• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Bud akseptert på Scharner.

Started by Superjack, December 20, 2005, 13:31:06 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Superjack

http://www.brann.no/index.php?valg=nyhet&nyhet=4440&brann=affff1e2ce6d10e7526ebaec9b3d5238

Solid klubbrekord. :D Da er man godt over 22 miller for Seyi da. :)
Wigan er stinn i peng men ingen stjerner som har tatt sjansen.

Skal vi håpe på spillerhandling på januarsalget?

Helstad ikke lenger utopi?
Brannsupporter.

jinxter

Hvis vi får tak i Helstad, en ny rask midtstopper og sentral midtbanespiller, så er jeg godt fornøyd egentlig.

Håper Scharner vil trives i Wigan hvis han velger å dra dit.

Xminator

Jeg velger denne tråden til diskusjonen.

Da er Scharner historie. Husk at en stor del av pengene går til Hardball. Det blir spennende å se om disse pløyes tilbake i brann, eller om de gjør alvor av å kjøpe spillere til andre klubber (rbk - sak i høst).

Det er uansett en mye riktigere klubb for Scharner. De rykker neppe ned, og er samtidig ikke så store at han ikke får spilletid. Ett flott springbrett for videre karriere!

Kan ikke annet enn å takke Scharner for innsatsen og ønske lykke til videre!

Og Ludvigsen, nå trenger vi en ny midtstopper, en ny angriper, og om du ikke stoler 100% på at Monkam er den neste Olofinjana - så henter du pokker ta en god midtbanespiller også!

Hva med å sette ut ett rykte om at Hangeland er på vei til Brann? :D Den totalt urealistiske ønskelisten når Scharnerpengene skal brennes av: Hangeland, Olofinjana og Helstad ;)

nummer9

Jaja, trist at Scarner drar, men kanskje dette er det som gjør at Brann kan forsterke de stedene det trengs.

Er vel bare å skrive ønskeliste til julenissen om hvilke spillere man vil ha, ser ut til at nissen i år kan hete Wigan.

bulldog

er det helt uaktuellt å hente tilbake olofinjana? han har jo ikke spillt spesiellt mye der borte? med seyi tilbake går det an å ønske seg ting til jul!
bulldog

abe78

Jaja. Vi viste jo at det var den siste sesongen til Scharner i Brann. Helt enig i at det virker smartere å dra til Wigan en noen av de andre alternativene som har dukket opp.

Er det noen som vet hva salgssummen er?
.og husk!

Nixon

Jeg synes forsåvidt ikke det er så trist at Scharner drar. For nå har vi mulighet til å gjøre Brannstallen mer komplett. Og det trenger vi mer enn å beholde Scharner.

Men lykke til videre!:)
Rød makt på Hansa

Superjack

http://pub.tv2.no/nettavisen/sport/tippeliga/brann/article518109.ece

Vi ser nok ikke Scharner igjen på stadion, med mindre det blir i E-cup mot wigan :D

Men ser at POL har planer om å handle kjapt, og at de har sett på kandidater. Lurer på hvem.
Brannsupporter.

Chris*

Dette var vel noe alle satt å ventet på. At Scharner forsvant kom ikke som noen bombe akkurat.
Er dog veldig spent på hva salgssummen er, tviler egentlig på at den er høyere enn 30 millioner. 40, som noen har foreslått virker kunstig-høyt for en tippeligaspiller i dagens market.
Et annet spm. tegn er som andre har påpekt, hvor stor del av kaken Brann får hive i seg. Nå får hardball vise hva lag de støtter, og at pengene blir spyttet inn igjen i nye spiller. Regner vel med at POL har hatt noen ord med hardball før budet ble akseptert...
en som venter på noe godt, venter ikke forgjeves!

Christian

Vel har ikkje Olofinjana spilt mykje i Wolves denne sesongen, men at han skal gå tilbake til Brann ser eg ikkje på som spesielt virkelighetsnært. Tanken på Olofinjana og Andresen på midten er nydelig, men det er nok ikkje realistisk.

At Scharner nå ser ut til å forsvinne er vel litt som ventet. Det var vel aldri tvil om at det var det som var mest sannsynlig. At det blir Wigan er jo egentlig ganske artig. Mykje bedre enn Birmingham. I Wigan skal han konkurrere om midtstopperplassene med to eldre herrer som mangler fart, om eg ikkje tar helt feil. Det skulle passe Scharner bra.

Eg vil derimot ikkje ønske vår kjære østerriker lykke til før alt er i boks. Han er ikkje Wigan-spiller helt enno...

bulldog

uansett trenger vi sårt en midtstopper med fart nå. at ørn skal tilbake er vel heller å satse på feil hest?

noen som har oversikt over raske gutter med lyst til å komme til bergen?
bulldog

nummer9


tormi

Quote from: "jinxter"Hvis vi får tak i Helstad, en ny rask midtstopper og sentral midtbanespiller, så er jeg godt fornøyd egentlig.

Håper Scharner vil trives i Wigan hvis han velger å dra dit.


HELT ENIG!

Scharner ønsker ikke bli i klubben og er desverre for god til å spille i Norge. Nå bare håper jeg Brann investerer slik som du nevner + at vi kanskje kan få inn et stortalent eller to...
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

Xminator

Når BA sier "Mer enn 30 millioner", så er det nok snakk om £3.000.000. Pent rundt tall. Og veldig nær 40 mill med dagens kurs :p Er egentlig mer spent på om det er hele summen nå, videresalgsklausuler og så videre.

Og Hardball skal ha pengene som ble betalt + renter + 50% av det som ble tilbake. Om summen var rundt 35 mill får Brann 15 mill på konto, mens Harball får 20. Får håpe viljen er der hos både Brann og Hardball. Kan vi håpe på nye 50/50 kjøp?

Nixon

Slik avkastning som dette får ikke Hardball andre steder. Og har de ikke en gang lovet å spytte et eventuelt overskudd tilbake til klubben til nye spillere? Så det er slett ikke umulig!:)
Rød makt på Hansa

tormi

Jo Nixon, mener bestemt at de har snakket om dette. Spørsmålet er vel om Brann er interessert i penger. Men jeg synes definitivt de bør kjøpe helstad nå om Ivers går til RBK.

Så må vi seff ha en erstatter i forsvaret og gjerne en sentral midtbanemann.
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------


Valhall

Paul Scharner har vært en høvding på Brann Stadion i de årene han valgte å spille for oss. Det er bare å vedkjenne, han er alt for god for Brann og norsk Tippeliga, den fantastiske spilleren der fortjener noe bedre, ønsker han alt vel i Premier League, hvor jeg tror han vil gjøre en god figur.

På den annen side, så er det nødvendig for Brann å investere i klassespillere, ikke bare satse på unge afrikanere som på lang sikt kan kanskje spille seg inn på ett A-lag. Leser også forøvrig at Soma ønsker seg tilbake til Viking, kan dette bekreftes? Da trengs det minst en solid midtstopper, en heftig god sentral midtbane som kan operere i tospann med Martin, og gjerne en spiss som vet hvor målet står.  For at vi i det hele tatt skal blande oss inn i tittelkampen neste år, er det nødvendig med innkjøp av gode, kjente spillere.

Men, for alt i verden, så ønsker jeg Paul lykke til i England, dette fortjener han i aller høyeste grad. Lev vel

Straffe!!!

Står i nettavisen:

"Spillerens østerrikske morderklubb skal i tråd med Fifa-reglene også ha en del av summen."

Tipper denne klubben har noen skikkelig DIE-HARD supportere...

Langhår

Som forventet går Scharner fra Brann nå. Han genererer masse penger inn til klubben og jeg ønsker ham lykke til i Wigan.

Samtidig bør vel branns utskjeldte ledelse få sin del av æren for et glittrende Scharner-kjøp. Scharner har åpenbart blitt en mer attraktiv spiller under Mjelde`s ledelse siden han nå blir solgt for mange ganger den prisen Brann måtte betale. Uansett hva man måtte mene om Mjeldes trenerkapasitet bør man kunne anerkjenne at dette er andre gang relativt ukjente spillere hentes inn, trenes bedre, og selges videre med stor gevinst. Olofinjana var som kjent førstemann. Dette sier en hel del om trenerteamet.

Det som avgjør om dette var bra for klubben er hva Brannledelsen nå foretar seg. Brann bør nå vise litt ambisjoner og fleske til med noen solide kjøp og vise at man virkelig mener alvor kommende sesong. Dersom man nå henter inn et par middels tippeligaspillere og bøtter resten av pengene inn i utbygginger er det en skandale.

Jeg har lenge hatt en ekkel følelse av at Brann ikke har de rette ambisjonene til neste år og prioriterer bygging, nå har de muligheten til å tilbakevise dette....
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

skip

QuoteLeser også forøvrig at Soma ønsker seg tilbake til Viking, kan dette bekreftes

I BA idag står det klart at Soma ønsker å fortsette i Brann. Han ble lettere irritert da han fikk høre ryktene om en overgang til Viking. Grunnen til at han ikke ennå har signert skal være det viruset han har slitt med i tillegg til at han har blitt far igjen.

TERD

Quote from: "Xminator"Når det gjelder midtstopper bør man løfte blikket til sverige eller danmark. Har vanskelig for å se hvilke norske som er aktuellt. Lundekvam er jo både for gammel og skadet :p

Trenger bare kikke noen mil nordover. Marcus Andreasson. Alle er til salgs dersom prisen er riktig, og han blir garantert ikke dyrest i klassen.
-----------------
Dersom det bare finnes en vinner, må resten per definisjon være tapere.

Xminator

Godt observert Terd. En god midstopper, ikke på Scharnernivå, men garantert på Bjarnason-nivå.

Badegjest

(veldig glad Scharner ikke dro til RævBK eller noen norske lag) Håper bare POL greier å investere sikkelig.. Gi oss et par klassespillere, tenker på Helstad etc

TERD

Quote from: "Xminator"Godt observert Terd. En god midstopper, ikke på Scharnernivå, men garantert på Bjarnason-nivå.

Etter min ringe mening mer på Soma-nivå, men med fart.
-----------------
Dersom det bare finnes en vinner, må resten per definisjon være tapere.

nummer9

Var ikke han «klar» for Viking, men så ville ikke Molde la han dra?

Familien hadde allerede flyttet?

Kan bli vanskelig å overtale han da... men høres ut som en klar kandidat ellers.

Badegjest

Hva med å forsøke seg på Start kapteinen, som er Bosman spiller etter sesongen ??

Suppesupporter

Flott at Brann har fått så masse for en fantastisk god fotballspiller!
Men... Utrolig synd at Brann ikke eide spilleren selv. Forsvinner
liksom flere millioner ned i Hardball-investor-sluket.

Synes det er kjekkest om Brann kjøper, selger og beholder alt
selv!

Men lykke til Scharner, Fuzballgott!

Langhår

Selvsagt ville det i en perfekt verden vært slik at Brann selv kunne handle inn toppspillere i øst og vest. Men nå er det nå engang slik at dette ikke er økonomisk mulig. Da gjelder det å finne andre løsninger og eksterne investorer er en slik.

Målet er å få Brann så god som overhodet mulig og da synes jeg det er fint av man har benyttet seg av investorer. Så lenge Brann sitter i førersetet hva kjøp og salg angår er dette en god løsning.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

nummer9

Eing i dette, men er bedre at han kom ved hjelp av investorer enn at Brann ikke hadde hatt råd til å hente ham i det hele tatt.

Xminator

Når Hardball får trukket fra overgangsbeløpet burde Brann få trekke fra betalt lønn frem til salget ;)

BrannMann

kommer til aa bli savnet.. Skal bli spennende aa se ham i PL. Haaper salget betyr at vi kan forsterke med et par kvalitetsspillere..
jokomelk og brød og seriegull!!!

mobli

Tror han kommer til å gjøre det bra i Wigan. Har sett Wigan 4-5 ganger denne sesongen, og skal se de igjen i kveld.
Wigan har to erfarne midtstoppere i Henchoz og De Zeeuw, og har stort sett spilt veldig bra gjennom hele sesongen, men mot de bedre lagene, har de slitt veldig, og gjort en del feil.

Scharner kommer kanskje ikke til å være et førstevalg i forsvar til å begynne med, men kommer nok til å spille seg inn ganske kjapt.
Hvis han skal spille på midtbanen, kommer han til å klare seg fint.

SeTrE

Helt ening at vi bør se mot sverige danmark etter ny midstopper...

Kan jo nevne to navna....Leon andersen(AGF) og Pelle nilson (odd)

bEGGE har lyst til og prøve noe nytt, og begge er 23-25 år og veldig sultene på og ta et steg vidre i karrieren..

Brann er et bedre utstillingsvindu enn både AGF og Odd, derfor kan vi kanskje få snappet disse for en ganske så liten sum..

Xminator

Betalte ikke Odd 4 millioner for Pelle Nilson?


morten_61

Satt og diskuterte pelle i går med en odd sup, han mente at odd betalte litt i overkant av 1 mill.
Tro Pelle er en spiller som hadde passet kjempebra i spann med Soma (drømme par)

Xminator

Quote from: "morten_61"Satt og diskuterte pelle i går med en odd sup, han mente at odd betalte litt i overkant av 1 mill.
Tro Pelle er en spiller som hadde passet kjempebra i spann med Soma (drømme par)


3 mill norske. http://www.varden.no/apps/pbcs.dll/article?AID=/20041215/SPORT/112150079

Han blir ikke billig etter at Sandstø har fått furtet fra seg.

morten_61

Det var som f.. da selger ikke odd han for under 6 mill

Derabilo

Er Pelle Nilsson kjapp? Vi trenger en med hurtighet der bak!
Bergen ut av Norge -

runarnormann

Lykke til videre Scharner.  Er glad paa dine vegne at det ble Wigan og dyktige Paul Jewell og ikke Birmingham og den motbydelige Steve Bruce.  

Faar haape POL og co klarer aa finne en erstatter paa lignende nivaa.
egenden Alf Dahl

hocey

Det er bare å gratulere den beste spilleren i Brann ved denne siden av årtusenet for at han klarte å ta steget til England. Eneste malurten i begeret er selvfølgelig de uklare meldingene fra Hardball. Først lefler de med RBK og så sier de at de ikke vil pløye pengene tilbake til Brann (gjerne fratrukket investeringssum på Scharner). Makan til kjip gjeng skal man lete lenge etter. Nei da er det bedre å få inn folk som Vollvik som i hvertfall kanskje har hjertet i Brann.
tenhus kan lett bryte sammen når de er dårlig bygget

kabelmann

Hva er problemet? Scharner hadde ikke vært i Brann i det hele tatt uten Hardball. Brann har fått muligheten til å tjene en skokk med penger de ellers ikke ville gjort og Hardball får sin del av kaken. Helt greit for min del.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

monzilla

Enig. Hadde det ikke vært for hardball hadde Scharner aldri vært i Brann, dvs at brann ikke hadde sett et øre av de pengene som nå ruller inn på konto. For ikke å glemme en av branns beste spillere de ti siste årene.

Tviler på at hardball vil bruke penger på RBK, de har vel penger til det de vil uten hjelp fra eksterne investorer.

Langhår

Jeg kan selvsagt forstå at Scharner kanskje ikke ville kommet uten Hardballs assistanse, likeså skjønner jeg at Brann har gjort en pen slump med penger her, likevel skuffer det meg at det kun er penger som teller for dem.

Såvidt jeg kan huske profilerte de seg vel gjennom media nærmest som en gjeng velbeslåtte Brannsupportere i starten. Det var ihvertfall slik jeg oppfattet dem i begynnelsen.

Den siste tidens lefling med RBK og nå dagens uttalelse om at de kun tenker avkastning er skuffende, men ikke uventet. Her er det åpenbart "money talks" som gjelder.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

BL

Ifølge TV2 er Helstad er navn som står høyt på ønskelisten til Brann. Ber til fotballgudene om at det er sannhet i dette!!
Hansa-
Felt Z

Pilsen19

Synd og si det, men der har vi gjort det igjen, vi har solgt medaljene! Scharner er desidert pr dags dato branns absolut beste spiller. Han fortjener og komme seg utenlands, men er redd for at han ikke kommer til å lykkes, det er for tidlig. Han burde spilt i Brann minst en sesong til! Men men ønsker Paul lykke til i Wigan. POL har gjort det igjen, ingen seriegull 2006 om ikke det kommer en spiller av samme kaliber til klubben. Tungt for meg og svelge denne.
 år var det VM og Brann kom skje med, pø VM ka er no det.

Baronen

Quote from: "Langhår"

Den siste tidens lefling med RBK og nå dagens uttalelse om at de kun tenker avkastning er skuffende, men ikke uventet. Her er det åpenbart "money talks" som gjelder.


Hardball spyttet inn penger i Brann slik at klubben skulle være en seriøs utfordrer til seriegullet i Norge.  Når de har sett i lang tid at klubbens ambisjoner tydeligvis er noe helt annet enn dette, er det ikke rart at de avventer situasjonen før de evt spytter gevinsten tilbake til Brann.

Rosenborg kommer nok aldri til å få en krone fra Hardball.

OmOssSjølOgHansaøl

BT mener at Brann vil sitte igjen med rundt 10 mill etter at Hardball, agentene og den forrige, østerrikske klubben til Scharner har tatt sitt: http://fotball.bt.no/nyhetsarkiv/article.jhtml;?articleID=91241

No kan vi jo begynne å be til de høyere makter som hver og en av oss måtte tro på (hm, Fussballgott?), og håpe at RBK lar Helstad gå for ca 5 mill. Men om så ikkje skjer, vil det ikkje då være vel så greit å droppe planene om å hente inn en ny spiss, heller spytte inn 3-5 mill i en solid og rask midtstopper, og så bruke minst 5 mill på en sentral midtbanespiller på høyt nivå? Då kan Miller og kanskje Ludvigsen óg være superreserver til spissplassen. Strengt tatt e det vel midtstopperplassene og sentral midtbane som e akillesene våre akkurat no?
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!


Go Up