• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Sponsorer

Started by anders millar, November 20, 2004, 00:05:37 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

anders millar

Var nettopp inne på vålerengen sine hovedsider og der kan du si eg ble forbauset..Di har en rekke hovedsponsorer og så til min store fotvilelse at Hansa er en av dem!Det synes eg faktisk var litt udugelig..Er det en forklaring på det?Eller er det like udugelig som det høres ut som..Syns di der vålrengen kan ta med seg ringnes å stappe di en plass så ikke einer seg å nevne på forumet...
Brann, må ha det bare må ha det..

PornoPung

Velkommen etter da. Hansa sponser vel Lsk og såvidt jeg vet.

Nixon

Gammelt nytt. Det var jo en episode da Hansa begynte å sponse Engen der Klanen sterkt flagget sin misnøye med vår lokale ølprodusent. De fikk så hatten passet fra ledelsen i klubben.

Forklaringen er vel ganske enkel slik at selv om Hansa er en bergensk bedrift, så har de ambisjoner å selge sprudlevannet sitt også på andre siden av fjellene. Er ikke verre enn det!
Rød makt på Hansa

anders millar

Det må eg ærlig innrømme eg ikke viste...Ble ganske skuffet når eg så det..Trodde Hansa var ekte bergensk og støttet kun oss...Støtter hansa like mye nå som før men allikevel er det litt skuff å få den i tryne plutselig da...Så eg har vel min egen klubb sammen med di som ikke viste det..Men det er vel kun meg allikevel!
Brann, må ha det bare må ha det..

Nixon

Nå sponset vel Hansa i mange år også Lillestrøm, så dette er ikke noe nytt fenomen. Jeg for min del legger ikke så mye i det, Hansa må få lov til å drive forretning slik de mener er mest hensiktsmessig for de. Ganske tåpelig å sette egne arbeidsplasser i fare ved å begrense aktiviteten sin.
Rød makt på Hansa

Go Up