• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Azar til Benfica

Started by BrannMann, July 28, 2004, 16:06:08 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

BrannMann

Azar til Benfica for 15 mill.. drysser vel noen mill på Brann nå..

Vg som melder dette
http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=236649
jokomelk og brød og seriegull!!!

Mr.moon

3 mill! Ikke gale det. Alt til spillerkjøp.
ø for Brann alle mann!

Toff

Ja da er det jo slutt på spekulasjonene om Chess kommer til å spytte i penger for å hente han til Brann. Hadde egentlig håpet det for han har rett og slett blitt utrolig god på de årene i RBK. Men penger til klubben er ikke å forakte det heller.
off

Ricky

Kanskje Vollvik kommer til å ringe og plage Benfica-ledelsen med jevne mellom fra nå av, istedetfor Rosenborg..

"...Men hvis dere får fire komma EN millioner kroner for ham, da??"

enavgutta

Dette er atter gode nyheter for Brann-kassen og norsk fotball. Karadas ute av TL, et svakere Rosenborg, VI får ny og bedre Stadda og penger til spillerkjøp.

Ole Brom

Svinet får ca 115 000,- spenn i Benfica ! jaja...hadde nå håpet Rosenborg kunne fått enda mer for Azar da slik at Brann kunne fått mer peng !

DrMeland

Quote from: "Toff"Ja da er det jo slutt på spekulasjonene om Chess kommer til å spytte i penger for å hente han til Brann. Hadde egentlig håpet det for han har rett og slett blitt utrolig god på de årene i RBK. Men penger til klubben er ikke å forakte det heller.


Som spiller er han god, men han scorer ikke mål. Hva skal vi med en spiss som ikke scorer mål? Han scorer gjennomsnittlig 5 mål pr sesong og dette er i norsk serie! Han har scoret 13 mål i serien siden han gikk til barteland for over 2,5 sesong siden. I fjor havnet han likt med Lillestrøms midtstopper Frode Kippe på antall scorede mål, og samme lags midtbanespiller Gylfi Einarsson har scoret nesten like mange mål de 7 siste kampene som Dass'n har scoret på de siste 18 månedene i RBK!?

Synes egentlig synd på Benfica når de finner ut at han ikke akkurat bøtter inn mål, men med 3 fete mill som tumler inn på kontoen vår i disse dager overlater vi slike bekymringer til portugiserne!
rMeland

Superjack

Azar var best som 18-19 åring, da gikk han til i alle dueller uten respekt for noen. å ikke kjempe om toppscorertitelen når man spiller spiss i rosenborg er en tragedie, å ikke score mer enn 5 mål på en sesong er en gedigen fiasko.
Skulle klare å score like mange mål selv om jeg spilte i RBK.
Fiaskomannen Azar.
Brannsupporter.

PornoPung

Vi får vel sende deg oppover da. Så kanskje det vanker enda flere mill. til Brann  :D

Ricky

For min egen del, så har Azar gått fra "hatobjekt" til "nøytral minus" etter at han forsvant til utlandet. Nå er han endelig historie og har havnet i en perifer liga, og vi slipper å se ham score mot Brann på stadion. Den helt store klubbfølelsen for RBK hadde han visst tydeligvis heller ikke, når alt kom til alt. Om Azar sender RBK ut av Mesterligaen på Lerkendal, så er han nesten tilgitt :p

enavgutta

Tror ikke det noe poeng i å gjøre dette til noe spørsmål om klubbfølelse. Geddi og Svante er vel noen av de få opp gjennom de siste som har hatt det i vår klubb for å si det slik. Cash is king. Don't hate the player, hate the game.

Ole Brom

Azar har vel aldri hatt den store klubbfølelsen for Brann heller ? Det at han kysset Brann logoen på Branndrakta si på Krohnsminde var nok et signal på at han "trodde" han elsket Brann men viste det motsatte ved å gå te bartepakket.

Nei det er ikke mange spillere ute i verden med klubbfølelse, Geddi og Svante var 2 som kom ganske høyt opp på den listen.

Men den som toppa heile driden er nok le Tissier som spilte på Southampton. Han spilte der i en årrekke og har ikke tall på hvor mange klubber som ville kjøpe han og tilbød han millionlønn men han avfeiet alt og alle, det er i Southampton jeg vil være !

Vi vil nok ikke få slike spillere igjen, penga rår desverre...

Go Up