• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Sesongslutt og nye spillere.

Started by Superjack, October 03, 2005, 08:21:20 AM

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Go Down

Roffarne

Quote from: "Xminator"
Quote from: "Roffarne"Delvis enig med prioriteringene til Mr.X, men mener virkelig at venstreback bør høyere opp på listen..


Du vil ha en venstreback som aldri blir overspilt. Beklager, men slike finst ikke..


Det er da heller ikke det jeg etterspør. Det jeg sier er at slik vår første-elver blir satt sammen nå for tiden fremstår Hanstveit som det svakeste leddet gjentatte ganger.
Jeg sier heller ikke helt bombastisk at han nødvendigvis er så mye dårligere enn andre på laget, men han ser ikke ut til å fylle rollen. Det kan, som sagt, være at venstrebacken er den vanskeligste å demme opp, det kan være at Bjarnason er en mindre trygg makker på siden enn hva Sigurdson er for Dahl motsatt. Akkurat hva grunnen måtte være er forsåvidt også likgyldig hvis Mons ikke vet om det og har planer om å rette på det. Fortsetter vi slik som nå vil Hanstveit fortsatt være vårt svakeste ledd.
I så måte mener jeg man bør se seg om etter noen som kan være utfordrer/ arvtager til venstreback-rollen. Kalven gjør ikke nytten.

Ellers ble jeg noe lei av Semb sitt evinderlige gnål om at Frode plasserte seg på Bjørn siden han var den svakeste i luften. Javel, men så er det også en kjennsgjerning at godt over 50% av innleggene i fotball kommer på bakerste stolpe og siden det i stor grad var mannen med den hysterisk artige luggen som slo baller inn i feltet var det nok ikke bare Bjørn sitt begrensede hodespill som fikk Johnsen til å ta plass bak der.
Samb og Alsaker er festlig, men det ligner mer og mer på propaganda-versjoner at fotball det de serverer.

Så for å oppsummere min enkle tankegang:
Hent inn noen som styrker første-elveren, fyll deretter opp senterlinjen.

dudo

And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Xminator

QuoteSå for å oppsummere min enkle tankegang:
Hent inn noen som styrker første-elveren, fyll deretter opp senterlinjen.


Og den enkle tankegangen din bommer totalt på mål.

De to som bør erstattes først er Bjarnason og Haugen. Så kan du se på hva som skjer når laget får karantener, og hvor de kommer først. De som er mest utsatt for karantener i Brannlaget er Sigurdson, Miller, Andresen, Haugen og Vaagan Moen.

Vi har ingen backup for Sigurdson. Vi har ingen backup for Andresen.

Da er behovet for forsterkninger belyst fra 2 vinkler, både ut fra at førstelaget kan styrkes og at Branns stall mangler backupspillere i begge posisjonene. Da roter du ikke rundt etter en spiller som blir minst like mye rundingsbøye som Hanstveit, for problemet er ikke Hanstveit, men at han i enkelte kamper får 2 spillere mot seg. Da bør strengt tatt konklusjonen være å hente en spiller som tetter kvalitetsfallet mellom Vaagan Moen og Huseklepp som venstrekant.

Hanstveit er langt fra det svakeste ledded i Brann. Eller Branns forsvar.

Roffarne

Quote from: "Xminator"De to som bør erstattes først er Bjarnason og Haugen.

Og der strides besserwisserne.
Jeg er enig i at sentrallinjen bør styrkes. Jeg er også enig i at man må ta høyde for ting som karantener og skader når man komponerer en stall (som er en ganske annen oppgave enn å sette sammen et lag).
Men med spillere som Andresen, Miller, Sigurdson og Vaagan Moen på listen din kan det fort bli et problem å "hente inn erstattere". Disse viser seg å være blandt de beste spillerne i landet og da er det ikke bare å løfte på teppet og dra ut en som fyller skoene deres.
Dessuten er det oppskriften på et surmaget og utilpass stall. Skulle tatt seg ut om vi hadde to spillere av kaliberet til Andresen, Miller og Moen, feks.
Du verden for en bra stall, men man skal ikke se lengre enn til forrige rundes motstander for å skjønne at listen er da er lagt lavt for missnøye og spekulasjoner. Ikke bra for Brann, i overkant bra for BA.

Dessuten har jeg litt problemer med å se hvordan du heller vil ha spillere som skal holde høyt nivå og være benkevarmere for de overnevnte fremfor en spiller som kan gå rett i på laget. Er virkelig midtstopperne og den sentrale midtbanen utrolig viktig at man må ha dobbelt opp av kvalitet der mens backene får henge med så godt de kan?
Jeg er sikker på at en venstreback av høy kvalitet ville løftet Brann-laget meget. Fotballhistorien er full av slike eksempler. Vår egen klubbhistorie likeså.

Pilsen19

Quote from: "dudo"Azar-sagaen ruller videre.

http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article2135869.ece



Kan hvertfall bekrefte at POL var i Oslo i går:P
 år var det VM og Brann kom skje med, pø VM ka er no det.

Kirk

Tchoyi var vel aktuell i fjor. Ting som tyder på at han kan komme billigere i år:

http://www.fxt.no/forstediv/article654499.ece

bulldog

tchoy er en spiller jeg gjerne ser på stadion. ha kan spille både for haugen og andresen.
bulldog

jente14brann

KAN vi ikke hente Alex Valencia da? PLIZZZZZZZZZZZZZZZZZZ :D

digger han :D:D
EIA BRANN!!!!!!!!

Snublefot

Quote from: "jente14brann"KAN vi ikke hente Alex Valencia da? PLIZZZZZZZZZZZZZZZZZZ :D

digger han :D:D

Snublefot

Quote from: "Kirk"Tchoyi var vel aktuell i fjor. Ting som tyder på at han kan komme billigere i år:

http://www.fxt.no/forstediv/article654499.ece


jeg er veldig usikker på Tchoyi, men mest fordi jeg ikke kjenner så godt til hans kvaliteter..   men hvis han kan være en forsterkning på midtbanen, så ser jeg vell ingen grunn til å ikke prøve han, dyr er han ihvertfall ikke om dagen..

spm mitt er vell hvorfor han ikke får spille for Odd? hvis han er så bra?  en som ikke er god nok for Odd, har jeg vanskelig for å tro vil styrke gullfavoritt Brann..

Lennono8

Det er jo ofte slik at lag som har en bra flyt ikke tør å satse på andre spillere enn de som er i første-11'eren. Kanskje er det det som er tilfellet her. Odd ligger på 3. plass og er fornøyd med ting slik de er. Det betyr ikke at de som sitter på benken ikke kunne gjort det enda bedre.

Blir litt som med vår venn fra Honduras (Suzao). Tror han kunne gått inn på de fleste lag i Tippeligaen (Brann inkl.) dersom han hadde fått litt mer tid på seg. Han var jo en "flopp" i Brann, men så fikk han heller aldri prøve seg...

Kanskje vi her kan kapre en god spiller til en billig penge??

morten_61

Quote from: bulldogtchoy er en spiller jeg gjerne ser på stadion. ha kan spille både for haugen og andresen.[/quo


Vil vi ha en spiller som har dårligere kondisjon enn Miller

Langhår

Rekdal ymter frempå at det kan bli salg av spillere i sommer, samtidig sier Gashi at han vil se på sine muligheter.

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=118833

Gashi er en terrier av de helt store, med en enorm fightervilje. Helt klart en mann som vil passe inn en  allerede hardtarbeidende midtbane. Et minus er jo at han er liten av vekst og dermed ingen hodespesialist. Dyr blir han nok også siden kontrakten først utløper i 2009.

Nå vil vel sikkert mange hyle og bære seg over at vi ikke vil ha en "slik type" i Brann. Dette er de samme folkene som ville hatet Martin A. som pesten om han spillte i et annet lag, så det bør vi ikke ta så tungt. Dessuten er vel en av grunnene til at folk ikke liker ham at han er som en villmann på banen, og uhyre irriterende og spille mot. Altså en spiller vi kunne hatt god bruk for.

Gashi er ikke mitt førstevalg, men han er et alternativ som kanskje er praktisk mulig å hente.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

The Boss

Nei takk til Gashi.... ut med pakket!

Candyman

Ja, ut med pakket! Tror han kunne ødelagt mye av harmonien i Brann om dagen.
10% i 90 minutter eller 100% i 9 minutter?
Det er spørsmålet...

dudo

Gashi? Lett! Men vi hadde aldri fått han. Men snakk om å gi Klanen en på nesen!
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Xminator

Magefølelsen sier at Gashi forsvinner til RBK - med en spiller i retur. Helstad? I så fall får Dudo spise i seg ordene, for den hadde jo vert en på trynet - vårt.

I utgangspunktet er ikke Gashi den spillertypen jeg helst ser Brann henter.

dudo

Sant nok, men  ikke i like stor grad i mine øyne. Helstad er tross alt i RBK... ;-)

Gashi er i mine øyne en perfekt type spiller, løpssterk, innsats hele kampen gjennom, en terrier som også kan skyte til tider. Han må bare ikke få tid til å tenke seg om, da går det til helvete... ;-p

Helstad til VIF tror jeg ingenting på nå som Lange er klar og Flo scorer mål igjen. Han er lei av å sitte på benken, remember?
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

positiv

ødt blod på HANSA

naitsirk

Quotebolseth


då e me lika langt.

dersom brann skal handle ny sentral midtbane så må han vera på nivå med olof, bakke,grindheim.

dudo

Enig, vi vil ha klassespillere!
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

naitsirk

kom til å tenka på ein ting.

i fjor så sa alle at brann/mim hadde gjort ein tabbe då dei vraka grindheim og heller kjøpte andresen.

no ser me kven som fekk rett over lengre tid:)

chris_henrik

Quote from: "naitsirk"kom til å tenka på ein ting.

i fjor så sa alle at brann/mim hadde gjort ein tabbe då dei vraka grindheim og heller kjøpte andresen.

no ser me kven som fekk rett over lengre tid:)
Det var vel ikke en enten eller med Andresen og Grindheim. Vi kunne fått begge to og da hadde Brann eller Start vært regjerende seriemester...
<BRANN> ..... DKFM

naitsirk

valget stod mellom dei to.

brann hadde ikkje mulighet til å kjøpa både grindheim og andresen for 15-17 mill til saman.
dessutan så hadde me scharner i rolla ved sida av andresen. so begge to trur eg ikkje var aktuelt. trur, men logikken min tilseier dette.

chris_henrik

Quote from: "naitsirk"valget stod mellom dei to.

brann hadde ikkje mulighet til å kjøpa både grindheim og andresen for 15-17 mill til saman.
dessutan så hadde me scharner i rolla ved sida av andresen. so begge to trur eg ikkje var aktuelt. trur, men logikken min tilseier dette.


Har googlet litt og det ser ut til at du har rett. Forøvrig gikk han til VIF for 3,5 mill. Pakkets beste signering.
Quote
<BRANN> ..... DKFM

Mobben

POL eller Mjelde (husker ikkje kem) sa at de bare kunne kjøpe en av de, derfor ble det Andresen. Et godt valg!

Føyer meg inn i rekken av de som ønsker Gashi velkommen, han har mye av det samme vinnerinnstinktet som vi ser i Andresen. God er han òg!

AtroZ

chris_henrik: Totalprisen til grindheim er betydelig høyere, ca 8 mill
Football is a game in which a handful of fit men run around for one and a half hours
watched by millions of people who could really use the exercise.`

Xminator

Bolseth som en backup for Andresen er ikke noen dum tanke. Gjerne Stadheim også.

Og med denne dopingskandalen som kom frem i dag, har vi forklaringen på hvorfor Tchoi ikke har spilt på en stund?

Nixon

Siste nytt om Karadas:
BA melder at Brann har gått i forhandlinger med Benfica og har lagt inn bud.

POL benekter selvsagt at det har skjedd noe nytt i saken...
Rød makt på Hansa

naitsirk

QuoteBolseth som en backup for Andresen er ikke noen dum tanke. Gjerne Stadheim også.

Og med denne dopingskandalen som kom frem i dag, har vi forklaringen på hvorfor Tchoi ikke har spilt på en stund?


heia sogndal!

runarnormann

Boer ikke denne traaden stenges snart og bli avloest av en oppdatert en, eventuelt omdoepes til 'hakveis i sesongen - nye spillere' eller noe i den duren?
egenden Alf Dahl

dudo

Quote from: "Xminator"
Og med denne dopingskandalen som kom frem i dag, har vi forklaringen på hvorfor Tchoi ikke har spilt på en stund?


Nope,  nå er det klart at det er snakk om en LSK-spiller.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

KEA

Dette hører kanskje ikke hjemme i denne tråden, men siden det nå likvel er nevnt: Sjekket LSK sine hjemmesider http://www.lsk.no/. Der står det:

Dopingrykter
De siste ukene har det versert ulike rykter om at en LSK- spiller skulle ha mottatt en forsendelse med prestasjonsfremende midler. Vi kan bekrefte at dette gjaldt en av våre spillere, og spiller ble i går avhørt av Romerike Politikammer. Spilleren har hele tiden stilt seg uforstående til forsendelsen, noe han gjentok til politiet. Avsender var ukjent og ingen midler var bestilt. Romerike Politikammer, ved politiadvokat Tom Danielson, henla saken som intet straffbart forhold, umiddelbart etter avhøret. Henleggelsen er mottatt skriftlig.


Storm i vannglass, eller aner vi utestengelse på en av LSKs utlendinger?

abe78

.og husk!

OmOssSjølOgHansaøl

Quote from: "runarnormann"Boer ikke denne traaden stenges snart og bli avloest av en oppdatert en, eventuelt omdoepes til 'hakveis i sesongen - nye spillere' eller noe i den duren?

Eg har prøvd, Runar, eg har prøvd ...

Tråden ligger litt lenger nede på Brann-forumsiden og heter "Overgangsvinduet sommeren 2006". Men inneværende tråd viser seg å være like seiglivet som "Mjelde må gå" (selv om sistnevnte no bare holdes i gang av folk som vil si "Ka sa eg?") ... :)
.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

Lennono8

Quote from: "abe78"Mifsud er frikjent etter å ha vært under mistanke:

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=119007


Skulle vel bare mangle. Når man er under 1,50 m. høy bør det være lov med prestasjonsfremmende midler...

Hva som skjer med LSK sine spillere i sommer er egentlig vel som spennende som hvem vi får inn. Andersson er jo allerede solgt til Herenveen (forsvinner i sommer). Hadde blitt lykkelig hvis Koren og Mifsund også forsvant i dette vinduet. Begge har vel kun kontrakt ut året, og de vil vel gjerne ha penger for de.

Vil si at det er et like stort tap for LSK å mist Koren som det er for oss å miste Andresen.

Langhår

Tchoyi ser ut til å være fritt villt i sommer. Peddien var vel meget interessert i denne spilleren i vinter, men fikk blankt nei fra Odd. Nå har pipen tydeligvis fått en annen lyd.

Link:
http://www.varden.no/apps/pbcs.dll/article?AID=/20060608/SPORT/106080109/-1/NYHET

Kanskje på tide å børste støv av tilbudet fra i vinter?
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Kruxleiven

Har ikke fulgt veldig mye med Odd, men jeg har fått med meg at han har spilt utrolig lite for Odd i år? Hva kommer det av? Det høres enkelt og greit ut som om han ikke er god nok. Jeg tror nok vi må sikte høyere.

Oppreist

RBK prøver seg på Strømstad - han hadde definitivt vært noe for Brann!

Drømme drømme....
Stein på stein blir Steinar.

C@Bøe_79

Quote from: "Oppreist"RBK prøver seg på Strømstad - han hadde definitivt vært noe for Brann!

Drømme drømme....


Han er for ustabil,og for puslete for vår midtbane..
Da er det bedre med Charlie Miller, med Huseklepp og Ludvigsen i back-up. + At Strømstad blir vel like dyr som Andresen og PVM til sammen, hvis vi skal tro Tom Nordlie..
Bergen og Hansa til eg dør!!!!!

Vær med og støtt tifo-gruppen med noen kroner, kontonummer 3628.52.72631

jako

Quote from: "Xminator"Magefølelsen sier at Gashi forsvinner til RBK - med en spiller i retur. Helstad? I så fall får Dudo spise i seg ordene, for den hadde jo vert en på trynet - vårt.

I utgangspunktet er ikke Gashi den spillertypen jeg helst ser Brann henter.


Gashi hadde jo passet glimrende sammen med Andresen på midtbanen. Greit han er heller ikke hodesterk, men han er veldig aggresiv i presset og generelt bedre basisferdigheter enn Haugen.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

jako

Quote from: "naitsirk"
Quotebolseth


då e me lika langt.

dersom brann skal handle ny sentral midtbane så må han vera på nivå med olof, bakke,grindheim.


Tull, kravstore stjerner passer ikke nødvendigvis som ryddegutter. Da har jeg større tro på Bolseth som jeg mener er en undervurdert spiller.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

Langhår

Quote from: "Oppreist"RBK prøver seg på Strømstad - han hadde definitivt vært noe for Brann!

Drømme drømme....


En god spiller og definitivt en forsterkning for "gamlehjemmet" i Trondheim. Dessverre har RBK et trumfkort i Espen Johnsen. Han blir sendt sammen med en Rema-pose breddfull med kroner i bytte for Strømstad.

Johnsen vil bort, RBK vil kvitte seg med ham, Start vil ha Johnsen og etter sigende vil Strømstad gjerne til Trondheim. Det meste ligger med andre ord tilrette for en overgang.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

KEA

Dersom vi skule kjøpe alle spillerne som er nevnt i denne tråden måtte vi hatt mye penger - og mange cupkamper som de kunne spille i. Og sånn er det vel bare....

Mens skulle jeg velge bare én (av de som spiller i tippeligaen nå), så ville jeg valgt Veigar Páll Gunnarson. Jeg har sagt det før, men gjentar det gjerne! Om han skal være et alternativ til Robbie eller noen andre er det sikkert like mange syn på som det er medlemmer i forumet, men han er elitserseriens toppscorer med mange assists, og jeg skulle gjerne like å høre argumentene mot ham. Dyr? Kanskje. Men hva er et seriegull og CL-deltakelse verd?

naitsirk

jako skreiv:
Quotenaitsirk skrev:
Sitat:
bolseth


då e me lika langt.

dersom brann skal handle ny sentral midtbane så må han vera på nivå med olof, bakke,grindheim.


Tull, kravstore stjerner passer ikke nødvendigvis som ryddegutter. Da har jeg større tro på Bolseth som jeg mener er en undervurdert spiller.


enkelte har ein enorm forkjærlighet til sogndal. bolseth,stadheim og øren har vorte nevnt i fleire år.
hmmm, kanskje ein liten tankevekkar at ingen, absolutt ingen, har prøvd seg på 2 av desse.

og øren briljerer i tl!

ein type som bolseth høyrer heime på lag som spelar i tl/sandefjord.
og uansett så er det ikkje ein ryddegutt brann treng, men ein erstatter til andresen.

og til slutt, eg har ingenting i mot spelarar frå sogndal.xminator kjem sikkert til å koma med eit innlegg her.

dudo

Gunnarson kan virke å være en soleklar erstatter til Robbie, sammen med Ham-Kams nigerianske perle Abiodun. Om vi ikke kan hente spisser fra øverste hylle i sommer ser jeg gjerne at vi tart en titt på Skeids Mohammed Abdellaoui som har et enormt potensiale, i manges øyne større enn begge Danielene.

På midtbanen er det en av to spillere som trengs;
1. En klassespiller med luftstyrke (Vi vet alle hvem det drømmes om her)
2. En terrier med blikk og teknikk, og her er nevnte Strømstad, Hassan aktuelle.

x

3. Ingen av delene, men en god offensiv midtbanespiller med løpskapasitet. Nevnte Tchoyi er en vi absolutt burde prøve oss på om ikke andre er på vei. Alternativt ser jeg gjerne at vi tar en titt på Amundsen i Odd eller Hauger på Stabæk, men disse to blir nok kanondyre. Men for all del, POL, jeg tar gjerne en ny Scharner eller Oluf!


Ellers er jo selvsagt Azar mer enn velkommen.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

jako

Quote from: "naitsirk"jako skreiv:
Quotenaitsirk skrev:
Sitat:
bolseth


då e me lika langt.

dersom brann skal handle ny sentral midtbane så må han vera på nivå med olof, bakke,grindheim.


Tull, kravstore stjerner passer ikke nødvendigvis som ryddegutter. Da har jeg større tro på Bolseth som jeg mener er en undervurdert spiller.


enkelte har ein enorm forkjærlighet til sogndal. bolseth,stadheim og øren har vorte nevnt i fleire år.
hmmm, kanskje ein liten tankevekkar at ingen, absolutt ingen, har prøvd seg på 2 av desse.

og øren briljerer i tl!

ein type som bolseth høyrer heime på lag som spelar i tl/sandefjord.
og uansett så er det ikkje ein ryddegutt brann treng, men ein erstatter til andresen.

og til slutt, eg har ingenting i mot spelarar frå sogndal.xminator kjem sikkert til å koma med eit innlegg her.


Erstatter for Andresen? En som kan slite benken og eventuelt komme inn å spille to til tre kamper i året og være like god som Andresen. Lurer på hvor du skal finne ham.

Det Brann trenger en en konkurent til Haugen, som kan gjøre de samme oppgavene som han gjør. Her kunne Bolseth være et alternativ. Gashi og Søgård likeså.

Andresen er vår stjerne og man finner aldri noe verdig backup for ham så enkelt er det bare. Da kan man eventuelt spille med Miller sentralt bak spissene. Og la Vaagan Moen, Haugen og Knudsen ligge bak her igjen. Det ville funket bra i nødstilfeller.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

AtroZ

Quote from: "C@Bøe_79"
Quote from: "Oppreist"RBK prøver seg på Strømstad - han hadde definitivt vært noe for Brann!

Drømme drømme....


Han er for ustabil,og for puslete for vår midtbane..
Da er det bedre med Charlie Miller, med Huseklepp og Ludvigsen i back-up. + At Strømstad blir vel like dyr som Andresen og PVM til sammen, hvis vi skal tro Tom Nordlie..


De nevnte 12 mill er vel ikke fryktelig for en investor ;-)
Football is a game in which a handful of fit men run around for one and a half hours
watched by millions of people who could really use the exercise.`

naitsirk

jako skreiv:
Quotenaitsirk skrev:
jako skreiv:
Sitat:
naitsirk skrev:
Sitat:
bolseth


då e me lika langt.

dersom brann skal handle ny sentral midtbane så må han vera på nivå med olof, bakke,grindheim.


Tull, kravstore stjerner passer ikke nødvendigvis som ryddegutter. Da har jeg større tro på Bolseth som jeg mener er en undervurdert spiller.


enkelte har ein enorm forkjærlighet til sogndal. bolseth,stadheim og øren har vorte nevnt i fleire år.
hmmm, kanskje ein liten tankevekkar at ingen, absolutt ingen, har prøvd seg på 2 av desse.

og øren briljerer i tl!

ein type som bolseth høyrer heime på lag som spelar i tl/sandefjord.
og uansett så er det ikkje ein ryddegutt brann treng, men ein erstatter til andresen.

og til slutt, eg har ingenting i mot spelarar frå sogndal.xminator kjem sikkert til å koma med eit innlegg her.


Erstatter for Andresen? En som kan slite benken og eventuelt komme inn å spille to til tre kamper i året og være like god som Andresen. Lurer på hvor du skal finne ham.

Det Brann trenger en en konkurent til Haugen, som kan gjøre de samme oppgavene som han gjør. Her kunne Bolseth være et alternativ. Gashi og Søgård likeså.

Andresen er vår stjerne og man finner aldri noe verdig backup for ham så enkelt er det bare. Da kan man eventuelt spille med Miller sentralt bak spissene. Og la Vaagan Moen, Haugen og Knudsen ligge bak her igjen. Det ville funket bra i nødstilfeller.


så dersom andresen er skada i nokre veker så vil du at haugen,bolseth eller gashi skal styre midten!!

brann har erstatter til haugen i zavrl. gode skussmål på landslaget og ein god kamp mot rbk.
dersom andresen blir skada so kjem brann til å få store problemer.
og eg meiner ikkje ein erstatter til andresen, da finst ikkje for under 20 mill.

ser for meg bolseth og haugen i tospann. her lukter det 3 poengere.

Xminator

QuoteErstatter for Andresen? En som kan slite benken og eventuelt komme inn å spille to til tre kamper i året og være like god som Andresen. Lurer på hvor du skal finne ham.


Kanskje man burde si "erstatter"? Det som menes er selvsagt en sentral midtbanespiller god nok til at ikke midtbanen faller sammen uten Andresen. Og som spiller sammen med Andresen når sistnevnte ikke har karantener eller skader. Det vil si en spiller som Olofinjana. Eller Bakke. Eller en Berg-Hestad.

Akkurat av samme grunnen som jeg ser for meg at Brann henter en raskere midtstopper enn Bjarnason. Det vil også være en "erstatter" for Sigurdson som nå har to gule kort. Ikke en spiller som skal sitte på benken, men sørge for att kvalitetsfallet blir så lite som mulig når Sigurdson må stå over kamper.

Tror foresten ikke Bolseth eller Stadheim er gode nok til å benke Haugen. Og tror heller ikke de klarer å slite benken for Brann uten å bli utålmodige. De har begge talent mer enn godt nok til å utfordre Haugen, men mangler noen titalls tippeligakamper som Haugen nå har skaffet seg. Slikt ordner seg ikke over natten.

Go Up