
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

hocey

Quote from: "Xminator"Fra BA:

55% av bergenserene støtter Mjelde.
17% vil ha ham vekk.
Resten har ingen mening.

Undersøkelsen var foretatt "på oppdrag av BA" av ett eller annet selskap jeg har glemt navnet på.

Så selv om Hocey så gjerne ville så må han nesten innse at han er ett mindretall her. Selv om han i kjent stil ville ha dette til å være "å spørre gamle damer på torgalmenningen". Venter i så fall en lenger begrunnelse på hvorfor meningsmålinger ikke er pålitelige.


Ja, jeg sa vel klart i fra i tidliggere tråd at det ikke akkurat er en folkebevegelse som står bak kravet om Mjelde sin avgang.

De fleste bergensere har en mening om Brann og spør du om en eller annen ting vil alle uttale seg et eller annet. Det har vi sett nok ganger på BTV. Det jeg mente er at hvis en ringer 1000 tilfeldige bergensere er det tvilsomt om så mange har fulgt med hva som virkelig har skjedd i vinter og mange som bare uttaler på grunnlag av at Mjelde ser ut til å være en grei kar og er en lokal skikkelse . Selvfølgelig vil en også hitte noen som er genuint interessert, men med tanke på at det er ca 15000 ut av en befolkning på 250 000 som går på stadion så er det nok mange som uttaler seg på et svakt grunnlag.

Men som du sikkert klarer å lese har jeg aldri uttalt at "hele Bergen" eller "halve bataljonen" ønsker Mjelde sparket.
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

Xminator

Nå tapte Viking mot Bryne, må Prahl gå? :p

Scally

Nå må folk sclappe av litt her inne, Mjelde har kniven på strupen og dette er nok være eller ikke være for hans tilværelse. Revheim sa det ganske klart "mellom linjene" at denne sesongen skal det presteres.

La hylekoret danne kor etter vårsesongen så får vi se om det er noe lyd i de.

gjøken

Xminator skrev:
Fra BA:

55% av bergenserene støtter Mjelde.
17% vil ha ham vekk.
Resten har ingen mening.

Undersøkelsen var foretatt "på oppdrag av BA" av ett eller annet selskap jeg har glemt navnet på.


DEn undersøkelsen var en liten rubrikk på framsiden av ba.no så vidt jeg vet. hva med å spørre hver enkelte stadion gjenger om hva de syns. ta en tlf til alle med partourkort eller sende de en mail. da først får en vite hva supporterene mener. '

Det med at resten har ingen mening er vel folks om ikkje bryr seg om fotball generelt.

Og en ting til; Hvor mange mennesker utgjør de 55%???
altså kor mange mennesker ble i det hele tatt spurt? Jeg ble ikkje... og jeg vet om andre som ikkje ble spurt...
otball er ikkje et spill på liv og død...
Det er viktigere enn soom så!!!!

Xminator

Rubrikk på forsiden? Det var hovedsaken for BA-sporten :p

Utført av TNS Gallup på oppdrag fra BA. Så regner med den er like nøyaktig som når de finner ut at 36% av bergenserene ville stemt FRP i dag. De var jo nøyaktige nok til å finne ut at 70% av krf-velgerene hadde tillit til Mjelde. Og det er ikke mange igjen av de :p

Det ser ut som de har ett panel på 25000 "medlemmer" som svarer villig vekk på det meste (og får poeng for det). Mest sannsynlig har de flettet det inn i ukens måling eller noe slikt (sammen med "hvilken kaffe drikker du?" "Kjenner du til Chess?" og så videre).

Rett skal være rett, den ble utført før man dret seg ut på La Manga. Kunne vert intressant å få svaret på hvor mange av dem som har vert på stadion/har lyst på stadion etc.

Det er likevel intressant at 72% av bergenserene har en mening om Mjelde.

gjøken

Er enig med deg der X.

Det er bedre med folk med meninger om MIM en folk uten. Jeg er da en av de negative. Tror MIM er en "sperre" for flere spillere som vil til brann men ikkje kommer...
otball er ikkje et spill på liv og død...
Det er viktigere enn soom så!!!!

Nixon

Quote from: "gjøken"Tror MIM er en "sperre" for flere spillere som vil til brann men ikkje kommer...


Og når man ikke trodde det var flere argumenter igjen i Mjelde-debatten, for eller imot, kommer det noe nytt på bordet.

Det skal altså være flere spillere der ute som ikke vil komme til Brann pga Mons Ivar Mjelde. Gode (forhåpentligvis) spillere vi kunne hatt, men altså ikke får fordi vi har en udugelig trener.

Noen begrunnelse for dette? Harde fakta? Rykter?
Hva som helst...
Rød makt på Hansa

gjøken

otball er ikkje et spill på liv og død...
Det er viktigere enn soom så!!!!

jako

Quote from: "Xminator"Jako: Andresen hadde spilt hver forbannede kamp i 4 sesonger før han kom til oss. Sæternes hadde en skadehistorie ja. Ludvigsen har så vidt meg bekjent aldri vert utsatt for skader, og den skaden han kom med er ikke den samme som har satt ham utenfor så lenge. Den fikk han i trening for Brann rett etter overgangen.

Så sjekk fakta selv før du setter såpass høy kukføring.


Hjelper veldig lite når han spiller den siste halve sesongen skadet. Noe han fremdeles var når han ble hentet til Brann.

Hvis det du sier stemmer om Ludvigsen så tar jeg det på min kappe. Uansett var han skadet når vi hentet ham til Brann.

Sæternes er vi jo begge enige om.

De tok en sjanse da de hentet disse spillerne til Brann. En sjanse som så langt ikke ser ut til å føre frem slik man hadde ønsket. Det må den sportslige ledelsen ta ansvar for!
Etterpåklopskap eller ei.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

Nixon

Quote from: "gjøken"Det er via enkelt spillere som undertegnede har selv snakket med...


Men da kan du vel fortelle litt om det. For du har vel ikke avlagt taushetsløfte som en annen katolsk prest?

Quote from: "gjøken"
Rød makt på Hansa

gjøken

Neeh...  dere kan jo selv spekulere... ville dere spilt for en hat klubb for penger?
otball er ikkje et spill på liv og død...
Det er viktigere enn soom så!!!!

Langhår

Quote from: "Scally"Nå må folk sclappe av litt her inne, Mjelde har kniven på strupen og dette er nok være eller ikke være for hans tilværelse. Revheim sa det ganske klart "mellom linjene" at denne sesongen skal det presteres.


Dersom skademarerittet fortsetter og forsterkningene uteblir bør den godeste Revheim ta seg en lang og god kikk i speilet før han bestemmer seg for hvem som ikke har gjort jobben.

Mjeldes jobb er å prestere best mulig med det mannskapet som til enhver tid er tilgjengelig. Administrasjonen og styret skal legge forholdene tilrette slik at grunnlaget legges for at ambisjonene skal kunne oppnås. Gjør de det?

Dersom vi har en tilnærmet full førsteelever og vi allikevel ligger på kvalikk til sommeren, skal jeg gjerne være med å diskutere om Mjelde bør fjernes, men dersom høstens skademareritt fortsetter og styret i tillegg gir klarsignal til Soma-salg uten å hente inn forsterkninger nytter det ikke å fjerne Mjelde. Da er det helt andre personer som bør pakke stresskofferten på Stadion.

Mjeldes historie forteller ganske klart at laget har prestert bra under hans ledelse når man har sluppet bruke hele reservelaget i tippeligakamper. Reservene har vært for dårlig noe som har vært poengtert mange ganger.  Det er lov å håpe at Memmeli og Zavrl har bøtet noe på dette, likevel burde vi hatt inn flere folk, spesielt etter at lagets "potet" Guntveit ble langtidsskadet.

Revheim bedriver her en slags ansvarsfraskrivelse på forhånd. Feigt rett og slett, men ikke overraskende. Samme mann var med på å tvinge Teitur til å gå av etter at de i årevis konsekvent hadde solgt unna de beste spillererne for å redde sin egen selvskapte skakkjørte økonomi. Likevel ble sportslig suksess forlangt uten så mye som en hammer i verktøykassen.

Dersom det er penger til forsterkninger det skorter på er det en ærlig sak, men da bør Revheim  si dette og ikke fornekte virkeligheten og fremdeles forlange gull. Det hjelper ikke å bruke 40 millioner på spillerkjøp dersom 35 av dem er skadet. Da må man ta konsekvensen av det og justere målsettingen internt i klubben.

Nå får vi bare håpe og be om at førsteeleveren kan holde seg noenlunde intakt sesongen igjennom, denne er etter mitt syn god nok for medaljekamp. Da kan man stille krav om sportslig suksess.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Nixon

Quote from: "gjøken"Neeh...  dere kan jo selv spekulere... ville dere spilt for en hat klubb for penger?


Hatklubb? Var det ikke Mjelde det var snakk om? Og at med han ute av veien ville disse spillerne mer enn gjerne spille for Brann?

Vel, er vel ikke overrasket...
Rød makt på Hansa

gjøken

Ville du spilt under en trener du ikkje maktet trynet på eller for en annen klubb med bedre sportslig forutsetninger? $ er jo litt og men hadde treneren vært en annen hadde vel kanskje thorstein, Alex, Hassan, aldri nølt da de sa de ville til brann. men men... bare nevner noen som kanskje ikkje kom til brann pga MIM. (som er en plagsom fyr)
otball er ikkje et spill på liv og død...
Det er viktigere enn soom så!!!!

Xminator

Nå trenger man ikke all verdens sosiale antenner for å se at det er overveiende sannsynlig at Mjelde ikke trener Brann neste sesong. Om det er noen som vegrer seg er det neppe pga Mjelde som trener, men mer fordi Brann kan komme til å skifte. Da er det bedre å komme inn med den nye treneren enn å sitte igjen som en del av arvegodset. Noen kan jo sågar bli skremt ved tanken på Soltved som trener :p

Jeg tror for eksempel det var ett skjebnens mirakel at vi fikk hanket inn Vaagan Moen før vi floppet :p

Det er likevel andre faktorer som har hatt mye større betydning. For eksempel økonomi og markedet generelt.

jako

Quote from: "Langhår"
Quote from: "jako"
Kjøper du en bil som har vært mye ut og inn av et verksted er det en ganske stor sannsynlighet for bilen må verksted igjen om ikke så altfor lenge. Det er en kalkulert risiko.
Det samme gjelder for kjøp og salg av spillere. Veldig mange av spillerne de hentet inn var skadet da de ble kjøpt inn. Det er et sjansespill som enten kan bli en stor suksess eller en stor fiasko. I fjor ble det sistnevnte.
Og skjer det samme i år. Da er det bye bye til Mjelde.

Greit nok at han åpenbart er din store helt Langhår, jeg liker ham jeg også. Men en klubb som Brann skal ligge blant topp fire hvert eneste år. Det er de knallharde kravene som forventes av enhver Branntrener. Også Mjelde.


Denne Mjelde-mobben går stadig nye veier for å få Mjelde fjernet fra stadion. Dersom du får det som du vil risikerer vi at Mjelde blir den første treneren i historien som får sparken på grunn av skader!

Registrerer at Rekdal ikke engang makter å stille lag noen uker før seriestart. Er det Rekdals feil? Eller er Mjelde den eneste treneren som må ta skylden for alt fra lyskestrekk til forkjølelse? Her skal tydeligvis Mjelde sparkes uansett.

Når det gjelder din påstand om at Mjelde "åpenbart er min store helt" kan jeg ikke annet enn å le av det. Min lidenskap er brann og jeg er opptatt av det som til enhver tid er best for klubben. Persondyrking er noe jeg ikke bedriver, tror mine innlegg både om Mjelde, Soma mfl gjenspeiler det. Det som imidlertid er helt åpenbart er at enkelte "Mjelde-hateres"ønske om at Mjelde skal gå virker mer og mer personlig.

Det er vel ingen som hevder at Mjelde skal få sitte uansett, det eneste noen av oss vil er å avvente til vi har et tilstrekkelig grunnlag til å vurdere hans jobb. Det vi vet foreløpig er at vi har en Bronse og et cupgull under hans ledelse. Til sommeren i fjor lå vi an til sølv, som de fleste innser ble høsten ødelagt av skader + ett uunngåelig salg av Kvisvik.

At Mjelde nå også skal få fyken dersom spillerne er skadet, er dagens!
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

Nixon

Quote from: "gjøken"Ville du spilt under en trener du ikkje maktet trynet på eller for en annen klubb med bedre sportslig forutsetninger? $ er jo litt og men hadde treneren vært en annen hadde vel kanskje thorstein, Alex, Hassan, aldri nølt da de sa de ville til brann. men men... bare nevner noen som kanskje ikkje kom til brann pga MIM. (som er en plagsom fyr)


Dette er jo bare tull fra ende til annen. Helstad ville til Brann høsten 2004, men Brann valgte Sæternes. Ifølge mine kilder i pressen var Helstad veldig sugen på en Brann-retur tidligere i vinter. Men Rosenborg ville ikke selge. Hassan hadde Brann som førstevalg i Norge, men valgte naturlig nok å spille i Bundesliga. At de ikke maktet trynet på Mjelde er fortsatt bare dine ord. Og skal jeg være helt ærlig virker de ikke å være så mye verdt...
Rød makt på Hansa

jako

Er det noe Mjelde skal ha ros så er det det at han klarer å lokke spillere til klubben i konkurranse med andre klubber. Der har han vært dyktig.

Slik sett er det synd at vi mest sannslynlig mister ham ved en eventuell trener exit. For at han er flink med mennesker er det liten tvil om. Det er på andre arenaer jeg mener det har sviktet.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

Go Up