• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Soma som midtbane.

Started by Asker, July 05, 2004, 10:29:03 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Asker

Vi kunne lagt opp til å spille med en slags diamant som England bruker.
Med Soma som holder litt igjen på midtbanen samtidig som han spiller frem Haugen, Kvisvik, Cato og spissene.
Da må vi kjøre inn Knutsen(huff) på backen og Ophaug som stopper.

Sotraanda

Har du sett brann kampene i år eller? Soma har regjert i midtforsvaret, ingen god ide å omplassere han...
Eller kansje viss vi kjører kvisvik i mål, martin knudsen som spydspiss og peddien som midtbanemotor. Da funker nok soma godt på midtbanen.
:D
ater, heter, hater NFF!

Nixon

Quote from: "Sotraanda"Har du sett brann kampene i år eller? Soma har regjert i midtforsvaret, ingen god ide å omplassere han...
Eller kansje viss vi kjører kvisvik i mål, martin knudsen som spydspiss og peddien som midtbanemotor. Da funker nok soma godt på midtbanen.
:D


Man kan alltid omplassere spillere dersom hele laget blir bedre. For kanskje trykket på forsvaret ikke blir så stort med Soma på midten? Han vil nok stoppe mye før det kommer så langt. Og fremover på banen vet vi at han har kvaliteter. En interessant tanke som Mjelde helt sikkert har tenkt på.
Rød makt på Hansa

Xminator

Tenker at Mjelde lar Soma spille der han er best. Så slipper vi at han blir missfornøyd og ønsker seg vekk han også :p

Asker

Tanken med dette er at soma fortsatt gjør en stor jobb defensivt, men i en defensiv midtbanerolle. Ved å la han spille lengre fremme gjør vi bedre bruk av de kapasitetene han besitter både som forsvarer og igangsetter. Jeg tror han kan trives i en slik rolle, hvor forventningene til han ikke dreier seg om Han som en offensiv spiller men en som jobber bak, bryter pasninger, takler og setter igang angrep litt lengre fram på banen enn det han gjør som stopper. Han har utvilsomt store defensive kvaliteter, men han har og et godt blikk og en god pasningsfot som vil kommer bedre til rette litt lengre frem på banen.

Hvis dette fungerer kanskje vi kan bruke tid og penger på å finne en skikkelig back? Ophaug er mer enn god nok til å spille stopper med Bjarnason.

(mange lange setninger)

Ole Brom

Quote from: "Xminator"Tenker at Mjelde lar Soma spille der han er best. Så slipper vi at han blir missfornøyd og ønsker seg vekk han også :p



Lenge før han ønsker seg vekk så har peddien solgt han......

Go Up