• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Hassan igjen?

Started by Superjack, July 07, 2004, 07:18:54 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Superjack

http://fotball.bt.no/nyhetsarkiv/article.jhtml?articleID=64465

Noen som føler de har opplevd det som skjer no tidligere?
De har ikke gitt opp Hassan og POL skal prate med han når SEyi er solgt, når han er HELT Solgt og alle papirer er underskrevet!
Og når POL snakker med Hassan på tomandshånd i en mørk bakgate så ombestemmer han seg nok!
Brannsupporter.

HappyRoy

Hassan og Grindheim til Brann... in my dreams eller? Hadde dette gått seg til pluss at Robbie signerer så kan ting begynne ordne seg

Nixon

Grindheim er en gjenganger her på forumet. Men ingen i Brann har nevnt han såvidt jeg har fått med meg. Og heller ikke BT eller BA. Lurer litt på hvorfor.
Rød makt på Hansa

Ole Brom

Må si jeg er MEGET spent på hvem Brann henter til Bergen. Men skal innrømme at jeg ikke er optimistisk mtp hva slags spillere de har snakket om, polakker og serbere. Jeg mener at Brann bør se i skandinavia, gjerne Sverige og Danmark og ikke minst i Norge. Det er et sjangsespill i å hente spillere fra østblokkland og andre lugubne steder. Se bare på hva vi har oppnådd tidligere med slike spillere.

Håper jeg blir positivt overraska når første spiller er kjøpt !

Sotraanda

Grindheim, alle maser om han. Er folk ofte i Haugesund å ser han i kamp eller sitter folk å ser Haugesund på web tv? Alle sier han ville blitt sjerne i brann, men hvor mange her på forumet har sett han i kamp?
Eg har vel sett han 1 gang, i treningskamp i vestlandshallen. Lurer på kor mange flere kamper disse "grindheim til brann" folkene har sett han...
ater, heter, hater NFF!

PornoPung

Det er stor forskjell på å gjøre noe forskjell på laget  til Brann og det å komme fra bunnen av 1.div. Han er gjerne et av de største talentene på u21, men alikevel.

Mr_Soma

Grindheim er ikke annet enn ett kupp... i CM.

DrMeland

Quote from: "Sotraanda"Grindheim, alle maser om han. Er folk ofte i Haugesund å ser han i kamp eller sitter folk å ser Haugesund på web tv? Alle sier han ville blitt sjerne i brann, men hvor mange her på forumet har sett han i kamp?
Eg har vel sett han 1 gang, i treningskamp i vestlandshallen. Lurer på kor mange flere kamper disse "grindheim til brann" folkene har sett han...

Ingen som sier at han kommer til å bli stjerne i Brann, han har potensiale til å bli det! Er selv en stor fan av Grindheim og det har mer med hvilken spillertype han er fremfor hvor mange ganger jeg har sett han i kamp. Grindheim er en type som Hassan. God teknikk, er kreativ og ballsikker. Vi har en midtbanespiller i troppen i dag av denne typen, og Kvisen nekter som kjent å spille godt på bortebane...

Grindheim er den beste offensive midtbanespilleren vi kan få til en akseptabel pris. Folk må gjerne drømme om Hassan-retur på stadion, men jeg er mer opptatt av virkeligheten. Skal vi ta medaljer må Olof erstattes, og det holder ikke med Knarvik eller Guntveit.
rMeland

Go Up