• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Sesongslutt og nye spillere.

Started by Superjack, October 03, 2005, 08:21:20 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

moffy_

Quote from: "Veggen"Ser at Henke vurderer og dra hjem til Sverige.
Hvorfor ikke prøve seg på han? Bergdølmo presterer jo og reise til København istedenfor Norge.
Norsk liga er jo også blitt Nordens beste.

Ser at sansynlighetene er ytterst små for at Henke skulle velge Brann.
Men må være lov og prøve når mulighten kan være til stede. Hadde vært ubekripelig å fått han til klubben....


Han kommer nok! Tror faktisk ikke Henke for sove om nettene da han bare ligger å venter på telefon fra Peddien.. Så henter vi Zlatan og Ljungberg også! De trenger jo å spille sammen før de reiser til tyskland og henter VMgullet...  Kan jo sende brev på Roy Keane også, mens vi først va i gang.......
Eg sitter på Frydenbø og eg e stolt av d!

jinxter


Xminator

Nå tror jeg ærlig talt det er noen i Rogaland Avis som har spilt for mye football manager.

Superjack

Rogaland avis er Stavangers svar på BA.
Troverdighet er ikke noe man tar lett på der i gården heller vil jeg tro.

Tror peddi-lusken, lusker rundt i all stillhet og ser og leter. :D Rart BA ikke har satt i gang avlytting av mobilen hans og fotfølger han døgnet rundt i håp om å finne ut hva som skjer.

Men Anders P er vel for opptatt med å spille FM han også.
Brannsupporter.

Lennono8

http://pub.tv2.no/nettavisen/sport/tippeliga/brann/article520445.ece

De tre Gambierne fikk avslag på opphold i Norge. Dette støttet det jeg og en del andre her på forumet har poengtert. Brann ønsker å drive kynisk menneskehandel. Håper POL tar dette innover seg og slutter bruke tid på å gi Brann et useriøst omdømme. Trenger vi virkelig en Mikel-sak for å skjønne at dette ikke er veien å gå. Heldigvis reddet UDI oss denne gangen...

Nixon

POL finner sikkert på noen måter å omgå reglene. Han kan jo adoptere...
Rød makt på Hansa

tormi

QuoteI juni i fjor fikk Lyns fire nigerianske spillere under 18 år oppholdstillatelse for å ta utdanning ved Norges Toppidrettsgymnas. Tillatelsene ble gitt med bakgrunn i at utdanning var hovedformålet.


Sikkert at Mikel kom til Norge for å studere... YEAH RIGHT!!

Spør du meg er det Brann som igjen blir rævkjørt av NFF. Det var tross alt de som slengte drit om Brann.

Jeg synes det blir helt feil å se på dette som menneskehandel. Klart er det til en viss grad økonomisk motivert - men det er jo ikke akkurat som om dette er den største sjansen spillerene har hatt i livet sitt til å få både litt utdannelse og til å bli rike fotballspillere.

Skjønner forøvrig også at UDI er litt skeptisk, men jeg er ikke enig. Så lenge vilkårene er gode nok for spillerene så burde det ikke være noe problem.

De kommer jo ikke hit ufrivillig.
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

Xminator

Og om ikke lenge får VIF oppholdstillatelse for en afrikaner under 18 år - med spesialtilpasset undervisningsopplegg og fotballtreninger med VIFs A-lag.

I det hele tatt får Brann avslag for å ha vært ærlige. Om du vil oppnå noe i byråkratiet - LYV!

Derabilo

Bjørn Dahl melder i dagens BT at det de ser etter er mest sansynlig fra utlandet, 24-25 år, fremadstormende og se på klubben som et springbrett.. Gjerne spilt noen landskamper også;)

Da vet vi noenlunde hva de leter etter.. Kjekt at det ikke er de rutinerte lenger, de har vi nok av, eller talenter, de stagnerer bare her..
Bergen ut av Norge -

BrannSupporter

Er i Bergen på juleferie nå og får da tilgang på BT papir. Der står det at Brann har solgt spillere for 110 millioner på de seks årene Bjørn Dahl har jobbet her.

Rasmus_brann

Quote from: "BrannSupporter"Er i Bergen på juleferie nå og får da tilgang på BT papir. Der står det at Brann har solgt spillere for 110 millioner på de seks årene Bjørn Dahl har jobbet her.


Oi i Helvete det var litt mer enn jeg hadde regnet med. Viste det var en del, men 110 mill. Svarte.....!
et e ikke tvil at det går ann, så lenge hjertet står i Brann!


Xminator

Regner ikke med de har noen interesse av å kjøpe Skoglund usett. Det er kommet bra ting fra Haugesund før, men kan ikke se for meg at man sprenger banken her ;)


Veggen

Rbk kjøpte han for 8 mill? og selger han for syv!

Ganske idiotisk pris å betale for en slik spiller...

BrannSupporter

Kjøpte ikke RBK han for over 10 mill da, eller akkurat 10?


Langhår

Blir jo spennde å se om han finner tilbake til storformen. Uansett er det voldsomt mye penger å betale for en benkesliter som ikke har prestert noe som helst på lang, lang tid.

Skulle han bli like god som han var siste sesong i Sogndal vil han selvsagt være verdt hver krone, men det har Viking ingen garanti for at han vil bli.

RBK har ikke klart å få mannen i form, men kanskje Viking er flinkere?
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-


morten_61

Deilig og bli kvitt den drittsekken fra tippeligaen.

BrannFa(e)n

Quote from: "morten_61"Deilig og bli kvitt den drittsekken fra tippeligaen.


word..
rannfasiten

SKBMartin

At Hulsker forsvinner var dagens glad nyhet (eller gårsdagens var det kanskje...) Jaja, en drittsekk mindre, håper fler forsvinner snart :D
Hjerte i Brann

Xminator

Høiland er på vei til Tyskland, så da glemmer vi ham også.

Leffen


Xminator

"Ryktene" sier at de har en ny østerriker på blokken (stopper).

Derabilo

Leser på skbrann.org at Kevin De Serpa skulle etter planen trene med Brann.. Midtbanespiller fra FK Haugesund..
Bergen ut av Norge -

Xminator

I haglestil plukket BT for en ukes tid siden ut aktuelle erstattere til Scharner fra skandinaviske klubber. Daniel Agger var en av dem tror jeg. Han er uansett nå linket til Liverpool for 60 millioner kroner. Litt for dyr for Brann altså.

mr-bolstad

Quote from: "Derabilo"Leser på skbrann.org at Kevin De Serpa skulle etter planen trene med Brann.. Midtbanespiller fra FK Haugesund..


link til ba sin artikkel: http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article1889402.ece
get land, Eget Landslag.
Brann!!

Yngve


brannbrus

Quote from: "Yngve"



fritidsproblemer

cyp

Gidd å rakke ned på folk som poster saklige innlegg som faktisk er hele meningen med et forum. Synes du han har fritidsproblemer så hold det for deg selv. Et forum er ment for å kunne ytre sine meninger og debattere.
elt O e snobbete!!

Nixon

http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article1892373.ece

Ser ut til at litt av grunnen til at det tar tid med nye spillere er at norske klubber rett og slett ikke vil selge til konkurrenter. Brann må til utlandet og da må man vel vente til overgangsvinduet stenger om noen uker for å plukke opp restene.
Rød makt på Hansa

Nixon

http://www.brann.no/index.php?valg=nyhet&nyhet=4461&brann=15bcafb118d765ae231dd2373a2257ea

Brann gir ikke opp sine gambiske unggutter. Når de ikke får lov til å komme til Norge velger Brann å kvalitetssikre opplegget de får i hjemlandet.
Et minst like godt alternativ spør dere meg.

Så kan man jo alltids mene at Brann burde kvalitetssikre det opplegget Brann har i Norge i samme slengen...:)
Rød makt på Hansa

abe78

Greit innlegg Yngve. Brannbrus håper jeg at vi slipper å se mer til på dette forumet.

Det er ikke sikkert at Hanstveit forsvinner. Om han skulle gjøre det bør han erstattes. Det virker likevel som om mange her inne ikke har fått med seg at Brann har en del spillere som gikk skadet forrige sesong. Ludvigsen for eksempel. Vaagan Moen er også kjøpt inn. Med Monkam på vei mener jeg at midtbanen er inntakt. Vi trenger en litt bredere stall, men det er ikke veldig kritisk.

Kjøpes Helstad nå så er angrepet også veldig bra. Winters, Sæternes, Miller, Ludvigsen og Helstad er greie angripere.

Det vi nå trenger er forsvarsspillere. Jeg ser helst at vi prøver oss på et "skikkelig" kjøp i forsvaret og et par tallenter.
.og husk!

Romarius

Ja takk til Helstad. Om RBK vil selge, er en helt annen sak. Jeg tviler.

Men på midten føler jeg det er mer kritisk. Joda, Andresen og Miller kan bli bra det (håper dog på en mer gjennombruddshissig Miller og færre støttepasninger fra Andresen). Men dessverre må vi ta høyde for at Andresen ikke kommer tilbake - fyren har jo gått skadet i halvannet år nå. Miller og Haugen var vel ikke noe drømmepar i høst, og hva hvis vi får en skade på en av disse også? Ikke usannsynlig.
Da står vi igjen med et usikkert kort fra Kamerun (vi får håpe han er bra, men som 19-åringer flest, vil han nok uansett være variabel), Guntveit - om han blir bra igjen, og ... tja. Poenget er vel klart, vi må ha større bredde på sentral midtbaneplass.

Deretter trenger vi selvsagt en ny stopper. Soma og Bjarnar er bra de, men hva om en av dem ikke er tilgjengelig? Det må da være mulig å få tak i en bedre reserve enn Klock til en fornuftig pris, jeg kan ikke skjønne annet. På denne plassen skal jeg være fornøyd bare det kommer en eller annen ny som kan gi større bredde. Ingen vits i å bruke energi på å håpe på en spiller i klasse med Schärner.

Hmmm, aldri følt meg så usikker før en ny sesong. Med tilnærmet fullt lag, kan det bli gull. Uten forsterkning og med fortsatt skader på sentrale spillere, kan det bli nedrykk.


BL

Quote from: "brannbrus"http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=112400

synd, vi haddehatt bruk for han


Cassano hadde vi hatt bruk for og.... Men vi må være realistiske.
Hansa-
Felt Z

Xminator

Prislappen er 60 millioner, så den var aldri aktuell. Det blir nok særdeles vanskelig å hente spillere fra Danmark i det hele tatt. FC København har vel pumpet dansk fotball full av penger de siste årene. Kan ikke tenke meg at svenske klubber som IFK slipper midtstoppere gode nok for Brann heller.

Branns sjanser ligger nok i "vrakgods", synd men sant.

Xminator

http://fotball.bt.no/nyhetsarkiv/article.jhtml?articleID=91798

Ikke sikkert Scharner blir erstattet. De har penger å kjøpe for, men ingen spillere å hente. Det er ikke aktuelt å hente "breddespillere". Bredden i laget skal styrkes ved å hente spillere som styrker førstelaget.

Artikkelen avsluttes med at "Det vil ta tid". Så her er det bare å fortsette knaskingen av lykkepiller og huske en setning om friske Brannspillere i aftenbønnen.

Nixon

I vår utålmodighet er det lett å glemme at de andre norske toppklubbene også sliter med å finne gode spillere. Som nevnt i artikkelen har jo Viking prøvd å finne en midtstopper i månedsvis uten å lykkes. Mens f.eks. VIF stadig er på utkikk etter en spiss etter at Suffo glapp.

Men som jeg har sagt før. Erfaringsmessig er det mange ledige spillere på markedet fra utlandet etter at overgangsvinduet der stenger 31. januar. Spillere som er gode nok til å bli profiler i Tippeligaen og som ser på Norge som et springbrett videre.
Rød makt på Hansa

Nixon

Quote from: "Xminator"Branns sjanser ligger nok i "vrakgods", synd men sant.


Vrakgods kan jo være så mangt!
Finner Brann vrakgods av typen Miller og Scharner skal jeg være godt fornøyd.
Dukker det opp en ny Sanne kan vi likegodt legge ned hele butikken...
Rød makt på Hansa

Nixon

http://pub.tv2.no/nettavisen/okonomi/article528222.ece

Aksjer er vel og bra. Men en ny klassespiller til Brann må jo være mye mer gøy?
Rød makt på Hansa

Ben Dover

Vollvik kommer kun tilbake dersom han har et nytt firma han trenger å markedsføre. Chess er solg og han er blitt investor, Brann har gjort jobben sin. Synd men sant, tviler på vi noensinne ser noen Vollviks millioner igjen.
lsker Brann

Xminator

I en spaltenotis i BT sier Ludvigsen at det kommer flere prøvespillere. Mest sannsynlig ett par stykker før treningsleiren 15. januar, og også trolig noen under treningsleiren. Det virket som det norske markedet var lagt helt på is. De ønsker ikke å brenne av alle pengene på en spiller "for da er vi like langt", med mindre noe helt spesielt dukker opp. Det er spillere som kan gå rett inn på førstelaget som prioriteres.

I BA kommer det frem at Wolves ikke har betalt hele beløpet for Olofinjana. Det skulle betales i 3 avdrag og slik jeg skjønte det står siste avdrag tilbake. Dette er penger Brann får uavhengig av om Olofinjana selges eller ikke. BA "erfarer" at Brann også har krav på 10-20% av en overgangssum. Jeg tror derfor det er lønn som stopper overgangen til Brann. To regnestykker. Markedspris er 10 mill. Brann ettergir sine (spekulasjon) 5 mill de har tilgode. Og 20% på toppen av det. Den andre teorien er at de 10 mill. er etter at diverse tilgodehavende er trukket fra. Det blir uansett en god del dyrere for RBK å hente Olofinjana.

bulldog

hanstveit til werder, olof til RBK og scharner blir ikke erstattet!
hel#/%e!
det kommer til å bli en laaang sesong.
hva skal vi med fiin fint stadion om hele laget er hos legen eller trener "alternativt"?
nå må vi få fingen ut!!!
bulldog

abe78

.og husk!

Mico

Quote from: "Ben Dover"Vollvik kommer kun tilbake dersom han har et nytt firma han trenger å markedsføre. Chess er solg og han er blitt investor, Brann har gjort jobben sin. Synd men sant, tviler på vi noensinne ser noen Vollviks millioner igjen.


Tror nok du har rett, selv om han vel har hevdet at han skal hjelpe også etter at han solgte Chess.
En annen ting er at selv om han skulle finne en ny investering som trenger markedsføring er det på ingen måte sikkert at Brann-type markedsføring er bra. Det var jo perfekt konstruert for Chess. Konkuransedyktig produkt som "alle" forbrukere skal ha.

Nixon

Quote from: "Mico"[Tror nok du har rett, selv om han vel har hevdet at han skal hjelpe også etter at han solgte Chess.


Kanskje det var bare for å få nok et oppslag i BA...

Men jeg har hørt fra pressekilder at Vollvik har sagt seg villig til å være med å finansiere Helstad tilbake til Brann.
Rød makt på Hansa

jako

Quote from: "Nixon"
Quote from: "Mico"[Tror nok du har rett, selv om han vel har hevdet at han skal hjelpe også etter at han solgte Chess.


Kanskje det var bare for å få nok et oppslag i BA...

Men jeg har hørt fra pressekilder at Vollvik har sagt seg villig til å være med å finansiere Helstad tilbake til Brann.


Det er jo Brann som ikke ønsker å bruke investorer i like stor grad lenger. Det enkelte her sier om Vollvik tror jeg ikke er riktig. Tror nok at hans engasjement i Brann har vel så mye det at han synes det er morsomt å bruke penger på noe som gir synlige sportslige resultater enn det å bruke det i et markedsførings tiltak.

Det er jo grenser for hvor mye det er å tjene i et markedsøkonomisk perspektiv på å kun engasjere seg i en klubb. Slik som Vollvik har gjort.

Synes forøvrig det er lite fairt å omtale mennesker i de retninger som er blitt gjort i noen av innleggene her, uten å ha noen form for grunnlag for sine spekulasjoner.

Dessuten er det vel litt smålig å kreve at de skal bruke masse av sin formue på Brann når vi selv bruker minimalt av våre lønnsinntekter på Brann.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

Mico

Quote from: "jako"Synes forøvrig det er lite fairt å omtale mennesker i de retninger som er blitt gjort i noen av innleggene her, uten å ha noen form for grunnlag for sine spekulasjoner.

Dessuten er det vel litt smålig å kreve at de skal bruke masse av sin formue på Brann når vi selv bruker minimalt av våre lønnsinntekter på Brann.


Er nok ikke utenkelig at en del på forumet bruker en større andel av sine penger på Brann enn Vollvik gjør.
Selvsagt setter folk pris på det Vollvik gjør, men samtidig vil jo de fleste mennesker tenke slik at man ønsker noe tilbake for det man "gir". At man tror Vollvik tenker sånn er ikke en nedvurdering av ham.
Om han ønsker igjen i form av penger, eller glede som følge at av Brann vinner noe gjenstår jo å se.
Selvsagt vil supportere være takknemlig om Vollvik gir til Brann, men pr i dag har han jo (etter hans egne ord) tjent på sitt forhold til Brann.

Go Up