• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

RBK-duo til Brann

Started by Nixon, January 31, 2006, 19:10:11 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Straffe!!!

For å helle litt mal-urt i begeret, så bygger vel denne overgangen oppunder nye spekulasjoner om at Seyi skal gro bart?

Tror neppe Høgmo tør å stille kun med det han har til rådighet pr. idag gjennom en hel sesong?

Om ikke aftenbønnene til ARG faktisk virker da, og Høgmo er gudesendt til trøndelag utelukkende med det formål å lage hællvette...

Tror sør-amerikanerne blir en fin tilvekst!

Langhår

Quote from: "Straffe!!!"For å helle litt mal-urt i begeret, så bygger vel denne overgangen oppunder nye spekulasjoner om at Seyi skal gro bart?

Tror neppe Høgmo tør å stille kun med det han har til rådighet pr. idag gjennom en hel sesong?

Om ikke aftenbønnene til ARG faktisk virker da, og Høgmo er gudesendt til trøndelag utelukkende med det formål å lage hællvette...

Tror sør-afrikanerne blir en fin tilvekst!Jeg tenkte på akkurat det samme. Nå har de jo ryddet plass i forhold til "kvoten" og. Dersom det er det som er greien er det trist, men vi har vel ikke råd å hente ham uansett. Ikke virker investorene særlig ivrig lenger og ikke virker Brann særlig giret på investorhjelp heller....

Seyi i RBK drakt? Herregud så deprimerende....
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Nixon

Quote from: "Straffe!!!"Tror sør-afrikanerne blir en fin tilvekst!


Sør-Amerika...:)

Men jeg tror ikke RBK henter en spiller utenfor EU. For både Kone og Essediri har vel ikke pass fra et EU-land?
Rød makt på Hansa!


Straffe!!!

Quote from: "Nixon"
Quote from: "Straffe!!!"Tror sør-afrikanerne blir en fin tilvekst!


Sør-Amerika...:)Herregud for et mas seint på kvelden en hverdag da...;-)

OmOssSjølOgHansaøl

En kar hevder på BTs Doddo-blogg at Eguren har spansk pass, men eg finner ingen andre referanser til det, så sannsynligvis e det bare bull - dessverre ... Men det e ikkje tilfeldigvis noen andre som har hørt noe om dette?
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

Langhår

Etter reaksjonene fra "kjernen" å dømme hadde det jo vært særdeles morro å hente Helstad hjem.

Ikke minst fordi dette ville ført til omgående tjære og fjær-rulling av Bratseth på torget i Trondheim. Altså nok en grunn til for å sende en pose tusenlapper nordover og få Helstad i retur.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Pilsen19

lago er en forsterkning, men spørs om han kan spille seg inn blandt de 11 beste.

Eguren sitter eg med en blandet følese for, han har ikk ebevist noe i Rosenborg, vil strekke meg så langt å si at dette var en direkte bom fra RBK, håper han hever seg 10 hakk i Bergen, ellers er dette et forferdelig dårlig lån.

Tror disse spillerne var de eneste tilgjengelige, i en vettig pris, derfor handler POL i en fej.

Beklager at eg er negativ til disse spillerne, men tror ikke de blir noe å regne med.
 år var det VM og Brann kom skje med, pø VM ka er no det.

Kruxleiven

Har veldig sansen for dette lånet (som kan bli en signering). Nesten uansett hvilket landslag man har spilt på så er man en forsterkning for Brann. Ingen av de to er vel på Uruguays landslag for øyeblikket, men de har i hvertfall vært der og har potensialet. Lago ble jo skrytt opp i skyene da han spilte med brukket hånd og det er i hvertfall ingen pingle vi får. Klinger liksom bedre enn Klock. Litt ris til Eguren da som viste mangel på bakkekontakt og sa han skulle vinne seriegull med Brann. Mjelde får han nok ned på bakken. Får håpe det ikke blir noen ny Solis-sak dette da. Ikke veldig mange som kan spansk i og rundt Brann. Kanskje få tilbake Nhleko også til sommeren?

tormi

Quote from: "RC"Da har vi skaffet oss en farmer klubb.KONGE kommentar!!!
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

Nixon

Vi må huske på at Brann har en helt annen tradisjon med utenlanske spillere enn RBK. Her blir en utlending nesten automatisk en folkehelt. At de ikke lykkes i RBK trenger ikke å ha noe å si. Husk at selv en spiller som Hassan ikke klarte å spille seg inn i det rigide systemet der oppe etter at han var konge i Brann.
Rød makt på Hansa!

tormi

Eneste som bekymrer meg er dette med utlendingskvoten / Seyi / Monkam...
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

BRANN gutten fra Os!

kan bli interessant dette!! men er veldig posetiv til Lago og ikkje så posetiv til Eguren.. men di streker troppen i vert fall og vi trenger mer bredde enn vi har, så alt i alt er eg fornøyd!
RANN<3

Langhår

Quote from: "Nixon"Vi må huske på at Brann har en helt annen tradisjon med utenlanske spillere enn RBK. Her blir en utlending nesten automatisk en folkehelt. At de ikke lykkes i RBK trenger ikke å ha noe å si. Husk at selv en spiller som Hassan ikke klarte å spille seg inn i det rigide systemet der oppe etter at han var konge i Brann.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

BRANN gutten fra Os!

Quote from: "tormi"Eneste som bekymrer meg er dette med utlendingskvoten / Seyi / Monkam...


eg trur aldri Seyi hadde kommt tilbake, dessverre! men hadde vert gøy om han gjorde det!
RANN<3

Snublefot

jeg fikk helt sjokk når jeg så nyhetene i ettermiddag..

etter en lang dag, satte jeg meg endelig ned med kaffekoppen, og satte på tv2 sporten...  plutselig står det 2 utlendinger i bergen, direkte fra rbk...

Jeg har hele tiden hatt tro på eguren og lago, og var bekymret når rosenborg hentet disse.. Men rosenborg har bevist atter en gang, at de er elendige til å få tilpasset nye spillere, og skaffe dem den nødvendige selvtilliten.

Nå skal det sies at Brannsupporterne og Bergen alltid har hatt skyhøye forventninger som i tilfeller kan ha påvirket spillere og, men samtidig har klubben bevist flere ganger at de er dyktige til å tilpasse spillere.. Jeg tror helt ærlig at dette er en kjempeavtale..

Legger meg på samme bølge som de andre her inne som tenker på lån med oppsjon..  Et lån av disse to er glimrende for brann, ettersom vi virkelig trengte backup på plassene, og jeg tror vi kommer til å se 2 helt andre spillere i april en hva vi så i fjorårets sesong..

Ikke nødvendigvis redningen som sikrer oss gull, men KAN muligens bli faktisk så viktige, da sammen med pvm, tfl, og andre spillere tilbake fra skade.

Dette var en deilig nyhet, i tillegg til at vi nå fortsatt har penger til spillekjøp..(så sant ikke miller og winters har sløst bort alt på bayer i spania;)

janjan

Kjempedeal. Lago går rett inn på laget imo. Eguren må kjempe med Miller såfremt Andresen er skadefri. Det ligger i kortene at det nå kommer et spisskjøp. Blir spennende å se hvem. Han er i alle fall ikke non-EU.

Falkman

.. må innrømme at eg e en smule overrasket over den nærmest unisone gleden dette frembringer.. Eguren va jo bortimot årets flopp i eliteserien.. i utgangspunktet va eg uhyre skeptisk når eg hørte om dette i ettermiddag.. men etter å ha lest en del av kommentarene fra Kjernen, ser eg litt lysere på det.. utfra reaksjonene derfra  å dømme, virker det jo som Lago kan bli en bra forsterkning.. og isåfall får det jo heller våge seg om vi får en ny Tomas Razanauskas med på kjøpet.

chris_henrik

Fenomenal signing Peddilusken!!

Hadde nesten glemt hvor deilig det var å være seriemester i januar.
<BRANN> ..... DKFM

Helginho

Vi er smigret over at Brann vil ha oss. Det er en stor klubb i norsk målestokk og har et spennende og fanatisk hjemmepublikum. De beste supporterne i Norge, sier nyervervelsene samstemt til iBergen.no

Liker å falle for sånne kommentarer  :D

BrannFa(e)n

Eguren hadde iallfall rett instilling, pluss at han vet at det er lenge siden vi har vunnet serien. Det kan være alt fra et par samtaler på treningsfeltet i bartebyen, til et lite manus han har fått, til at han faktisk er interessert. Selv om det kun er flørting med fansen, velger jeg å tro på sistnevnte, og gå rett i fellen.
rannfasiten

Ricky

fremdeles med Frode Johnsen om spissplassen.
Nå får Eguren spille litt 4-4-2 igjen, med teknisk og ballbesittende fotball. Skulle tro det passer en sør-amerikaner veldig bra!

Satser på at han gjør som mot brasilianske Santos i Copa Libertadores:
"Sebastian Eguren netted the equalizer with an outstanding bicycle kick shot in the 37th minute." :)

OmOssSjølOgHansaøl

"Jeg kan tilføye Brann hurtighet og duellstyrke", sier Lago om seg selv til ibergen.no. Hvis han faktisk viser seg å leve opp til sine egne ord, e han hjertelig velkommen i midtforsvaret.
(Men kanskje han bare har brukt ventetiden mens de har ventet på å kunne offentliggjøre avtalen, til å få oversatt og lese gjennom forumet her for å finne ut ka supporterne helst vil høre fra en ny midtstopper?) :)
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

naitsirk

Pilsen19 skreiv
Quoteago er en forsterkning, men spørs om han kan spille seg inn blandt de 11 beste.


reknar med du meiner forsterkning av stallen.

for å sei da sånn:lago e betre enn klock. eguren e betre enn haugen.
uansett så blir stallen breiare og betre.

C@Bøe_79

Tusen takk,Per Ove!

La oss lage litt mer plass i andre norske konkurrenter sine staller,mens vi fyller opp vår..
Vi kan jo alle håpe at det blir i BRANN de slår til.
Men for all del,har ikke glemt Clayton Zane.
Mannen som er muligens tidenes flopp i Molde,men slo til de grader tilbake i Lsk.


Christian
Bergen og Hansa til eg dør!!!!!

Vær med og støtt tifo-gruppen med noen kroner, kontonummer 3628.52.72631

Lurkin

Quote from: "BRANN gutten fra Os!"kan bli interessant dette!! men er veldig posetiv til Lago og ikkje så posetiv til Eguren.. men di streker troppen i vert fall og vi trenger mer bredde enn vi har, så alt i alt er eg fornøyd!


Eguren er knallgod. Ble veldig skuffet da RBK fikk han. En rett og slett jævla god midtbanespiller, helt idiotisk med han i et 4-3-3 system. Lago derimot er jeg mindre fornøyd med. Hvor mange selvmål har han for RBK på det halvåret sitt? For ikke å snakke om den treningskampen for noen uker siden da han hadde to forferdelige tilbakespill som førte til mål.

Uansett, jeg ønsker begge to lykke til. Lundekvam forsvinner nok med Lago i stallen, og det lukter Dylan-retur til down under, men stallen ble plutselig litt bedre. Inkludert Miller og Ludvigsen har vi 4 sterke spisser (og Ystås), backup på kantene med PVM, Huseklepp og Ludvigsen, og Andresen, Miller og Eguren som kjemper om plass sentralt (med Haugen og Guntveit som reserver).
Berømte Brann fra Bergen

dudo

Det var da vitterlig Eguren som hadde de horrible tilbakespillene i treningskampen?
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Bruiser

Det er korrekt. 2 feilpasninger som resulterte i mål imot og 1 stk bomma straffespark som tapte straffekonken, men alt det der er spilt melk og han spelte for et særdeles rigid RBK-lag i et ufyselig 4-3-3 system.

Og ikkje engang nevn Guntveit som en mulig reserve til sentralt på midtbana. Og Miller sine dager som altmuligmann bør vere talte. La han få fokusere på den sentrale rolla og ikkje alle posisjoner i aust og vest nord for forsvaret.
Ein flokk sauer leda av ei løve vil alltid slå ein gjeng løver leda av ein sau

Alzheimer/Silverspurs

Har snakka med ein kamerat som er RBK-supporter og ein fyr som eg anser som ein med veldig god fotballkunnskap. Han karakteriserar dei slik:

Lago:
Er meget god. Veldig rask og utruleg sterk, samtidig som han les spelet veldig bra. Spelte ein kamp med broten arm og nekta å bli bytta ut. Han er kongen :) Han og Soma blir garantert det beste midtstopparparet.

Eguren:
Får han spele offensive midtbane så er han dritgod, men då må folk gå på løpa hans. Teknisk, offensiv og kreativ. Problemet er at ingen forstår han. Ikkje ein gong Lago pga at han kjem frå bygda i Uruguay. Men får han spele fast blir han garantert den mestscorande midtbanespelaren i Tippeligaen.

Berre for å dempe forventingane.... eller... :) ?


Nixon

Rød makt på Hansa!

Xminator

Litt detaljer om opsjonen:

* Overgangsum er fastsatt
* Fristen for å benytte opsjon er 1. september

Ludvigsen selv betegner avtalen som meget god.

Eguren vil vinne gull. Det var interesse fra andre klubber i Europa også. De ser på Brann som ett springbrett for muligheter i Europa. Og det var i følge BT ett vist element av revansjelyst :) Tør vi håpe på 4-0 i Bergen med tilhørende allsang? :)

Xminator

Quote from: "Nixon"http://putfile.com/pic.php?pic=1/3016012798.jpg&s=x2

Rødt må jo være verdens fineste farge!:)


Det ser fortsatt mest ut som en "wanted dead or alive" plakat...

Nixon

Quote from: "Xminator"Overgangsum er fastsatt


Det kan jo faktisk bety at Brann, hvis de spiller godt, kan kjøpe de for f.eks. 8 mill og selge de for 20 mill uken etter...
Rød makt på Hansa!

Nixon

Rød makt på Hansa!

Roffarne


Xminator

Vi kan fortsatt hente fra utlandet. Overgangssummen blir i BA beskrevet som betydelig lavere enn det RBK betalte sist sommer. Om man skal gjette? 5?

Brann har fortsatt ikke brukt en krone av Scharnerpengene. Tviler på at de svir av 15 mill på en spiller nå heller. Det blir antagelig i samme kategori som Uruguayerene, noenlunde sikre på nivå, men med innslag av risiko. Denne gangen prøver de nok å ha med seg en som prøvespiller på La Manga.

tintin

Quote from: "Nixon"
Quote from: "Straffe!!!"Tror sør-afrikanerne blir en fin tilvekst!


Sør-Amerika...:)

Men jeg tror ikke RBK henter en spiller utenfor EU. For både Kone og Essediri har vel ikke pass fra et EU-land?


<mener bestemt at tuniserern essediri også har fransk pass...

krøvel vellevold

Legg ned hele klubben!

viks

Quote from: "www.kjernen.no"Nå er det mye rart som skjer. Helsikes mye rart. Rarest er det at RBK velger å gi bort Lago og Eguren til Brann. Av alle klubber. Og ja, vi sier gi bort. Nesten i alle fall. Utlånsavtalen gir nemlig en opsjon på kjøp for Brann. Med andre ord, hvis gutta slår til må RBK selge. Til den prisen som er avtalt på forhånd. Synes ikke Brann at de er gode nok, kan de bare avslå tilbudet og sende dem til Trondheim igjen. Takk for lånet, liksom. Men nå trenger vi dem ikke lenger. Dere kan få dem igjen. Slik er det. Det er våre penger som ligger i potten. Og vi har gitt Brann alle de beste kortene. Merkelig måte å spille overgangspoker på.


Musikk i mine ører, musikk!

Quote from: "www.kjernen.no"Vi synes uansett vi hadde veldig god bruk for Lago. Og Eguren, for så vidt. Han har jo ikke akkurat slått til. Ikke vist noenting som forsvarer en plass i førsteelleveren, skal man være ærlig. Men han har mer inne. Det er vi sikre på. Han har tida foran seg. Det samme kan man jo ikke si om alle RBKs midtbanespillere. Og dessuten er han en fin fyr. Lago også. To fine fyrer. Vi ønsker begge to alt godt videre. Det samme kan vi selvfølgelig ikke si om Brann.
Da Miller lobbet inn 4-1 -hans tredje scoring for kvelden -rett før slutt, gikk et fullsatt Brann Stadion helt av hengslene. Folket reiste seg og sang "Rosenborg rykker ned!", så det hørtes nesten helt opp til Trondheim" (VG 20.06.05)

Xminator

BA har heldigvis bilder av de to med smil fra øre til øre. Var begynnt å bli litt bekymret for at det var to vaneforbrytere ut fra bildene til Nixon :p

Xminator

http://www.brann.no/index.php?valg=nyhet&nyhet=4493

Frossen søramerikaner i Brannjakke :) Lago kom småskadet og jogget, Eguren deltok for fullt og viste gode takter.

QuoteEguren kunne også fortelle at kommunikasjonen med trener Mons Ivar Mjelde gikk fint. - Så lenge det går på engelsk, så skjønner jeg han, sa Eguren etter treningen.


So you can english!

krøvel vellevold

Det mest oppsiktsvekkende er at Brann denne gang henter inn andre lags reserver, UTEN at de har tenkt å studere på NHH!!!
Legg ned hele klubben!

viks

Quote from: "krøvel vellevold"Det mest oppsiktsvekkende er at Brann denne gang henter inn andre lags reserver, UTEN at de har tenkt å studere på NHH!!!


Da er det vel bevist en gang for alle da at du ikke trenger å studere hverken til fysioterapaut eller gå på nhh for å spille i Brann..

Det nærmeste våre gutter kommer et studie er vel norskkurs...

Håper begge er klare til dyst mot Sogndal til helgen, trist å ikke få sett dem før i april..
Da Miller lobbet inn 4-1 -hans tredje scoring for kvelden -rett før slutt, gikk et fullsatt Brann Stadion helt av hengslene. Folket reiste seg og sang "Rosenborg rykker ned!", så det hørtes nesten helt opp til Trondheim" (VG 20.06.05)


Derabilo

Slik eg har forstått det på de forskjellige stedene eg har lest om dette så var Lago ønsket med videre i RBK, men han ville ikke være der uten Eguren! :D

Forresten artig at Lago er skadet når han kommer til Brann......
Bergen ut av Norge -

Nixon

Quote from: "krøvel vellevold"Det mest oppsiktsvekkende er at Brann denne gang henter inn andre lags reserver, UTEN at de har tenkt å studere på NHH!!!


Det nærmeste Krøvel kommer entusiasme...:)

Ellers fremskritt at bare en av to er skadet ved ankomst.
Skal vi tro på folkevandring til Vestlandshallen på lørdag?
Rød makt på Hansa!

SeTrE

Quote from: "Nixon"
Quote from: "Straffe!!!"Tror sør-afrikanerne blir en fin tilvekst!


Sør-Amerika...:)

Men jeg tror ikke RBK henter en spiller utenfor EU. For både Kone og Essediri har vel ikke pass fra et EU-land?Tror nok dette er grunnen til at RBK lar disse gå..Kone og Essediri er spillere høgmo skal satse på, og da er det ikke vits i og ha flere Non Eu spillere i troppen...

Håper bare disse Sør Amrikanerne kan slå til, alle vet jo at utlendingene blir mye bedre etter og ha fått en HEL vinter med trening i Norge...

RC


Snublefot

ja, stemmer det.

Han ble tatt for doping, men sier selv at han ikke tok noe galt, og det blir karakteristikert som en tilsvarende sak i norge, den såkalte Kaffe-doping skandalen..

Men han fikk 6 mnd utestengelse, og dette er han ferdig med.

Foresten var det denne dopingdommen som gjorde at RBK fikk eguren, hadde han ikke blitt tatt for noe hadde han vært i en av de mange toppklubbene som snuste på han rett før han ble tatt!

Go Up