Notice: A non well formed numeric value encountered in /home/bataluser/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 4296
Hvem blir den siste ?
  • Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Hvem blir den siste ?

Started by Ole Brom, July 09, 2004, 17:59:33 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Ole Brom

Må si jeg er VELDIG spent på hvem den siste spilleren er som Peddi har lovet før transfervindauget stenger !

Håper mest på at situasjonen rundt TFL blir løst og han blir presentert som Brann spiller snart. En annen spennende spiller er Braathen såklart men håper gjerne på begge men skulle eg valgt måtte det blitt førstnevnte. Han har rutine fra utlandet og ikke minst fra Tippeligaen. En spiller som ville gått rett inn på laget og styrket Brann !

Venter i superspenning :)

PornoPung

Rutine og rutine fra utlandet   :D , men vi vet han duger i Tippeligaen i hvert fall, det vet vi ikke med Braathen.

Sotraanda

HELSTAD!!! Neida, håper og tror på TFL. Men det kan hende Brann veler en annen, ettersom vi har 4 spisser og Knudsen tilbake etter sommeren, og Sanne som ny... Venter i spenning!!
ater, heter, hater NFF!

Ole Brom

Grindheim er jo også et alternativ. Men leste at han hadde kontrakt ut 2006 og at han ikke var tilsalgs. Dette kan gjøre han dyr da det må et meeeget godt tilbud for å lokke han vekk fra klubben. Tipper at han ender opp i Rosenborg innen 2 år for en 6-7 mill...

KennethS

Håper sterkt på at Trond Fredrik Ludvigsen havner i Brann.
tå på Brann

Straffe!!!

Er vel mye som tyder på at det blir denne midtstopper-reserven, Klock, fra Aalesund.

Men går jo ann å håpe på flere...

P-K

Grindheim er vel mest aktuell etter sesongen. Ser for meg et lite nedrykk på  FK Haugesund, og Grindheim til Brann for knapper og glansbilder... :)
lo til Chelsea - 3,75 millioner, Harrys lydanlegg - 3 millioner, Hansasvingen - 40 millioner+. Følelsen den dagen Brann vinner serien - Ubetalelig!

Xminator

Grindheim hadde ett flott frispark denne helgen.

Roffarne

Klock er vel det alternativet som er mest nærliggende. Strengt tatt er det jo bare veledighet av Brann å la ham trene hos oss mens han studerer her, men pytt pytt.

Nixon

Klock skal faktisk være ganske god. Har vært blant Aalesund sine beste når han har fått spille. Men treneren har som oftest foretrukket Steen og Skiri i midtforsvaret. Så det er kanskje ikke så dumt å gi han en sjanse siden han er så ung. Greit at vi har to gode stoppere som spiller fast, men bak de trenger vi snart gode alternativer. Wassberg og Ulfstein skal vekk. Ophaug stoler jeg ikke helt på. Og Knut Walde er det ingen som vet om kommer tilbake. Og nå spiller han jo på midtbanen.
Rød makt på Hansa

enavgutta

Fikk de beste nyhetene som finnes på ferie med nytegning av Winters og denne spennende skotten Millers! Har kommet hjem nå og trålet nettet for opplysninger om status rundt TFL. Håper virkelig at vi kan sette kronen på verket med denne spilleren ! Hadde vært helt KONGE !!

Ole Brom

Quote from: "enavgutta"Fikk de beste nyhetene som finnes på ferie med nytegning av Winters og denne spennende skotten Millers! Har kommet hjem nå og trålet nettet for opplysninger om status rundt TFL. Håper virkelig at vi kan sette kronen på verket med denne spilleren ! Hadde vært helt KONGE !!



ja bare vent ! Snart ser vi tryne til peddien på forsiden av BA( nei han har ikke vunnet store penger på travparken) handshaking me TFL som nettopp har signert en 5 års kontrakt med Brann :)

enavgutta

Høres nesten ut som du sitter på inside-info i denne saken Olè Brom! hehe

Ole Brom

http://fotball.bt.no/nyhetsarkiv/article.jhtml;jsessionid=RGSYJUZFPJQ5DQFIMUDSFEQ?articleID=64613

Da ser det ut som godeste Klock skal bli Brann spiller. Han kan være et godt alternativ til backup når Roy legger opp.

Go Up