• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Billetter for BBB medlemmer Brann-Vif i Vestlandshallen

Started by henk, March 15, 2005, 19:48:01 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

henk

Bataljonen har fått reservert 300 billetter til kampen mellom Brann og Vif i Vestlandshallen på torsdag. De blir mulig å kjøpe i administrasjonen på Brann Stadion fra klokken 09.00 onsdag 16 mars. Det forlanges framvisning av gyldig medlemskort som er betalt for 2005, har du ikke fått oblat på kortet, så ta med kvitering på at det er betalt. Billettpris har vi fått antydet til kr 100,-. Dette er første mann til mølla prinsippet som teller
enk Ekerhovd
Nå som privatperson

DJ_ADG

Plassering i Vestlandshallen?

Eg regner med at det blir som mot Odense. At vi sammles ved midten på "bortre" langside.
ær med å støtt tifo-gruppen med noen kroner, konto nummer 3628.52.72631 (merk tydelig med TIFO)

Tois

Har kjøpt billetter..

Skal vi vel stå samme side som forrige kampen mot OB?

syma

Er vel ikke mulig å få igjen 100 kr på stadion for billett kjøpt på narvesen?
vel å merke hvis ikke nok folk benytter seg av de reserverte billettene.

Hadde det ikke blitt mere trøkk hvis bataljonen hadde samlet seg på den andre siden? Pga. høyere tribune? Blir ikke samstemt i det hele tatt på motsatt side.

Patriot

Hilser til Bergen....

Tenkte jeg kansje skulle ta turen over fjellet og har dermed noen spm vedrørende matchen på torsdag.
Leser at kampen er flyttet til vestlandhallen og lurer på om det er reservert plasser til bortesupp? Hvor kan vi få tak i bill?

Ellers ønsker jeg lykke til, og må den beste vinne 8)


Patriot

Nixon

Bortesupporterne får helt sikkert et eget avsperret felt.
Ang. billett er det jo en smal sak å gå inn på ticknet.no. Der er det fortsatt nok av billetter.
Rød makt på Hansa

GamleErik

Jeg fikk selv beskjed om at kampen var sperret for salg på ticnet:



--------------------------------------------------------
FEILMELDING:

I903 Denne forestillingen er sperret for salg!    

« Tilbake
Til startsiden

--------------------------------------------------------
ttaler seg kun som privatperson og har ingenting å gjøre med Brann Bataljonen Bergen sitt offisielle syn på ulike saker.

Nixon

Quote from: "GamleErik"Jeg fikk selv beskjed om at kampen var sperret for salg på ticnet


Mente selvsagt Narvesen...
Rød makt på Hansa

lenuzen

vi prøver oxo å fa kjøpt på ticnet men d går jo ikke... begynner å bli veldig nervøs for om vi får bilett viss vi e innom narvesen i 4-5 tiden i morgen....... :?  :cry: noen som vet hvor mye d er igen?
rann i våre hjerter

PornoPung

det var bare solgt 1200 billetter før i ettermiddag. Så tror ikke det er noe problem, men jo før jo bedre.

Nettn

Eg kjøpte billetter på Ticnet på mandag, men kan ikke hente de før i morgen. Eg går ut i fra at eg fortsatt har de billettene.. Eller?

Lilleheil

Noen som vet om det er 100 kr for vanlige tilskuere og eller gjelder dette bare BBB?

Langhår

Er det virkelig ingen som vet om bestilte men ikke hentede billetter via Ticnet duger? Bestilte på mandag men kan ikke hente dem før imorgen? Har jeg dem enda???
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

syma

Er vel bare å ringe ticnet å spørre


Billettene koster 200

brannfrik

Quote from: "Lilleheil"Noen som vet om det er 100 kr for vanlige tilskuere og eller gjelder dette bare BBB?


billettene til bbb medlemmer koster kroner 100, mens vanlige billetter koster 200..

StoreS gutt 16


Blææ

Ja vi vanlige folk støtter Brann med å betale 200 for biletten menst dere som er di "ekte" supporterene i deres egne øyne betaler 100.....er det det som kalles support?
Verfall ikke økonomisk support.
Hadde supporterklubben kuttet ut disse rabattordningene så hadde Brann tjent mye mere kroner på alle kampene da det ikke ville være noen som på død og liv skal ha rabaterte biletter.
Tenk visst alle på stadda hadde vært med i supporterklubben,da kunne bare Brann lagt ned hele laget for da skulle jo alle hatt biletter til halv pris og den økonomiske gevinsten for Brann hadde falt fra 20 mill til 10 mill på publikumssiden.
Støtt klubben og betal det det koster.
ont follow me,Im lost too

StoreS gutt 16

Håper dette var ironi eller noe sånt "blææ" for disse utsagnene er latterlige.

QuoteJa vi vanlige folk støtter Brann med å betale 200 for biletten menst dere som er di "ekte" supporterene i deres egne øyne betaler 100.....er det det som kalles support?


Hva hvis folk bare har mulighet til å betale 100 kroner din nisse.

Pluss det å stå samtlige kamper å synge for Brann og altid støtte opp er faen meg support selv om vi, (BBB-medlemmer) betaler "bare" 100 kroner billetten. Det skal jo være noen fordeler å være organisert, og hvis du spør, "blææ", kan jeg godt utdype hvilke fordeler Brann og supportere flest har av organiserte supportere.


QuoteTenk visst alle på stadda hadde vært med i supporterklubben,da kunne bare Brann lagt ned hele laget for da skulle jo alle hatt biletter til halv pris og den økonomiske gevinsten for Brann hadde falt fra 20 mill til 10 mill på publikumssiden.


Det å være medlem betyr ikke at man skal ha halv pris på billetten ved alle kamper, partoutkortet koster så vidt jeg vet like mye for en som er medlem av BBB enn en som ikke er det.

QuoteVerfall ikke økonomisk support.


Sånn er det, noen synger, reiser og lager liv mens andre sitter og holder kjeft, helt greit at disse betaler mer :wink:

Hvis du spør meg om en som er medlem i BBB og betaler 100 er mer "ekte" supporter enn en som betaler 200 ville jeg svare ja 8)

Nixon

Quote from: "StoreS gutt 16"Sånn er det, noen synger, reiser og lager liv mens andre sitter og holder kjeft, helt greit at disse betaler mer
Rød makt på Hansa

arild

Quote from: "Nixon"
Quote from: "StoreS gutt 16"Sånn er det, noen synger, reiser og lager liv mens andre sitter og holder kjeft, helt greit at disse betaler mer



så du mener at det bare e SS som e ekte supportere?? ka med ortaket.. Brann har Bergen bak seg... sånn som du sier det så e det jo bare SS som e brann supp... jaja.. nei drit i kem som synger og reiser... går du på stadion i tykt og tynt.. da e du brann supp...  :D

BL

Quote from: "StoreS gutt 16"Sånn er det, noen synger, reiser og lager liv mens andre sitter og holder kjeft, helt greit at disse betaler mer :wink:


SS sin harde kjernen er vel på 800 stk (BBB-feltet), den harde kjernen sittesvin (i dine øyne) er vel 7000. Lurer på kem som lager liv eg...

Og det er flertall av "sittesvin" på bortekamper, tror hvertfall eg.
Hansa-
Felt Z

_owenz_

De som betaler 200,- får mer for pengene(sitteplass, god utsikt etc). Man trenger ikke være med i BBB for å få billige billetter. Det finnes andre billige steder å være. F.eks familie tribunen. (Blir denne stengt denne sesongen?), eller den nye borte-supporter  tribunen.

I vestlandshallen er det litt "krise" og kanskje noen får gode plasser for 100,- men slik er det. På stadion får de som betaler 200,- valutta for penga.

I RBK får tilogmed "Heia Bortelaget" rabbaterte billetter, dette er en organisasjon for studenter og andre som er i Trondheim og heier på nettop bortelaget.

owenz

Nixon

Nå er det ingen som har stilt spørsmålstegn ved at prisene varierer på Stadion. Er jo bare rett og riktig at de beste plassene koster mer.

Men her var det snakk om at alle plassene er like, og at noen ville betale mindre fordi de er bedre supportere enn andre. Og det er mange uenig i.

Litt morsomt når det kommer fra en på 16 som nok ikke har opplevd Ahlsen engang. Han har ikke brukt en brøkdel av det mange andre har lagt igjen av tid og penger på de rødkledde. Han burde istedet skreket om barnebillett...
Rød makt på Hansa

ekte kjuagutt

kor mange gangar må vi ha denne jævla diskusjonen? kem tror vi kommar nokke lengre:)?

Go Up