• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Luzern - Brann

Started by Gud, January 21, 2006, 18:41:43 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Gud

I morgen spiller Brann sin første kamp for sesongen mot sveitsiske Luzern kl. 16.

Laget (4-4-2): Håkon Opdal - Kristjan Sigurdsson, Olafur Bjarnason, Ragnvald Soma,Christian Kalvenes - Martin Knudsen, Helge Haugen, Charlie Miller, Tore Kannelønning - Robbie Winters, Kristian Ystaas

skip

Vet at Dylan har vært syk de siste dagene, men vis han er på benken tyder jo det på at han er frisk nok til å spille. Hvorfor spiller da Ystaas i stedet fra start. Er ganske sikker på at Dylan er nærmere en plass i startoppstillingen til våren enn det Ystaas er. Ystaas kan de bare gi vekk, vis noen vil ha ham!

Xminator

Jeg tror ærlig talt det er omvendt.

Kalvenes er usikker, stod over dagens trening med en liten skade (bombe). Om ikke Kalvenes spiller går Knudsen på venstreback, Ystaas på høyrekant og Macallister på topp.

Alt i alt tyder ting på at Ystaas går før Macallister i hierarkiet nå i januar. Så får vi se om svaret blir å legge seg i trening eller sutre til Pamer.

Derabilo

Macallister kan jo vere på vei vekk.. Han har vert liten suksess til i Brann-trøyen til no, og tar opp en av de ikke eu-plassene.. Brann åpner for å hente spillere "utenfra", og med MacAllister vekk kan de hente en fra utenfor eu..
Bergen ut av Norge -

Kruxleiven

Ingen höjdare akkurat, men om ikke annet. Det skal bli utrolig godt Ã¥ komme i gang med kamp igjen. Kunstig og usannsynlig lang vinterpause i dette landet.  Hanstveit fremdeles i Tyrkia (med Werder)? USA eller hvor det var?

Gud

Hanstveit er i USA med Vaagan Moen.

moffy_

Quote from: "skip"Vet at Dylan har vært syk de siste dagene, men vis han er på benken tyder jo det på at han er frisk nok til å spille. Hvorfor spiller da Ystaas i stedet fra start. Er ganske sikker på at Dylan er nærmere en plass i startoppstillingen til våren enn det Ystaas er. Ystaas kan de bare gi vekk, vis noen vil ha ham!


I dagens BA (papir) forteller Mons at Ysten er den offensive spilleren som har vist best takter under oppholdet i Marbella. Så derfor får han sjansen på topp... Må innrømme selv at jeg var blant dem som hadde avskrevet Ysten, men ingen ting er jo bedre enn om han får det til.... Var jo en gang regnet som et stort talent..
Eg sitter på Frydenbø og eg e stolt av d!

KennethS

Med det laget der så kan jo vi forvente seier.... NOT

Det værste e at dette e spillerne Brann har i backup hvis skade helvete fortsetter.
tå på Brann

ajjah

Noen av spillerne forbreder seg til kampen pÃ¥ sin egen mÃ¥te, de koser seg i syden og trønderne prøver Ã¥ lage sak av det...men treningsleir er treningsleir.....  http://fotball.adressa.no/nyhetsarkiv/article.jhtml?articleID=92518

Gud

Det er vel 100% Sport som har laget den artikkelen, ikke Adressa. En fille sak, og intet annet.

Stoffi

Quote from: "moffy_"

I dagens BA (papir) forteller Mons at Ysten er den offensive spilleren som har vist best takter under oppholdet i Marbella. Så derfor får han sjansen på topp... Må innrømme selv at jeg var blant dem som hadde avskrevet Ysten, men ingen ting er jo bedre enn om han får det til.... Var jo en gang regnet som et stort talent..


Mjelde viser jo gang på gang at han har ølbriller på når det gjelder enkelte spillere. Ystaas floppet i 1. divisjon, han floppet i eliteserien.
Hvis du har sett den mannen spille, så vet du at det ikke finnes håp.
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

Xminator


Alexåsane

No hadde det vært greit med Brann TV, slik at noen kunne ha sendt denne kampen!
Vi è BRANN! Bergens Stolthet!

Nei til mandagskamper!!

Gud

Utviklingen i kampen: 17 min: Brann har tilrevet seg et lite overtak.

15. min: Frispark til Brann fra 30 meter. Tore Kannelønning slår inn med venstre, Winters centimeter fra å nå frem med hodet, ballen ut.

12 min: Kalvenes slår inn fra venstre, keeper ute og bommer, Knutsen nær ved å nå ballen men sveitserne klarerer.

10 min: Dårlig klarering av Kalvenes, ballen til corner. Luzern slår corneren i nettveggen.

7. min: Fint veggspill mellom Winters og Kalvenes, men Kalvenes sin avslutning blir for dårlig etter at midtstopepren har løpt fra egen halvdel. Keeper snapper enkelt.

5. min: Jevn åpning på kampen i Marbella. Det meste av spillet foregår på midtbanen.

Rasmus_brann

22. min
Kjempesjanse Robbie Winters, kommer alene med keeper men skyter utenfor.

31. min.
Winters legger inn, og ystaas får avsluttet fra 16 meter. Brann er det førende laget.
et e ikke tvil at det går ann, så lenge hjertet står i Brann!

tormi

Hvem er: Tore Kannelønning????
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

DJ_ADG

Quote from: "tormi"Hvem er: Tore Kannelønning????


Tror han é fra STord og spiller på U16 eller U17 landslaget
ær med å støtt tifo-gruppen med noen kroner, konto nummer 3628.52.72631 (merk tydelig med TIFO)

Rasmus_brann

Quote from: "tormi"Hvem er: Tore Kannelønning????


Han er en av tre unge spillere som trener med Brann for tiden. Han er 16 år og spiller på Stord/Moster. Oi nå fikk han gult kort...
et e ikke tvil at det går ann, så lenge hjertet står i Brann!

Gud

41 min: I alle kapteiners fravær er det Olafur Bjarnason som leder Brann.

40 min: Frispark til Luzern fra 30 meter. Smeller til og ballen går like utenfor stolpen. Opdal ville vært sjanseløs hvis ballen hadde gått innenfor.

34 min: Ampert i Marbella. Charlie Miller i kraftig munnhuggeri med en sveitser, Olafur Bjarnason skiller kamphanene.

33 min: Gult kort til Kannelønning. Kommer for sent inn i en takling.

29 min: Knutsen slår fint inn fra høyre, Ystaas legger ballen ned med brystet og står helt alene foran mål, men avslutningen er for dårlig, går via bakken og utenfor. Svakt av Ystaas som burde ha scoret.

23 min: Gult kort til Bader (Luzern).

20. min: Kannelønning presser en forsvarer til å gjøre feil, ballen spretter til Winters som får allverdens tid alene med keeper, men fra 11 meter smeller skotten ballen utenfor stolpen.

tormi

Han virker no som han er litt involvert i spillet da...
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

tiff

Han har fått kontrakt med Brann. Men skal spille for Stord/Moster neste sesong, kan fort bli ein bra mann i fremtiden.

tormi

Ser han la corner til 1-1. Noen som har noen linker til artikler om han... Jeg har faktisk ikke hørt navnet før... Jeg som liker å tro jeg følger med...
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

KennethS

Virker som Kannelønning har en dødball fot. Dette e noe Brann har manglet lenge.
tå på Brann

Ricky

Både Andresen, Miller og Vaagan Moen har vel ganske gode 'cornerføtter'?

Mr_Soma

Tore Kannelønning høres ut som en figur fra Flåklypa.
Men dagens Brannlag er ikke god nok for en topp 10 plassering i TL,skremmende.

nummer9

Hehe, sant nok. Spennende etternavn, om gutten blir Brannspiller kommer det nok til å bli brukt i ymse utgaver i mang en overskrift.

Over til tema, synes det er spennende med så unge spillere som kan være med å få prøvd seg på et høyere nivå. Hadde definitivt vært morsomt å få sett bilder av denne kampen, ikke bare måtte nøye seg med et sammendrag av hendelsene. Noen som vet o det kanskje kommer noe i sporten på TV?

Gud

Er vi heldig viser kanskje TV 2 noe, men tror det bare blir Man U og Liverpool når det gjelder fotball på sporten.

Xminator

Er vi virkelig så desperate etter Brannstoff at vi vil ha kampreferat fra en kamp mellom to B-lag (i Branns tilfelle ett forsterket juniorlag :D). Kanskje Brann-TV har noe for seg likevel?

Man kan strengt tatt ikke lese noe som helst ut av denne kampen. Ett par ting kan vi vel ta med oss. Brann spilte 4-4-2. Håper det betyr at flørten med 4-3-3 er ett tema tilhørende historien. Og at Ystaas blir foretrukket fremfor Macallister, noe jeg strengt tatt ikke er overrasket over. Hadde likevel sett at Brann hentet en litt annen spisstype, en som primært har fart nok til å true bakrom. Det mangler i de 4 vi har i dag.

Langhår

Treningskamp med et reservepreget lag i januar. Sier ikke så forferdelig mye om noe som helst egentlig. Registrerer at det ble uavgjort. Forhåpentligvis ser startelleveren annerledes ut ved seriestart.

Jeg er mer opptatt av hva som skjer på overgangsfronten og ikke minst hva som skjer med våre skadde spillere. Men her er det sparsomt med nyheter.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Mr_Soma

Ja nå er det 9 dager igjen av transfer-vinduet.
Om ikke det er en spiller eller 2 på plass til det, så begynner jeg heller å tenke på sesongen 2007.

Da er det ikke noe å glede seg til,alle vet at Andresen ikke tåler for mange kamper,Sæternes' musklatur tilsier at det blir en del avbrekk, winters mangel på å score, samt en erstatter til Scharner.

Jeg får ondt i hodet av å se på benken til Brann...

Nei jeg håper den kommende uken blir julaften og 17.mai på samme tid,når det gjelder overganger,selv om jeg innerst inne vet at det ikke skjer.
For hvis Per Ove og Mjelde tror at dagens mannskap duger frem til sommeren og neste overgangsvindu så kan de ta hatten sin og gå.

naitsirk

mim og pol vil jo ha nye fjes, men får ikkje midler til dette.
då får heller styret ta hatten å gå.

ps.sæternes sin skade skuldast problem med ryggen og dette ser ut til å vera løyst no.

OmOssSjølOgHansaøl

Quote from: "Mr_Soma"Ja nå er det 9 dager igjen av transfer-vinduet.

Neida, det e 9 dager igjen til (blant annet) det engelske transfer-vinduet stenger, men det norske vinduet e fortsatt åpent i to måneder til. I februar og mars e det fullt mulig å kjøpe spillere til Tippeligaen, mens det ikkje e mulig å registrere nye spillere for Premier League-klubbene. Dermed blir det normalt lettere å hente utenlandske spillere til Norge i denne perioden, for no må overgangskåte spillere begynne å vurdere plan B - les: Tippeligaen.
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

Yngve

Quote from: "OmOssSjølOgHansaøl"
Quote from: "Mr_Soma"Ja nå er det 9 dager igjen av transfer-vinduet.

Neida, det e 9 dager igjen til (blant annet) det engelske transfer-vinduet stenger, men det norske vinduet e fortsatt åpent i to måneder til. I februar og mars e det fullt mulig å kjøpe spillere til Tippeligaen, mens det ikkje e mulig å registrere nye spillere for Premier League-klubbene. Dermed blir det normalt lettere å hente utenlandske spillere til Norge i denne perioden, for no må overgangskåte spillere begynne å vurdere plan B - les: Tippeligaen.


Alikevel, mantret her inne har vore at me må få spelarar på plass tidlegast mogleg, slik at dei vert samspelte med laget. Og ikkje må bruke ein halv sesong på det (les t.d. scharner). Så eg hadde ikkje vorte lei meg hadde det kome nokre gode spelarar neste veka..

Xminator

Mantraet har vært at vi må få gode nok spillere på plass tidligst mulig. Når gode nok spillere åpenbart ikke er tilgjengelige så trenger vi strengt tatt ikke å slenge oss etter først og beste svenske. Da er det bedre å satse på det vi faktisk har i troppen og ikke alltid sutre etter det grønne gresset sør for halhjem.

krøvel vellevold

Quote from: "Mr_Soma"Tore Kannelønning høres ut som en figur fra Flåklypa.
Men dagens Brannlag er ikke god nok for en topp 10 plassering i TL,skremmende.


Ka faen skal vi med Tom Sanne
når vi har Tore Kanne?
Legg ned hele klubben!

wester

krøvel vellevold skrev:
Ka faen skal vi med Tom Sanne
når vi har Tore Kanne?


He, he! veldig bra.

Snublefot

Er vell på tide vi slutter å disse Tom Sanne?

Etter hva jeg har erfart har han ihvertfall gjennom sin brann karriere alltid gjort det han kunne(som desverre ikke var sÃ¥ mye) for laget..  han gjorde faktisk sine saker "litt" bedre de siste kampene han fikk, og har ogsÃ¥ gitt tips til mons om at ørn2 bør være offensivt pÃ¥ cornere, noe som fikk uttelling allerede i første kampen mot luzern..

NÃ¥ fÃ¥r dere gi dere med sanne mobbingen, la gutten være i fred..  vi mÃ¥ gjerne hylle kannelønning for det han eventuelt kan bli, men ikke pÃ¥ sannes bekostning!

takk.

krøvel vellevold

Quote from: "Snublefot"Er vell på tide vi slutter å disse Tom Sanne?

Etter hva jeg har erfart har han ihvertfall gjennom sin brann karriere alltid gjort det han kunne(som desverre ikke var sÃ¥ mye) for laget..  han gjorde faktisk sine saker "litt" bedre de siste kampene han fikk, og har ogsÃ¥ gitt tips til mons om at ørn2 bør være offensivt pÃ¥ cornere, noe som fikk uttelling allerede i første kampen mot luzern..

NÃ¥ fÃ¥r dere gi dere med sanne mobbingen, la gutten være i fred..  vi mÃ¥ gjerne hylle kannelønning for det han eventuelt kan bli, men ikke pÃ¥ sannes bekostning!

takk.


Hva i himmelens navn har mitt rim med å mobbe Sanne å gjøre?
Og om det var mobbing: Tror du Sanne bruker mye tid på å lese her inne på forumet?
Legg ned hele klubben!

Nixon

Quote from: "krøvel vellevold"Tror du Sanne bruker mye tid på å lese her inne på forumet?


Tom Sanne - Snublefot
Do the math...
Rød makt på Hansa

Snublefot

Quote from: "krøvel vellevold"
Quote from: "Snublefot"Er vell på tide vi slutter å disse Tom Sanne?

Etter hva jeg har erfart har han ihvertfall gjennom sin brann karriere alltid gjort det han kunne(som desverre ikke var sÃ¥ mye) for laget..  han gjorde faktisk sine saker "litt" bedre de siste kampene han fikk, og har ogsÃ¥ gitt tips til mons om at ørn2 bør være offensivt pÃ¥ cornere, noe som fikk uttelling allerede i første kampen mot luzern..

NÃ¥ fÃ¥r dere gi dere med sanne mobbingen, la gutten være i fred..  vi mÃ¥ gjerne hylle kannelønning for det han eventuelt kan bli, men ikke pÃ¥ sannes bekostning!

takk.


Hva i himmelens navn har mitt rim med å mobbe Sanne å gjøre?
Og om det var mobbing: Tror du Sanne bruker mye tid på å lese her inne på forumet?


kremt.. "Ka faen skal vi med Tom Sanne".. jeg hadde sett på det som mobbing..hehe.

Og ja, Snublefot er Tom Sanne.. jeg har sett alt dere har skrevet om meg, og har sunket ned i dyp depresjon.=)  

hÃ¥per virkelig ikke Sanne leser dette forumet, for han har fÃ¥tt mere Pepper en hva han fortjener.  Hadde du takket nei til Ã¥ spille for Brann Krøvel? om mons ivar ba deg? ikke sikkert du hadde gjort det sÃ¥ bra, men du hadde vell sett ditt snitt til Ã¥ spille allikevell? =)

krøvel vellevold

Quote from: "Snublefot"
kremt.. "Ka faen skal vi med Tom Sanne".. jeg hadde sett på det som mobbing..hehe.

Og ja, Snublefot er Tom Sanne.. jeg har sett alt dere har skrevet om meg, og har sunket ned i dyp depresjon.=)  

hÃ¥per virkelig ikke Sanne leser dette forumet, for han har fÃ¥tt mere Pepper en hva han fortjener.  Hadde du takket nei til Ã¥ spille for Brann Krøvel? om mons ivar ba deg? ikke sikkert du hadde gjort det sÃ¥ bra, men du hadde vell sett ditt snitt til Ã¥ spille allikevell? =)


Har aldri mobbet Tom Sanne! Hverken nå eller tidligere! Tore Kanne rimer på Tom Sanne. Tore Kanne spilte på venstrekanten, noe Tom Sanne også gjorde det meste av tiden han fikk spille. Derfor nevner jeg begge. Hvis et uskyldig rim om Tore Kanne og Tom Sanne er mobbing, så er jo strengt tatt ALT mobbing!
Legg ned hele klubben!

Xminator

Nå spilte strengt tatt Sanne mer høyre og sentral midtbane enn venstrekant for Brann i 2005.

krøvel vellevold

Ja, selvsagt. Men av en eller annen grunn; når jeg tenker på Sanne, så tenker jeg på et par kamper der han driblet og herjet utpå venstrekanten, selvsagt etterfulgt av dårlig innlegg. Mener igrunn Sanne var bedre enn ryktet. Tror et par mål ville ordnet bedre selvtillitt og dermed bedre spill. Tror det var mye selvtillitten det skortet på.
Legg ned hele klubben!

Go Up