• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Den Store Stadion-utbyggings-tråden

Started by Kirk, November 08, 2005, 21:03:04 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

2rB

Quote from: Tifo-gruppen on November 17, 2008, 01:38:15 AM
De som står på rad 13b vil ikke bli flyttet til felt A. Dette gjør vi ikke da det vil føre til at mange gjenger som står sammen vil bli splittet. Det er fortsatt noen ledige plasser på de feltene som er Bataljonsfelt idag, en del vil nok ikke fornye partoutkortene sine, og dermed skal vi klare å omplassere folk slik at dere får tilsvarende plasser på tribunen.  Folk kan risikere at de blir flyttet en rad eller to ned eller opp, og kanskje noen seter til høyre eller venstre, men alt i alt tror jeg vi skal klare å få folk på ganske like plasser. Det er de samme folkene som vil sitte å flytte dere denne gang som har sittet å plassert dere de andre gangene så det bør gå fint. Det var ikke så lett å forklare dette så dere får spørre mer om det er noe jeg skal forklare grundigere.

Mvh Morten


Får me bekreftelse på at Dere har mottatt mail fra oss?
Meiner at det tidligere ganger eg har sendt mail til Dere kom eit autosvar tilbake, men har ikkje mottatt noko frå Dere.

Dette var et "kan jeg slappe av?" -spørsmål :)

Tifo-gruppen

Etter en del telefoner idag så skjønner jeg at folk er urolige. Vi har ikke sagt at folk blir flyttet uansett, men det er en mulighet. Vi ønsker at alle får beholde sine plasser og at folk står der de står idag. Vil kommer til å flytte på så få som overhodet mulig og de vi flytter flytter vi så kort som mulig. Jeg tror ikke folk har noe å bekymre seg for og jeg tror de aller fleste kommer ut med samme plass som tidligere. Vi har enda ikke fått bekreftet hvilke andre plasser enn rad 13 b som blir berørt, men dette skal jeg komme tilbake til så snart jeg vet.

Mvh Morten
Vær med å støtt tifo-gruppen med noen kroner, konto nummer 3628.52.72631

Tifo sitter farge på tribunen og skaper liv:)

Brannfrelst

Vil dette berøre rad 9 på C-feltet?
2.10.07-Gullet kom hem!

Tifo-gruppen

Som tidligere skrevet kan det berøre hvem som helst på feltene våre og alle må sende inn hvem de står med.

Mvh Morten
Vær med å støtt tifo-gruppen med noen kroner, konto nummer 3628.52.72631

Tifo sitter farge på tribunen og skaper liv:)

Kai-Olai

For å si det på en enkel måte, så kanskje litt fler forstår;

Må legge til at dette er MIN TOLKNING, og hvis den er feil så må dere som styrer her bare fjerne den med en gang!

Folk kommer til å bli flyttet rundt, på grunn av av div. rader skal fjernes. Dette medfører at de som står der må få seg nye plasser! Dermed blir disse plassert rundt på de andre feltene. Da disse kanskje er en gruppering, så kan de bli tildelt plasser som splitter opp andre grupperinger.. Derfor ønsker bataljonen at ALLE på nedre Hansa (en mail pr. gruppering) sier ifra at de er en gruppering, sånn at de slipper å splitte opp andre grupperinger også!
Både de som står der, og de som plasserer folk, ønsker at de som vil stå sammen med venner fortsatt skal få stå sammen med de vennene.. Men det er jo ikke så enkelt for de som setter det opp å vite hvem som er venner, så lenge ikke de som er det sier ifra! Get it?

Dermed så må DU og gjengen DIN sende inn en mail til Bataljonen med hvor dere står, og hvem dere er.. Hvis ikke kan det hende at det er akkurat DERE som blir splittet når den store kabalen skal legges!

Stian

Quote from: 2rB on November 17, 2008, 15:06:45 PM
Får me bekreftelse på at Dere har mottatt mail fra oss?
Meiner at det tidligere ganger eg har sendt mail til Dere kom eit autosvar tilbake, men har ikkje mottatt noko frå Dere.

Dette var et "kan jeg slappe av?" -spørsmål :)


Vi har ikke autosvar på noen av kontoene, vi er bare utrolig raske å svare;) Dere vil nok ikke motta bekreftelse på den her da vi forventer å motta store mengder mail.

abe78

Jeg er mer interessert i hvorfor de lager hullet enn hvordan vi løser det. Synes dette virker litt merkelig etter flere sesonger på Hansa. Blir det ekstra sjekk av Bataljonsfolkene eller? Håper ikke Bataljonen slukte dette rått.
.og husk!

Stian

Den nye inngangen kommer fordi hjørnet mellom Hansa og SPV skal tettes igjen. Her blir det bygget VIP-plasser. Inngangen på hjørnet vil da tilhøre disse. Bataljonen har ikke hatt noe særlig å si når det gjelder plassering av den nye inngangen midt på tribunen...

Tifo-gruppen

Litt rettelse på hva Stian skriver: Inngang 10 faller helt vekk og inngangen til de setene som blir i svingen blir i sammenheng med pølse-vipen på langsiden. Inngangen midt på tribunen blir da til nedre del av hansa. Vi har ikke fått indikasjoner på at vi på noe som helst måte skal bli sjekket noe grundigere enn før. Brann har i lengre tid forespeilt oss at de øsneker å komme i en sitasjon der vi får det ganske likt som i england, altså ingen kontroll i døren og heller et fokus på vaktholdet inne på stadion.

Mvh Morten
Vær med å støtt tifo-gruppen med noen kroner, konto nummer 3628.52.72631

Tifo sitter farge på tribunen og skaper liv:)

Klaus_Brann

Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Tormod

Kortid får vi vite kor vi havner hen?? Håper virkelig å få beholde plassen min..

vebo

Quote from: Tormod on November 18, 2008, 17:28:59 PM
Kortid får vi vite kor vi havner hen?


Før jeg betaler noe som helst hvertfall.
Tiocfaidh ár lá

Tormod

Samme her! Regner med dette går bra,at de er såpass rettferdige i plassgivningen at visst vi blir flyttet på, iallefall ikke får noe dårligere plasser enn vi hadde ifjor..

Xminator


Spelaren

Litt på siden, Juventus' nye prosjekt!

http://www.tv2sporten.no/fotball/article2414178.ece

(skru av lyden med mindre du vil bli skjenda av U2...)
Gå av.

thesevs

November 26, 2008, 13:50:22 PM #4465 Last Edit: November 26, 2008, 13:53:22 PM by thesevs
http://brann.no/index.php?valg=nyhet&nyhet=7038

Brann Stadions gamle gress får «nytt liv» på den siste grusbanen som er igjen på Nymark og gir blant andre Brann enda bedre treningsfasiliteter.

Riktignok ikke selve gresset, men de beste vekstmassene fra Brann Stadion skal gi liv til en ny gressbane på Nymark. Den siste grusbanen i nord mot Haukelandshallen skal få gress.

– Vekstmassene fra Stadion skal brukes til å etablere en ny gressbane på Nymark. Det gjør også at vi får ytterligere treningsfasiliteter. Det synes selvsagt vi i Brann er veldig spesielt, at ikke all historie forsvinner heller, sier daglig leder i Brann Stadion AS, Terje Reistad.

– Norges mest komplette fotballanlegg
Bergen Kommune har gjennom mange år stått for vedlikeholdet av banen på Brann Stadion. De skal også etablere den nye gressbanen på Nymark samtidig som de venter spent på den nye Stadion-matten.

– Vi skal gjøre Nymark til Norges mest komplette fotballanlegg og der har Brann vært med å sette standarden, sier Åge Nilssen, soneleder i Bergen Kommunes Idrettsservice.

– Brann vil bli hovedbrukeren av den nye gressbanen, som er tiltenkt toppfotball. De vil da få fantastiske fasiliteter og optimale forhold. På Nymark vil vi da ha ulike varianter av kunstgress og til en hver tid også naturgress, fortsetter han.

"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

thesevs

"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

thesevs

Kun én annen klubb i Europa har den nye undervarmen som skal stå klar på Stadion til neste år.
"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

1908

Finnes det tegninger som viser dette nye prosjektet på Frydenbø? Hvor stort dette hullet blir osv..

Spelaren

Kjem an på om me blir tjokk og feit (og full) og seriegull. Skal to tønner passere i bredden kan det bli stort...
Gå av.

Atlet Orvanger

Noe nytt om hvor vi som må flyttes på Frydenbø skal få plass neste år? Det begynner å haste siden det nå er åpnet for fornying av partoutkort.

thesevs

Quote from: Atlet Orvanger on December 03, 2008, 14:34:05 PM
Noe nytt om hvor vi som må flyttes på Frydenbø skal få plass neste år? Det begynner å haste siden det nå er åpnet for fornying av partoutkort.


Vil tro Bataljonsfeltet stiller i egen kategori i forhold til resten av stadion (når vi snakker plassering, tidsfrister osv) siden dette styres av Bataljonen selv.

Følgende tekst gjelder vel resten av stadion: Evt. nysalg av partoutkort vil starte i januar 2009, det er ikke mulig å reservere eller kjøpe nye partoutkort før den tid. De som har registrert seg på ventelisten vil bli kontaktet først.
"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

Candyman

Quote from: storB on October 05, 2008, 17:58:01 PM
Denne tanken om å forandre deler av idrettsveien der Kniksen statuen ligger til "kniksens plass" o.l.  Hva med å forandre selve stadion navnet? Brann stadion er jo veeldig kreativt, Brann spiller der, ergo Brann stadion. Men store idrettspersonligheter, og da snakker jeg om one of a kind per 100 år, burde kanskje vurderes opp mot ett stadion navn.

Uten sammenligning, så har f.eks Real Madrid og AC Milan hedret unike lokale idrettspersonligheter på denne måten, kunne kanskje vurdert det her også?

Vet eg beveger meg i ett etisk grenseområde som Brann supporter nå, folk tenker hvorfor forandre noe som "funker" osv.. Men hadde vært kult å innby til fotball kamper på "Roald Jensens plass", " Roald Jensens Stadion", "Kniksens Arena", "Jensen arenum", ett eller annet som hedrer vår Maradonna.

Da var "Kniksens plass" i boks. Nå ligger ikke stadion i Idrettsveien lenger, men på Kniksens plass nummer X...
Syns det var en artig måte å gjøre det på!! Nå kommer navnet hans til å stå på alle brevpapirer og alle dokument med adresser som har med Brann og gjøre. Respekt :-)

http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article3967348.ece
10% i 90 minutter eller 100% i 9 minutter?
Det er spørsmålet...

Henrik8

Synes også kommunen har gjort et godt initiativ når det kommer til Kniksens Plass. Likevel er det litt historisk sus over Idrettsveien også, og det navnet passer også veldig godt på et stadionområde. Synd man ikke kan bruke begge. Likevel, på folkemunne kommer det sikkert til å bli gjort uansett.
Kjør over pakket 09`

krøvel vellevold

Legg ned hele klubben!

dudo

Nå roer vi oss ned, krøvel. Ingen grunn til å bli historieløs selv om det hendte før vår tid. Han er den største Brannspilleren noensinne, og kanskje den beste nordmann som noensinne har spilt fotball.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

krøvel vellevold

December 03, 2008, 23:39:17 PM #4476 Last Edit: December 03, 2008, 23:44:48 PM by krøvel vellevold
Quote from: dudo on December 03, 2008, 23:34:38 PM
Nå roer vi oss ned, krøvel. Ingen grunn til å bli historieløs selv om det hendte før vår tid. Han er den største Brannspilleren noensinne, og kanskje den beste nordmann som noensinne har spilt fotball.
Legg ned hele klubben!

Nixon

Rød makt på Hansa

krøvel vellevold

Quote from: Nixon on December 03, 2008, 23:40:52 PM
Quote from: krøvel vellevold on December 03, 2008, 23:15:33 PM
Hva oppnådde han med Brann? To seriegull


Bare det skulle holde lenge...


I så fall er det vel en 15-20 spillere fra samme periode som også burde få sin egen plass...
Legg ned hele klubben!

dudo

Quote from: krøvel vellevold on December 03, 2008, 23:39:17 PMVi hadde en god spiller for 35-50 år siden; hva så? Hvor lenge skal man holde på å dyrke denne mannen?


Greit, la oss kalle den Karadas' plass.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Nixon

Når vi snakker om plasser. Hvorfor har vi kalt den mest trafikkerte plassen opp etter et lite filleland? Hva har de gjort for oss? Og hvor lenge skal vi dyrke dette lille landet? Det må være minst 15-20 større land som kan være aktuelle!
Rød makt på Hansa

dudo

Ja, og hvem var egentlig denne "Torg"?!?
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Langhår

Mye av grunnen til at Kniksen ikke fikk flere landskamper var at den gangen så fikk ikke utenlandsproffer spille landskamper. Han debuterte på landslaget som 17-åring og fikk gullklokke før han fylte 22.

Kniksen er og blir en ekte legende for både klubben og byen.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

krøvel vellevold

Quote from: Langhår on December 04, 2008, 06:42:00 AM
Mye av grunnen til at Kniksen ikke fikk flere landskamper var at den gangen så fikk ikke utenlandsproffer spille landskamper. Han debuterte på landslaget som 17-åring og fikk gullklokke før han fylte 22.

Kniksen er og blir en ekte legende for både klubben og byen.


Men hvorfor har han aldri spilt for et utenlandsk storlag?
Legg ned hele klubben!

Xminator

December 04, 2008, 07:51:45 AM #4484 Last Edit: December 04, 2008, 07:53:44 AM by Xminator
Fordi det ikke var helt vanlig på de tider? Hearts på de tider var eksotisk og uvanlig. Skotsk fotball var jo selve definisjonen på pen-fotball i Branns ungdom. Når denne holdningen begynte å endre seg vet jeg ikke, var ikke tilstede på 60-tallet...

Listen over utenlandsproffer fra Bergen på 60 og 70 tallet er neppe lang...

Ricky

"Kommende sesong starter også forberedelsene til å bygge på Stadion. Det gjør at kapasiteten minskes med 600 seter."

Noe jeg har gått glipp av her; 600 seter? Det er jo en rimelig bra porsjon av nedre Hansa, i så fall. For det er vel bare der det skal bli justeringer?

Ajax

Quote from: krøvel vellevold on December 04, 2008, 06:50:22 AM
Quote from: Langhår on December 04, 2008, 06:42:00 AM
Mye av grunnen til at Kniksen ikke fikk flere landskamper var at den gangen så fikk ikke utenlandsproffer spille landskamper. Han debuterte på landslaget som 17-åring og fikk gullklokke før han fylte 22.

Kniksen er og blir en ekte legende for både klubben og byen.


Men hvorfor har han aldri spilt for et utenlandsk storlag?

Ricky

Det kan jo også noteres at Kniksen takket nei til Feyenoord, som var inne i sin storhetsperiode i Nederland

ostraume

Og hvorfor sammenligne med Tom Lund, Odd Iversen og Dutte Berg? Kniksen er den beste bergenske fotballspilleren gjennom tidene. Enkelt og greit. I en by der fotball er viktig er det klart han fortjener både statue og plass. Her er du på bærtur Krøvel.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

krøvel vellevold

December 04, 2008, 10:12:22 AM #4489 Last Edit: December 04, 2008, 10:14:38 AM by krøvel vellevold
Hearts var ikke noe storlag. Med unnatak av en andreplass var de aldri helt i toppen i Kniksens periode. Han spilte like lenge i Hearts som i Brann: Hvorfor er han likevel ikke i nærheten av å ha samme gudestatus i middelmådigheten Hearts som i Brann? Hvorfor ble han ikke snappet opp av Celtic eller Rangers, eller noen storlag i England? Let's face it: Kniksen var stor i norsk fotball fordi norsk fotball på den tiden var helt talentløs. I internasjonal sammenheng var han ingenting. Disse stjernene som holdt på før tv gjorde sitt inntog i fotballen, er ofte oppskrytt til det patetiske. Folk husker bare de gode øyeblikkene, og fjær blir til høns. Dermed lever myten om Kniksen (som de færreste av oss har sett) og om hvor helt utrolig fantastisk han var. I følge myten så var det jo alltid smekkfullt hus på alle kamper på den tiden også. Og det var alltid fint vær.

Nå må vi bli ferdige med denne Kniksen, og heller komme oss videre! At vi fremdeles dyrker en spiller som la opp for 35 år siden, viser jo bare hvor utrolig lite denne klubben har oppnådd gjennom årene.

Legg ned hele klubben!

Henrik8

At vi dyrker gamle stjerner har da ingenting med at vi har oppnådd lite å gjøre! United dyrker fortsatt Busby Babes, Edwards, Law og Best, Chelsea dyrker Peter Osgood (og han vant vel aldri serien engang?), Arsenal dyrker Brady og George, Liverpoolfans synger fortsatt om Shankly, Keegan og Dagliesh. At man har en litt myteomspunnet fortid er jo nesten en obligatorisk del av det å være en historierik klubb. Hvem bryr seg om at det eventuelt er en myte at Kniksen var så bra? Det er en kul myte! Det er ingenting feil med myter, de viser at en har hatt skikkelig historie, og at folk bryr seg. Hørt mange myter om Stabæk? Nei! Kniksen og mytene rundt ham er noe av det som gjør Brann unikt i Norge.
Kjør over pakket 09`

Nixon

Quote from: krøvel vellevold on December 04, 2008, 10:12:22 AMLet's face it: Kniksen var stor i norsk fotball fordi norsk fotball på den tiden var helt talentløs.


Helt rett. Men hva er problemet?
Rød makt på Hansa

BBB-Tony

December 04, 2008, 10:43:48 AM #4492 Last Edit: December 04, 2008, 10:49:16 AM by tonynord
Quote from: krøvel vellevold on December 04, 2008, 10:12:22 AM
Let's face it: Kniksen var stor i norsk fotball


Riktig det, og nå hedres han fordi han nettopp var stor i Brann og norsk fotball! At han spilte for Hearts og hva han gjorde i utlandet har ingenting å si i denne sammenhengen. Kniksen var en stor fotballspiller, uansett om fotballen var rævva eller ikke, han var mye bedre enn alle andre på den tiden i Bergen og Norge. Derfor blir han hedret!

Brann er en klubb med sjel, og det gjelder å ta vare på de lokale storhetene vi har hatt, og ikke bare konsentrere oss om nåtiden! Liverpool er et prakteksempel på en klubb med sjel. Gamle helter blir hedret en dag i dag, og det er rår liten tvil om at en mann som Steven Gerrard kommer til å bli hedret om 50 år i Liverpool.
Mvh Tony Nordtveit

Bli med i Bataljonen Ung - Et organisert supportertilbud for deg under 16 år.

krøvel vellevold

 Jeg bare stiller spørsmålstegn ved denne dyrkingen.
Legg ned hele klubben!

Christian

Liker måten du setter egen synsing foran folks opplevelser og minner, Krøvel.

Forøvrig litt artig at det første som møter en på Hearts sine hjemmesider når en klikker inn på historie og perioden 1964-76 er et bilde av... Roald Jensen. Sett sånt...

Det ser også ut til at Hearts hadde sin beste periode like i forkant av at Kniksen kom til klubben. Seriemesyer i 58 og 60, cupmester i 56 og ligacupmester i 54, 58, 59 og 62. I 64-65-sesongen havnet de på like mange poeng som seriemester Kilmarnock. (Kilde: wikipedia

Nixon

Quote from: krøvel vellevold on December 04, 2008, 10:51:01 AM
Jeg bare stiller spørsmålstegn ved denne dyrkingen.


Jeg for min del ser ingen dyrking. Men det spørs jo hva man legger i uttrykket...
Rød makt på Hansa

Spelaren

Dette sporer litt av...

For øvrig kan Brann bli "herre i eget hus" i enda større grad dersom me punger ut 3,2 millioner til kommunen for den tomta som no bl.a skal kalles opp etter Kniksen.

http://fotball.bt.no/eliteserien/article124011.ece

Frank W. Hansen frå gamlispartiet var den som stemte mot forslaget (han er sikkert gammel nok til å huske at kommunen kjøpte tomta for 300 000), ellers virker det som om dei folkevalgte er enige.
Gå av.

krøvel vellevold

Legg ned hele klubben!

pidre

Saludar a los monos!

Christian

Quote from: Spelaren on December 04, 2008, 11:02:57 AM
Dette sporer litt av...

For øvrig kan Brann bli "herre i eget hus" i enda større grad dersom me punger ut 3,2 millioner til kommunen for den tomta som no bl.a skal kalles opp etter Kniksen.

http://fotball.bt.no/eliteserien/article124011.ece

Frank W. Hansen frå gamlispartiet var den som stemte mot forslaget (han er sikkert gammel nok til å huske at kommunen kjøpte tomta for 300 000), ellers virker det som om dei folkevalgte er enige.

Eg spør meg sjøl om Brann har stort å tjene på dette. Kommunen sier jo sjøl at tomten ikkje kan brukes til noe annet... Om leien Brann betaler er drøy er det jo en annen sak.

Go Up