• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Sesongslutt og nye spillere.

Started by Superjack, October 03, 2005, 08:21:20 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

bernu

Feyenoord like bra som Brann ?? Yeah right.
Feyenoord ligger nok et del hakk høyere enn Brann nivåmessig.
Den nederlandske serien er klart mye bedre enn den norske eliteserien, og Feyenoord ligger på 2.plass der. Godt foran et lag som Ajax og 1 poeng bak Psv.
Så de fleste spillerne i disse klubbene ville nok gått rett inn og forsterket et Brann-lag.
HANSA - Z

abe78

Quote from: "naitsirk"veit altfor lite om spelaren til å uttala meg, men e vel ikkje noko kvalitetsteikn å bli sparka i ein klubb som feyenoord.
ikkje mykje betre enn brann


Slike innlegg som dette gjør at jeg mister troen på dette forumet. En del folk her burde aldri skrevet eller i det minste undersøkt sakene grundig før en skriver. Feyenoord er på nesten alle måter på et helt annet nivå en Brann.
.og husk!

Xminator

Vistnok også en svensk midtstopper som vil bort fra Austria Wien. Kunne jo stemme med at Brann ser på en "østerriker".

Dette med at prøvespilleren de skulle ha med seg på malaga er skadet tror jeg er oppspinn. Tror enkelt og greit at de ikke ønsker å lufte spilleren foran diverse avisers nyhetskåte journalister. Spesielt siden våre lillebror i sør har åpen lommebok og sånn omtrent ingen midtstoppere. Ikke en gang en Klock :p

Nei, jeg tror ikke ting skjer før i februar. Og at de nok har fått en uke arbeidsro med tanke på Karadas-saken. Det må jo være det perfekte røykteppet å jobbe bak.

naitsirk

Quotenaitsirk skrev:
veit altfor lite om spelaren til å uttala meg, men e vel ikkje noko kvalitetsteikn å bli sparka i ein klubb som feyenoord.
ikkje mykje betre enn brann


Slike innlegg som dette gjør at jeg mister troen på dette forumet. En del folk her burde aldri skrevet eller i det minste undersøkt sakene grundig før en skriver. Feyenoord er på nesten alle måter på et helt annet nivå en Brann.


da var vel ikkje da eg meinte at feyenoord e ein liten klubb, men når ein spelar ikkje imponerer nok i nederland so ser ikkje eg da som eit kvalitetsteikn.
nevland, "hæstad" og hansen spelar jo godt i sine klubber og dei er heilt greie spelarar.

og når du nevner at feyenoord e ein klubb på eit heilt anna nivå so e eg uenig.
norge e eit lite land med få innbyggera.nederland e mykje større og har difor mykje større klubbar. men nivået e nødvendigvis ikkje deretter.
sportslig sett ser eg brann som ca like god som feks feyenoord, mens psv e mykje betre.

Falkman

. hvis PSV e så mye bedre, finner eg det en smule underlig at de bare ligger ett poeng foran Feyenoord, etter 19 spilte serieomganger.. Vi e sannsynligvis  fullt på høyde med lagene som Nevland og Hansen spiller for, men de ligger et henholdsvis 13 og 16 poeng bak PSV.. at Norge e et et mye mindre land enn Nederland, e vel og en sannhet med visse modifikasjoner.. i en reint fotballmessig sammenheng, e vi det utvilsomt..  men så mye mer folk bor det jo ikkje der nede, enn her på berget.

naitsirk

psv har jo mista van bommel og park foran denne sesongen.laget e då naturligvis svekka ein god del. men men.

og i nederland bur det 16,2 mill mot ca 4,5 mill i norge. ca 4 gongar meir.
geografi har du ikkje mykje peiling på.

men det er ihvertfall mi meining at feyenoord ikkje er noko særlig betre enn dei beste norske laga.

Falkman

Hvis du kan tillate deg å si a at eg  ikkje har peiling på geografi, kan vel eg tillate meg å si at du ikkje  har peiling på fotball.. begge deler e sannsynligvis grovt urettferdig, menmen.. 16 millioner e jo ikkje spesielt mye i europeisk sammenheng.. Feyenoord vant uefa-cupen i 2002, samme år som vi va en hårsbredd fra å rykke ned.. styrkeforholdet har nok endret  seg i vår favør siden den gang, men helt utjevnet e det ikkje.

naitsirk

historisk sett er feyenoord ein mykje betre klubb enn brann.
men tippeligaen har utvikla seg mykje dei siste åra, og er ikkje lenger ein bakgårdsliga.
er enig med deg at feyenoord e betre klubb enn brann, men som du sjølv seier så er dette gapet per dags dato marginalt.

hadde feks ikkje frykta dei som motstander i e-cup. hadde då vorte skuffa om brann ikkje slo dei.

Falkman

marginal forskjell va dine ord.. ikkje mine.hadde vi slått ut Feyenoord, ville det etter min mening vært en prestasjon som kun overgåes av det vi gjorde mot PSV i 96.

jako

Quote from: "Falkman"marginal forskjell va dine ord.. ikkje mine.hadde vi slått ut Feyenoord, ville det etter min mening vært en prestasjon som kun overgåes av det vi gjorde mot PSV i 96.


Støttes.
De tre store i Nederland holder et veldig høyt nivå. Faktisk rett under topp ti i Europa, men der er det også veldig jevnt.
Ikke mange på Brann som hadde klart å spille seg til fast plass på det laget. Kanskje med unntak av Andresen og Sæternes hvis de hadde vært skadefri og i form. Scharner og Olof hadde nok gått rett inn, derfor spiller de heller ikke i Brann lenger.

Naitsirk har forøvrig rett i at nivået i Norge er helt klart bedre nå enn det var før. Men vi har fremdeles et stykke igjen til Feyenoord og co. Se bare på hvordan det gikk med de norske lagene i e-cupen. Ikke dårlig men vi viste at vi fremdeles mangler det lille ekstra som gjør at vi kan spise kirsebær med de store.
Men fortsetter vi den fine fremgangen vi har vist her til lands de siste sesongene, så ser jeg ikke vekk i fra at vi kan komme opp på et nivå som er tett oppunder Feyenoord sitt.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

Xminator

De nederlandske klubbene lever i en helt annen økonomisk virkelighet enn Brann. Vil tro at de har budsjetter som er 7-8 ganger høyere enn Branns.

bulldog

kvakk!? håper inderlig det ikke er sant, at brann prøver seg på vidar riseth.
om han skal bytte klubb kan han gå til molde eller vif!
bulldog

Nixon

http://fotball.bt.no/nyhetsarkiv/article.jhtml;jsessionid=IONGARPK4BVVDQFIMUNSFEQ?articleID=92597

PVM spiller sentralt på landslaget borte i USA.
Hvis ikke Brann forsterker den sentrale midtbanen seiler nok han opp som tredjevalg etter Andresen og Miller. Og med TFL og Huseklepp på hver sin kant burde ikke det svekke laget.
Rød makt på Hansa

Xminator

En liten sidenotis i en av Bergensavisene i dag: Brann stod klar til å hente Kone. Der har du den egentlige grunnen til snuoperasjonen fra Høgmo&Bratseth. Er nok bedre å la ham råtne på benken enn å gå til en konkurrent sjø!

OmOssSjølOgHansaøl

Quote from: "Xminator"En liten sidenotis i en av Bergensavisene i dag: Brann stod klar til å hente Kone. Der har du den egentlige grunnen til snuoperasjonen fra Høgmo&Bratseth. Er nok bedre å la ham råtne på benken enn å gå til en konkurrent sjø!

Her e siste artikkel om Kones RBK-overgang, for de som ikkje har fått med seg saken: http://fotball.adressa.no/nyhetsarkiv/article.jhtml?articleID=92596

Det vi får håpe på no, e at Helstad misliker innkjøpet så mye at han bestemmer seg for å snakke litt med Brann. Men Høgmo passer sikkert godt på å understreke overfor Helstad at han e førstevalget, sånn at han e fornøyd - i alle fall inntil overgangsvinduet stenger ...
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

Derabilo

Bergen ut av Norge -

Xminator

Ludvigsen reiste til Portugal for å se landskamp. BA mener det er den slovenske landslagsstopperen Andrej Pecnik (24) de har kastet søkelyset på. Dette kan for så vidt stemme med prøvespilleren de skulle ha med seg nå i januar. Får håpe BA ikke snakker opp prisen enda en gang nå. Det europeiske overgangsvinduet er åpent enda, og Brann har garantert søkelyset på seg fra flere klubber enn de norske.

http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article1920839.ece

En kvikk liten tur på webben avslører at han ikke er noen flaggstang av en stopper.
http://www.nzs.si/index.php?pgi=16&show_portret=16521
183cm og 73kg kan nok fort bli i minste laget i tippeligaen.
Igjen er det litt motstridende meldinger. Playerhistory.com opplyser 187cm og 84kg. Det er for å si det mildt ***** stor forskjell :p Det ene er hengslete pusling, det andre er relativt muskuløst (eller tendenser til Millermage)

naitsirk

men du veit jo at størrelsen ikkje e da viktigaste!

paperboy

Har du en fotball, så har du alt!

Xminator

Overskriften er noe slikt som at "Brann følger Pecnika", så det er ikke overgang enda :p Siden det kommer på klubbens hjemmeside betyr det vel at klubben er informert. Trodde også at det var snakk om en slovensk klubb, dette er jo en tjekkisk klubb :p

Spilleren er foresten 185 høy på den siden ;)

Nixon

Virker som en spennende spiller som mer eller mindre har etablert seg på landslaget. Spør dere meg er det bedre enn å hente Lundekvam til sommeren. Et hyggelig gjensyn javel, men skadeutsatt og ikke noe for fremtiden. Denne karen derimot lyser det videresalg lang vei av!

Ellers er 185 cm perfekt høyde for en midtstopper. Bare spør John Terry...:)
Rød makt på Hansa

Xminator

Tja, han har bare startet 5 av 16 kamper, kommer inn i 2, blitt tatt ut i 4 og stått over 5 kamper. Det tyder enten på manglende tillit, ikke god nok for laget eller skadeutsatt. Det siste stemmer jo med at han ikke kunne prøvespille.

bulldog

ikke tillit eller på kant med treneren? når en spiller ikke får være på banen kan det være mange grunner. om det er som over er det vel derfor også at han er aktuell for salg?

husk på scharner, han fikk jo ikke spille idet hele tatt pga krangel med treneren. det gikk jo fint det.

spørsmålet er om vi har noen som kan tjekkisk/slovensk slik at det går an å finne ut om det er konflikter eller skader som holder ahn på sidelinjen.
en landslagspiller er vel uansett interesant?
bulldog

Xminator

Det er nok noe i ham siden Ludvigsen er og ser på ham. Nyheten det ble linket til har foresten fått en del kommentarer. Prodat betyr vist noe slik som Selg. Når det skrives SELG!!!! så tror jeg ærlig talt de er glad for å bli kvitt fyren ;)

I det hele tatt virker det som de æreskjeller fyren :) For de som er intressert: Czech-English ordbok: http://www.wordbook.cz/index.php

Nixon

Quote from: "Xminator"Prodat betyr vist noe slik som Selg. Når det skrives SELG!!!! så tror jeg ærlig talt de er glad for å bli kvitt fyren ;)


Vel, hvis de sier Prodat sier jeg Zakoupit!:)
Rød makt på Hansa

naitsirk


BrannFa(e)n

rannfasiten

Nixon

Rød makt på Hansa

dudo

Satan, dere kan jo nesten mer tsjekkisk enn meg, og jeg har bodd her i 5 mnd nå... :D

Nashledanou!
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Xminator

Hvorfor har du ikke oversatt enda da? Latskap!

dudo

Hehe, jeg skjønner jo ikke et ord av hva som står der, men tror at han sier noe om athan er i god form, og at han hindret (eller ikke?) Jan Koller i å score i en el annen kamp. Olomouc er forøvrig et steinkast unna byen jeg bor i, så kanskje jeg tar meg en tur på neste kamp! ;p
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Derabilo

Gi oss en lyd om fyren er noe å signe da;)
Bergen ut av Norge -

OmOssSjølOgHansaøl

Quote from: "Derabilo"Og med Kone på plass i RBK vil det jo si at Brann burde slenge seg etter Helstad, noe som sier at en Helstad overgang til Brann burde vere ganske sannsynlig..

No tror eg det har gått så langt at spillere begynner å bli skadet bare vi snakker om å hente de til Brann: http://www.dagbladet.no/sport/2006/01/26/455920.html

For øvrig e Sparta Praha på jakt etter Frode Johnsen. RBK har - i alle fall i første omgang - sagt nei: http://www.rbkweb.com/vis/4188
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

Nixon

http://pub.tv2.no/nettavisen/sport/tippeliga/brann/article544475.ece

Det ser ut til at all reisingen for å se på nye spillere har gått ut over papirarbeidet for POL...
Rød makt på Hansa

Xminator

Og helt riktig prioritering. Det er nye spillere vi trenger, ikke formalitetene med NFF.

abe78

Quote from: "Nixon"http://pub.tv2.no/nettavisen/sport/tippeliga/brann/article544475.ece

Det ser ut til at all reisingen for å se på nye spillere har gått ut over papirarbeidet for POL...


Det er vel ikke å ta for hardt i å si at dette lukter litt skandale. Er det på dette nivået arbeidets hans ligger?
.og husk!

Xminator

Så du mener at istedenfor å reiser Europa rundt for å skaffe hardt tiltrengte forsterkninger, så burde han sittet på kontoret på Stadion og skrevet under papirer som ikke har noen praktisk betydning før treningskampen mot Sogndal?

Nixon

He he, tok ikke lang tid før den første "skandalen" var på plass.
Snart dukker nok linken opp i en egen tråd...:)
Rød makt på Hansa

abe78

Quote from: "Xminator"Så du mener at istedenfor å reiser Europa rundt for å skaffe hardt tiltrengte forsterkninger, så burde han sittet på kontoret på Stadion og skrevet under papirer som ikke har noen praktisk betydning før treningskampen mot Sogndal?


Om han har reist rundt i Europa siden 1 november så håper jeg han har gode bonusordninger.
.og husk!

kabelmann

Quote from: "Xminator"Så du mener at istedenfor å reiser Europa rundt for å skaffe hardt tiltrengte forsterkninger, så burde han sittet på kontoret på Stadion og skrevet under papirer som ikke har noen praktisk betydning før treningskampen mot Sogndal?


Nå sier jo NFF at dette kunne bydd på forsikringsproblemer ved en ev. skade, så helt ubetydelig er det ikke.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

Nixon

Quote from: "abe78"Om han har reist rundt i Europa siden 1 november så håper jeg han har gode bonusordninger.


http://pub.tv2.no/nettavisen/sport/fotball/landslaget/article519187.ece

Det var jo litt baluba om dette før jul. Så det er mye som tyder på at alt papirarbeidet måtte gjøres etter nyttår...
Rød makt på Hansa

Xminator

Quote from: "kabelmann"
Quote from: "Xminator"Så du mener at istedenfor å reiser Europa rundt for å skaffe hardt tiltrengte forsterkninger, så burde han sittet på kontoret på Stadion og skrevet under papirer som ikke har noen praktisk betydning før treningskampen mot Sogndal?


Nå sier jo NFF at dette kunne bydd på forsikringsproblemer ved en ev. skade, så helt ubetydelig er det ikke.


Om du leser hele setningen og ikke bare overskriften: Det kunne fått betydning for forsikringen om han hadde skadet seg i treningskamp for Brann. Nå er jeg villig til å vedde på at Vaagan Moen er forsikret opp, ned og i mente langt utenfor NFFs forsikringsordning. De dekker neppe ett tap på 10 millioner ved skade. Det er en bagatell på størrelse med skottenes kveldstur.

ostraume

Men POL burde uansett klart å presse inn dette papirarbeidet i en arbeidsdag. Det er sikkert morsommere å reise i Europa å se fotballkamper, men papirarbeidet er også tross alt jobben hans.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

kabelmann

Quote from: "Xminator"Om du leser hele setningen og ikke bare overskriften:

Forsikringsbiten er såvidt jeg se ikke nevnt med et ord i hverken tittel eller ingress. You do the math.

Quote from: "Xminator"Det kunne fått betydning for forsikringen om han hadde skadet seg i treningskamp for Brann.

Skrev jeg noe annet?

Papirene skulle vært i boks for tre måneder siden. Det er selvsagt sløvt at det ennå ikke er ordnet opp i.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

Langhår

Selvsagt er det sløvt, Kabelmann. Helt og holdent enig i det, og det er gjelder vel de fleste her inne. Spørsmålet er om det er en så viktig sak at man behøver å kave seg opp over det. Jeg synes ikke det. Peddien får nok pes om ikke dette også skal blåses opp. Typisk Ibergen.no opplegg.

Det viktigste nå er å få inn forsterkninger i god tid før seriestart. Da dette har vist seg og være alt annet enn lett er både riktig og viktig at Peddien retter alt fokus mot dette.

Men at han burde tatt seg tid til å signere og fakse et papir til NFF er jo selvsagt korrekt, men som sagt, ingen stor sak.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Xminator

Quote from: "kabelmann"
Quote from: "Xminator"Om du leser hele setningen og ikke bare overskriften:

Forsikringsbiten er såvidt jeg se ikke nevnt med et ord i hverken tittel eller ingress. You do the math.

Quote from: "Xminator"Det kunne fått betydning for forsikringen om han hadde skadet seg i treningskamp for Brann.

Skrev jeg noe annet?

Papirene skulle vært i boks for tre måneder siden. Det er selvsagt sløvt at det ennå ikke er ordnet opp i.


Hva så med linken Nixon la frem? Datert 21.12.2005. Det er jo tydelig du vet ting om saken som Vaagan Moen selv ikke er klar over? Kunne jo vært intressant å få vite hva Kabelmannen vet siden han kaver seg opp slik...

nummer9

Quote from: "kabelmann"
Quote from: "Xminator"Det kunne fått betydning for forsikringen om han hadde skadet seg i treningskamp for Brann.

Skrev jeg noe annet?

Papirene skulle vært i boks for tre måneder siden. Det er selvsagt sløvt at det ennå ikke er ordnet opp i.


Ja, men så er PVM bortreist med landslaget og får ikke spillt treningskamp for Brann enda, derav bare en formalitet.

Når det gjelder at dette skulle vært ordnet i for lenge siden, så står det jo i denne linken som Nixon presenterte at han først kunne bli Brannspiller på nyåret, og i artikkelen står det også at POL sendte papirene for ca 2 uker siden. Synes ikke det er hakkande gale. Når man tenker på at POL var med på treningsturen til Brann, og så dro til Portugal for å se på en forsvarsspiller, synes jeg faktisk han gjør en ålreit innsats. Ikke mye tid til uviktig kontorarbeid da.

kabelmann

Quote from: "Xminator"Kunne jo vært intressant å få vite hva Kabelmannen vet siden han kaver seg opp slik...


Du kan puste lettet ut, X, det er ingen som kaver seg opp her. Så mye engasjerer ikke denne saken på noen måte. Jeg synes dette er slapt arbeid, formalitet eller ikke, du synes det er helt OK. Ferdig med den.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

Kruxleiven

Hent noen amerikanere. Det laget som møter Norge spiller jo dritbra. Han Dempsey imponerer stort. Kan Odd og Sogndal hente amerikanere så kan vi også. Tror det bare er spillere fra MLS på dette laget som møter Norge. Hanstveit spiller elendig by the way.  EU-kvoten kan vel bli et problem da.

Alzheimer/Silverspurs

Shit Hanstveit var rundingsbøye ja!!!

Go Up