• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Plastduken, brukes den ?

Started by Branntabbe, April 12, 2005, 20:56:09 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

GamleErik

http://www.bataljonen.no/visgalleri.php?galleri=94

Her finner du bilde av plastdekket som ligger på stadionmatten frem til, tja kunne det være 45 minutter før kampstart?
ttaler seg kun som privatperson og har ingenting å gjøre med Brann Bataljonen Bergen sitt offisielle syn på ulike saker.

Nixon

Men det er nok noen hull i duken siden det alltid er overvann på de samme stedene.
Rød makt på Hansa

kabelmann

Eventuelt at det renner over fra myren under?
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

chris_henrik

Har også tenkt på dette med overvann.
Det var uhyre mye vannskadet spill på stadion i forrige sesong, og særlig  er det området foran innbytterbenkene, opp mot midtbanen hvor det oppstår dammer.

Ikke er jeg metrolog, men nedbørsmengden mot Molde var ikke allverden.
Ikke er jeg anleggsgartner, men dreneringen på banen virker jo katastrofal.

Trolig er det banen som siger lengre ned i myren den bygget på, og skaper ujevnheter hvor det samler seg store mengder vann.
Er redd for at dette er noe som kommer til å plage oss utover denne sesongen.
<BRANN> ..... DKFM

PornoPung

Vann som ligger oppå matten blir jo presset ut på en side. Så da kommer det helt an på hvilken vei matten er lagt på. Når den så rulles av blir vannet presset over. Og hvis matten ligger på til ca 45 min igjen til kampstart så er vel dette et minimum av hva den kan. De skal jo varme opp etc på banen.

Christian

Har sett langt verre fotballbaner enn Stadion på mandag. Katastrofal var matten på ingen måte. Enkelte steder var det ille, men mange steder gikk det greit å spille fotball.

Ned børsmengdene må vel kunne sies å ha vært rimelig store både søndag og mandag. Søndagen startet fint, men utover ettermiddagen, kvelden og ikkje minst natten regnet det jevnt. Mandag var ikkje det spor bedre med regnvær hele dagen, tildels kraftig. Nedbørsmengdene var store.

enavgutta

Det regnet jo noen tusen liter i vinkel på Staddaen mandag. Men jeg undres over at ikke partiet på midten er utbedret. Husker de vanvittige vannsamlingene der i Lyn kampen i sommer. Der var det innsjø igjen.

chris_henrik

Etter litt research på emnet viser det seg at jeg tok grundig feil.

Det falt 40 mm nedbør i Bergen iløpet av mandagen og dermed største nedbørsmengde de siste 30 dager. Tror jeg må spise i meg at det ikke falt så mye vann fra oven. Har bodd for lenge i denne byen og finner meg tydeligvis i mye tull fra oven. Forklaringen med matterulling virker også fornuftig.

Det er uansett litt leit at kampene mot; Lyn, Stabæk, Halmstad og nå Molde blir så preget av baneforhold. Kronerulling til tak over nye stadion?
<BRANN> ..... DKFM

Thorleif

Mye av problemet ligger i at banen i dag er gammel og ikke har drenasje, og at underlaget er for dårlig. Kommer det mengder med vann fra oven, klarer ikke underlaget å svelge unna. Banemannskapet på Stadion jobber så godt de kan med hullpiping av banen og påkjøring av sand, men problemet er at sanden etterhvert bare "forsvinner" ned i myren under. Slik matten er i dag, vil ikke dette bli bedre uansett hva man prøver på. Det har lenge vært planer om å bytte ut dekket og legge ny drenasje (og undervarme) på Stadion, men dette har blitt utsatt et par ganger grunnet diverse. Men når nå "Nye Stadion" skal bygges, vil denne jobben bli gjort. Det skjer nok ikke i første runde, men i løpet av byggeperioden skal dette gjøres.

Xminator

Senere på sesongen vil banen har større evne til å ta bort vann. Så tidlig er det lite hjelp å få fra fordamping og gresset er ikke begynnt å gro skikkelig heller.

Håper det ikke blir veldig lenge til vi får undervarme, og en fast og fin gressmatte - uansett vær.

Gulløl

September 10, 2021, 16:54:13 PM #11 Last Edit: September 10, 2021, 16:59:25 PM by Gulløl
Dette var den gang det regnet i bøtter og spann og sidelengs i Bergen, i uker og månedsvis i slengen. Utenkelig den gang at diskusjonen om plastduk skulle dø ut. Det er blitt helg og det er lov å mimre i året Bergen har tørket ut og vi går mot gigantiske strømregninger til vinteren. Forkjemperen for plastduk har også lagt årene inn, eller har han ikke det ...... er det en gnist av kampvilje igjen der ute ??
Jeg blir bare simpelthen Idiot, gal . . . (Arne Garborg: Trætte Mænd 8 ) 

Spelaren

Hallo i luken. I vår beste sesong siste 14 år regnet det like mye på alle heimekampene som det gjorde første kvarteret i 2017.
Gå av.

Gulløl

September 10, 2021, 21:14:28 PM #13 Last Edit: September 10, 2021, 21:24:43 PM by Gulløl
Quote from: Spelaren on September 10, 2021, 19:34:35 PMHallo i luken. I vår beste sesong siste 14 år regnet det like mye på alle heimekampene som det gjorde første kvarteret i 2017.
Ja, tørt, jevnt og perfekt naturgress etter årtusenskiftet er nok djevelens verk sendt til Bergen by.
La det pøse ned og gi oss gjørmekamper helt til siste serierunde så kanskje vi redder plassen.
Jeg blir bare simpelthen Idiot, gal . . . (Arne Garborg: Trætte Mænd 8 ) 

Gulløl

Det regner, se hvor bra Brann spiller !!!
Jeg blir bare simpelthen Idiot, gal . . . (Arne Garborg: Trætte Mænd 8 ) 

Gulløl

September 20, 2021, 13:56:32 PM #15 Last Edit: September 20, 2021, 17:38:09 PM by Gulløl
Nå kommer det fire dager med øs pøs regn i Bergen, er det ikke deilig ? :)

Hadde vært perfekt om det hadde regnet helt til søndag kveld, fått forhold som var på Åråsen forrige helg.  
Sleip, våt og tung bane hadde absolutt vært en fordel for godt trente Brann mot kunstgresslaget Kristiansund som sliter borte på naturgress. FKH smadret Kristiansund 3-0 hjemme på sin naturgressbane i sommer når regnet øste ned. Vg live sin oppdateringskommentar før den kampen var:

Regnet øser ned over gressmatta i Haugesund for øyeblikket. I dialog med den utsendte fotografen for NTB var det utelukkende positivt. Da kunne det bli noen lekre bilder av taklinger, dueller og av ellevill jubel. Vi krysser fingrene for at han har rett!

Ingen hindrer vel Brann å vanne banen dugelig og kraftig før kampen på søndag om det ikke regner, for å få de forholdene Kristiansund liker minst ? Litt halvhøyt og ikke "kunstgress lavt gress" er også neppe noe de liker. Brann spiller sikkert nok kamper borte på tørre kunstgressbaner som motstanderen unnlater å vanne fordi det er en fordel når Brann kommer på besøk som bare trener på naturgress. Brann trenger ikke være snill og grei og ikke bruke små triks til sin fordel.
Jeg blir bare simpelthen Idiot, gal . . . (Arne Garborg: Trætte Mænd 8 ) 

Falkman

Quote from: Lissabon on September 20, 2021, 14:05:41 PMPå en dårlig og humpete bane vil jo både KFUM Oslo og Grorud kunne vinne på stadda i 2022 når Brann skal kjempe om opprykk. Den bløte og sårbare gresstreningsbanen ved stadda vil da overbelastes siden stadda er ubrukelig til trening.

Dessuten vil plastikkmafiaen få nye argumenter til å ødelegge Brann.

Kan bety nedrykk til nivå 3

Hjemmelag tjener aldri på bløt bane, hjemmelagene skal styre og tjener på tørr, jevn matte. Bortelagene kan komme til Bergen for å sabotere i 90 minutter, da er skadet matte en fordel.

Spiller ingen rolle, nå når Stabæk har kjempeforsterket laget sitt er Brann uten muligheter, portugiser-Messi, Haugen og Bolly er uendelig mye bedre forsterkninger enn det Brann fikk til, ?

Uendelig mye bedre, faktisk. Trolleri, trollera.

Corran

Ja for Stabæk har jo gjort det kanonbra i det siste
1 poeng på 4 kamper og 4-11 i målforskjell
De har riktig nok en hengekamp, men de har vel ikke sprudlet de heller
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Kagain

Jeg er egentlig mer overrasket over hvilke spillere Rekdal klarer å hente til Ham-Kam. Der er det mye "snop".

Lasaron

September 24, 2021, 14:53:51 PM #19 Last Edit: September 24, 2021, 14:55:49 PM by Lasaron
feilpost
Tren på langskudd

BBB-mod

Siden vi ikke har plastduk, noe Lissabon godt vet, så stenger vi denne tråden slik at den ikke blir en ny irriterende lekegrind for brukeren. Noe som til slutt bare vil føre til nye uker i fryseboksen for den godeste Lissabon. Kanskje vi kan unngå det denne gangen.

BBB-mod

Go Up