• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Andresen kaptein...

Started by tintin, May 27, 2005, 14:12:05 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

tintin

Både Hanstveit og Cato er uaktuelle til kampen på sønag, så Monsen har valgt Andresen som kaptein (står på tv2 text tv)
Då blir vel laget som følger:
Opdal,
kalvenes, soma, ørn 1, ørn2
kvisvik, andresen, scharner, miller
sæternes, winters.

Xminator


enavgutta

Helt naturlig at Andresen er kaptein. Nå er han blitt kjent med laget, læretiden i Brann er over.  Håper han beholder bindet. Dette vil gi oss et et løft !

sekto

Ser ut som et bra lag. Håper spesielt at kalven virkelig klarer å vise hva han er god for nå når han mest sannsynlig får en hel kamp.
Sigurdsson har blitt bedre og bedre, og jeg håper han fortsetter fremgangen mot Lyn.

Andresen er det naturlige valget som kaptein slik som laget er. Men jeg syntes egentlig han har vært kaptein de fleste kampene han har spilt. Forskjellen er bare at han får bindet nå.

janjan

Ironisk nok tror jeg det er den defensivt beste bakre fireren vi kan stille.

Langhår

Andresen har som ventet vist at han er den naturlige lederen på banen. En inspirasjonskilde og dirigent som Guntveit ikke er i nærheten av. Andresen går foran med et godt eksempel når det gjelder innsatsvilje og glød.

Regner med han beholder kapteinsbindet i overskuelig framtid.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

enavgutta

Ja, tror Lyn kampen vil vise dette. Spake Hanstveit og sjenerte Guntveit er fine folk, men Andresen er lederskikkelsen vi har ventet på i noen år nå etter Svante dro. På høy tid, og forhåpentligvis for laget, oss og Mjeldes del, noe som vedvarer.

Yngve

Støttepassninga er ikkje ein verdig Brann kaptein. Det er betre alternativ som har vore lenger i klubben. Soma t.d.  At andresen kan bruke kjeften har han bevist, men han har endå ikkje overbevist i Brann trøya.

Felt F forever


tintin

Tja, er ikkje helt enig. Brann bør være mer enn god nok offensivt sjøl uten hanstveit... Med Kalvenes inne tror eg vi blir bedre defensivt, og det er vel strengt tatt det som har loppet brann for poeng så langt, med spillere som kvisvik, sæternes, winters, andresen og scharner (evt miller, om han starter) bør vi kunne skape nok sjanser til å banke lyn.

enavgutta

Håper for guds skyld at Miller starter på kanten på søndag. Knutsen har ikke vært i nærheten av  ballfølelse og form i det hele tatt de 3 siste kampene.

pusuren

ikkje sikker kor eg leste det, men tror det sto at laget blir:

                                   opdal

                     ørn2 - ørn1 - soma - kalvenes

              miller - andresen - scharner - kvisvik
               
                               winters - sæternes

KennethS

Ser i avisen idag at Mjelde ikkje har bestemt seg om han skal bruke Mk eller Kalvenes som venstre back. Fikk bakoversvies når eg leste det, e det virkelig mulig Mjelde? Han gjør faen meg alt for å få mk inn på laget. Ka e det neste keeper? Vi har kalvenes som reserve på venstre backen, kan han faen meg ikkje få prøve seg da? blir så jævlig forbanna.
tå på Brann

SKB e BEST!!!

Håper ikkje Mk spiller, heller Kalvenes, får ihvertfall håpe han for prøve seg utover i kampen!
idelse og smerte..eller bare ren plankekjøring.

sekto

Quote from: "KennethS"Ser i avisen idag at Mjelde ikkje har bestemt seg om han skal bruke Mk eller Kalvenes som venstre back. Fikk bakoversvies når eg leste det, e det virkelig mulig Mjelde? Han gjør faen meg alt for å få mk inn på laget. Ka e det neste keeper? Vi har kalvenes som reserve på venstre backen, kan han faen meg ikkje få prøve seg da? blir så jævlig forbanna.


Mulig Mjelde vet litt mer enn det alle her inne på forumet tror de gjør. Kalvenes har slitt med skader, og hver gang han blir i nærheten av skadefri, så er det ett eller annet som går galt. Kan være at han ikke føler seg trygg på at Kalven holder en hel kamp, og derfor vurderer en spiller som er frisk?

tintin


Nixon

Quote from: "enavgutta"Helt naturlig at Andresen er kaptein. Nå er han blitt kjent med laget, læretiden i Brann er over.  Håper han beholder bindet. Dette vil gi oss et et løft !


Ser kanskje ut som det kan bli er realitet!
http://fotball.bt.no/nyhetsarkiv/article.jhtml;jsessionid=5WK3L3LCFK5FDQFIMUNSFEQ?articleID=79429
Rød makt på Hansa!

rikstad

kordan klarte kavenes seg i dag synes dokkar!?? synes han hadde go kontroll!
i e BRANN fra BERGEN

Kristin

ja han var grei han... akkurat som før jeg har sett han...
han vakke så gale framover som jeg hadde forestilt meg faktisk, kombinerte fint med kvisen avogte
rann har hatt flere oppvaskmøter siden 3-2-tapet mot Bodø/Glimt på torsdag.

- Jeg har skjønt at det har vært mye snakk og styr. Jeg har vært på noen møter, men har ikke fulgt så nøye med, sier
tomålsscorer Sæternes.

Mr_Soma

Du merket at det er noe eget med Hanstveit og Kvisviks samarbeid -

Det var ett par ganger du så Kvisvik ventet på at Kalvenes skulle gå på løp,men istedet stod passivt å så på.

Selv om jeg synes at Kalvenes gjorde en grei figur, så håper jeg ikke at Hanstveit blir ute for lenge!

ThomasC

Synes Kalvenes gjorde en ganske dårlig jobb. Mye feilpasninger, mange feil valg med tanke på hvor å spille ballen, og ikke minst plasserte han seg feil svært mange ganger. Tok seg opp siste halvtimen, men første 60 var heller dårlig.

Fryktet også i lange perioder at han skulle bli utvist, da han var mye på etterskudd, og allerede hatt fått gult kort.

Thomas.

enavgutta

Kalvenes kunne blitt syndebukk da Lyn muligens skulle hatt straffe. Hvordan kampbildet hadde blitt da er uvisst. Vi får nå bare glede oss over at vi klarte å krangle inn 3 mål og 3 poeng. Hyggelig at Kalven fikk sin "debut" fra start også... :)

Og ja, hyggelig å se at Andresen nå forhåpentligvis blir kaptein på permanent basis.

Langhår

At Andresen bør bli kaptein på permanent basis er det ingensomhelst tvil om. Det har jeg hevdet lenge og håper Mjelde omsider innser at om man er bergenser eller ikke har fint lite å si for om du er en egnet lagkaptein.


Når det gjelder Kalvenes er jeg helt uenig i at han gjorde en dårlig jobb. Tvert imot synes jeg han tidvis imponerte med sitt gode duellspill, aggressivitet og pasninger. Savnet ikke Hanstveit som har vært i dårlig form lenge. Nei Kalven gjorde jobben sin og kjempet knallhardt, honnør for det.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

B.B.

Kalven gjorde en god kamp! At han ikkje e like offensiv som Hanstveit skal vi kanskje være glad for. Lenge siden jeg har følt meg så trygg på vår venstreside defensivt som igår. Ingen store hull som motstanderne kunne løpe i. No skal det jo sies at "Tessem" ikkje e så flink til å løpe uansett, men, men.

Etter min mening fortjener Kalven muligheten også i neste kamp. Sånn som forsvaret e for tiden e det ingen ulempe med bakcer som holder litt igjen. Hanstveit e desverre det Mjelde kaller "taktisk uklok" ettersom han alt for ukritisk hiver seg fremover på banen. J... bra når vi får mål på grunn av det, men utrolig ergelig når vi slipper inn på grunn av manglende forsvar på venstreside.

Uansett, det viktigste e at vi plokket tre poeng og e med helt der oppe
n Brannspiller skal være en trofast soldat som ofrer alt for laget, klubben og byen!!

Først då blir vi ett topplag!!

Xminator

Gamlingen mullet noe jævlig om hvor dårlig Kalvenes var i første omgang :p Spillte seg opp, og er ikke enig i at han var spesielt defensiv heller. Utover andre omgang spilte vel Kvisvik mer venstreback enn Kalvenes.

En grei førstekamp - Hanstveit er en bedre fotballspiller.

enavgutta

Siden Tessem ble nevnt her må jeg bare legge til: Hvordan i all verden ble denne fyren proff i England? Han er jo ikke litt giftig som spiss, ja rett og slett tannløs og ubrukelig.

Go Up