• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Rushfeldt

Started by Kararay, November 07, 2005, 23:44:09 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Kararay

Her må brann bare slenge seg på.. Han er snart ledig på  markedet og VIF og RBK er blandt noen som er interreserte...

Kunne vi fått han hadde vi fått en målscorer som er farligere en vår egen Bengt...
et var fortjent at han fikk sitt andre gule kort for kampen, men det var unødvendig av dommeren og gi han det røde. Slik dømming må vi få slippe å se flere ganger.
Ivar Hoff

Xminator

Rushfeld selv sier at han vil til RBK. Så det er ikke sikkert det er noe tog å slenge seg på i første omgang.

Egentlig litt merkelig at han vil til den klubben som trenger ham minst... Pengene teller vel mest tenker jeg. Og det kan jo åpne for Helstad :p

Nixon

Hørte nettopp Rushfeld si på TV at han er åpen for det meste.
Men det er vel kanskje ikke så rart han vil tilbake til RBK all den tid han har spilt der oppe. Vi tar det jo som en selvfølge at spillere som Hassan og Azar kommer til Brann hvis/når de returnerer til Norge. Blir vel litt det samme her.

Og vi har jo allerede fått avslag fra en finnmarking denne uken. Så vi tåler nok et avslag til...
Rød makt på Hansa

kenta

det skader uansett ikke å komme på banen når slike klassespillere kommer til norge igjen... rushfeldt kunne vært DEN spissen vi trenger, som skårer mål kamp etter kamp.

så kom igjen brann, er det en sjans -  er det en mulighet!!
ANSA, aldri frydenbø...!

Ole A

Greit nok at han er god nå. Men hvor lenge blir han å spille,
han er 32 år. Ser helst at Brann henter noen yngre..

Mico

Quote from: "Ole A"Greit nok at han er god nå. Men hvor lenge blir han å spille,
han er 32 år. Ser helst at Brann henter noen yngre..

Xminator

Samtidig kan vi ikke hente en som er for ung. Da forsvinner han i det Winters og Sæternes gir seg. Eller blir lei av å sitte på benken og forsvinner.

Helstad er ideel. Samme med Lange. Spørsmålet er om noen av dem har gutsen til å ta opp kampen med stjernene våre. Eller for den del Sæternes og Winters tåler at det blir konkurranse.

Om vi har tre gjevngode spisser, klarer vi å se en av dem på benken? Det vil alltid være noen som vil klage på det uansett hvem av de 3 det blir. Og alle lag taper noen kamper, da blir temaet selvsagt Hvorfor spilte ikke *spiller* fra start? Klarer vi å se Winters stå over 1/3 av kampene en sesong?

En god ting om vi har tre etablerte spisser er selvsagt mindre slitasje på hver enkelt av dem. Kanskje kan det være med på å forlenge karrierene deres på toppnivå ett par sesonger?

Jeg er forferdelig usikker på realismen i det vi diskuterer. Brann har ikke så mye penger til å hente nye spillere akkurat nå. Samtidig har vi fått overganger det siste året jeg strengt tatt ikke hadde trodd var mulig. Den som lever får se...

Brann_ruler

Erindrer stor krangel mellom Bratseth og Rushfelt om penger etter overgangen til Benfica (?).

Vel ingenting er hellig for fotballspiller som ønsker å tyne noen siste kroner utav en karriære. Ser ut som hukommelse og prinsipper er diametralt motsatt av økonomisk tilbud.

viks

Er faktisk litt småkritisk til Rushfeldt grunnet hans høye alder (32, 33 til neste år), og ønske om og dra inn et klekkelig sign on fee på tampen av karrieren..

Flo er jo eksempel på nettopp dette. Iversen også etter min mening (han er forferdelig oppskrytt i rikspressen, scoret vel 7 mål i år eller noe).

Gode spillere alle som er nevnt for all del, men de har ikke samme sulten som feks Occean/Friend og en del andre litt unge fremmadstormende spisser...
Da Miller lobbet inn 4-1 -hans tredje scoring for kvelden -rett før slutt, gikk et fullsatt Brann Stadion helt av hengslene. Folket reiste seg og sang "Rosenborg rykker ned!", så det hørtes nesten helt opp til Trondheim" (VG 20.06.05)

Xminator


jegløh

Quote from: "Xminator"
Fucking Hell!!!"
-Robbie Winters etter at Helge B har blåst en ferdigdempet pasning i ansiktet hans mot Moskva.


Xminator

34 i januar. Håvard og Jostein Flo er vel eksempler på at man kan drive ganske lenge som kraftspiss. Brattbakk og TA Flo eksempler på at mer "tekniske" spisser nok bør gi seg litt tidligere.

viks

Uansett så har Brann 2 kvalitetsspisser som har rundet 30 begge to, da trenger vi etter min mening ikke komplimentere med en ny "superspiss" i samme aldersgruppe.

Nytt blod er alfa omega, helst noe litt fremmadstormende med tiden foran seg, som kan puste Bengt og Robbie i nakken, og få dem til og heve seg et hakk eller to, i motsetning til hva som har vært tilfelle de to siste årene..
Da Miller lobbet inn 4-1 -hans tredje scoring for kvelden -rett før slutt, gikk et fullsatt Brann Stadion helt av hengslene. Folket reiste seg og sang "Rosenborg rykker ned!", så det hørtes nesten helt opp til Trondheim" (VG 20.06.05)

brannboy

Brann må heller satse på unge spisser med fart og teknikk, som f.eks braathen, f holm, Brann må finne de unge spillerene nå! før rbk og vif henter dem
eia brann!

naitsirk

trur da blir lett med tanke på vif.

vif vil jo berre ha gamle spissar--> iversen,flo,årst og i tillegg berre

Go Up