• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

SS; en tapt storhet?

Started by TERD, May 15, 2005, 12:28:12 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

TERD

Er SS for fjortiser? Isåfall, hvorfor? Er det vanskelig å integrere andre enn de som vanker på Fotballpuben? Hvorfor? Eller er det kanskje ønskelig? Blir man for opptatt av at bare Bataljonen-medlemmer skal være en del av den "harde" kjernen? Er man for opptatt av å være de "beste" supporterne, slik at man ikke gidder å lære opp unge og håpefulle? Og ikke minst, hva gjør egentlig Bataljonen, om noe, for å rette på dette?

Kanskje er det noe å lære av Klanen? Det er ingen grunn til at ikke SS skal klare å fylle hele langsiden, som Klanen klarer på Ullevål.

Det har jo vært noe debatt her på forumet om SS, og at de har tapt seg de senere årene. Mer interessant hadde det kanskje vært å diskutere hva som er gjort feil, og hva man kan gjøre for å bygge SS større og sterkere enn noensinne.

Forslag?
-----------------
Dersom det bare finnes en vinner, må resten per definisjon være tapere.

viks

Et kurrant diskusjonstema, men forumet florerer jo over av denne typen diskusjoner for tiden...Hvorfor må alle lage sin egen tråd?
Da Miller lobbet inn 4-1 -hans tredje scoring for kvelden -rett før slutt, gikk et fullsatt Brann Stadion helt av hengslene. Folket reiste seg og sang "Rosenborg rykker ned!", så det hørtes nesten helt opp til Trondheim" (VG 20.06.05)

Bjarte

Som du selv skriver, så er dette debattert tidligere (faktisk til de grader) at vi stopper like godt her.

Go Up