• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Soma på 41 plass1

Started by tiff, April 09, 2005, 18:58:04 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

tiff

Ser i dagens Vg at fjorårets beste forsvarspiller er rangert som den 41 beste spilleren i tippeligaen, vil kalle det ein liten skandale, sjølv om det er ei Oslo avis. Han blei vell nr 2 på børsen deirar i fjor, så ting kan snu fort i fotball. Ein annan ting som var merkelegt var at John Obi Mikel kom på ein 6 plass. Har fått med meg at han blir rekna som Guds gave til fotballen og har spelt bra på U-landslag, men han har vell ikkje bevist noko enno i tippeligaen. Er også veldig mangen andre merkelege valg Vg har gjort etter min meining.

Grey

Syns listen var grei nok, da det ikke finnes noe fasitsvar på hvem som er tippeligaens 50 beste. Soma på 41. plass er nok undervurdert, men vi hadde 3 spillere inne på topp 10 i Andresen, Kvisvik og Winters (om jeg ikke husker feil)..
Maybe a Greyhound could be my way

michael

Noen som har link til listen?

Grey

Den er bare i papirutgaven av VG
Maybe a Greyhound could be my way

olry

Det har jo vært ganske tydelig at Soma ikke har vært like god i vinter som han var i sesongen. Men 41. plass er nok litt undervurdert.

Mico

Leste listen listen, og jeg er veldig uenig.
At spillere som Whæler, Hoftuen, Hulsker og Kvarme, for å nevne noen, skal regnes som bedre enn Soma er enkelt og greit feil.
Føler at Soma av en eller annen grunn har "falt i verdi" generellt sett siden sesongavslutningen. Men det spiller egentlig liten rolle. For Soma er vår, og en glimrende eiendel.

Kristin

sæternes var også veldig høyt oppe..
rann har hatt flere oppvaskmøter siden 3-2-tapet mot Bodø/Glimt på torsdag.

- Jeg har skjønt at det har vært mye snakk og styr. Jeg har vært på noen møter, men har ikke fulgt så nøye med, sier
tomålsscorer Sæternes.

PornoPung

Fatter ikke at folk gidder å whine for noen lister. Folk klikker loco pga vi er tippet på 4 av VG, fordi spillerne ikke er best osv. Hva betyr det? Vi synes de er best, og tar vi ikke feil så topper de diverse lister til slutt alikevel. Hva folk tror før sesongen bryr meg midt i brunøyet. Skulle tro at listene som VG legger ut var gjeldende i oktober...

BL

Det er jo hyggelig at 5 av 21 er Brann-spillere  :D
Hansa-
Felt Z

Andrews

Slik Soma har spilt i vinter er han ikke blandt topp 50 i Norge. Soma var sterkt overvurdert forige sesong etter min mening. Legger godt merke til han pga hans spillestil, men mangel på hurtighet og hodestyrke plasserer han midt på treet i norsk tippeliga. Sikkert mangen som er uenig her, men Soma som mot VIF i RL var banens dårligste!

Tom C

Mangel på hodestyrke???

Ta deg en pille....
Aldri mer Obos....

Lurkin

Soma vant jo faktisk alle (fem?) hodeduellene mot Ivers i RL. Og den dårligste i den kampen var Enga. Soma er beste stopperen i Tippeligaen pr i dag.
Berømte Brann fra Bergen

Christian

Hehehe.

Må bare le litt av at VG mener Hulsker er en bedre fotballspiller enn Soma. Hihihi. Ja, de kan spøke der borte i hovedstaden. Jajamen...

Geir

Quote from: "Christian"Hehehe.

Må bare le litt av at VG mener Hulsker er en bedre fotballspiller enn Soma. Hihihi. Ja, de kan spøke der borte i hovedstaden. Jajamen...


Hulsker er MULIGENS en bedre spiller enn Runar Normann
ndelig SERIEMESTER

Go Up