• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Takk for alt Olofinjana!

Started by Bardehval, July 14, 2004, 14:06:43 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Bardehval

Du vil bli husket som enn dønn seriøs, dyktig og ærlig fotballspiller og som en meget sympatisk person. Du sa fra dag en av at det var din intensjon at Brann skulle tjene penger på deg, nå får vi enten 21.7 eller 25.5 mill, en eventyrlig stor sum som kan sørge for fortgang i Stadionutbyggingen, nye spillere, penger til yngre talenter og treningsleire på vinteren. Auto23 indikerer jo at de vil bruke sine 20% på nye spillere, så da blir jo alle parter fornøyd.

Takk for alt Olofinjana, du vil bli savnet!

enavgutta

Stiller meg i rekken av gratulanter og ønsker Olof lykke til videre ! Vi er evig takknemlige for en spiller som har gitt oss eventyrlige fotballkamper, god stemning og nye fremtidsperspektiver!

Ser frem til at kloke hoder i Sk Brann nå vil forvalte disse ressursene på en fornuftig måte slik at vi kommer ut av det med en styrket spillerstall og et fullblods Stadion-anlegg!Sotraanda

Håper inderlig at Wolves rykker opp sånn at Seyi får oppleve premier leauge. mannen fortejner det. Kan ikke si meg annet enn 100% enig med alle inlegg her, takk for alt Olof. Sportslig og økonomisk sett er han det beste kjøpet gjennom tidene. Fantastisk spill og solgt med over 2000% fortjeneste.

GOOD LUCK SEYI!!

Ang banner: La oss lage noe!!
ater, heter, hater NFF!

Ole Brom

Quote from: "Bardehval"Her har vi beviset:

http://www.wolves.premiumtv.co.uk/page/Home/0,,10307,00.html


Må ærlig innrømme at han var mer kledelig i en rød Branndrakt da :)

Men kanskje kan vi få se han i aksjon i den røde Brann trøya om noen år ? Etter ar Seyi har herja i Europa i Benfica, Real Madrid og Barcelona:)


Noen som vet om vi har sikra oss en % andel på et evt. videresalg ?

Sotraanda

Kan ikke lese noen plass om noe % andel... Det synest eg er dårlig om vi ikke har sikret oss!! 30% f.eks, så sikrer vi oss 40,50 kjappe mill om et par år....

Hvordan funker den nye regelen da om et kompensasjonsbeløp som skal betales til alle klubber spilleren har spilt i under en viss periode, gjelder dette bare yngre spillere??
ater, heter, hater NFF!

Ole Brom

Quote from: "Sotraanda"Hvordan funker den nye regelen da om et kompensasjonsbeløp som skal betales til alle klubber spilleren har spilt i under en viss periode, gjelder dette bare yngre spillere??

P-K

lo til Chelsea - 3,75 millioner, Harrys lydanlegg - 3 millioner, Hansasvingen - 40 millioner+. Følelsen den dagen Brann vinner serien - Ubetalelig!

KennethS

Quote from: "Sotraanda"Ang banner: La oss lage noe!!Banner til ka?
tå på Brann

Ole Brom

Quote from: "KennethS"
Quote from: "Sotraanda"Ang banner: La oss lage noe!!
Banner til ka?


Til olof vel :) han fortjener dette etter å skaffet oss + 20 mill:)

KennethS

Quote from: "Ole Brom"
Quote from: "KennethS"
Quote from: "Sotraanda"Ang banner: La oss lage noe!!
Banner til ka?


Til olof vel :) han fortjener dette etter å skaffet oss + 20 mill:)


koffor lage banner til en spiller som aldri mer kommer på stadda? koffor heller ikkje brukte tid og lage en banner til Charlie Miller?
tå på Brann

Ole Brom

Nå er det et spesielt tilfellet med Seyi da. Han kom til Brann for slikk og ingenting, var et totalt ukjent blad for de fleste. Han har nå etter noen mnd blitt solgt for OVER 20 mill !!!!! Når skjedde dette sist i Norge ?? Mannen har til tider spilt glimrende fotball og spilt seg inn i mange Brann hjerter, den mannen er spesiell og vi Brann supportere bør gi noe igjen i form av en markering på stadion. Tror de fleste er enig her.

Tifo-gruppen

og du e helt sikker på at han er her då.. til enga kampen??
Vær med å støtt tifo-gruppen med noen kroner, konto nummer 3628.52.72631

Tifo sitter farge på tribunen og skaper liv:)

Sotraanda

Quote from: "Tifo-gruppen"og du e helt sikker på at han er her då.. til enga kampen??


Eg tviler, men eg håper. Om han kommer til å være der da, har tifo-gruppen noen planer?
ater, heter, hater NFF!

ove

Til enga kampen JA.. men ikke til han..

Ole Brom

Om han er her det vet jeg ikke, men det er vel bare å kontakte Brann og høre. Når en spiller forlater Brann er det som oftest en blomsterseremoni og noen gode ord med på reisen. I dette tilfellet tror jeg at Brann også vil gjøre noe ekstra for Seyi. Han har tross alt tilført Brann mange mange millioner kroner som vi kan bruke på nye spillere, stadionutbygging etc etc.

Seyi fortjener et verdig farvell !

enavgutta

Jeg tror ærlig talt det ikke blir noe farvel med Olufen. Tipper han pakker opp sakene og slutter seg til Wolves umiddelbart. Det er bare oss supportere her som liker å tyte i vei om at han skal ta en runde og takke publikum. Det skjer ikke.

Ole Brom

Quote from: "Sotraanda"Kan ikke lese noen plass om noe % andel... Det synest eg er dårlig om vi ikke har sikret oss!! 30% f.eks, så sikrer vi oss 40,50 kjappe mill om et par år....

Hvordan funker den nye regelen da om et kompensasjonsbeløp som skal betales til alle klubber spilleren har spilt i under en viss periode, gjelder dette bare yngre spillere??

PornoPung

så pleier det alltid å være slik at man trekker fra det beløpet man først betalte for spilleren. I vårt tilfelle max 25 mill. Så han skal selges videre for en stor sum for dette blir veldig aktuellt. Men det er jo ikke så veldig umulig i og med at "gode" spillere i utlandet blir solgt for masse penger.

Sotraanda

ater, heter, hater NFF!

Ole Brom

Quote from: "Sotraanda"
Quote from: "Ole Brom"


ja det var en hinsides sum de fikk for fjotten ! men holder en knapp på at olof er det råeste. Han var totalt ukjent for de fleste mens aller visste hvem denne Kuræven med afrodotten på hovve var !

Go Up