• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Brann vil ikke snakke om gull

Started by Nixon, February 02, 2005, 09:01:22 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Nixon

http://fotball.bt.no/nyhetsarkiv/article.jhtml;jsessionid=QTJZJ4Y2S0TQJQFIMUNCFEWAVBSQMIV0?articleID=73306

Er det lurt å ha en såpass nøktern målsetting for sesongen? Ikke godt å si. Historien viser jo tross alt at norske lag (utenom Rosenborg) har problemer med å etablere seg helt i toppen flere år på rad. Kan jo være enig med de som sier at man må ligge i toppen noen år før man kan snakke om gull.

På den andre siden må man jo ha troen på seg selv. Alle husker hva som skjedde i fjor høst da Brann oppgraderte ambisjonene sine. Eller i alle fall turde å gå ut offentlig med den. Det ble RL-plass og cupfinaleseier.
Rød makt på Hansa

Xminator

Tror 4. plass eller bedre er en veldig realistisk målsetning. Og kanskje smart siden det da blir BA og BT som må forsvare sin gullforventninger, og ikke Brann som må forsvare seg mot avisene.

Andrews

Hvilke målsetninger Brann gir til pressen i deres skrik etter noe å fylle spaltemeter med er totalt uinterressant. Jeg hverken tror eller håper noen i Brann er fornøyd med en 4. plass selv om dette er i tråd med "målsetningen". Det er til syvende og sist hva som skjer oppe i hodet til Mjelde og spillerene som er avgjørende; om de har tro på og ambisjoner om mer enn den overnevnte 4. plassen, ikke svada som fyller spaltemeter i byen tabloider. Og det har de nok, akkurat som oss supportere!

Blææ

Her har man brukt 20 talls millioner på å forsterke laget og så går man ut og sier at målsetningen er å bli dårligere en året før...?
Påtide at Monsen og Peddilusken finner seg noe annet å gjøre på,dette holder ikke.
ont follow me,Im lost too

hr.charlie

Rolig blææ. Innerts inne er nok målsetningen høyere, kansje gull. Men unødvendig å legge ekstra press på laget, trenerne, hele brann ved å gå ut offentlig å si det. Mons og peddi vet ka de holder på med!
eriemester 2005 - SK Brann!

Superjack

I fjor var den uttalte målsettingen til sportsklubben å bli bedre enn året før, altså å bli 5 eller bedre. Men, den interne målsettingen var Royal League og cupfinale. Vel, kanskje Mjelde som har vært i Brann en del år etter hvert har skjønt at det å gå ut med store lovnader sjelden er noe lurt i Bergen.
Har en følelse av at den interne målsettingen i spillegruppen er å vinne serien, men den vil de ikke gå ut med.

-Noen som har lagt merke til hvor lite lekasjer det er fra stadion etter at mjelde og PO overtok? Før gikk det i rykter hele tiden. Martin Andresen var hemmelig lenge, Sæternes-lyn fra klar himmel og det samme var vel også Miller.

Imponerende.

Satser på GULL!
Brannsupporter.

Brannjento

Synes d e bra at de ikke vil snakke om gull, fordi at da kan de konsentrere seg om en kamp om gangen i stedet for å stresse fra kamp t kamp....
Mener d e d de bør gjøre hver gang og ikke snakke om gull......

Xminator

I ettertid kunne det nok vert lurt å be Kvisvik holde kjeft og ikke la seg presse til å si "Vi går for gull" :p

Nixon

Quote from: "Xminator"I ettertid kunne det nok vert lurt å be Kvisvik holde kjeft og ikke la seg presse til å si "Vi går for gull" :p


Er dette dagen for å hente frem gamle tråder Xminator?:)

Ellers burde i alle fall Kvisvik holdt godt kjeft med tanke på at han på dette tidspunktet allerede hadde jobbet nesten i et halvt år med å komme seg vekk. Og at sjansen for at han skulle spille hele sesongen nok var liten i utgangspunktet...:(
Rød makt på Hansa

Xminator

Akkurat den er jeg litt bitter for selv Nixon.

Brannfrelst

Selvsagt snakker ikke Brann om gull. Det skulle vert det samme som om Start skulle begynne å snakke om nedrykk.(litt overdrevet ja) I morgen er det ny kamp og nye muligheter! Alt annen enn 3 poeng er latterlig.
Skulle Start vinne da er det vel faktisk 12 poeng opp om vi taper. Umulig!
Brann kommer ikke lenger enn kvarten i cupen,ryker i 1 ordinære runde i Uefa cupen,og ender på 4 plass.
2.10.07-Gullet kom hem!

KennethS

Tipper (håper) på reprise av 2004 sesongen, Bronse og cup gull.
tå på Brann

Lurkin

Quote from: "KennethS"Tipper (håper) på reprise av 2004 sesongen, Bronse og cup gull.


Er vel det jeg håper på også, pluss å komme så langt som det er realistisk i Europa...og vips! Da har vi hatt en bedre sesong enn i fjor.
Berømte Brann fra Bergen

enavgutta

Vel, vi får fortsatt håpe at gullet er der i enden av tunellen. For vi vil vel til Mesterligaen neste år eller hva folkens  ? ;-)

naitsirk

får vel ikkje spelt på stadion uansett.
litt kjipt å reisa te stavanger eller ullevål.

Go Up