• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Brann vil ha Riseth!

Started by SuperBrann, January 23, 2006, 10:24:08 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

SuperBrann

Men vil hva skal vi med han, har vi virkelig brukt for Vidar Riseth.

http://www.t-a.no/
VH Rune Nilsen            
          Brann Bataljonen Bergen
                Mob: 95025303

        for bilder: www.runenilsen.dk
mail: rune@bataljonen.no / rune@runenilsen.dk

Torvanger

Dette er nok taktikkeri av Riseth, og av den eventuelle agenten han måtte ha, for å sikre seg en god løsning med RBK de siste årene av sin karriere. Men at han hadde styrket forsvaret slik det er pr idag er det ingen tvil om. Det hadde ikke vært meg imot.

wester

si nei til riseth!
han gjør i snitt 1-2 megabrølere pr kamp, og har en stor del av ansvaret for rbks forsvarsfiasko i fjor.
i tillegg er han gammel og sikkert alt for dyr idrift i forhold til kvaliteten han har.

nei-nei-nei.

abe78

Vil han ikke forsterke laget og stallen da?

Stikk fingeren litt i jorda her...
.og husk!

Mico

Husker Riseth var høyaktuell for Brann, som spiss, da han spillte for Kongsvinger. Da gikk han vel til Luton i stedet.
Synd vi ikke fikk han da, men nå er det for sent.

bulldog

vi klarer oss utrolig bra uten "riksynseren" & "refseren" riseth. har aldri hørt så mye klaging og syting noensinne! mannen gjør tabber i hver kamp for så å klage på alt og alle etterpå.

la oss slippe!
bulldog

Xminator

Han var ikke bare Brannaktuell. Han var faktisk Brannspiller noen uker før han forsvant til England.

Nå er vel ikke dette helt utenkelig. Det er ikke mer enn ett halvt år siden Hoset var "klar" for Brann. Fingeren i jorden så mye man vil, Hoset er en spiller vi klarer oss uten. Da er det pokker meg bedre å vente til sommeren og Lundekvam.

Bruiser

Takker nei til Riseth like lett som eg takker nei til en tygd tyggis. Seriøst den mannen er ikkje verdt å bruke flaskepant på engang.
Ein flokk sauer leda av ei løve vil alltid slå ein gjeng løver leda av ein sau

tormi

Det er ikke ofte jeg sier NEI til spillere, men for GUDS SKYLD si at dette ikke er sant.

Han er en av få spillere jeg ALDRI håper ikler seg den vakre røde trøyen. Jeg mener det seriøst, makan til sutrekopp og ekkel spiller har jeg sjeldent sett. Ikke er han god heller - hver gang han er på landslaget ødelegger han jo for hele laget.

NEI NEI og atter NEI!
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

erikdale

Lurer på kordan vi noesinne skal få forsterket laget med den holdningen vår.

Alle vil ha nye spillere, men ingen vil ha noen av de som eksisterer fordi de en gang har spilt på et lag i Israelsk 2. divisjon som POL en gang tapte penger på.

Ikke vær så negativ mot alle. Riseth ville absolutt vært en forsterkning, selv om han per dags dato e rbk-spiller. Tror kanskje hans klubbtilhørighet har mer å si for vår mening om ham enn hans faktiske ferdigheter.
f you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later

tormi

Vil faktisk si at hans klubbtilhørighet er positivt om vi fikk ham. Ingentinge er bedre enn å "stjele" spillere fra RBK. Men her er det ikke snakk om tyveri på noe som helst vis.

Dersom det er snakk om noe så måtte det vært bedrageri fra RBK som isåfall selger oss en vare som ikke virker.

Jeg mener at Riseth ikke forsterker Brann. Jeg mener han totalt sett personlighet og spillers totalverdi ville svekket Brann.

Dermed så ønsker jeg ham overhodet ikke til Brann.
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

Northside

Quote from: "erikdale"Lurer på kordan vi noesinne skal få forsterket laget med den holdningen vår.

Alle vil ha nye spillere, men ingen vil ha noen av de som eksisterer fordi de en gang har spilt på et lag i Israelsk 2. divisjon som POL en gang tapte penger på.

Ikke vær så negativ mot alle. Riseth ville absolutt vært en forsterkning, selv om han per dags dato e rbk-spiller. Tror kanskje hans klubbtilhørighet har mer å si for vår mening om ham enn hans faktiske ferdigheter.


dette er no virkelig en av få spillere vi er negativ til, noe som ikke er rart!
Skal vi forsterke laget så gjør vi det med gode spillere, så enkelt er det.

Du kan jo selv komme med noen gode argumenter for å ansette Riseth i klubben vår...

OmOssSjølOgHansaøl

Mannen har vel spillerkvaliteter som gjør at han vil kunne forsterke stallen. Men eg kan ikkje si at tanken på Riseth i Branns startoppstilling vekker særlig entusiasme.

Tenk dokkar et Brannlag anno 2006 med følgende sentrallinje: Riseth spiller bak, Hoseth løper rundt på midtbanen, mens Iversen og Flo utgjør spissduoen. <<Grøss!>>

Som sagt, Riseth vil nok styrke stallen. Men eg vil definitivt ikkje gråte om han uteblir.
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

bulldog

riseth har vært en god spiller, det er han ikke lenger.
han er ofte feilplassert og har ikke lenger farten inne. det blir det mye holding av. han er nok den spilleren i TL som holder mest...og syter mest...

han vil ikke bidra positivt i brann. basta!
bulldog

Satan 3

Kommer Norges største klessetryne til Brann, kaster jeg sesongkortet i do.
Striler ut av Bergen

Gud

Vi må ikke glemme at denne mannen er ekstremt skadeutsatt. Riseth ofrer ofte alt i dueller, men fyren virker jo å være laget av glass. Flere skadeutsatte spillere er det siste Brann trenger nå.

KennethS

Koffor står dette bare i en trønderavis? Riseth e den siste spilleren eg vil se i Brann drakt, utenom Hore Andre.
tå på Brann

Kenny

Jeg og sitter med den følelsen av at jeg absolutt ikke vil han den karen til Brann! Godt mulig at han hadde blitt en forsterkning, men han er en av de spillerene i Norge jeg skikkelig misliker, og da sier det seg selv at han ikke er en spiller jeg vil ha på mitt kjære Brann...

Bør ikke selge sjelen bare for å skaffe oss en ny spiller.

Super Hasund

Eg satt nesten frokosten min fast i halsen då eg leste d i avisen. Usj. Kvalmende!!!
La Folket Synge

*Feltz*

Mr_Soma

Jeg ville ikke hatt en Riseth om du hadde dyppa'n i sirup og kledd'n i marsipan.

nummer9

Litt morsomt å tenke på at mange tidligere (og fortsatt) hyler på mere profesjonalitet i Idrettsveien, men når man skal signere en ny spiller så går følelsene foran det meste.

Misforstå meg rett, jeg hater trynet til Riseth, og vil heller ikke at han skal entre stadion med rød drakt. Tror dette er som noen har nevnt over bare for å presse RBK til å signere ny kontrakt. Frode Johnsen gjorde det, og det funket, så "Hvorfor ikke meg også?" tenker nok Riseth.

Valhall

Som ekte trønder, men dog også ekte Brann-patriot var det nærmest som dommedag og ragnarrok på en gang da jeg åpnet Trønder-Avisa imorges. Det er helt utrolig at de klarer å skrive noe slikt, og hvor det har rot fra,skulle jeg gjerne likt å visst. Aldri i verden om Vidar Riseth kan spille seg inn på Brann-laget. Da ser jeg heller at vi flytter hvem som helst, gjerne Torbjørnsen inn i midtforsvaret sammen med Soma. Jeg har vært på en del RBK-kamper, til og med har jeg sett han for RBK 2 når de spiller mot Levanger, hvor jeg kommer fra, og ALDRI har jeg sett makan til spiller som holder, river, klager, syter, ja til og med filmer seg til frispark. De kunne ha skrevet hvilket som helst navn de ville, baaaare ikke Vidar Riseth. Nei, fysj, dagen er ødelagt.

Texas

Utrolig hvor lite objektive enkelte her inne er. Riseth, i mine øyne vil helt klart være en forsterkning for Brann. Mannen vil bringe hurtighet, som er sårt trengt, inn i brannforsvaret. Han ofrer seg også 100% i hver takling.

blir liksom litt for dumt å kaste sesongkortet i do fordi man får en spilller som har spilt på rbk. Her må man støtte opp om brann og de spillerene som hjelper brann å nå hele bergen's mål, nemlig seriegull..

Men når alt kommer til alt, så har eg ikke den helt store troen på at Riseth kommer til Brann. Men synest det hadde vært fint om han hadde gjort det.

KennethS

Quote from: "Texas"Utrolig hvor lite objektive enkelte her inne er. Riseth, i mine øyne vil helt klart være en forsterkning for Brann. Mannen vil bringe hurtighet, som er sårt trengt, inn i brannforsvaret. Han ofrer seg også 100% i hver takling.

blir liksom litt for dumt å kaste sesongkortet i do fordi man får en spilller som har spilt på rbk. Her må man støtte opp om brann og de spillerene som hjelper brann å nå hele bergen's mål, nemlig seriegull..

Men når alt kommer til alt, så har eg ikke den helt store troen på at Riseth kommer til Brann. Men synest det hadde vært fint om han hadde gjort det.


Fyren e 33 år og e mer skadet en Andresen.... sier jo litt at han blir en forsterkning for Brann.....
tå på Brann

Northside

Quote from: "Texas"
blir liksom litt for dumt å kaste sesongkortet i do fordi man får en spilller som har spilt på rbk. Her må man støtte opp om brann og de spillerene som hjelper brann å nå hele bergen's mål, nemlig seriegull..Greit nok at han spiller for RBK, ingenting hadde vært bedre enn å stjele spillere fra de, men akkurat denne mannen ønsker jeg de beholder.

Ser ikke helt hva han kan tilføre vårt lag i forhold til mange andre spillere som kanskje er bedre og billigere.

Smitty

oi. håper dette er kødd... riseth er en utgått fitte!

Falken

Riseth er den siste spilleren etter Bernt Hulsker jeg vil se i Brann drakt. Fikk brekninger når jeg leste om det... ekkelt!

Langhår

For gammel
for skadeutsatt
for sutrete
Nei takk. Da venter vi heller et halvår på Lundekvam.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Alexåsane

Kommer folk til å oppføre seg vist han da engang står der i Brann drakt?
Vi è BRANN! Bergens Stolthet!

Nei til mandagskamper!!

Langhår

Quote from: "Alexåsane"Kommer folk til å oppføre seg vist han da engang står der i Brann drakt?


Tror og håper at det ikke blir en realitet. Tror nok dette bare er et forhandlingsutspill ala det som Frode Johnsen gjorde ifjor. Rosenborg vil skrive ny kontrakt med ham og han flørter litt med andre klubber for å sørge for en bedre kontrakt med RBK.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

monzilla

laget kommer før spilleren uansett.

Tois


Satan 3

Quote from: "Texas"Utrolig hvor lite objektive enkelte her inne er. Riseth, i mine øyne vil helt klart være en forsterkning for Brann. Mannen vil bringe hurtighet, som er sårt trengt, inn i brannforsvaret. Han ofrer seg også 100% i hver takling.

blir liksom litt for dumt å kaste sesongkortet i do fordi man får en spilller som har spilt på rbk. Her må man støtte opp om brann og de spillerene som hjelper brann å nå hele bergen's mål, nemlig seriegull..

Men når alt kommer til alt, så har eg ikke den helt store troen på at Riseth kommer til Brann. Men synest det hadde vært fint om han hadde gjort det.


Det blir aldri seriegull hvis de ikke skal legge listen høyere enn navn som Riseth. Tror det er du som er litt dum hvis du tror Vidar Riseth er løsningen.

Det er nok klovner i Brann!
Striler ut av Bergen

Bruiser

Er så drittlei folk som skal kverulere for kveruleringa si skyld. Riseth vil ikkje forsterke Brann, til det er han for dårlig. Enkelt og greit. Ja han er ei klyse uten sidestykke også, men eg greier å vere såpass alvorlig at eg er i stand til å dømme han utelukkande for ferdigheitane hans, eller mangel derav.

Det er som sagt kun et patetisk triks for å øke lønna si i RBK uansett, så det er liten vits i å bry seg om det.
Ein flokk sauer leda av ei løve vil alltid slå ein gjeng løver leda av ein sau

Nixon

Så da er Riseth dårligere enn Klock?
Interessant...
Rød makt på Hansa

Kirk

Når Børre Steenslid nærmest trygler Brann om å kjøpe han i dagens BT synes jeg at han er et bedre valg. Ung og lovende i stedet for gammel og klysete.

Og meds POL først er i saft-bygden så kan han gjerne ta med seg Anders Stadheim også.

dudo

And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Xminator

Nå har jeg ikke fått lest dette enda, men er han klar over hva han går til? Det er ingen selvfølge at han danker ut spillere som Soma og Bjarnason. Det blir enda trangere om Lundekvam tar turen til sommeren. Om Stenslid er klar for å sitte på benken, og knive om en posisjon der man så og si aldri bytter, så gjerne for meg. Har likevel på følelsen av at det for blir en Pamer sak, spesielt om han nå er "illojal" mot Sogndal og vil bytte klubb.

Nixon

BT skriver at Steenslid ikke vil skrive ny kontrakt med Sogndal fordi han har ambisjoner om å spille i Tippeligaen. Og han tror, med rette, at det vil bli vanskelig å komme seg fra Sogndal hvis han forlenger kontrakten.

Steenslid vil helst til Brann og hevder at Brann har vært småinteressert i han tidligere. Så nå går han og venter på at Brann skal komme med et tilbud.

Styrker og svakheter vet jeg ikke noe om. Men Sogndal avslo et tilbud på 3,5 mill fra Viking. Så Brann må kanskje opp i 4 mill. Og da bør han være god!
Rød makt på Hansa

bulldog

styrkene hans skal være at han er sterk og rask. dette stemmer jo bra med det vi mangler der bak?

la oss ikke få en ny grindheim
bulldog

Xminator

Joda, men han er 20 år. Han *vil* gjøre feil. Han *vil* variere i prestasjonene. Ofte er rutine mye mye viktigere enn talent på midtstopperplassen. Soma og Bjarnason er rutinerte, og har spilt sammen i 2 år nå. Det i seg selv er ett stort pluss for Brann 2006.

Så igjen, realistisk, er Stenslid faktisk klar for å sitte på benken for Brann? Jeg tror ærlig talt ikke det.

Nixon

Et alternativ er å kjøpe han nå, men la han spille 2006 for Sogndal.
Da får han god rutine, og vi hindrer at andre snapper han opp før oss.

Prisen vil jo nødvendigvis bli litt lavere på den måten. Og vi kan, for en mindre kompensasjon, hente han i sommervinduet hvis det skulle bli krise i Brann.
Rød makt på Hansa

naitsirk

han får jo ikkje rutine av å aldri få prøva seg på høgaste nivå i norge.
so brann får kjøpa han når han e 25 år sånn at dei e sikker på at han har rutine!
tåpelig argument.
trur dette e den mest brukte klisjen om unge spelarar. "han e ung og kjem difor til å variera i prestasjonane"

ser ofte at "rutinerte" ørn1 gjer feil. samma med soma i fjor.

nei, inn med ungt pågangsmot og innsatsvilje og ut med rutinepreiket.

Nixon

Så han blir 25 år i løpet av 2006?
Som du selv så elegant sier det: Tåpelig argument!

Her er det snakk om å prøve å få opsjon på en ung og lovende U-21 spiller som akkurat nå er priset litt for høyt. Han vil ikke skrive ny kontrakt med Signdal og da kan Brann prøve å tenke litt utradisjonelt.

Og han vil ha mye bedre av å spille fast ett år til i Sogndal enn å kanskje tilbringe året for Brann2.
Rød makt på Hansa

naitsirk

sjekk ka eg skriv!har aldri nevnt kva år han fyller 25, men at han e rutinert nok for enkelte då.

da e heller ikkje snakk om ein 16 åring heller dette og han treng ikkje fleire år i 1 divisjon.
typisk norsk tankegang. e du ikkje over 20 år så får du ikkje spela tl.[/quote]

BrannFa(e)n

Er det på grunn av at han suger at han har så bra snitt på VG-børsen? Dog, jeg vil heller prioritere andre spillere enn Riseth. MEN: Riseth > Klock.
rannfasiten

naitsirk

enig der, men kven som helst>klock

BrannFa(e)n

vel, naitsirk > Klock er vel å dra den litt langt, er det ikke? ;)

Edit: Eller har du et skjult "talent", og blir den nye 27?
rannfasiten

naitsirk

har nok dessverre ikkje spelt høgare enn 3.divisjon, men dette er dog ei stund sidan.

har spelt på lag med ystaas og eg har aldri skjønt kvifor han spele i tl/1.div.
då kunne faktisk eg og ha gjort da:)

Xminator

Heller Klock enn Riset. Den er egentlig veldig enkel.

Go Up