• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Speaker på Aspmyra

Started by viks, November 13, 2004, 20:35:21 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

viks

En liten digresjon men,

Satt og håpet på en nord norge tur mindre i dag, mens eg så på same glimt mot rongsvinger.

Må bare få kringkaste den enorme kvalme følelsen eg fikk etter hvert som kampen skred frem, og speakeren var på høytaleranlegget støtt og stadig og startet den kvalme bodø glimt sangen...

Fra d 80 minutt var speaker konstant på luften, sang og skrålte. Kunne virke som han var fullstendig drita.. En komplett skandale!!

Hvis en legger til at det var latterlige 2700 som hadde møtt opp for og se på, så gjør jo dette bare farsen komplett. Herregud for en harry supportergjeng, for en jævlig skandale speaker, for et jævlig skandale lag!!

PS! Var vel samme speaker som annonserte teiturs avgang for 3 år siden? Han er forøvrig bror til en viss jahn ivar ja...

PSPS! Jeg ber til gud at jeg noensinne slipper og høre noe slikt på en fotballbane igjen, eg vet at d hadde klikket fullstendig for meg hvis eg hadde vært bortesupporter på aspmyra i dag i hvert fall!!!!
Da Miller lobbet inn 4-1 -hans tredje scoring for kvelden -rett før slutt, gikk et fullsatt Brann Stadion helt av hengslene. Folket reiste seg og sang "Rosenborg rykker ned!", så det hørtes nesten helt opp til Trondheim" (VG 20.06.05)

DonCorlione

eg ble jævla deppa når kongsvinger ikkje klarte d, satt å håpet på at eg fikk se Vegar Landro på stadion neste år... en spiller som brann burde brukt istede for å solgt han..
rann + Hansa = Ekte Bergenser

GamleErik

ttaler seg kun som privatperson og har ingenting å gjøre med Brann Bataljonen Bergen sitt offisielle syn på ulike saker.


Bombefar

Helt skandale. Kongsvinger fansen sang vel for full hals, men det nyttet vel lite når den klovnen overdøvet alt annet

abe78

Ikke første gangen dette skjer heller...

Men ærlig talt jeg håpte at B/G vant. De trekker mye mer folk enn Kongsvinger. Jeg husker kamper med Konsvinger som hadde under 1000 tilskuere - det er en skam for tippeligaen.
.og husk!

Mr_Soma

Eg hadde vært så forbanna flau om eg hadde vært bodæværing.
At en halvpsykotisk speaker må til for at fansen i det hele tatt skal gidde å bruke stemmebåndene og ta hendene ut av lommen for å klappe er skandaløst.

Denne klovnen av en speaker burde vært bannlyst og innestengt hver gang det var kamp i Bodø.

Blir til og med litt brydd når Hanøy på Stadion av og til bruker høytalerne midt i kampen til uvesentlige ting -

Men når en speaker gjennom en hel kamp kommer med banaletillrop så vender eg hele Bodø ryggen.

Første gang i livet jeg noensinne har vært enig med Ivar Hoff.
Han mente at speakeren burde ryke og reise og att NFF måtte slå ned på dette.


SKANDALE!

Zander:)

hahah så dette! Lo meg gskakk i hjel nå rspeaker skulle dra igang isanger!  :lol:

Aam

Genialt opplegg det.. Terje Bøe skriker i micen!  :lol:
et è en tilstand som går utover all forstann,
Hjertet hamrer og banker, for byen og Brann!

enavgutta

De er amatører i Bodø på alle måter. Dette bare understreker hvor latterlig denne klubben er. Nå er ikke Kongsvinger akurrat stedet for stemning heller. Men 2700 på tribunene og tidenes tulling med en mikrofon som forstyrrer og ødelegger kampen fullstendig - det burde alene kvalifisere til nedrykk. Synd vi ikke ble kvitt dem - for da hadde de vel aldri kommet opp igjen.

kirsti

Systra mi er Bodø/Glimt-supporter og Kongsvinger har ikkje godt av Tippeligaen enno, difor gleda det meg at Glimt klarte dette.

Men når det gjeld supporterane til Bodø/Glimt har eg ikkje mykje godt å sei. Eg var med nemde syster på KIL-Glimt på Gjemselund som litt oppvarming cuphelga. Dei var ikkje så verst mange med tanke på den lange turen, men synginga var stusseleg. Det var få som sang, få songar, dårlege songar og generelt lite trøkk. At dei bruker trommer skal ein ikkej lasta dei for, dei har meir tradisjon for det enn kva me har, og det er baka inn i kulturen deira, men det vart vel mykje av dei iblant.

Beste eg har å sei er vel at sjølvtilliten på vegne av eiga supportergruppe  steig fleire hakk under den kampen...
ar du hette og ljå, holder du med rbk.

Svante!!

Det er jo bror'n til Mini.  Et vedtak: Dersom Mini, største hatobjekt for Brannsupporterne gjennom tidene, blir trener.  Og dersom han speaker'n fortsetter.  må det lages en skikkelig hatsang mot bodø-glimt.  Bodø-glimt bør også inkluderes i

hater lillestrøm sk, hater bodø og VIF, hater rosenborg ballklubb, men sporstklubben brann elskar vi!!!

noen som er enig??
rann er best

PornoPung

Kan ikke si jeg hater verken Bodø Glimt eller mini. Og skulle faktisk mini overta Glimt, så er jeg enig med Hoff for andre gang på kort tid. "Dette ligner på et muppetshow".

Go Up