• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Winters signerte 3 1/2 kontrakt.

Started by KennethS, July 09, 2004, 02:19:51 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

KennethS

Ser at Winters signerte 3 1/2 kontrakt med Brann, noen som har noe inside info om han nye spilleren Brann har kjøpt? Charlie Miller fra Dundee.
tå på Brann

2rB

Litt info vertfall:
http://www.soccerage.com/en/04/06552.html

Kan dette ha vært for å skaffa Robbie ein grunn til å bli i brann?
Ser og at manageren i Dundee gjerne vil beholde spilleren (som står uten kontrakt)...

Ole Brom

Det er jo et paradoks at Brann bød Winters en 2 års kontrakt men winters ville ha et år ekstra og fikk det. Dette er nok et signal på at Rønningen var uønsket i Brann og ble drevet vekk fra stadion....

Xminator

Hurra! :) Kjempenyheter. Og de kommer liksom litt ut av det blå. Flott at Winters velger klubben og ikke pengene :) 3 nye stjerner i boken for Winters!

Xminator

Til helvete med Rønningen. Winters er mye mye mye viktigere for Brann.

Info om Miller (dagens BT)

DrMeland

Quote from: "Ole Brom"Det er jo et paradoks at Brann bød Winters en 2 års kontrakt men winters ville ha et år ekstra og fikk det. Dette er nok et signal på at Rønningen var uønsket i Brann og ble drevet vekk fra stadion....

Drit i Ivar Rønningen! Rønningen er en klovn, Winters er en av de bedre spissene i Eliteserien, og skal avslutte karrieren hos oss.. Herlig!
rMeland

Stoffi

Dette her var strålende nyheter. Glimrende!
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

Nixon

Dette viser vel at man skal ta agent-snakk med en klype salt. Tror neppe at Lillestrøm noengang var nærmest for Winters. Veldig bra at han blir!
Rød makt på Hansa!

Ole Brom

Winters bør hylles i neste kamp ! Flott at han vil satse videre på Brann og mest sannsynlig ende sin karriere i Brann ! Han er uten tvil en meget god spiller og tror faktisk han er en god rollemodell for yngre spillere i klubben og en flink motivator. Håper han kan få med seg Olofen til å gjøre det samme:)

PornoPung

Hadde jeg vært litt flink med fingrene, så hadde jeg laget et banner med noe "fint" noe til Winters. Han er kongen =)

Brann e livet mitt :)

Ja, sinnykt bra at han blir. Jublet når eg leste avisen, ble overlykkelig. Men det hadde vært noe å skrevet noe t winters på en banner. D fortjener han. Tenk at han ska være her i 3 år til, det er jo heeelt utrolig :) Han liker seg visst tydligivs godt her i vår vakre by :)
Brann i mitt hjerte for alltid-

BYEN E BERGEN OG LAGET E BRANN!!!

(Altså, bare for å gjøre d klart: Eg e jente!)

Erik

Dette er faen herlig, Winters er jo Branns beste i vår... Herlig at han blir!!!

enavgutta

Beste nyhetene man kan få etter å ha vært en uke på fylla på Quart! Det bør lages et banner til Winters ! Et slikt et vi hadde mot Rosenborg! Thanks Winters Our Hero!

Sotraanda

Quote from: "enavgutta"Beste nyhetene man kan få etter å ha vært en uke på fylla på Quart! Det bør lages et banner til Winters ! Et slikt et vi hadde mot Rosenborg! Thanks Winters Our Hero!


Ifølge KennethS er dette latterlig. Hvorfor gjøre oppstyr av at en spiller har undertegnet? Men er helt enig med enavgutta, få i gang noe, mannen skal hylles!!
Tostangsflagg med W-I-N-T-E-R-S??
ater, heter, hater NFF!

enavgutta

Jeg kjøpte ihvertfall treningsoverdelen forrige mandag, smelte på 7 på ryggen og fikk trykket WINTERS på rett før kampstart! Desverre ble det intet wondergoal av Winters i den kampen, men nå venter vi full gass fra en skotte vi alle trodde ville velge pengene og Lillestrøm. Deilig å ta feil med Winters! Han har faktisk hjertet i Brann !!! :-)

grei

Nåja.

Uansett:

Her kommer Winters
Her kommer den kalde fine spissen
Her kommer Winters
Endelig mål å få

Go Up