• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Anders Frisk

Started by KEA, March 15, 2005, 16:41:03 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

KEA

De fleste har vel fått med seg at Anders Frisk har valgt å legge opp som dommer etter trusler mot seg og sin familie. Selv om vi Brannsupportere ellers ikke nøler med å si det vi mener om dårlig dømming i våre kamper, regner jeg med at det er stor enighet om at dette er å gå ALT for langt, og at det ikke tjener fotballen at en av verdens beste dommere ikke ser annen utvei enn å gå til et slikt drastisk skritt.

Dette er vel ikke det mest typiske Brann-temaet, men vi vil alle ha gode dommere, og verken spillere eller publikum er tjent med at hetsen utarter. Hva om vi markerer Brann som en foregangsklubb ved at VI SUPPORTERE markerer vår støtte til Frisk og andre svartkledte som tross alt stiller opp for fotballen og oss på tribunen?

Dere i styret som har med media å gjøre vet sikkert hvordan vi i så fall kan få fram budskapet, og om dette ikke er noe for avisene når vi sikkert fram via media@uefa.ch (se for øvrig hva UEFA skriver på http://www.uefa.com/newsfiles/288047.pdf).

Terje Hauge skal for øvrig i kveld dømme tilsvarende kamp (åttendedelsfinale i Champions League) som Frisk da han ble truet. Hva om det hadde vært ham?

Noen synspunkter på dette? Jeg bare spør.

Malarius

Eg syns at det e  tragisk at det må gå så langt at en dommer må legge opp fordi han frykter for livet.
Eg e sikker på at Mourinho hadde masse med dette å gjøre.Han sier altfor mye som han ikke burde si........
Det er synd for fotballen.....
Bergen til eg dør!!

byen e bergen

Ikke for å fyre opp under noe her men var det ikke en dommer som fikk drapstrulser av en brannsupporter den gangen vi tapte 4-3 på Fosshaugane? Tror de scorte på straffe på overtid eller noe..
size=18]
SK Brann - Ekte lidenskap har et navn
[/size]

tran

Det var den godeste Rune P det.. I 2001 var det vel. Såvidt jeg husker ble trusselen skrevet på BST sitt diskusjonsforum. Politiet sporet forøvrig opp synderen.

Langhår

Fotball handler om følelser. Mennesker som velger å bli dommere vet samtidig at de vil bli utsatt for en del kritikk både fra trenere, spillere og publikum. Dommerne må tåle mye, ofte er jo kritikken også berettiget.

At følelsenen tar overhånd for endel av supporterne og gir seg utslag i mer eller mindre gjennomtenkte utrop der og da er også ikke mer enn vi må godta.

Når det er sagt, går det en krystallklar grense fra det jeg har beskrevet ovenfor til trusler mot liv og helse, og kanskje enda verre trusler mot dommerens  familie. Folk som driver med slikt er ikke annet enn feige svin som ikke fortjener å bli nevnt i samme åndedrag som dem som virkelig elsker sporten.

Synes faktisk synd på Frisk og mener at UEFA bør sette inn tiltak mot slike ting. MEN dette er kriminelle handlinger og har lite å gjøre med å rope "dommerjævel" fra tribunen....
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

abe78

Helt klart. Det er å gå alt for langt når man begynner å true personer på livet. Det at den nærmeste familien til Frisk også blir truet er et helt klart tegn på at dette har gått alt for langt. Jeg synes hele saken er skikkelig flaut for Chelsea. Burde sparket ut hele laget fra CL.
.og husk!

eXploSer

Synes noen bør gjøre noe med dette. Kan evt. fikse det slik at noen fra BBB-styret kan komme utpå Brannmatten før kampen / i pausen i første seriekamp og si at de reagerer på det. Hva mer som skal skje er ikke godt å si. Er litt teit å bare si at man reagerer på det og ikke gir noe i noen form. Men; En idé iallfall.

Andrews

Vi kan vel som vanlig begynne med oss selv; etter mange kamper der vi har vært misfornøyd med fløyteblåserens innsats har telefonnummer og e-post adresser blitt lagt ut på dette forum sammen med oppfordringer om å ringe/sende melding til dommer for å "si hva en mener". Latterlig folkens! Mer syting og usakligheter enn på dette forum skal en lete lenge etter! Igjen; latterlig!

Ricky

Lurer litt på hvilken effekt man ville få om vi aktivt heiet på dommeren en kamp :p Ville dommeren ha fått en ubevisst sympati for Brann utover i kampen?

Nixon

Merkelig hvor politisk korrekte vi plutselig skal være nå. BBB ha en markering for Frisk? For meg blir det helt feil. Minner litt om reaksjonene etter spytteepisoden da mange plutselig ble mer katolske enn paven.
Rød makt på Hansa

Eden

D e uakseptabelt at dommere ska motta drapstrusler.. D e uakseptabelt at familien til dommere ska motta drapstrusler.. D e uakseptabelt å spytte på folk.. D e uakseptabelt av folk å "oppfordra" til sjikanering av folk..

Ein markering hadde vel ikkje gjort nåkken skade!?! Og om folk blei katolske ette spytteepisoden så kan no ikkje d ha vert uheldig.. Sånn oppførsel e rett og slett lavmål og fullstendig uakseptabel!!

Men uansett.. D som har skjedd rundt Anders Frisk no e ikkje mykje heldig for fotballen. D e utrulig synd at enkelte supportere og ikkje minst managere (les; Mourinho) skal få slenga med leppa så mykje.. Ka tjene vi andre på d..? Ikkje mykje nei!!

"Greit nok" å kalle dommaren eit par ufine ting under ein kamp.. Men utover d.. Synst folk burde holda kjeft og tenka seg om to ganga før dei uttale seg!!

(For ordens skyld.. Detta innlegget e ikkje retta mot nåkken spesielle her inne! =) E bare eit par tanka ang. temaet.. Sjøl om eg "siterte" nixon litt då..)

Go Up