• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Bataljonen

Started by SKB e BEST!!!, January 23, 2005, 18:35:47 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

SKB e BEST!!!

Ifølge de fleste Bergensere e Bataljonen og Brannsupporterne generelt, Norges beste. Men ka kan vi bli bedre på og kor storë kan vi bli?
3000? 5000?
idelse og smerte..eller bare ren plankekjøring.

HaterRævBK

det vi kan bli bedre på e tifo og synging.
mere liv på kampene.
når vi synger så må vi synge samstemt og slutte å klappe så mye...

utenom det så må vi bli flere og klare å fylle opp bbb-feltet på nesten alle kampene
S slaur.....

Erik

skal vi synge samstemt må vi få en tribune  der vi står sammen.. ikke delt opp i en haug m gjenger...

SKB e BEST!!!

Det e utrolig mange Brannfans i Bergen. Bataljonen kunne ha vært mye større hvis noen av de meldte seg inn istedet for å være sittesvin.
Hvis BBB flyttes over til Hansa nå vi år ny tribune tror eg at det blir mye bedre.
idelse og smerte..eller bare ren plankekjøring.

Nixon

Bataljonen isolert sett er bare en liten del av Brannsupporterne, selv om de ofte blir nevnt i samme åndedrag. (Noe du også gjør i dette innlegget.) Og BBB-feltet på SS, som på en måte representerer supporterklubben, har sine overmenn i mange klubber i Norge for øyeblikket. Men ser man på det totale engasjementet er det ikke mange som kan måle seg. Om noen.

Hvor store vi kan bli? I dag har BBB i overkant av 1800 medlemmer, og selv om tilstrømningen er jevn tror jeg ikke vi engang kan drømme om 5000 dersom ikke vi får en holdningsendring. I Oslo må bare "alle" VIF-supportere bli medlem i Klanen. Det er blitt sosialt akseptert på en helt annen måte enn å bli medlem av BBB. Hvordan endringen kan skje? En måte kunne vært å sette inn mer fokus på rekruttering på Hansa. Her sitter det mer voksne folk som i år kommer til å lage mer stemning enn noensinne. Og når man først synger er kanskje ikke veien så lang til å bli medlem. Men dette krever markedsføring og en aktiv salgsprosess før og etter kampene. Kanskje noen som driver med salg i det "sivile" kunne gjort en jobb her?
Rød makt på Hansa!

Nixon

Quote from: "SKB e BEST!!!"Det e utrolig mange Brannfans i Bergen. Bataljonen kunne ha vært mye større hvis noen av de meldte seg inn istedet for å være sittesvin.
Hvis BBB flyttes over til Hansa nå vi år ny tribune tror eg at det blir mye bedre.


Om du ikke har fått det med deg; man kan være sittesvin og være medlem av BBB! Og BBB kan ikke flyttes til Hansa. For BBB finnes der fra før! Bataljonen er ikke det samme som midtfeltet på SS. Dette er begreper som en vanlig oppegående Brannsupporter bør kunne på rams. Blir litt vanskelig å diskutere når begrepene flyr i alle retninger...

Og jeg har sagt det før og jeg sier det igjen. Gjengen på SS skal ikke opp på Hansa. Hvis de fortsatt ikke får lov til å beholde midtstreken som er klart det beste alternativet, så bør de flytte over til Klokkesvingen. Da får man to syngende gjenger i hver sin sving. Noe som bare må være bra for stemningen på Stadion.
Rød makt på Hansa!

enavgutta

Det er nok dagens tribunesituasjon og sosiale ting som skiller oss fra blant annet Klanen. Det er unaturlig for svært mange jeg kjenner som går på Hansa å melde seg inn i Bataljonen da dette er synonymt med Store Stå. Kanskje dette vil endre seg etterhvert som Brann Stadion bygget ferdig ut. Men foreløpig ser ingen av gutta på Hansa noe poeng i å melde seg inn i Bataljonen - de fleste av hiver oss i bilen enten vi spiller borte i Sogndal eller Stavanger. Enkelt og greit.

DJ_ADG

så bør de flytte over til Klokkesvingen. Da får man to syngende gjenger i hver sin sving. Noe som bare må være bra for stemningen på Stadion.[/quote]

Klokkesvingen é grei nok, men der får man solen i øynene,. Det eg tror kunne blit bra når stadda blir bygget ut é at nedre del av hansa kunne blit plassen for de som vil stå å synge, På en måtte STore STå på nedre del av Hansa, mens øvre dal av Hansa kunne vært et alternetiv for de sittende delen av Bataljonen.
ær med å støtt tifo-gruppen med noen kroner, konto nummer 3628.52.72631 (merk tydelig med TIFO)

Nixon

Quote from: "enavgutta"Men foreløpig ser ingen av gutta på Hansa noe poeng i å melde seg inn i Bataljonen - de fleste av hiver oss i bilen enten vi spiller borte i Sogndal eller Stavanger. Enkelt og greit.
Rød makt på Hansa!

Brannfrelst

Quote from: "SKB e BEST!!!"Det e utrolig mange Brannfans i Bergen. Bataljonen kunne ha vært mye større hvis noen av de meldte seg inn istedet for å være sittesvin.
Hvis BBB flyttes over til Hansa nå vi år ny tribune tror eg at det blir mye bedre.


Hva mener du med at de bør melde seg inn i bataljonen og ikke vere sittesvin? Bataljonen har ca 2000 medlemmer,tviler på at alle disse står på SS. Er sikkert en god del "sittesvin" som er medlem i Bataljonen :)
2.10.07-Gullet kom hem!

Tjohei

Tror mange føler at det er "harry" å være medlem av BBB..
BBB står jo inne i et "bur" på SS, hvem er det egentlig som vil det? I enga så har de muligheten til å sitte på langsiden(er forøvrig en motstander av sitting). Markedsføringen til BBB eksisterer jo ikke i det heletatt, det virker nesten som om mange av de "gamlegutta" ikke vil ha nye folk inn i BBB.
for oss som holder til på hansa så virker ikke BBB så utrolig mektige, vi er ikke best i norge på supportersiden, men kan bli best. Vi har jo tross alt et stort publikum, og det er mye lidenskap ute å går når det gjelder Brann!!!!
.Nov 2004 Brann-Lyn 4-1.. JADDA!!!!!

Erik

Jeg tror når SS har flyttet bort på Hansa i 2006 så vil ting bli bedre.. Stående nedre del og sittepakk oppe... SS og nordretribune vil jo bli revet etter denne sesongen, så jeg tror nokk dette er siste sesong på SS...

DJ_ADG

Quote from: "Erik"Stående nedre del og sittepakk oppe

Helt enig, skulle ønsket at Brann kunne byttet til noen bedre  "stå setter". En stå del og en sitte dele på en tribune hadde alle  blit sammlet under et takk.Og dermed bedre sang.

eks på "stå setter";
ær med å støtt tifo-gruppen med noen kroner, konto nummer 3628.52.72631 (merk tydelig med TIFO)

HaterRævBK

når stadion blir utbygd så håper eg at de fjerner hele ss (selv om eg elsker det stedet) og får alle i bbb over på Hansa... det er nesten ingen andre lag som har supportere på to forskjellige steder slik som vi. og det e det en grunn til!
det blir MYE bedre stemning når alle e samlet på et sted...

eg forstår de som mener at ss e en perfekt plass å stå pga det e sentralt, men slik det ser ut så går det rett og slett ikke... ss e for lang noe som fører til 2-stemte sanger osv.
Hvis vi hadde fått alle bort på hansa så kunne vi etter 1-3 år hatt bbb-medlemskaps plikt på hele Hansa, noe som fører til enorm interesse rundt bbb...

Og når dette skjer (hvis det skjer) så kan de som vil sitte, de kan sitte på sidene og rundt selve "kjernen" av stående supportere.

dette e ganske vanlig på de fleste stadioner så hvorfor ikke få det til her i Bergen også når det fungerer best?
S slaur.....

Nixon

Quote from: "Erik"Jeg tror når SS har flyttet bort på Hansa i 2006 så vil ting bli bedre.. Stående nedre del og sittepakk oppe... SS og nordretribune vil jo bli revet etter denne sesongen, så jeg tror nokk dette er siste sesong på SS...


Utkastet som er presentert sier vel at Klokkesvingen og Hovedtribunen blir tatt først. Slik at nordre tribune med SS overlever også sesongen 2006. Så ingen grunn til å pakke kofferten enda...
Rød makt på Hansa!

Erik

Klokkesvingen og nordetribune bør taes sammen pga utgraving, pælings arb osv som må til.. hovedtribunene er den med minst arb på..

Nixon

Slikt vet jeg ingenting om. Men tror kanskje Brann tar det i etapper slik at man kan bli ferdig med de forskjellige tribunene i de fotballfrie periodene. Ellers mister man for mye kapasitet.
Rød makt på Hansa!

Erik

Skal de ta det i etapper som på vinterene så vil det ta 3 vintrer.. De starter i begynnelsen av 2006.. da har de 1.5 vinter på seg da.. Det er jo 3 deler... og det limer jo ikke helt sammen.. De må ta 2 tribuner i 1 omg i 2005/2006 så siste vinteren 2006/2007.. Stadion skal jo stå klar til avspark våren 2007!!

NixonFra skisseprosjekt Brann Stadion november 2004
Rød makt på Hansa!

PornoPung

Quote from: "Nixon"

Fra skisseprosjekt Brann Stadion november 2004


Og i følge Dahl i avisene for en tid tilbake har de allerede snakket om at de er bak dette skjemaet.

Erik

De har sakt på stadion at de ikke starter med noe før serieslutt..

Svante!!

rann er best

SKB e BEST!!!

Takk for god respons! Blir det noe TIFO i malmø?
idelse og smerte..eller bare ren plankekjøring.

Erik

Klarte ikke stelle noe tifo på cupfinalen, tviler det blir noe stort i Malmø...

ekte kjuagutt

ja angårende malmø og tifo! no kom eg på en ting.. noen som fikk med seg ka det sto på banneren malmø supporteren hadde med seg til bergen?? sto nokke sont som blåa påsar ellar nokke! sto og funderte ovar den der ganske lenge!

GamleErik

For de som ikke har fått det med seg så ligger det et etterhvert ganske så omfattende bildegalleri på bataljonen.no, her ser du banneret til MFF-følgetDen som klarer å tyde fonten leser "Blåa vågar"
ttaler seg kun som privatperson og har ingenting å gjøre med Brann Bataljonen Bergen sitt offisielle syn på ulike saker.

ekte kjuagutt

Takk takk!! har nok sett på å bildene jo men forstod ikje veldig mye mer der en på kampen!

Pascal Simpson

Det er vel tull å diskutere hva vi som publikum kan bli bedre på. Hvis de stakkarene som løper ut på bannen presterer så kommer nok publikum etter. Du høster hva du sår eller noe i den duren.

PS det å dele opp store stå i flere deler var jo en genial ide hvis det var stemningendu ville ødelegge.

Etter hva jeg hvet så må du være medlemm av BBB for å stå å synge og det er bra...
o e det nok!!

Pakket må vekk, alle som en? Ystaas, sanne, dylan, småjenter, spyttekoner, enkel wiener. Men kor er Kottila og buljongen?

Bjarte

Quote from: "Tjohei"Tror mange føler at det er "harry" å være medlem av BBB..
BBB står jo inne i et "bur" på SS, hvem er det egentlig som vil det? I enga så har de muligheten til å sitte på langsiden(er forøvrig en motstander av sitting). Markedsføringen til BBB eksisterer jo ikke i det heletatt, det virker nesten som om mange av de "gamlegutta" ikke vil ha nye folk inn i BBB.
for oss som holder til på hansa så virker ikke BBB så utrolig mektige, vi er ikke best i norge på supportersiden, men kan bli best. Vi har jo tross alt et stort publikum, og det er mye lidenskap ute å går når det gjelder Brann!!!!


BBB har som mål å bli større med årene, men først må vi bygge opp en organisasjon med identitet. Dette tar mange år å bygge opp. Tross alt ble ikke klanen bygd opp i løpet av 1 ½ år. Og her er faktisk du Tjohei med på å ødelegge den identiteten vi prøver å bygge opp, nemlig at BBB er til for alle med hjerte i Brann. Når du beskriver at BBB står inne i et ?bur? på SS, så er dette så langt fra sannheten som man kan komme. BBB er hele stadion, det være seg på SS, Hansa og til og med på ærestribunen. Til og med de som ikke går på stadion kan melde seg inn i BBB. Felles for oss alle er at vi støtter Brann, og vil det beste for byen og laget.

Det stemmer som du sier at vi ikke har hatt så veldig mye markedsføring. Dette kommer nok, men foreløpig har vi hatt mer enn nok med å bygge Bataljonen opp fra bunn av. Medlemsarkiv måtte lages på nytt, rutiner måtte bygges opp på nytt, samarbeid skal bygges med Brann og andre, og dette tar vi steg for steg. Det verste som nesten kan skje på meget kort tid er at medlemsmassen eksploderer. Man skal nemlig ha ett apparat for å takle dette, og pr. dags dato er jeg redd for at det ville bli kaos.

Personlig tror jeg at med tider og stunder, når BBB får tid til å vise hva de egentlig står for (og når folk slutter å si at BBB=SS) at de vil vokse sakte men sikkert. Den dagen folk forstår at BBB jobber iherdig for å bedre forholdene på stadion, sørge for at flest mulig Brann-supportere kommer seg på bortekamp for å støtte laget til seier og at sammen er vi sterke, så vil nok folk melde seg inn. Men det vil ta tid....

abe78

For meg virker det som at det teamet som styrer Bataljonen nå gjør en god jobb, og at de bygger et godt fundament for fremtiden. Det er viktig at disse nå tenker langsiktig og proffesjonelt.
.og husk!

JhonnyBeGood

Støtter Bjarten her, Rom ble ikke bygget på en dag.
Har ikke vært medlem i bataljonen enda, men tror eg skal melde meg inn no.
ow do you spell Pele three letters G.U.D!
Hvordan staver man Geirmund Brendesæter, fem bokstaver, G.E.D.D.I

Nixon

Quote from: "Tjohei"BBB står jo inne i et "bur" på SS, hvem er det egentlig som vil det? I enga så har de muligheten til å sitte på langsiden(er forøvrig en motstander av sitting).


Er det noen som ser motsetningen her? Han vil ikke stå på SS. Han vil gjøre som Klanen å sitte på langsiden. Nei, vent. Han er motstander av å sitte. Så da er vel løsningen å stå på langsiden? Da har jeg store nyheter til deg Tjohei: SS er på langsiden, og du kan stå så mye du vil!

Og hva er problemet med gjerdene? Har du tenkt å gå frem og tilbake og holde linjemannen med selskap under kampen? I så fall er du unnskyldt og kritikken er berettiget. Hvis ikke henger det ikke på greip. Og ingen andre steder heller for den saks skyld...
Rød makt på Hansa!

Per Anders

Nixon er inne på noe: Hva er sosialt akseptert? For å komme med en brannfakkel, så tror jeg mange vegrer seg for å bli medlemmer fordi Store Stå forbindes med fjortiser, striler og folk som "bor" på Fotballpuben. Ingen klubber i Norge kan måle seg med Brann når "krigen" er i gang. Cupfinalen var et godt eksempel. Over 20000 bergensere gikk i "krigen" sammen, til tross for at Brann bare hadde fått ca. 6700 billetter. Jeg våger ikke å tenke på hvor mange bergensere som hadde vært på Ullevål om kapasiteten hadde vært f.eks. 40000 på landets nasjonalarena (som Parken i København), og vi hadde sluppet å stresse for å få tak i svartebørsbilletter. Vålerengen har antagelig flere i den "harde kjernen" av supportere.

Semifinalen mot Lillestrøm i 95 er et eksempel på at 12000 bergensere går amok sammen. Anleggsarbeidere, skipsredere, advokater, bussjåfører, alkoholikere og leger hoppet opp og ned som tullinger sammen da vi gikk til finalen i flomlyset på stadion. Husker Frank Strandi (som kom fra Elland Road og Leeds) uttalte at de 12000 hørtes ut som minst 30000.

Medlemstallet kunne vært mangedoblet med en liten profilendring, og riktig markedsføring. Jeg tror de fleste som følger Brann tett (og det er flere enn folk tror), er potensielle medlemmer av supporterklubben.

Nixon

BBB har helt klart et imageproblem når mange forbinder supporterklubben kun med Store Stå. Så den viktigste jobben dersom man vil bli større blir helt klart å formidle at BBB er for alle.

Men spørsmålet er jo om det er noe poeng i å bli størst mulig? Er ikke det bare noe man kan skryte av når man sammenligner seg med andre supporterklubber? Har det noen reell verdi?
For man kan leve lykkelig som liten der man kanskje har litt færre medlemmer. Men der medlemmene er mer aktive når det gjelder å reise på turer, delta på arrangementer osv. Så slipper man å administrere en haug med medlemmer som bare er med på papiret. Og med penger selvsagt. Det siste er jo ikke helt uvesentlig.

Er bare en tanke...
Rød makt på Hansa!

Henki

Quote from: "Per Anders"
Medlemstallet kunne vært mangedoblet med en liten profilendring, og riktig markedsføring. Jeg tror de fleste som følger Brann tett (og det er flere enn folk tror), er potensielle medlemmer av supporterklubben.


Hehe, kryss i taket, her er jeg faktisk enig med Per Anders :) Det jeg tror det handler om for Bataljonen er å skape en supporterklubb med en profil som kan favne over alle. Slik det fremstår i dag er supporterklubben veldig synonymt med Store stå. Nå skal jeg ikke hevde at Bataljonen mener at man på død og liv må stå på SS for å bli medlem av Bataljonen, det regner jeg heller ikke med at var tanken da BBB ble stiftet. Men nå er det nå en gang blitt sånn at det blir trukket en klar linje mellom det å være medlem av BBB og det å stå på SS. Det som er viktig å tenke på er at publikum på Stadion består av så utrolig mange flere forskjellige grupper enn bare dem på Store stå. Selvfølgelig skal BBB ha tilknyttning til SS også men man bør også prøve å nå ut til alle dem på Hansa, alle barn og ungdommer som går på Stadion, alle på hovedtribunen osv. Det handler om å klare å gjøre det å være Brannsupporter synonymt med det å være medlem av Bataljonen. Klarer man å gjøre Bataljonen om til en bærer av "Brannsupporteridentiteten" og ikke bare "Store stå-identiteten" tror jeg man kan øke medlemstallet betraktelig.
En annen ting jeg tror er veldig viktig er å få til et medlemsblad av så høy kvalitet som mulig og som kommer ut jevnlig og så ofte som mulig. Jeg er sikker på at det også vil bidra til økt medlemsskap. Det burde heller ikke være noe problem å få tak i skribenter til et slikt blad da det garantert finnes masse folk som er dyktige til å skrive ogsom har gode ideer blant brannsupporterne.
Ballen skal fremover!

Per Anders

Du verden! Enig med meg og greier...... Jeg tror mennesker en mye mer "enig" enn det man ofte tror. Det er kun snakk om KOMMUNIKASJON. Hadde alle kranglefantene, meg inkludert, snakket sammen rundt et bord, face to face, så hadde vi garantert vært mye mer "enig" om saker og ting enn det man får inntrykk av her på debattforumet. Det dreier seg kun om å komme seg opp fra "skyttergravene" bak datamaskinene. Skrevne ord er ofte "spissere" enn når man snakker sammen.

Apropos medlemsblad: Husker "Barten" med glede fra nittitallet. Lo meg rammeskjev av humoren. Selvironisk og vanvittig tidi... Det offisielle programmet er dritkjedelig, men blader fra supporterne har ofte god humor og er lettleste.

Nixon

Quote from: "Henki"En annen ting jeg tror er veldig viktig er å få til et medlemsblad av så høy kvalitet som mulig og som kommer ut jevnlig og så ofte som mulig. Jeg er sikker på at det også vil bidra til økt medlemsskap. Det burde heller ikke være noe problem å få tak i skribenter til et slikt blad da det garantert finnes masse folk som er dyktige til å skrive ogsom har gode ideer blant brannsupporterne.


Helt enig at dette er en viktig ting. Men problemet vil jo være å få disse folkene til å stille opp da motforestillingene mot det vil være mye de samme som mot å melde seg inn: Imaget til BBB som en fjortissorganisasjon som bare er for de på SS.
For at det finnes kompetanse blant medlemmene og potensielle medlemmer er jeg ikke i tvil om.
Rød makt på Hansa!

Toa

Jeg står ikke på SS, jeg synger svært sjelden på kampene, er sjelden på borteturer, henger ikke på fotballpub'en, går ikke rundt med Brann-drakt på fritiden (har aldri eid en...), kommer stort sett 3 minutter før kampene begynner, og er ikke medlem i BBB...

"BBB er de som står der bort og synger" har jeg tenkt.

Gi meg et par grunner til å melde meg inn, så kanskje jeg gjør det...
ribl! Utfordr! Takl! Slutt å putl! Sentr! Kontr! Samhandl! Utlign!!

Henki

Quote from: "Toa"
Gi meg et par grunner til å melde meg inn, så kanskje jeg gjør det...


Hvis man hadde klart å oppnå det at den rådende holdningen var at den eneste grunnen man trengte for å være medlem i BBB var at man heier på Brann hadde jo det vært det beste. Spør du meg. Uten at jeg skal være for bastant virker det som at klanen har klart det når det gjelder medlemsskap der og forholdet til Engen. Ihvertfall bedre enn veldig mange andre.
Ballen skal fremover!

Toa

Quote from: "Henki"
Quote from: "Toa"
Gi meg et par grunner til å melde meg inn, så kanskje jeg gjør det...


Hvis man hadde klart å oppnå det at den rådende holdningen var at den eneste grunnen man trengte for å være medlem i BBB var at man heier på Brann hadde jo det vært det beste. Spør du meg. Uten at jeg skal være for bastant virker det som at klanen har klart det når det gjelder medlemsskap der og forholdet til Engen. Ihvertfall bedre enn veldig mange andre.


Men jeg har aldri klart å identifisere meg med de jeg har trodd at BBB er for.  For meg har BBB vært for de på SS, de som synger Brann-sanger på fotballpuben før kampene, og som tar buss til bortekamper.

Hvorfor skal BBB være noe for meg som har partoutkort, kjører til stadion og ser bortekampene på web-tv?

Vel... Jeg har null peiling på hvordan medlemsbladet er, hvor ofte det kommer ut osv. Dette vil jo være noe av det aller viktigste for den STORE delen av Brann-supporterne som jeg tilhører. Og jeg gidder IKKE lese 8 siders referater fra en eller annen bortetur, om pissepausene, ølprisene på lokalpub'en i sogndal og slike ting (vel, litt morro kan jo det også være da).

Jeg har aldri sett noen selge disse bladene utenfor stadion? Hvorfor ikke? Dette må jo være den beste reklamen dere kan få for de tusener av tusener av folk som IKKE er medlem, men som er på stadion kamp etter kamp etter kamp.

Bra medlemsblad -----> melde seg inn

Dårlig/amatørmessig medlemsblad -----> hva er poenget?
ribl! Utfordr! Takl! Slutt å putl! Sentr! Kontr! Samhandl! Utlign!!

Henki

Veldig enig med Toa her. Du oppsumerer vel ganske greit det jeg har skrevet tidligere i denne tråden. Hvis man vil at BBB skal være for alle Brannsupportere bør man gå inn for å fremstå som en klubb for alle disse.
Ballen skal fremover!

Roffarne

Quote from: "Per Anders"Apropos medlemsblad: Husker "Barten" med glede fra nittitallet. Lo meg rammeskjev av humoren. Selvironisk og vanvittig tidi...


http://www.student.uib.no/~st03864/barten/
Le ivei.

2rB

Quote from: "Toa"(...)
Vel... Jeg har null peiling på hvordan medlemsbladet er, hvor ofte det kommer ut osv. Dette vil jo være noe av det aller viktigste for den STORE delen av Brann-supporterne som jeg tilhører. Og jeg gidder IKKE lese 8 siders referater fra en eller annen bortetur, om pissepausene, ølprisene på lokalpub'en i sogndal og slike ting (vel, litt morro kan jo det også være da).

Jeg har aldri sett noen selge disse bladene utenfor stadion? Hvorfor ikke? Dette må jo være den beste reklamen dere kan få for de tusener av tusener av folk som IKKE er medlem, men som er på stadion kamp etter kamp etter kamp.

Bra medlemsblad -----> melde seg inn

Dårlig/amatørmessig medlemsblad -----> hva er poenget?

Er ikkje blitt produsert blad enda - det tilhører planene for året...
Men - er enig med deg i at kvaliteten blir veldig avgjerande.

Det BBB bør passa litt på er også å ikkje bli ein konkurrent til d12m, men gjera avtale slik at desse ikkje kjem ut samme dag.

espen

Hva med å klasifisere SS som en sub-organisasjon for BBB?

Som opererer sammen med BBB men kan suplimere med noen andre aktiviteter..

Det ville klarifisere eventuelle missforståelser som kan oppstå, samtidig kan de som ikke ønsker å identifisere seg med "fjortissene" på SS være medlem i en orginsasjon uten å knuse sine egne moraler og verdier og visa versa..

Go Up