• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Medaljekandidat?

Started by christian86, April 17, 2005, 21:23:46 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

christian86

Nei, svaret er enkelt NEI. Mjelde er feil mann. Han klarer ikke, og har ALDRI klart, å motivere spillerne til å vinne en bortekamp. Det sier seg selv at dette ikke går når Brann vil vinne noe. Så om tanken er medalje, FJERN MANNEN!!!!!!!!

`Nisse

Det var da voldsomt så hissig du var da. Brann gjorde det ræv dårlig på bortebane i fjor også, men kom på 3 plass. Bør kanskje kulan til det er spilt noen serierunder før du uttaler deg sånn.

Tom C

Quote from: "christian86"Nei, svaret er enkelt NEI. Mjelde er feil mann. Han klarer ikke, og har ALDRI klart, å motivere spillerne til å vinne en bortekamp. Det sier seg selv at dette ikke går når Brann vil vinne noe. Så om tanken er medalje, FJERN MANNEN!!!!!!!!


Mjelde for faen?? E du svimmel? Det er jo backene til brann som er rundingsbøyer. Resten av Brann spiller jo faktisk bra og fortjente å vinne denne kampen.
Aldri mer Obos....

_owenz_

Vil heller si at noen bør informere dommeren om regler. Jeg lurte på om han rett og slett hadde glemt kortene i garderoben i første omgang. Han tilliot alt, det at VIF tilslutt fikk 3 gule er et mirakel!  

VIF prøvde mange ganger å amputere beina til Kviskvik og andre Brann spilere!

owenz

christian86

Du kan gjerne mene jeg kommer med for krass kritikk, men jeg kan begrunne den. Hvordan klarte Brann å ta medalje i fjord uten å vinne noe særlig på bortebane? Svaret er klart: Tippeligaen var så tett i fjord at om Brann vant sine hjemmekamper(de fleste) og tok noen poen borte var de sikkret en høy plassering. Slik er det langt fra garantert at det blir i år. Alt tyder på at årets serie vil bli mindre gjevn... Derfor, ønsker vi å ta noe mer enn en 6. plass, bytt trener......

Stalin

Hvordan i alle dager greier du å skylde på Mjelde her!

Er jo latterlig!

Tois

Greit at du skyld på Mjelde.. Men jeg SKYLD på Fana gutt Guntveit.

bernu

Det er Mjelde som lar Cato spille...... Og som ikke klarer å kjøre gutta frem i angrep siste 20.
Når skal vi lære at vi IKKE må legge oss bakpå for å safe ?????
HANSA - Z

Stalin

Men å skylde på Mjelde her er jo tragisk! vi hadde 2 kjempemuligheter vi ikke greide å putte, bare uflaks at vi ikke vant..

Tom C

Quote from: "bernu"Det er Mjelde som lar Cato spille...... Og som ikke klarer å kjøre gutta frem i angrep siste 20.
Når skal vi lære at vi IKKE må legge oss bakpå for å safe ?????


Mye rare meninger her. Jeg kan ikke forstå hvordan folk kan oppfatte dette som safing. Brann kjørte ufortrødent på for å få vinnermålet, noe de faktisk burde fått... At VIF fikk seieren på et heldig hodestøt (etter en elendig duell-innsats av Guntveit) er fullstendig tilfeldig. Hadde Sæternes puttet på den kjempesjansen på slutten, hadde det vel ikke vært mye sutring over Mjeldes disposisjoner.
Aldri mer Obos....

Kandahar

Det e spilt to serierunder.

Vil snarere påstå at Brann viste at de er en medaljekandidat med kampen i dag. Det kunne vippa begge veier. Hadde Brann putta på 1-1 hadde alle vert i himmelen. Brann viste at dei var på høyden og vel så det med laget som mange har tippet på tabelltopp ved sesongslutt. Slutt med hylekoret!!!

Selfølgelig surt å tape mot VIF! Jævlig surt!

bernu

siste 10-15 min kjører ikke Brann på for et vinnermål.... vi taper alle dueller... og blir presset bakover av Vif. Det har en tendens til å gå igjen.. har skjedd nå flere kamper på rad...
Men vi spiller jo en god kamp sett under ett, bare det at slike tap er jævlig sure...
HANSA - Z

Ginger

Hvis vi tenker oss om er det vel lenge siden Brann spilt en såpass brukbar bortekamp. Kunne fort endt med seier, og det er ikke ofte eg e så skuffet som det eg e etter denne kampen.

christian86

Hvor mange ganger har vi ikke de siste årene sagt etter en bortekamp "det kunne endt med seier". Den er nå for tynn. At Brann ikke klarer å vinne denne kampen, som de styret på slutten, er jo rett og slett tragisk. De bekrefter det inntrykket alle andre lag har av Brann, mot dem er vi sikkret seier. Når vant de egentlig sist?(se vekk fra cupen). Husker dere vestlandshallen? Der skjedde det igjen. Brann spilte bra, men TAPTE. Det er resultatet som teller, ikke hvordan man kommer dit!!! :(

Professoren

Det som er skandalen er at Miller ikke spiller hele kampen. I løpet av den lille tiden han er på banen viser han at han er en strålende spiller. Ikke et vondt ord om Knutsen, men jeg mener Miller kunne startet i stedet for ham. Eller muligens for Andresen.
Ellers er det verdt å merke seg at de to av spillerne som alltid er blant Branns svakeste er kaptein og visekaptein...

azul

Opdal stod bra idag... Fordømt irrriterende å tape, men å drive å skylde på Mjelde (???) er like saklig som banekvaliteten på norges nasjonalanlegg....  Vi kommer til å profitere på at banene utover får gress på seg og kanskje ikke står 1/2 m under vann....  Ja ja.. noe får en trøste seg med siden det er mandag og jobb igjen imorgen.... hevlete !!

Ginger

Skal man virkelige kreve å sparke mannen som:
- var delaktig i å hente bla. Raymond Kvisvik tilbake til klubben
- føre Brann fra bunnplass til 6.plass, pga. av disse forsterkningene, i 2003
- overtale Robbie Winters til å signere ny kontrakt med Brann
- var delaktig med å hente Ragnvald Soma, Bengt Sæternes, Paul Scharner og Charlie Miller til klubben.
- føre Brann til bronse og cup-gull
- fortsatt Royal- league deltagelse,( vi e ikkje ute ennå)
- delaktig med å hente landslagskaptein Martin Andresen til klubben.
- sørge for at Brann er spådd, blant mediene, til å kjempe om gullet.

Skal man virkelig sparke treneren, etter 2 serierunder å ha tapt en bortekamp?

Greit, jeg er enig i at vi ikke har vært litt imponerende på bortebane, men fremgang idag, at ikke alle "forsterkninger" vi har hentet har vært like gode, men hvilke storlag har IKKE vært uheldige med innkjøpene sine. Jeg er enig i at høyresiden vår ikke er så god som den burde være, men .................................... allerede sparke treneren?


Bare min mening!

Brannmann10

Christian 66 - hvor dum går det an å bli?

Jeg er også jævla skuffet, men makan til klikkehode som deg skal du lete lenger etter. En jævla bortekamp er spilt, én! Og du hyler som en annen tulling. Herregud.

Jeg er direkte pinlig berørt av å være en del av Brann-tilhengerne her inne av og til. Første innlegget som lyser mot meg er et totalt useriøst innlegg om å sparke Mjelde etter ETT forbanna tap! Du er beviset på hvorfor noen ser på oss tilhengere som noen jævla tullinger.

Og, i fjor skrives uten D din bonde.

Spar oss for dette pisset her.

Nixon

Mjelde er noe av det beste som har skjedd Brann på mange år. Han er hovedgrunnen til at mange av våre beste spillere i det hele tatt er her.

Nei, la oss heller hetse Winters og Sæternes i kveld. Det er jo de som har hovedskylden at vi tapte. Eller?
Rød makt på Hansa

Kristin

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=274139

uff... trokke noen av di har en fin kveld i dag...

håper motgang gir mer styrke..
rann har hatt flere oppvaskmøter siden 3-2-tapet mot Bodø/Glimt på torsdag.

- Jeg har skjønt at det har vært mye snakk og styr. Jeg har vært på noen møter, men har ikke fulgt så nøye med, sier
tomålsscorer Sæternes.

Jaja

Svaret på spørsmålet du stiller i tittelen er selvsagt ja...har vansker med å plassere svært mange lag over oss når alt gjøres opp. En gullkandidat taper dog ikke i siste minutt på denne måten, liten tvil om det.

Så til alt det andre som skrives. Mjelde? Tja. Klør meg i hodet over at han bruker tid på å bytte da alle vet at den tiden får du aldri igjen. Disposisjonene han gjør fra benken er det største spørsmålet ved hans evner som trener, kanskje det koker litt vel mye? Byttet Miller/Winters kommer for sent, og irriterer meg ofte over at det ikke byttes i tide. Ellers var det klart at den sentrale midtbanen begynte å gå tom for krefter. Er vi etterpåkloke kan vi godt si at Miller burde vært satt inn på midten, og eventuelt Dylan på topp for Winters. Slik kampen utviklet seg tror jeg det ville vært heldig med to å pumpe baller på. Mot slutten ble det jo slått høyt på Miller et par ganger.
Tipper at Mjelde var redd fpr å slenge Miller inn sentralt i en kamp som koker, nettopp fordi han har det med å miste hodet som innbytter, tryggere å slippe ham til på topp. Ikke i tvil om at en skadefri Helge Haugen kunne vært gull verdt sentralt på midten mot slutten, tror byttet på midten ville kommet i så tilfelle.

Ellers har jeg kikket på baklengsene noen ganger på video. Greit at backene sliter, men det er en markering under enhver kritikk i begge tilfeller, ingen plukker opp nærmeste motstander. Dette er noe jeg føler vi ser gang på gang. Da er spørsmålet om fokuset på den defensive organiseringen er for svak, og igjen hvem som er ansvarlig for at denne skal sitte bedre. Synes vi burde være kommet lenger i organiseringen bak i år enn vi har. Med et helt nytt forsvar i fjor var slikt noe som ville skje fra tid til annen.

Dømmingen plager meg i dag, men det går selvsagt begge veier. Dog, Brocken bør få gult fior måten han bevisst tar Kvisvik på i første, tror den smellen preger ham store deler av kampen. Objektivt sett er vi nok heldige som ikke får Scharner i boken tidlig på samme grunnlag. Men vil heller ha dommere som tidlig slår ned på kyniske forsvarsspillere med en agenda som mer er å hindre spill enn å delta i det. Fotballen tjener på at den slags straffes.

MEN, jeg trodde vi hadde det rutinerte laget utpå der, da skal det ikke glippe sånn. Det så også ut som vi beholdt hodet der de mistet det. Faktisk imponert over hvordan vif klarer å prestere med så høyt tenningsnivå og grave fram en seier. Smerter å si det, men de har en vilje som kommer til å bety flere poeng enn jeg liker. Håper vi kan få se litt mer av akkurat det på stadion også..

Alt i alt. Surt, surt og atter surt. Føler med alle som er på vei over fjellet nå, tenk hvor god den turen hadde vært om vi hadde satt den siste i stedet. Typisk at vi ikke utnytter sjansen til å krype fra.

cyp

elt O e snobbete!!

Kai-Olai

Dette er faen meg det latterligste jeg noen gang har lest! Sparke Mjelde etter det første tapet, er som å.....
Har ikke ord! Og det værste av alt er at det er mulig å slenge ut sånne påstander, og ikke tørre og argumentere etterpå!
Skjerpings!

Bruiser

Idag spelte vi jevnt på bortebane mot eit -meget- godt lag, og sett i ett så  var det ufortjent at vi ikkje stakk av med seieren. Fortsetter vi å spele slik med ein slik trøkk så kjem vi til å ta mange poeng på bortebane i år.

Vi treng forsterkninger på bekkane våre ihvertfall, det syns eg er klart. Hanstveit var god offensivt idag, men både han og Guntveit plasserer seg heilt ut på viddene til tider. Dei mangler utfordrera som kan presse dei til å bli bedre, og samtidig kunne kjempe seg til ein plass i førsteelleveren. Akkurat der er nok RBK og VIF bedre per idag.

MEN, med slikt spel som idag på bortebane mot det anntatt vanskeligaste bortelaget i Eliteserien, så ser det lyst ut.
Ein flokk sauer leda av ei løve vil alltid slå ein gjeng løver leda av ein sau

PM


Stalin

Blir flau av å være brannsupporter når man leser sånnt som christan86 skrev!

Ricky

Quote from: "christian86"Hvor mange ganger har vi ikke de siste årene sagt etter en bortekamp "det kunne endt med seier". Den er nå for tynn. At Brann ikke klarer å vinne denne kampen, som de styret på slutten, er jo rett og slett tragisk. De bekrefter det inntrykket alle andre lag har av Brann, mot dem er vi sikkret seier. Når vant de egentlig sist?(se vekk fra cupen).


Mener du Brann borte i serien? Mot Tromsø i oktober i fjor. Faktisk tapte vi bare to av de syv bortekampene vi spilte i høstsesongen (med cupen blir det to av ni).

QuoteHusker dere vestlandshallen? Der skjedde det igjen. Brann spilte bra, men TAPTE. Det er resultatet som teller, ikke hvordan man kommer dit!!! :(

Xminator


B.B.

E jævlig skuffet etter kampen igår, men at Mjelde må sparkes etter en jevn kamp mot en antatt gullkandidat blir for dumt!

Det skrives mye rart her, men kritikken mot Guntveit syns eg e på sin plass. Han blir altfor lett rundet i forkant av 1-0 og på siste målet taper han en duell han absolutt bør vinne!

I tillegg var Martin K. utrolig svak igår. Han jobber som vanlig bra, men for noen pasninger og innlegg. Hadde et godt innlegg i hele går (når Robbie blåste ballen over hele ullevål) bortsett fra det tror eg eg telte 10 - 12 håpløse innlegg.

Medaljekanditat? JA!! Men høyresiden vår skaper grunn til bekymring! Kunne godt tenkt meg Miller inn litt tidligere istedet for Knudsen, så kunne Dylan byttet med robbie om han var sliten. Mjelde sine bytter kommer alt for sent. Dessuten går det an å gjøre noe annet enn å bytte spiss mot spiss!!

Skuffende, men vi reiser oss!!
n Brannspiller skal være en trofast soldat som ofrer alt for laget, klubben og byen!!

Først då blir vi ett topplag!!

KennethS

tå på Brann

Lefty


Mr_Soma

Helt enig med deg Lefty!

Det er akkurat der nøkkelen til seriemesterskapet ligger.

Samtidig som du skal ha flaks, må du være god jevnt over hele sesongen - det er jo Rosenborg i ett nøtteskall å vinne på ett sleivspark som forandrer rettning, eller scoring 2 min på overtid etter å ha ligget under.

Generelt taktisk klokskap - der har Brann fortsatt en del å gå på.

Dessverre.

Nemesis

et finnes tre typer mennesker i verden.
De som kan telle, og de som ikke kan telle

Xminator

Mener det var en kombinasjon av VIFs banzaistil og dårlig bane som presset våre til å spille langt. Med dårlig bane bruker spilleren litt lenger tid på å få kontroll på ballen, motspiller kommer raskere opp i ballfører og valgene dine på en dårlig bane er strengt tatt å påle ballen til kast eller sende den fremover.

Vi får håpe på pent vær når de kommer på besøk neste gang. Er også spent på om VIF holder like høy intensitet mot oss i RL kampen neste uke :)

enavgutta


ChRiStEr87

roppen er i Stavanger, men hjerte er fra Bergen.

Langhår

"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

morten_61

Hvorfor spilte vi så dårlig fotball i går? det var jo rene Drillo stilen, vi bare måkte ballen fram, og brukte ikke midtbanen slik vi pleier og spille.

enavgutta

Sant nok. Steinrøys.

KEO

Quote from: "morten_61"Hvorfor spilte vi så dårlig fotball i går? det var jo rene Drillo stilen, vi bare måkte ballen fram, og brukte ikke midtbanen slik vi pleier og spille.
Nu kør vi!

enavgutta

Altså, egentlig er det vel ikke noe å deppe over dette tapet, selvom det var surt at det nettopp var  mot laget vi hater mest kanskje utenom RBK. Vi har jo så lenge jeg kan huske vært elendige borte :-D


KEO

nr61

Jeg så alle Brann sine bortekamper i serien i fjor, og det var ikke mange av de kampene Brann spilte dårligere enn motstanderne.
Vi har tapt 2 bortekamper etter Bengt Sæternes og Paul Scharner kom til Brann og det hadde ikke vært ufortjent om vi hadde tatt poeng også i disse kampene, så kom f.. ikke her og si at Brann pleier og spille slik på bortebane.
Tar du kampen mot vif i fjor på ullevaal så tapte vi 1-0 men du kan f.. ikke komme og si at det var de som sto for underholdningen, nei det var ene og alene BRANN til og med oslo avisene gjir vif mindre poeng på spillerbørsen enn Brann får med tap.
Når det gjelder Mons så tror jeg nok han har litt og hente på taktikk, men han i læringsprosessen og vil bli en gud i Brann.[/quote]

Svaret mitt var vell i hovedsak på at Brann ikke spilte noen dårlig kamp mot VIF på søndag, Og når det gjelder fjor årets borte kamper så har jeg sett dem alle. Og at Brann hadde fortent å vunnet en del av de er det ikke noe å si på. men det betyr ikke at de spillte noe god fotball, kampen på søndag var en god kamp med tempo,intensivitet og angrepsvilje fra begge lag(spesielt 2omg) og det var to gode lag som spilte. Og når det gjelder Mjelde sine disposisjoner under kamp så er det lett å kritisere når det ikke går veien, men det går ikke lang tid før en del av dere forguder han ved ett innbytte som  gir direkte resultat. tror heller ikke det er så mange her inne på forumet som har den kompetansen til å uttale seg om laguttak( gjelder også meg selv) men for all del ! diskusjon er sunt
Nu kør vi!

tintin

Idioti å hevde at Mjelde bør sparkes... hadde d ikkje vært for mjelde ville vi neppe hatt scharner, sæternes, kvisvik og andresen i stallen, så dette blir for dumt. Er ikkje enkelt å spille mot enga på ullevåll, sjøl om eg hater å innrømme d, så har enga et meget godt lag. Tross tapet er dette den beste bortekampen bran  har spilt på lang tid!!!!

gaz

Brann trenger svart "jævelskap" i laget. Noen som kan måke balle "til helvetet" når det tjener laget.

jako

Jeg personlig synes ikke Brann spilte noen god fotball i går. Man slo altfor mye langt i stedetfor å spille ballen gjennom midten.

Brann var mye bedre for et år siden i samme kamp. Denne gangen lignet vi mer på Lillestrøm, og det er ikke bra, synes nå jeg.

Jeg vet ikke helt hva som er Mons sin fotballfilosofi, men jeg har hørt rykter om at han er stor fan av Arsene Wenger sitt overgangsspill. Da skjønner ikke hvorfor vi skal spille så mye langt.

Nå skal det også sies at VIF presset ekstremt høyt i første omgang slik at vi ble tvunget til å slå langt. Men i annen omgang hadde ikke VIF den samme orken lengre, men likevel fortsatte vi å pole ballen fremover i god gammel Drillo stil.

Får for Guds skyld håpe at det hadde med det dårlige dekket å gjøre, men jeg syens likevel det er betenkelig.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

Go Up