• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Klar foran telefonen no?

Started by mister, October 02, 2004, 08:36:20 AM

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Go Down

Jaja

Quote from: "zyntax"Billettkontoret virker da seriøst nok det da.


Kjøpte gjennom billettkontoret helt tilbake i '95. De har operert slik i årevis uten klager på at de ikke leverer. Men dog, da jeg kjøpte den gang måtte jeg vente ganske lenge på billettene, tror de selger uten å ha dekning, men som sagt, det fungerte for meg den gang, og de har klart å overleve i ti år. Så har man lyst å betale den prisen er det bare å fyre løs vil jeg tro.

zyntax

Faen!!!! Hørte at det var utsolgt nå...men har lyst å høre det av en "Real-life" person istedenfor en maskin....

megleren

Og som vanlig fyrer noen oppunder og lyver . Han bløffer for å få oppmersomhet. Dere tror vel ikke på en som har skrevet fire innlegg her.??
r og blir et sittesvin på Hansa

olry

Quote from: "atlascopo"Den endelige fordelingen internt blir klar over helgen, men alle medlemmer er garantert minst en billett. Det gjelder også hvis man melder seg inn i tiden som kommer, vel og merke må man også melde seg inn for neste sesong til en samlet pris på 250kr. Hvor lenge det tilbudet gjelder, avhenger av billettfordelingen. Dette legger vi ut informasjon om så snart det blir avklart. Informasjon om billetter og festligheter finale-helgen vil også bli sendt medlemmer pr post så snart ting er i boks, avslutter styrelederen.


er bare å melde seg inn i bastionen. er dere rask for dere billetter. minimum en ;)

dette er hentet fra www.bastionen.no


og her har vi det endelige beviset på at Lyn fikk altfor mange billetter.

ole3000

fikk beskjed av norlandsf***** at grunnen til at billeter ikke ble lagt ut på nettet var nazi forbundet ikke ville det
i går for en til!

supporter78

Quote from: "megleren"Og som vanlig fyrer noen oppunder og lyver . Han bløffer for å få oppmersomhet. Dere tror vel ikke på en som har skrevet fire innlegg her.??


Jeg kom også gjennom på et annet nummer, men det var for sent. En kamerat av meg fikk 8 stk. Han kom gjennom 2 ganger.

Bombefar

Er det mulig? Da kunne det vært et køsystem i stedenfor helt tilfeldig hvem som kom gjennom.

Brann e livet mitt :)

Brann i mitt hjerte for alltid-

BYEN E BERGEN OG LAGET E BRANN!!!

(Altså, bare for å gjøre d klart: Eg e jente!)

2rB

Dagens spm til ein som har litt kjennskap til telefon-systemet her i landet...

Er det enklare å komma igjennom til Ticnet om du er i nærområdet til deiras kontorer isteden for f.eks. (kanskje ikkje tatt heilt utav lufta) Bergen?

Satt og tenkte på det mens eg ringte, og kun fikk "Network Busy" eller noko slikt... (ikkje at dette er Ticnet si feil, men...)

Karsten

1350 per stk? Er du faen meg lam i hodet? Du er jo værre enn svartebørsen :twisted:

megleren

Visst noen betaler 1350 pr stykk i forskudd ber de om å bli lurt. Dere ser helt sikkert verken penger eller billetter.
r og blir et sittesvin på Hansa

sekto

Ingenting er for dyrt så lenge folk er villig til å betale det.. :0P  Men forløpig så er til og med billettkontoret billigere, så folk får handle der først om de syntes dette er for dyrt..

olry

litt kjipt av ticnet å ha et "annet nummer" som bare et fåtallspersoner vet om og som tydeligvis var lettere å komme gjennom på..

Kai-Olai

Synes det er helt på trynet at folk skal drive å ta så mye mer for billettene.. Fy faen... Hadde det ikke vært bedre med folk på de plassene ann at de står tomme for at ingen har råd til å kjøpe de??
Oppfordrer herved alle til å boikotte **** og vennene hans/hennes.. Jævla svartebørshaier.. Er jo ikke hakket bedre enn de helvetes svartebørssidene!!! FAEN TA!!

Ole Brom

Quote from: "Kai-Olai"Synes det er helt på trynet at folk skal drive å ta så mye mer for billettene.. Fy faen... Hadde det ikke vært bedre med folk på de plassene ann at de står tomme for at ingen har råd til å kjøpe de??
Oppfordrer herved alle til å boikotte **** og vennene hans/hennes.. Jævla svartebørshaier.. Er jo ikke hakket bedre enn de helvetes svartebørssidene!!! FAEN TA!!


Ja fan ete meg enig ! En Brannsupporter skal tyne en annen når en selger biletter !! SKAM !!!!!!!!

Digg Jan

Oppfordrer alle og ikke kjøpe billeter av ****. Fy søren kor kjipt, 1350 kr.  Du er kjip du. Eg har heldigvis billet. Men hadde ikke kjøpt av deg om eg hadde vert millionær. Lurer dine egne. Du driter vel egentlig om det er Brann eller Lyn fans som kjøper de billetene bare du får pengene dine. Tipper du er en stor pappa gutt. En bortkjemt liten dritt unge. Fy og fy.
lutt og tull! I år blir det GULL!!!

Jaja

Quote from: "olry"litt kjipt av ticnet å ha et "annet nummer" som bare et fåtallspersoner vet om og som tydeligvis var lettere å komme gjennom på..

megleren

Visst noen har dette nr de skryter av så kom med det. Da skal man lage støy i aviser og hos Nff og hos Brann, De driver jo ikke seriøst da og må ikke få lov å fordele billetter til Brann sine kamper. Her må der en oppvask til!!!
r og blir et sittesvin på Hansa

megleren

Og send det gjerne privat for å slippe å stå fram. Jeg skal gjerne ta hele oppvasken!
r og blir et sittesvin på Hansa

Aam

Kjøp billett på billettnett da? 990 for billett i Brann-Svingen med gutta!! Eg gidder ikke alene, men hvis fler er med, da!!!
et è en tilstand som går utover all forstann,
Hjertet hamrer og banker, for byen og Brann!

supporter78

Det gikk an å ringe 815 11 500, 501, 502 osv...

supporter78

**** er neppe en Brannsupporter. Han er nok bare her fordi han vet at han får selge billettene... Svartebørspakk

****

Ble Medlem: 02 Okt 2004
Innlegg: 4


Do the math

Jaja

Quote from: "supporter78"**** er neppe en Brannsupporter. Han er nok bare her fordi han vet at han får selge billettene... Svartebørspakk


Det lyser vel egentlig klart gjennom. Kun skrivd innlegg i denne forbindelse regner jeg med.

Interessant det du skriver med nummerne, og logisk nok egentlig. Men var det noe lettere å komme gjennom om en ikke brukte (...) 500? Uansett merkelig at de kun annonserer et nummer.

megleren

Her er noe rart ute å går. Jeg har ringt å spurt om disse nr tilhører Ticnet. Og det gjør de. Men de nr er kun for butikkene som selger billetter og de må bruke en tallkode for å få kontakt med ticnet sier de til meg. Sitter noen på de kodene eller jobber i innen bransjen??
r og blir et sittesvin på Hansa

Jaja

Quote from: "megleren"Her er noe rart ute å går. Jeg har ringt å spurt om disse nr tilhører Ticnet. Og det gjør de. Men de nr er kun for butikkene som selger billetter og de må bruke en tallkode for å få kontakt med ticnet sier de til meg. Sitter noen på de kodene eller jobber i innen bransjen??


Iallefall så kjenner de noen innen bransjen. Hvorfor tror du de forskjellige selskapene kan annonsere salg lenge før en eneste billett er solgt? Nemlig, de er så godt som 100% sikre på at de vil få en stor porsjon billetter med en gang disse legges ut for salg.

empire

Quote from: "megleren"Her er noe rart ute å går. Jeg har ringt å spurt om disse nr tilhører Ticnet. Og det gjør de. Men de nr er kun for butikkene som selger billetter og de må bruke en tallkode for å få kontakt med ticnet sier de til meg. Sitter noen på de kodene eller jobber i innen bransjen??


Jeg prøvde disse nr selv, uten hell..
Men først ved 505 nr kom spm om tallkode..

Nixon

Det er sikkert ikke verre enn at noen jobber på Narvesen eller kjenner noen som jobber der. Greit nok hvis de hadde solgt billettene videre til kostpris via BBB. Ikke like greit slik noen opptrer her. Heldigvis blir de slettet!
Rød makt på Hansa

supporter78

Det var et av nummrene jeg prøvde som hadde kode. 501,502,503 hadde hvertfall ikke kode.

megleren

Vel uannsett kommer jeg til å bringe saken videre i mails form til Brann og til Nff og forventer de svarer meg. Og svaret vil bli offentlig her på forumet. Vi kan ikke leve med at de som har andre nr skal kunne selge sine billetter til overpris og tjene på vår bekostning.
r og blir et sittesvin på Hansa

supporter78

Bare det at forhandlere kan komme gjennom utenom den vanlige køen er ufattelig. Det er snakk om 2000 billetter. Det skulle ikke forundre meg om godt over 1000 er gått til "selskaper" som videreselger billetter.

Det burde lages til en markering mtp all dritten som ligger rundt cf'en. Tenker da på fordeling, tilgang til billetter etc.

Nixon

Det kan sikkert stemme godt. Veldig få av oss her inne som har fått tak i billetter i dag selv om vi har ringt flittig.
Rød makt på Hansa

Jaja

Quote from: "supporter78"Bare det at forhandlere kan komme gjennom utenom den vanlige køen er ufattelig. Det er snakk om 2000 billetter. Det skulle ikke forundre meg om godt over 1000 er gått til "selskaper" som videreselger billetter.


Det er ganske vanvittig ja. Når de først baserer seg utelukkende på telefon burde det være et ærlig lotteri.

atlascopo

sendte mail til ticnet angående flere nr og at disse kom letter gjennom.
dette fikk eg til svar :

Hei

Dette er nytt for oss, og det skal jo selvfølgelig ikke skje. Aner så langt ikke hva som har skjedd, men vi tar selvfølgelig slike ting svært seriøst hvis det faktisk er tilfelle.

Mvh Ticnet Support

Brann e livet mitt :)

Eg skal herved skrive mail til de eg og, håper mange vil gjøre det, så kanskje de tar dette litt mer alvorlig. E ikkje rart at billettene har gått så fort unna når d e flere nummer en kan ringe, som nesten ingen vet om, då kommer en jo gjennom lett som bare det. Dette e jo svindel!!
Brann i mitt hjerte for alltid-

BYEN E BERGEN OG LAGET E BRANN!!!

(Altså, bare for å gjøre d klart: Eg e jente!)

megleren

Jeg har skrevet mail til Brann for å spørre de hvordan de kan samarbeide med slike billettbyråer. Men fikk en standard mail om at de ville være tilbake kl 12 på fredag å svare da.Men jeg akter å ta saken videre til Bergensavisen og Bergens tidende og Nff.. Dette er en skam og helt useriøst at det går å bruke andre nr for å unngå køen.Og det verste er at svartebørs haiene tjener på dette. Og at Ticnet unnskylder seg med at de ikke aner dette er for dumt. Brann må skifte levrandør av billetter. De kan ikke være bekjent av dette her.
r og blir et sittesvin på Hansa

sekto

Flott megleren.. Tips alle aviser om dette.. Så får vi kanskje noen skikkelige svar fra Ticnet og NFF på hvordan de kan holde på sånn..

Tilrettelegger salget sitt for svartebørshaier.. Direkte latterlig..
Skulle trodd de fikk 10% på all fortjenteste overprisingen fører til..

Bjarte

Quote from: "megleren"Jeg har skrevet mail til Brann for å spørre de hvordan de kan samarbeide med slike billettbyråer. Men fikk en standard mail om at de ville være tilbake kl 12 på fredag å svare da.Men jeg akter å ta saken videre til Bergensavisen og Bergens tidende og Nff.. Dette er en skam og helt useriøst at det går å bruke andre nr for å unngå køen.Og det verste er at svartebørs haiene tjener på dette. Og at Ticnet unnskylder seg med at de ikke aner dette er for dumt. Brann må skifte levrandør av billetter. De kan ikke være bekjent av dette her.


Snakket med Asgeir og Eystein i BT for ett par timer siden og BT skal undersøke saken, og event. skrive om den dersom de finner ut at dette stemmer.

I tillegg er Kristian Jæger hos Brann tipset og han skal også forfølge saken.

sekto

Glimrende Bjarte.. Godt jobbet!

megleren

Vel mailene er sendt og jeg har lagt ved mail adr min og forventer svar fra Brann og NFF. De ønsker sikkert ikke noe oppstyr rundt dette problemet. Men det gjenstår jo å se.
r og blir et sittesvin på Hansa

Zander:)

Det skulle de informert på forhånd!

Det er jo passe lusent !

megleren

Bjarte. Det rare er jeg sendte mail til samme person for flere timer siden. Men det passer sikkert bedre å svare deg enn meg. Jøss for en holdning de har til oss supportere.At Jæger viser sitt sanne ansikt nå når han kan svare deg og ikke meg er klart å tydelig.
r og blir et sittesvin på Hansa

Nixon

Quote from: "megleren"Bjarte. Det rare er jeg sendte mail til samme person for flere timer siden. Men det passer sikkert bedre å svare deg enn meg. Jøss for en holdning de har til oss supportere.At Jæger viser sitt sanne ansikt nå når han kan svare deg og ikke meg er klart å tydelig.


Kanskje Bjarte ringte?
Rød makt på Hansa

megleren

Mulig det. Men visst Jæger allerede visste dette burde han ta affære og svare på slike hendvendelser. Og ikke være opptatt å forklare Brann fansen via sportsnyheter på tv2 at det blir vanskelig å få billetter. Men jeg sier å står på det. Brann sin tildeling av billetter har jeg ikke mye sans for og skal like å se de endelige tall fra de. Visst vi noengang får se de.
r og blir et sittesvin på Hansa

PornoPung

Neste år har du to muligheter. Sponse Brann, eller skaff deg partoutkort før fristen.

megleren

Joda det er helt rett. Men neste år blir det flere som betaler før fristen og alle skal jo ha da også. Neste år får du ikke den garantien fra Brann. Jæger og companiet skal være glad i år. Hadde alle cirka 5000 betalt innen fristen i år hadde de løpt fra løftet sitt. Men dette er tull å diskutere. Det går sikkert 5 år til neste gang vi diskuterer slikt. Men jeg skal på finalen i år som i 1999. Vær sikker.
r og blir et sittesvin på Hansa

megleren

Quote from: "supporter78"
Quote from: "megleren"Og som vanlig fyrer noen oppunder og lyver . Han bløffer for å få oppmersomhet. Dere tror vel ikke på en som har skrevet fire innlegg her.??


Jeg kom også gjennom på et annet nummer, men det var for sent. En kamerat av meg fikk 8 stk. Han kom gjennom 2 ganger.
Og når står du fram til Bjarte og hjelper han slik at de får så hatten passer ang dette billett greiene?
r og blir et sittesvin på Hansa

Bjarte

Quote from: "megleren"
Quote from: "supporter78"
Quote from: "megleren"Og som vanlig fyrer noen oppunder og lyver . Han bløffer for å få oppmersomhet. Dere tror vel ikke på en som har skrevet fire innlegg her.??


Jeg kom også gjennom på et annet nummer, men det var for sent. En kamerat av meg fikk 8 stk. Han kom gjennom 2 ganger.
Og når står du fram til Bjarte og hjelper han slik at de får så hatten passer ang dette billett greiene?


Kan bare opplyse om at det har kameraten allerede gjort og at vedkommende også har snakket med BT. Takker enormt mye for det. Flere som vil hjelpe oss med dette? Det er bare til å ringe. Jo flere, jo bedre. Jo flere, jo verre ligger ticknet og nff an.

PornoPung

Quote from: "megleren"Joda det er helt rett. Men neste år blir det flere som betaler før fristen og alle skal jo ha da også. Neste år får du ikke den garantien fra Brann. Jæger og companiet skal være glad i år. Hadde alle cirka 5000 betalt innen fristen i år hadde de løpt fra løftet sitt. Men dette er tull å diskutere. Det går sikkert 5 år til neste gang vi diskuterer slikt. Men jeg skal på finalen i år som i 1999. Vær sikker.


Brann har vel alltid hatt denne "tjenesten" kan ikke huske sist dette ikke var aktuellt. Men hvert år er det noen som skulker unna. Og hver gang vi kommer til finalen, er dette problemet like aktuellt.

Nixon

Quote from: "megleren"Joda det er helt rett. Men neste år blir det flere som betaler før fristen og alle skal jo ha da også. Neste år får du ikke den garantien fra Brann. Jæger og companiet skal være glad i år. Hadde alle cirka 5000 betalt innen fristen i år hadde de løpt fra løftet sitt. Men dette er tull å diskutere. Det går sikkert 5 år til neste gang vi diskuterer slikt. Men jeg skal på finalen i år som i 1999. Vær sikker.


Skal garantere at mange kommer til å betale partoutkortet sitt tidlig i år. Men det ironiske i alt dette billettmaset er at vi møter det laget som gir oss flest billetter. Hva hvis vi hadde møtt Rosenborg. Er det noen som vet hvor mange billetter vi hadde fått da? Da ville nok Brann virkelig hatt problemer med fordelingen.
Rød makt på Hansa

howie

Jeg tror teorien deres stemmer altså!

At folk kan ha brukt et annet tall i det siste sifferet for og snike i køen...

Jeg prøvde nå..

Jeg ringte:
815 11 500 - Jeg fikk åpningstidene...
815 11 501 - Opptatt signal
815 11 502 - Jeg fikk åpningstidene...
815 11 503 - Opptatt signal
815 11 504 - Opptatt signal
815 11 505 - Jeg fikk åpningstidene...
815 11 506 - Opptatt signal
815 11 507 - Opptatt signal
815 11 508 - Opptatt signal
815 11 509 - Opptatt signal

Flere av de telefon nummerene som var opptatt signal på er sikkert åpne når det sitter folk bak de...

SKANDALE SKANDALE SKANDALE!

Go Up