• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

NFF igjen!!

Started by Ben Dover, February 03, 2006, 21:41:09 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

tormi

Det er uten tvil rart hvordan NFF gang på gang forskjellsbehandler. Dette er jo bare et eksempel av mange. Men det er soleklart rart slik som NFF trenerte saken. De kunne soleklart forberedt Brann mye tidligere på et avslag. Men de ville vel gjerne at Brann skulle la være å styrke laget sitt.

Nei uansett blir nok litt paranoid men at NFF er uproffe i sin håndtering av maaaaange saker så også disse utlendingssakene er hevet over enhver tvil. Amatører!
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

Pi_Meson

Quote from: "Xminator"Rart med det? Sikkert ikke mye. Men det blir jo litt merkelig når de har lovet Brann svar over helgen i 3 uker.


Skjønner ikke helt hva disse to sakene har med hverandre å gjøre. Kone har a-landskamper og berøres derfor ikke av det nye regelverket.

Xminator

Det hadde strengt tatt ikke Monkam vert heller om NFF gjorde jobben sin. Jeg vet jo at du har hodet langt opp i ræven hva RBK anngår, men det er ikke RBK vi er ute etter, det er NFF. Som nok har sett Brann som en rimelig god kandidat når det skal settes eksempler.

tormi

Jeg synes faktisk det er rart at Brann er så "uglesett" hos NFF. Ikke klager vi på dommere og de siste årene har vi jo vært de reneste skolelysene i forhold til at vi aksepterer alt som kommer fra NFF... Mener isåfall at Brann ikke bør straffes for sin etter min mening gode oppførsel.
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

Xminator


bulldog

Quote from: "Xminator"Norske klubber godtar ikke NFFs nye linje:
http://fotball.bt.no/nyhetsarkiv/article.jhtml?articleID=93303


det er jo betegnende at brann ikke uttaler seg i denne saken. om POL hadde sagt et lite kvekk ville vel monkam eguren og lago vært saga blott!
ser at de nye reglene gjør at våre to sør-amerikanere ikke er klare for brann. de har reist til trondheim igjen og blir muligens ikke med til la manga.

helvete!
bulldog

Xminator

Hvor har du det fra?

bulldog

Quote from: "Xminator"Hvor har du det fra?


dagens vg
bulldog

Xminator

Kan ikke se at reglene skal ramme dem direkte, men det er jo en mulighet for at RBK har fått kalde føtter og vil ha dem med seg likevel. Noen som har VG og kan komme med ett litt mer fyldig referat av hva som kan gå galt?

bulldog

årsaken er at regelverket for spillere utenfor eu skaper trøbbel...

brann må overta arbeidsgiveransvar og søke om ny arbeids og oppholdstillatelse...

vi må gå en runde med arbeidstillatelsen der det har vært komplikasjoner vi ellers ikke har...

eguren og lago har reist tilbake til trondheim der de blir inntil alle papirer er i orden. blir de ikke klare reiser de ikke til la manga...
bulldog

janjan

Både Lago og Eguren har A-landskamper. Selv om NFF riktignok hater Brann og gjør alt de kan for å stikke kjepper i hjulene for folkene som betaler NFF-pampenes fete lønn, har de ikke mulighet for å få ødelagt denne overgangen.

Yngve

I tillegg har vel Lago spela CL for rbk, eg hugsar ikkje om eguren var med der. Dette skal berre vere formalitetar, men nok ein gong klarar nff å laga krøll ut av det.

Pakk

Xminator

Det bør strengt tatt være formaliteter. Du har likevel rett i at det nok er smart av brann å ikke fronte ett opprør, men stille seg sammen med fellesskapet (som gjør opprør).

Nixon

Advokaten som styrer saken for Rosenborg er på saken med samtaler med politi og UD. Han sier at saken kommer til å løse seg i dag.
Rød makt på Hansa!

krøvel vellevold

Quote from: "Xminator"Det bør strengt tatt være formaliteter. Du har likevel rett i at det nok er smart av brann å ikke fronte ett opprør, men stille seg sammen med fellesskapet (som gjør opprør).


Vi burde brenne NFF-flagget og angripe NFFs ambasade i Bergen. Hvis ikke det hjelper, så må vi lage karikaturtegninger av Sondre Kåfjord.
Legg ned hele klubben!

Xminator

Karikaturtegninger støttes :) Ambasade i Bergen har de nok ikke pga sikkerhetshensyn.

Ben Dover

Norsk Toppfotball engasjerer seg :)


"Klubbene står sammen her, og de finner seg ikke i dette. Jeg har snakket med de fleste av toppklubbene i Norge om dette de siste dagene, og denne kampen vil de ta, sier Kjetil Siem, direktør i Norsk Toppfotball, til VG."

http://pub.tv2.no/nettavisen/sport/tippeliga/article554270.ece

Glimrende, både vi supportere og klubbene er lei NFF`s maktarroganse. NFF er en hemsko!

Bare ta de Siem.
lsker Brann

kabelmann

Quote from: "krøvel vellevold"Hvis ikke det hjelper, så må vi lage karikaturtegninger av Sondre Kåfjord.


I Kåfjords tilfelle holder det vel strengt tatt med bare å ta et foto. Han ser jo ut som en karikatur allerede.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

krøvel vellevold

Quote from: "Xminator"Karikaturtegninger støttes :) Ambasade i Bergen har de nok ikke pga sikkerhetshensyn.


De har jo Hordaland Fotballkrets...

Forresten syns jeg Sondre Kåfjord ikke er den verste personen i NFF. Og jeg har sett på cupfinalevideoen at han smilte bredt da Guntveit og Hanstveit løftet kongepokalen. Så han skal få slippe!

Da er det verre med denne Roger Solheim. Han må karikeres!
Legg ned hele klubben!

Langhår

[/quote]
Da er det verre med denne Roger Solheim. Han må karikeres![/quote]

Det ville jo være å skyte/tegne budbringeren.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Derabilo

Kåfjord burde vere lett å karikere, så det må jo bare gjøres! Noen som er flink til å tegne her inne?
Bergen ut av Norge -

krøvel vellevold

Quote from: "Langhår"

Da er det verre med denne Roger Solheim. Han må karikeres![/quote]

Det ville jo være å skyte/tegne budbringeren.[/quote]

Det er bedre å skyte budbringeren enn pianisten!
Legg ned hele klubben!

KennethS

Nå har Nff gjort helomvending, Monkam blir mest sannsynlig Brann spiller ifølge Tv2 sporten. Gode nyheter dette!
tå på Brann

gtuborg

Ja der slo du meg med et par sekund kenneth :d

tintin

nå hsr nff snudd, så velkommen monkam

tintin


Veggen

ja der skjedde det. Ga vel etter for presset til slutt:)
Men det betyr at vi har hele 4 spillere utenfor EU. Blir nok "bye bye" for Mac.

OmOssSjølOgHansaøl

Enn så lenge ser eg på Monkam som vår lokale utgave av agent Mulder; eg tror det ikkje før eg får se det ...

Eg e først trygg på Monkam og Zavrl når alle parter har bukket og nikket, og spillerne selv løper rundt på Stadion i Branntrøyer.
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

viks

Dette illustrerer jo bare hvor utrolig uprofessjonelle NFF er, for ikke og snakke om arrogante.

Heldigvis gikk denne saken i orden, men det er jo rystende lesning å høre hvordan Nazi-Forbundet kan bare tre regler ned over hodet på klubbene når samtlige klubber er uenig.

Blir jo nesten som om Stortinget skulle vedta en lov, som hele folket er i mot..Hvor er logikken?
Da Miller lobbet inn 4-1 -hans tredje scoring for kvelden -rett før slutt, gikk et fullsatt Brann Stadion helt av hengslene. Folket reiste seg og sang "Rosenborg rykker ned!", så det hørtes nesten helt opp til Trondheim" (VG 20.06.05)

krøvel vellevold

NFF skal ha honnør for å ha tatt til fornuft i akkurat dette (disse) tilfellene. De har altså gitt etter fordi Brann hadde jobbet med (og brukt penger på å jobbe med) å skaffe Monkam lenge før reglene ble forandret, og dette arbeidet ville jo vært fullstendig forgjeves for Brann del med de nye reglene.

Men NFF har IKKE gått tilbake til det gamle regelverket. Med andre ord er en spiller som er ubenyttet reserve på et lag som vinner VM (eller fast på verdens beste U21-landslag), er ubenyttet reserve på et lag som vinner kontinentets CL (eller spilt fast på et topplag som såvidt er for dårlig for kontinentets CL), og i tillegg spilt fast i portugisisk eller skotsk liga, IKKE er kvalifisert. Men hvis du har spilt ett minutt for verdens dårligste A-landslag, så er du kvalifisert. Dette er jo helt på trynet!
Legg ned hele klubben!

Falkman

e enig i at det nye regelverket kan komme til å få noen merkelige utslag.. men så  e det vel  heller ikkje så  mange U21-landslagsspillere  fra Brasil eller Argerntina (verdens beste landslag utenom Europa) som e aktuelle for eliteserien.. ei heller A-landslagsspillere fra Seychellene.. syns NFF ska ha honnør for at de erkjente at det va urimelig å la det ny regelverket få tilbakevirkende kraft.

OmOssSjølOgHansaøl

.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

Langhår

Det er et viktig poeng, Krøvel. Selv om Brann fikk igjennom sin sak er regelverket fremdeles like bak mål.

Er vel det som kalles å vinne et slag men ikke selve krigen : /

Håper og tror at Brann fortsetter kampen mot disse reglene side om side med de andre klubbene selv om vår konkrete sak løste seg til slutt.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Yngve

Quote from: "viks"Dette illustrerer jo bare hvor utrolig uprofessjonelle NFF er, for ikke og snakke om arrogante.

Heldigvis gikk denne saken i orden, men det er jo rystende lesning å høre hvordan Nazi-Forbundet kan bare tre regler ned over hodet på klubbene når samtlige klubber er uenig.

Blir jo nesten som om Stortinget skulle vedta en lov, som hele folket er i mot..Hvor er logikken?


Hehe, du er no morosam du..Som om det ikkje skjer..

Og når det gjeld logikken til nff har vel den alltid vore fråverande.. Det verkar som dei prøvde seg på ein spansk ein i samband med Monkam-saka, men måtte gje seg når dei faktisk fekk heile fotball noreg etter seg. Kvifor norsk toppfotball valde å engasjere seg kan ein jo berre spekulere i..

OmOssSjølOgHansaøl

Quote from: "Yngve"Det verkar som dei prøvde seg på ein spansk ein i samband med Monkam-saka, men måtte gje seg når dei faktisk fekk heile fotball noreg etter seg. Kvifor norsk toppfotball valde å engasjere seg kan ein jo berre spekulere i..
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

Yngve

Klar over at Monkam berre er ei symbolsak, difor eg skreiv det som eg gjorde. For å stava det litt betre for deg: Klubbane vart forbanna for dei såg at dei mista moglegheita for å importere rimlege afrikanarar og selje dei dyrt.

Difor valde norsk toppfotball å engasjere seg.

Så kan me byrje å diskutere om dette er etisk korekt, eller om nff faktisk har gjort eit forsøk på å gjere noko fornuftigt, men som vanleg domma seg litegrann ut. For uansett korleis me vrir og vender på det, så er det ikkje lett for ein 16 - 19 år gamal afrikansk guttunge å koem til ei heilt anna verd som Noreg faktisk er. Ny kultur, nytt språk og nytt klima. Kjem du då ikkje overeins med dei andre i klubben, alternativt faktisk ikkje er god nok og på det viset vert skyvd ut i kulden får du det ikkje lett.

Dømer på elendig integrering er vel uruguaypakket som har besudla klubben vår. Sjølv om det er ei anna sak.

Reglar må ein ha for desse afrikanarane. Dei reglane nff kom med, traff ikkje heilt. Og ikkje minst, dei kan sjølvsagd ikkje få tilbakeverkande kraft.

viks

Nå blir visst Monkam sittende en ny uke i Elfenbenskysten fordi NFF ikke fikkf ingen ut igår, og sendte over papirene. Dette til tross for at POL tidligere på gårsdagen hadde purret på og fått lovnad om at dette skulle gå i orden..

Hva er det egentlig for et amatørforbund vi forholder oss til?

Samtidig så virker det som Bjørn Dahl gjør alt han kan for å pisse de opp etter ryggen.mulig dette er taktikkeri, men det er i hvert fall motbydelig.

Begynner mer og mer og like Solers tanker om en ny liga, selv om dette muligens vil gå ørlite på bekostning av bredden...

Profesjonelle klubber og profesjonelle ledere, må få slippe å forholde seg til arrogante amatører i NFF.

Det verste er kanskje at det har blitt så ille at man knappt orker å reagere på det lenger..
Da Miller lobbet inn 4-1 -hans tredje scoring for kvelden -rett før slutt, gikk et fullsatt Brann Stadion helt av hengslene. Folket reiste seg og sang "Rosenborg rykker ned!", så det hørtes nesten helt opp til Trondheim" (VG 20.06.05)

abe78

Quote from: "viks"
Det verste er kanskje at det har blitt så ille at man knappt orker å reagere på det lenger..


Dette er i hvert fall sikkert. Denne saken må da begynne å ligne på en skandale?

Jeg ser ikke så veldig mange minus med å starte en egen liga. UEFA vil selvsagt prøve å stikke så mange kjepper i hjulene som mulig - ved for eksempel å nekte Europa-cup, ol. Jeg tror at et et brudd med NFF vil føre til det samme i andre land og at UEFA til slutt måtte bøyet av for presset.
.og husk!

Xminator

Nå er vel Monkam etterhvert godt kjent i denne ambasaden, så en helg fra eller til kan umulig gjøre det store utslaget :p

Så får vi satse på at NFF får sendt papirene på mandag. Ludvigsen er vel ikke den som skal snakke først om å sende papirer :D

viks

Quote from: "Xminator"Nå er vel Monkam etterhvert godt kjent i denne ambasaden, så en helg fra eller til kan umulig gjøre det store utslaget :p

Så får vi satse på at NFF får sendt papirene på mandag. Ludvigsen er vel ikke den som skal snakke først om å sende papirer :D


Det forandrer vel uansett ikke på kjernen i saken om at NFF er en gjeng med amatører, mer byråkratisk en selv den gjennomsnittlige norske kommune, og like arrogante som dagen er lang..
Da Miller lobbet inn 4-1 -hans tredje scoring for kvelden -rett før slutt, gikk et fullsatt Brann Stadion helt av hengslene. Folket reiste seg og sang "Rosenborg rykker ned!", så det hørtes nesten helt opp til Trondheim" (VG 20.06.05)

Nixon

Men slik er det jo bare.
NFF tar seg bryet med å ringe ned til Afrika for å få fortgang i Kone-saken.
Men tar en tidlig helg når det gjelder Brann.
Intet nytt under solen med andre ord...
Rød makt på Hansa!

krøvel vellevold

Quote from: "Nixon"
NFF tar seg bryet med å ringe ned til Afrika for å få fortgang i Kone-saken.
Men tar en tidlig helg når det gjelder Brann.
...


Kan det ha noe med at RBK skal spille e-cup om ikke så veldig lenge?
Men er selvsagt enig i at NFF burde klare å holde en lovnad fra kl.10 til kl.15!
Legg ned hele klubben!

pidre

September 03, 2016, 10:59:28 AM #92 Last Edit: September 03, 2016, 11:10:56 AM by pidre
NFF ute på tur igjen. Ny logo med PL-løve. Fargane i logoen skal visstnok gjenspeile klubbfargane - ifølge NFF.


http://www.dagbladet.no/sport/nff-topper-slaktet-logo-planene-i-intern-rapport--nbspkopi-av-premier-league-ikke-verdiskapende/61917037
Saludar a los monos!

Northside

Beste er jo at de betalte over 1 million kroner for å lage den logoen. Minner meg mye om Brann som i sin tid betalte 1 mill for klubblogoen til 100-års jubileet i 2008.

Jeg kunne laget begge for en tusenlapp...

Lasaron

Quote from: Northside on September 03, 2016, 14:39:24 PM
Minner meg mye om Brann som i sin tid betalte 1 mill for klubblogoen til 100-års jubileet i 2008.
Gjorde de? Seriøst?
Tren på langskudd

Spelaren

Logoer kan koste flere millioner, de. Som da Avinor fikk svidd av litt penger for å få en ny logo, som var lik Noregs Mållag sin.
Gå av.

Jose Arrogantio

En million for å plagiere PL. Pinlig.


Corran

Quote from: pidre on September 03, 2016, 10:59:28 AM
NFF ute på tur igjen. Ny logo med PL-løve. Fargane i logoen skal visstnok gjenspeile klubbfargane - ifølge NFF.

I et intervju jeg hørte et eller annet sted så var det de fargene som passet best sammen med alle fargene på draktene i TL. De hadde tatt fargekombinasjonene og lagt dem på draktene for finne de kombinasjonene som passet best til flest drakter
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

karkarkar

Sånn bortsett fra at jeg ikke ser nødvendigheten med en "maskot" i logoen for Eliteserien, synes jeg ikke det er et håpløst valg med løven fra riksvåpenet. De sier den har en historie på de norske landslagsdraktene, og dette hodet i logoen er kliss likt det som har blitt etablert på landslagsdraktene i et par år allerede. Nettopp den nye landslagslogoen synes jeg fungerer fint, med skjoldflagg, NFF og flankerende løver. Husk at de forsøkte å få dette til landslaget sist gang.

Fargestudier er noe som er lett å gjøre narr av, men det er faktisk et poeng å ha farger som passer sammen med klubbfargene. Det er sikkert ikke tilfeldig at andre ligaer har landet på noe lignende. Helt greit. Vi får håpe det ikke rykker opp noen med oransje drakter...

Synes det er blåst opp litt vel mye rundt denne lanseringen. Er sikkert det latente hatet i befolkningen mot NFF.

Go Up