• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Fakiri. Mer enn bare rykter...?

Started by Tom C, July 02, 2005, 09:24:03 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Tom C

Ser at Fakiri skal i samtaler med POL i morgen. Da må vel vi kunne si at det er mer ann bare rykter at han kan returnere til Brann.

Er vel en fordel for Brann versus Start og Lyn at han har dame fra Loddefjord, og har kjøpt seg tomt på Bjorøy... (ref BA)

Men det kommer vel an på hvor mye penger han "taper" på å komme hjem til Norge, i forhold til å fortsette i en utenlandsk klubb...

Synes det hadde vært fint med en offensiv Fakiri på høyrekant. Synes å erindre at han var god i den posisjonen før han forsvant fra Brann...
Aldri mer Obos....

Nixon

Fordelen med Hassan er at han kan spille både back, sentralt og på høyrekanten. Vi vet at august blir meget hektisk med kamper i serie og to cuper. Og med spillere som kanskje ikke takler denne belastningen (Andresen, Sæternes, Guntveit) så er det klart at Hassan blir en meget anvendelig spiller. Og Andresen og Scharner kan også risikere å måtte stå over noen kamper i høst pga gule kort.

Og Hassan var meget populær da han var her sist. Og er en spiller som blir en profil med en gang, kan gi Brann litt engasjement og trekke flere folk på kampene.
Rød makt på Hansa!

Northside

Dersom han velger å returnere til Norge så velger han nok Brann, tror ikke noen av de anre klubbene kan tilby han noe bedre kontrakt enn det Brann  e villig til. Han har jo også kone og tomt her og fansen liker han allerede fra før.

Så dersom han ikke får et kanon tilbud fra utlandet så joiner han nok oss dersom kravene han har ikke e alt for høye :wink:

Skotten

Quote from: "Tom C"Er vel en fordel for Brann versus Start og Lyn at han har dame fra Loddefjord, og har kjøpt seg tomt på Bjorøy... (ref BA)


Bjorøy? Damer fra Loddefjord? Et halvt år i Bergen og han er mer Bergenser enn de fleste av oss.

En må være en godt over gjennomsnittlig Bergenser for å få noe bra ut av slike betingelser.
 Sportsklubben Brann feirer i år et noe spesielt jubileum, hvilket?

Trivial pursuit anno 2063.

enavgutta

No må de ta seg sammen. Hvis Fakiri kommer istedenfor TFL, da er skandalen et faktum. Og når skriver vi 2.juli og vi har ennå ikke fått avklaring i TFL saken. Hva skjer?

Gnomen

Men hva om begge kommer? Fakiri er jo gratis, og TFL er ikke så veldig dyr han heller.. Tror at TFL er bankers, og at Fakiri kommer om han har lyst. Men jeg leste at noen tyske og franske klubber også var på jakt etter Hassan, så han er vel heller usikker...
nomen...

Nixon

Quote from: "enavgutta"Og når skriver vi 2.juli og vi har ennå ikke fått avklaring i TFL saken. Hva skjer?


Jeg tror (håper) de har bestemt seg for å vente til første del av sesongen er over for å skape minst mulig støy rundt spilleren. B/G har jo en relativt viktig kamp mot Lyn i morgen. Og det kan umulig være noe god oppladning for TFL og laget hvis all fokus blir på overgangen.

Ellers går det (usikre) rykter på VGD at Brann kommer til å presentere en ny spiller i pausen i morgen. Kan jo være at det blir opplyst at TFL kommer til Brann.
Rød makt på Hansa!

abe78

Mitt tips for pausen i morgen:

2 kommer 1 går!
.og husk!

Lurkin

Haha. PVM går av banen i 1. omgang som Ham-Kam spiller og inn i 2. med rød og svart drakt.
Berømte Brann fra Bergen

keo_

Quote from: "Lurkin"Haha. PVM går av banen i 1. omgang som Ham-Kam spiller og inn i 2. med rød og svart drakt.


Bare bra! dt kan gi Briskebybanden et knekk!!
b][size=18]I MEINE[/size][/b]

KEO

Quote from: "enavgutta"No må de ta seg sammen. Hvis Fakiri kommer istedenfor TFL, da er skandalen et faktum. Og når skriver vi 2.juli og vi har ennå ikke fått avklaring i TFL saken. Hva skjer?


TFL er jo skadet , så det er vell ikke noe god kortsiktig løsnong på Brann sitt problem.
Nu kør vi!

Northside

Tror Fakiri ville tilført mer enn TFL akkurat slik det e no...

monzilla

husker fakiri uttalte en gang at han hater VIF. Det var så gale at når de spilte på aldersbestemt i Oslo så stod foreldre og sparket ben på guttespillere til VIF. Dette i seg selv bør være grunn nok til å hente han til brann.

Ricky

Quote from: "Nixon"Ellers går det (usikre) rykter på VGD at Brann kommer til å presentere en ny spiller i pausen i morgen. Kan jo være at det blir opplyst at TFL kommer til Brann.


Det hadde Bodø/Glimt garantert aldri tillatt. Rent sikkerhetsmessig høres det ikke ut som noen god idé at Aspmyra-publikummet skal få beskjed i pausen om at en av nøkkelspillerne er solgt til en konkurrende klubb.

Ser for meg Brann ligge under 0-1 mot HamKam, og i pausen får folk vite at Charlie Miller er solgt til Aberdeen for 1,25 mill.

enavgutta

Ja, for da hadde vi ikke stormet banen Ricky.. neida.


Andrés

Så vidt jeg vet så bor vel madammen til Hassan og kid'en her i Bergen, og han har tidligere sagt at det var litt frustrerende for ham å spille i Monaco mens dem 2 bodde her, så sjangsen for at han velger Brann om han velger å komme tilbake til Norge er vel relativt stor. Eneste klubben som Hassan vil spille for i Norge ifølge ham selv - foruten om Brann, er jo Lyn, men jeg tror nok at vi skal klare å matche det meste når det kommer til kontrakt og slikt...

Hassan og Trond-Fredrik hadde gjort seg, og det hadde vært ganske greit om vi klarte å få kjøpt fri PVM iløpet av sommeren..

Skal bli spennende å se hva som skjer i dag..
niagara fossen, london og paris -  ka e det mot bergen, nordens paradis?

Nixon

BA skriver at POL og MIM skal møte Hassan i dag. Det må jo bety at Hassan er i byen. Kanskje de skal legge siste på på avtalen? Og at Hassen kommer ruslende ut på gressmatten i pausen?

Bare spekulasjoner selvsagt. Men det hadde vært helt konge!:)
Rød makt på Hansa!

LandåsKongen

Han er i byen Nixon. Observerer han til stadighet i Loddefjord.

Mr_Soma

Hadde vært fenomenalt Nixon!
Han ferierer jo i Bergen om dagen, så skal ikke se bort ifra at det er han som kommer trippende ut på Stadionmatten sånn ca 18:49 idag.

naitsirk

tviler, men hadde vore riktig moro.
om han kjem so blir ikkje brann overgangstaparen alikavel. (i forhold te vif, viking, lsk)

R.I.P.Super-ray

å det ble ingen ut på matten..
7 SUPER RAY - LEGENDE

Brannfrelst

Men Ludvigsen er jo klar for oss!
2.10.07-Gullet kom hem!

Nixon

Quote from: "Nixon"
Quote from: "enavgutta"Og når skriver vi 2.juli og vi har ennå ikke fått avklaring i TFL saken. Hva skjer?


Jeg tror (håper) de har bestemt seg for å vente til første del av sesongen er over for å skape minst mulig støy rundt spilleren. B/G har jo en relativt viktig kamp mot Lyn i morgen. Og det kan umulig være noe god oppladning for TFL og laget hvis all fokus blir på overgangen.


Når man skriver så mye piss som undertegnede er det greit å ha litt rett av og til...:)
Rød makt på Hansa!

enavgutta

Ja, dette har vi ventet på lenge Nixon. Godt at det gikk i boks.
Nå foreslår jeg at de setter en endelig strek over Fakiripornoen og fokuserer på PVM og fornyelse av Charlies kontrakt.

SK BRANN

Men nå må vi snart rette fokus fra å forsterke fremover på banen til de bakre rekker, det er de eneste plassen vi ikke har kvalitet på benken i tilfelle skader\suspensjoner... Så kom igjen POL do your magic...
ill Shankly to Tommy Smith, who tried to explain that his bandaged knee was injured :
"Take that bandage off. And what do you mean about YOUR knee? It's Liverpool's knee!"

kabelmann

Vi har i det minste kvalitet på de som spiller forsvar per idag. Kun to lag har sluppet inn færre mål enn oss så langt i sesongen.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

Kristin

det att vi har greidd å score dobbelt så mangen i år som sluppet inn hadde eg faktisk ikkje trodd etter tapet mot glimt!!!
rann har hatt flere oppvaskmøter siden 3-2-tapet mot Bodø/Glimt på torsdag.

- Jeg har skjønt at det har vært mye snakk og styr. Jeg har vært på noen møter, men har ikke fulgt så nøye med, sier
tomålsscorer Sæternes.

KennethS

No sto Volvik frem på puben ikveld og lovet en ny Brann spiller, har en liten annelse at det kan være Hassan som allrede e klar :)

Kvisvik var forøvering innom puben ikveld også. Ble en bra avskjed med en stor spiller. Han lovte at hvis han kom aleine med keeper mot Brann i en viktig kamp for Brann så ville han bomme med vilje :)
tå på Brann

Roffarne

Quote from: "KennethS"No sto Volvik frem på puben ikveld og lovet en ny Brann spiller, har en liten annelse at det kan være Hassan som allrede e klar :)


Leste dette i en billedtekst hos Dagbladet, men fant ellers lite kjøtt om den saken.
Regner jo med at det er en relativt stor fisk siden Idar er innvolvert.
Dette høres bra ut.

Nixon

PS! I går kveld ble det klart at Bodø/Glimts Trond Fredrik Ludvigsen hadde skrevet under for Brann. Så kom ryktene om at Monaco-proff Hassan El Fakiri hadde gjort det samme.
-  Dette er tøv, sier administerende direktør i Brann Bjørn Dahl til Dagbladet.


Er det ikke slik at sjansen er meget stor jo mer de nekter og jo større ord de bruker?:)
Rød makt på Hansa!

Leffen

folk maser om at det ikke er plass til hassan,
hvis charlie drar nå, må jo han være den perfekte erstatter? MA og scharner kommer til å måtte stå over matcher om ikke lenge. i tillegg kan vi bruke han i begge poisjoner på høyre-siden.
kjøp hassan. nå!

Roffarne

Ja, det vittner om et kunstig høyt selvbilde når det ikke er plass til Hassan i Brann-stallen.

Northside

Var det ikke snakk om at Hassan var klar i løpet av uken? mener en del folk snakket om det i går kveld...

Men eg tror det ikke før eg får se det :wink:

fettnok

plutselig dukker det opp en som ikke en kjeft hadde tenkt på.
ette går aaaaaldri bra!

viks

QuoteUansett tror Erik Forgaard det blir umulig å få spilleren klar til Uefa-cupen. Da må han registreres inne 6. juli, altså onsdag.


Ser at Viking må ha spillerene klare til 6 juli dersom de skal kunne spille UEFA, går ut i fra dette også omfatter Brann.

Noen som kan gjøre litt research på dette? Kan spillere evnt etterpåmeldes når turneringen starter etc. skal Viking inn tidligere enn oss, og derfor kortere frist?

Uansett så betyr jo dette særdelese mye mtp forsterkninger. Vi må jo ha en venstrekant til UEFA cupen..
Da Miller lobbet inn 4-1 -hans tredje scoring for kvelden -rett før slutt, gikk et fullsatt Brann Stadion helt av hengslene. Folket reiste seg og sang "Rosenborg rykker ned!", så det hørtes nesten helt opp til Trondheim" (VG 20.06.05)

SK BRANN

Tror ikke dette gjelder brann, viking går vel inn i 2. kvalikk runde mens brann går inn i 3 kvalikk runde.. derfor må viking registrere spillere tidligere enn brann.
Men er ikke sikker!
ill Shankly to Tommy Smith, who tried to explain that his bandaged knee was injured :
"Take that bandage off. And what do you mean about YOUR knee? It's Liverpool's knee!"

enavgutta

En gang for alle. Hassan kan aldri erstatte Charlie. Hassan har ingenting å tilføre dagens Brann lag. Den gang da han spilte 9 kamper for oss, var vi et bunnlag uten profiler . Nå er det en helt annen situasjon. Denne spilleren har verken levert i utlandet eller på landslaget. Blodlønn til en ny spiller? Hold på Charlie isteden. Nå må vi kjøre videre på kontinuiteten og ikke skyte i mørket! Får vi flere utskiftninger nå kan vi risikere at Mjelde begynner å snakke om at "spillerstallen trenger mer tid å bli samkjørte, gull innen 2010 er målsetningen"

KennethS

Var vi et bunnlag uten profiler? Hvilke kamper har du sett enavgutta? Brann var faktisk en av gull favorittene det året med spillere som Svante, Hassan, Helstad, Wassberg, Kvisvik osv osv. Vi storspilte de fleste kamper untatt 1-7 tapet mot Stabæk på nadderud.
tå på Brann

Nixon

Tok vi ikke sølv i 2000?:)

At Hassan ikke har noe å tilføre dagens Brannlag er en ganske oppsiktsvekkende observasjon kan man vel si. Tar mye kortere tid å ramse opp spillere som er bedre enn Hassan enn dårligere på dagens Brannlag. At han har fått lite spilletid i utlandet trenger ikke å bety at han er blitt så mye dårligere, er ikke akkurat en bakgårdsklubb han har vært i. Og når det gjelder landslaget kan jeg nevne en haug med Brannspillere som ikke engang har fått sjansen til å spille dårlig der...

Hva Miller angår så ser det vel kanskje ut til at han blir ut sesongen før han returnerer gratis over Nordsjøen. Det er takken for at vi tørket han opp og fikk av han en haug med ekstra kilo. En kynisk verden dere!
Rød makt på Hansa!

ostraume

Bare for slå det fast. I 2000 tok Brann sølv. Teitur sin første sesong var konge. Hassan var en enorm hit som spillte sammen med spillere som Helstad, Svante, Kvisvik, Kihlstedt, Azar og Wassberg. Og dette kaller du profilløst en av gutta? Skjerpings.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

grei

Miller har heller ikke levert i utlandet eller på landslaget. Har siden starten meget begeistret for Miller og hans fotballegenskaper, men begynner nå å miste noe av sympatien. Det hjelper ikke akkurat på med all Miller-spammingen her inne på forumet. Spillere som tjener opp mot to millioner og fremdeles ikke er fornøyd kan bare reise. Mannen er god, men noen Kvisvik er han ikke.

enavgutta


Grey

Quote from: "grei"Miller har heller ikke levert i utlandet eller på landslaget.


Miller er faktisk i utlandet nå, og han har levert.
Maybe a Greyhound could be my way

grei

Ja, de er nok mektig stolte der borte i Skottland.

Alexåsane

Eg har faktisk veldig god følelse for at Fakiri kommer i sommer.
Vi è BRANN! Bergens Stolthet!

Nei til mandagskamper!!

KennethS

Quote from: "enavgutta"Vel, la meg omskrive litt her. Hassan kom inn på et tidspunkt hvor vi var en middelhavsfarer og løftet laget. De kampene han spilte for oss var han god og ble en profil fremfor noen.
tå på Brann

Nixon

Quote from: "enavgutta"Slik jeg ser det, har ikke Hassan noe å tilføre dagens Brannlag. Spillersammensetningen er en annen og vi har spillere i sentrale offensive posisjoner som han ikke når til skuldrene.


Er vel litt uenig med deg her. Den sentrale midtbanen vår er meget utsatt for skader og ikke minst suspensjoner. Med Hassan i stallen vil han være førstemann i køen etter Scharner og Andresen. Jeg rangerer han altså foran Miller (som kanskje ikke engang er her etter ferien) og Haugen på den plassen.

Vingene er jo ikke besatt etter at Kvisvik har dratt. Guntveit ser kanskje ut til å ta venstrekanten og TFL høyre. Hassan er bedre enn Guntveit og tar plassen hans. Eventuelt høyresiden da TFL ved flere anledninger har spilt på venstresiden i B/G.
Rød makt på Hansa!

Xminator

Hassan går rett inn i Guntveit-rollen og styrker laget. Han er likevel ikke mitt førstevalg som sportslig tilvekst. Det er uansett ett styrketegn for Brann at vi ikke automatisk finner plass på førstelaget til spillere som Miller og Hassan. Og vi trenger 15 spillere fra øverste hylle i stallen for å ta igjen de 6 poengene Start leder på oss.

Noen bør foresten tipse Brann om denne 6. juli-grensen. Ikke ta det for gitt at de vet om den ;)

Nummer10

Hadde jo våre ypperli å fått den karen i Brann drakt igjen. e d någen så vett någe nytt i denn saken? E han nær overgang? Litt spennende me måten peddien drive me overganga. Plutseli he Brann enten solgt ellar kjøpt ein spelar å ingen he hatt misstanke om d ein gång. (men litt irriterane eu) ...
Det er Sæternes for andre gang!"
Egil "Drillo" Olsen etter Sæternes` 3-1 scoring i cupfinalen 2004! FOR EIN KAMP! FOR EIN SPELAR!

Go Up