• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Winters på vei til annen norsk klubb ?

Started by enavgutta, June 14, 2004, 14:37:46 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

enavgutta

Leser i dagens BA at Winters agent skal i samtaler med en engelsk klubb og en norsk. Må si det faller meg svært tung for brystet som Brannsupporter at det er en annen norsk eliteserieklubb i bildet? Hvem kan det være? Trodde Winters hadde innsett at han aldri vil få en slik støtte og entusiasme som han får på Brann Stadion noe annet sted i Norge? Hva er det du vil da Winters? Spille foran hus og hager på Briskeby eller sosialboliger på Lillestrøm ? Nei, dette var skuffende å høre fra Winters sin side. ... Jeg som skulle ha Winters på den nye drakten også :-(

grei

Winters kom vel neppe til Norge på grunn av den entusiastiske atmosfæren på lektorna heller. Det med at Brann Stadion er så entusiastisk er noe av en myte de siste årene, dessverre (selv om noe er på gang for tiden). Men håper da han vet bedre enn å dra til en annen norsk klubb.

villaksen

På tide eksterne investorer kjenner sin besøkelsestid her.
Se bort i fra Soma har Robbie vært den beste av de resterende brann spillerene.
Volvik var villig til å bla opp x antall mill for Azar. Det må vel kunne gå an å legge et skikkelig tilbud på bordet. Kunne droppet Sanne og gitt lønnen til Robbie i stedet. Han er verdt det.

Sangen som må innføres på mandag:

Roobie
Konge i bergen by
Du løfter Brann på ny
Det e bare en Robbie
X 2

enavgutta

Enig. Vi kunne spart oss for stallfyllet Sanne og heller sørget for at Winters hadde blitt med oss videre. Liker ikke denne usikkerheten rundt hans fremtid i klubben. Stein på steinfilosofien bør inneholde kontinuitet, ikke spekulasjoner om en av våre beste angrepspillere.

enavgutta

Tenkte jeg litt på dette her. Har en følelse av det er Viking som har meldt sin interesse. Roy Hodgeson vil vel forsterke laget med Winters. Er jo en ren spekulasjon, men ikke usannsynlig.

DrMeland

At Brann henter Sanne har ingenting å gjøre med om Winters fornyer kontrakten eller ei. Diskusjonen med Winters handler om prinsipper. Hvor går egentlig grensene? Skal vi betale 1 mill i lønn? 2 mill? 3 mill? Det var mangel på slike prinsipper som satte oss i en økonomisk hengemyr sist, med 25 mill i underskudd (på en sesong!) og en gjeld på 60 mill. Vi brukte 5 år på å komme oss ut av dritten, og vi rykket nesten ned i forsøket!

Jeg synes Winters er en bra spiller og ser han gjerne noen år til i Branndrakten, men ikke for enhver pris. Forutsetningene har ikke vært bedre på 15 år for å endelig kunne etablere oss som et topplag, da blir det for dumt å satse alt på noen få kort.

Det er nok av gode spillere i Norge vi kunne hentet inn for den summen Winters allerede er tilbudt, hvis noen andre klubber vil betale mer så er det helt ok, men et Brannlag med brukket økonomisk rygg hvor de beste spillerne våre selges for knapper og glansbilder gidder jeg ikke en gang til!
rMeland

Xminator

Så kan jo vi ta Nevland i retur og egentlig flire av det hele. Brann har gitt Winters ett tilbud som de mener han er verdt, om andre klubber er desperate nok til å by mer, så sier det mer om de klubbene en om Branns manglende vilje til å holde på Winters.

::Xminator ser frem til en ny vinter med klubber som må vente på lisensen sin...

Nixon

Det er Lillestrøm. Interessen er visstnok stor fra klubben. Og de har også penger...
Rød makt på Hansa

Xminator

Er også rimelig sikker på at Lillestrøm er en krisekandidat.


B.B.

Brann har strukket seg så lang de makter i det siste tilbudet. Eksakte summer e ikkje oppgitt, men vil anta at tilbudet samsvarer med de best betalte i klubben.  Eg syns ikkje Brann skal bryte lønnssystemet for å beholde Winters. Hvis man først begynner å slippe opp dette systemet e veien kort tilbake til gamle synder. Kem husker vel ikkje salget av Helstad/Kvisvik for slikk og ingenting?

Vi må innse at så lenge Brann ikkje har vunnet serien og deltatt i CL jevnlig (ref. RBK) så har vi ikkje økonomisk ryggrad til å beholde de beste spillerne over lengre tid. Dersom LSK har mulighet til å tilby Winters høyere lønn enn Brann så versågo, de om det (tviler på at de har mulighet til å gå særlig høyere).

En annen ting. Vi må regne med at de beste spillerne blir solgt. Det har vært dødt på det internasjonale markedet lengen no. Når utenlandske klubber no ser ut til å være villig å betale litt for Norske spillere igjen så må vi la de gå dersom tilbudene e akseptable. 20 - 25 mill for Seyi e bra. Ser helst at vi får beholde han og at han signer 5 års kontrakt, men tror ikkje det e særlig sannsynlig. Det e bedre å få 25 mill nå, eller etters sesongen enn å beholde han ut kontraktstiden og ikkje få nokke. Dessuten sender vi viktige signaler hvist vi ikkje e alt for gniten på spillerne våre. Dersom Brann skal ruge på alle spiller ender vi opp med at de beste ungdommene i Norge ikkje vil spille for oss fordi her kommer de ikkje videre...

Vi må innse realitetene.. Så lenge ikkje Rieber åpner kontoen og bruker penger på linje med Røkke så har vi ikkje mulighet til å sprenge alle grenser, hverken på spillerkjøp, lønninger eller salgssummer. Klubben må drives sånn at vi kan utvikle oss. Det trengs store investeringer i Stadion, og det må helt sikkert investeres i nye spillere når olof og andre med han forsvinner.
n Brannspiller skal være en trofast soldat som ofrer alt for laget, klubben og byen!!

Først då blir vi ett topplag!!

enavgutta

Dette e triste nyheter. Lillestrøm e på sett og vis en bakgårdsklubb ved siden av en jernbanelinje et par timer utenfor hovedstaden. Hvor i all verden får de alle midlene fra?
Velger Winters Lillestrøm ser jeg på det som et stort fotballsvik, da kommer jeg til å sitte dårlig på Hansa noen uker framover. Da bør han heller ta til fornuften å gå til Skottland. Kan Lillestrøm tilby så mye mer enn oss da? Trodde Winters hadde det fint her i Bergen jeg, med Cato & co... må vel verdt mer enn hundre tusen ekstra på et gudsforlatt sted utenfor Oslo !


Bardehval

Syns Winters vingler nesten like ille som PFO i 2003. I det ene øyeblikket vil han hjem pga at konen mistrives og ikke pga pengene i en evt ny klubb i Skottland, så i neste øyeblikk er det full familieharmoni igjen og Winters stortrives i Brann, så er det ny kontakt med skotske klubber, ingenting konkret, tilbake til forhandlingsbordet med Brann, krever høyere lønn, er ikke fornøyd, får nytt tilbud, vil ikke ta avgjørelse enda, forteller at han skal i møte med en annen norsk klubb og en skotsk og forteller på toppen av alt han er da tross alt profesjonell og går der det er best betalt. Var det ikke Winters som var så opptatt av at familien skulle ha trygge rammer rundt seg og at de skulle trives.....

Ole Brom

ja det begynner å stinke råtten Petter lang vei dette her ! Må da for svarte få en avklaring snart da, har jo dvelt i altfor lang tid dette her ! Må peddien sette en "tidsfrist" for svar på siste kontraktsforslag slik at man har tid til å hente inn en ny mann (les: Helstad :)

enavgutta

Winters bør vite at han leker med ild om han skulle starte samtaler med Lillestrøm. Jeg ser på det som et bergensk landsvik om han skulle melde overgang. Dette gjør vondt langt inn i et Brannhjerte!

Mr_Soma

Jeg ser på det som YTTERST provoserende at LSK i det hele tatt tørr å forhøre seg med Brann om han!

Er de helt dum?
Styret til Brann kan ikke være så idiotisk en gang til å ta en azar-reprise.

Om Robbie i det hele tatt skulle kommentere at LSK-tilbudet virker interessant/smigrende så kan han dra til %¤¤#¤.

Ole Brom

Etter siste uttallelser fra fyren er han 100 % kapabel til å kunne skrive under for Lillestrøm ! Og etter Sanne handelen er sikkert Peddien fortsatt i bakrus og aksepterer avtalen med Lillestrøm !

Kruxleiven

Hva får Brann for en deal med Lillestrøm? Absolutely screw all?

Om det er uakseptabelt at han går il LSK. Hvilke norske klubber er det da akseptabelt at han går til? Ingen?

Mr_Soma

Hvor står det at han er i samtaler med en annen norsk klubb?

Dette har gått meg forbi.

enavgutta

Ryktene har svirret noen dager, og så kom dette opp på BA Sporten idag:

http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article1150395.ece

Vi må slutte å snakke om Helstad og Hassan her. Winters er en toppspiller vi ikke kan la gå til andre eliteserieklubber. Til og med fiksjonens verden i CM er ikke dette noe som skjer.
Understreker igjen at Winters gjennomfører et svik av dimensjoner om han skulle takke ja til et muligens noe bedre tilbud fra de stygge gule i øst. De har av en utrolig grunn alltid mye penger til å lønne spillere i den der bakgårdsklubben (f.eks Geir Frigård 2 mill i året ). Hvis Winters kun tenker økonomi er jeg på det nåværende tidspunkt overbevist om at han kommer til å dra, -  tenker han derimot fornuft, følelser, ekte lidenskap, vennskap og familie, stemning og norges beste fotballby, skriver han under en ny 2 årskontrakt med oss.

Helginho

han var faktisk en av de siste på Brann jeg trodde ville vurdere å gå til en annen norsk klubb, vi får håpe han komme på bedre tanker...ellers går han glipp av noe stort årene fremover...

Sotraanda

enavgutta skriver: "Understreker igjen at Winters gjennomfører et svik av dimensjoner om han skulle takke ja til et muligens noe bedre tilbud fra de stygge gule i øst."

Dette er snakk om en 29 år gammel skotte som har spilt 37 kamper for Brann. Om han går til LSK, så er vel ikke det et svik av dimensjoner.
Hvorfor er Winters i Brann? Pengene så klart. Det spiller vel egentlig ikke så stor rolle for mannen i hvilken klubb han spiller i, mannen tenker økonomi, og ønsker høyest mulig lønn. Det er da egentlig ganske logisk. Eg personlig vil bli skuffet om Robbie går til en annen norsk klubb, men eg forstår han. Det kan ikke kalles et svik om han forlater Brann, tilbyr f.eks LSK han 200/300 000 mer i året, så velger han såklart å gå til LSK. Det må vi bare innse å forstå.

Kan tenke meg eg hev litt bensin på bålet der ja...
ater, heter, hater NFF!

grei

Nå betalte ikke Brann så mye for Robbie, å forvente at vi skal få noe særlig igjen for han er bare tull. Håper han ikke signer en annen norsk klubb, men det som vil avgjøre er nok penger og familieforhold (trivsel) snarere enn lidenskap og klubbfølelser. Når vi knapt kan vente denslags fra striler som har vokst opp med Brann, hvordan kan vi vente det fra skotter som aldri hadde hørt om klubben før inntill et par år siden?

Mr_Soma

Om Robbie skulle forsvinne så vil ikke jeg tro det tar lange tiden før Vollviken ect våker fra dvalen og smeller til med en ny spiss.

For Vollvik tenker buisiness,og for at buisiness skal gå,så må også det du satser på gå.

Derfor vil nok han legge penger på bordet å få en ny spiss på plass umiddelbart etterpå.

Om det er sånn at Winters kun tenker økonomisk, og vil falle for tilbudet fra lsk får han ta å tørke de skittne,gule pengene opp i whiskyræven sin,for flere sånne trenger vi ikke i brann.

Men vi skal ikke ta sorgene på forskudd - vi må bare avvente å se hva som skjer.

DrMeland

Nå tror jeg ikke dette egentlig er noe problem, enten skriver han under for oss ellers så drar han tilbake til Skottland. Dette med LSK er kun for å sette press på Peddi.

For å snu på flisen her: vil vi ha spillere i Brann som kun tenker penger? Hvis det er slik at Winters heller spille fotball i en bygd på østlandet fordi han får bedre betalt, enn å spille for Sportsklubben Brann så kan han bare stikke! Pengekåte tullinger har vi hatt før og vi har kvittet oss med dem alle.

Som Einar Førde en gang sa det: "Ingen er uerstattelig. Det er kirkegården et bevis på!"
rMeland


enavgutta

Tror neppe vi kan sammenligne Robbie med PFO. Mitt poeng har hele tiden vært at han bør velge Skottland hvis han velger å dra, fremfor en annen eliteserieklubb. Med tanke på ettermæle og friendship til byen Bergen og supporterene.

Ricky

Må også nevnes at Robbie ville ha floppet helt i Lillestrøms spillesystem pr i dag. De får jo et nytt trenerteam til neste år, men tviler på at Rösler vil ofre så mye av muskelfotballen for flikk-flakk og ballbesittende. Er ikke Robbie fornøyd med 1.000.000+ kr pr år i lønn (sikkert noen RL- og Ecup-bonuser utover dette som kan slå inn også og øke lønnen ytterligere), så får han heller bare gå. Han har puttet to mål og to straffer i Tippeligaen til nå i år, og jeg er sikker på at det er mulig å finne en fullgod erstatter innenfor våre økonomiske rammer. Om ikke annet, så kan vi faktisk satse på de unge spissene vi har (Ystaas, Walde og Macallister), og heller gå til anskaffelse av enda et ballgeni på midtbanen/høyrekanten, dersom Winters (i praksis) ikke ønsker å fortsette i Brann.

enavgutta

Gi Winters det han forlanger! Per i dag er det ingen som kan erstatte en slik kapasitet i Brann. Big Mac og Ystaas, nei takk! Gi Winters det han forlanger!
Jeg registrerer at dette presiseres også på kommentatorplass i både BA og BT.
Hodeløst av Peddie og gå ut og si at "hvis ikke han aksepterer, kommer han til å forlate klubben". Kan noen gi denne mannen en innføring i økonomi og sosial intelligens ?


Sotraanda

Eg frykter at viss Brann går høyt nok i lønn til Robbie, vil andre spillere reforhandle å kreve det samme som Winters. For nå vet spillerne at Brann har pengene, det kan fort bli en felle for brann! Kor høyt kan man gå for å beholde Winters? Kor mykje tener han i året til dags dato foresten?
ater, heter, hater NFF!

Mr_Soma

Jeg er helt enig. Man kan ikke beholde Winters for enhver penge. For han er ikke uerstattelig. Jeg vil tro at han ligger på samme nivå som Helstad en gang gjorde når han var her. Da hadde han vel en lønn på rundt
800 000 før staten tok sitt i form av skatt.
Kanskje Winters vil lukte på millionen? DET blir for mye synes jeg,

enavgutta

Ta en kikk på andre klubber i Europa. Der varierer lønningene veldig. Er man stjerne så tjener man bedre enn en prestasjonsmessig gjennomsnittlig høyreback. Dette bør fungere greit her i Norge også.

grei

Hva er en stjerne da? En som er kjent i hele landet og trekker ekstra publikum? I såfall har vi kun to stjerner, Kvisvik og Olof (Soma er i vannskorpen). Winters er ingen stjerne.

Hvordan de gjør det her og der i utlandet er mindre relevant. Dette er ikke i utlandet, Brann er ingen storklubb i europeisk målestokk. Her i Skandinavia har vi en kultur som går mer på likhet og kollektivet framfor individet, og det er dette Mjelde bygger sin stein-på-steinfilosofi på. Ser ingen grunn til å endre dette og begynne med ekstragavante tendenser á la sent 90-tall og Kjell Tennfjord, men alle står selvsagt fritt til å mene det de vil.

Xminator

Om han scorer 2 i hver kamp som mot viking så er han en stjerne. At han roter vekk omtrent alt annet han var borti er en annen sak :p

enavgutta

Håper det aksepteres i forumet her at jeg bringer denne diskusjonen pånytt opp i dagens lys. Dette fordi det nå er helt avgjørende at vi beholder Winters i klubben. Han leverer 2 mål mot Glimt og viser igjen at han er ankerpunktet vårt på topp. Nå frykter jeg Per Oves feilvurderinger i denne saken, men håper på det beste. Ellers er jeg redd vi må ta et fakkeltog igjen !

Helginho

Winters er en den eneste skikkelige klassespilleren vi har der framme.....dylan og ystaas har jo ikke vist noe særlig i det siste, lund glimter no bare til av og til...winters er en konstant trussel foran motstanderens mål, mener POL og gjengen bør strekke seg litt ekstra for denne skotten...

Kruxleiven

Enig enavgutta. Det er avgjørende at vi beholder Winters. Føler på meg at det ikke går bra. Jeg er nesten sikker på at det blir fakkeltog  :lol:  :? Og med tanke på erstatninger så er situasjoenen mildt sagt vanskelig. VIF har jo prøvd å få tak i en klassespiss i 3 år nå.  :lol:

enavgutta



Xminator

Nå var det ikke mye som lyste millionlønn av Winters i dag da...

PornoPung

Ikke av de 500000+++ som resten av laget tjener heller.. Men fakta sier at Winters har 14 mål på 14 serie/Cupkamper..

enavgutta

Var det en på Branns lag som ikke spilte ræva, så var det Winters mister !

KennethS

også? Winters og Soma e de 2 eneste spillerne på Brann som holder mål, resten suger! enkelt og greit.
tå på Brann

haavarl

Quote from: "enavgutta"Lillestrøm e på sett og vis en bakgårdsklubb ved siden av en jernbanelinje et par timer utenfor hovedstaden. Hvor i all verden får de alle midlene fra?


De VAR i økonomisk krise etter forrige sesong, og måtte gå til drastiske lønnsforhandlinger med hele spillerstallen. Når økonomien var slanket kom det plutselig inn nye investorer, anført av tidligere LSK-gigant Tom Lund, som plutselig gav klubben ny handlefrihet.

kirsti

Saksopplysning: Lillestrøm ligg 10 min utanfor Oslo. Ikkje eit par timar.
ar du hette og ljå, holder du med rbk.

enavgutta

Saksopplysning. Lillestrøm ligger 20 min utenfor Oslo. Og er fremdeles et gudsforlatt sted av et tettsted ute på åkeren ved siden av en jernbanelinje.

grei

Altså, man kommer seg raskere fra Lillestrøm til Oslo sentrum enn fra Fana til Bergen sentrum. Lillestrøm er et trist sted ja, men fremstille det som det er på fjerneste landsbygden faller på sin egen urimelighet, man trenger ikke bo på selve Lillestrøm for å spille der!

Når det er sagt så er nok dette en avsporing, kan ikke tenke seg at Winters vil bytte klubb i Norge med mindre det er dramatisk store forskjeller på kontraktstilbudene. Dette lukter mer av taktisk utspill for å presse opp lønnen. Sånn det ser ut nå beholder vi vel Winters ut sesongen, men da kan det fort bli behov for erstatter. Nitrist at vi kvittet oss med PFO sier nå jeg.

Helginho

VinglePetter var forhatt til tider i Bergen men en jevla god fotballspiller på sitt beste, ser jo bare hvor bra han gjør det borte i Sverige...kunne trengt han no isteden for frisparket MacAllister og klomsen Ystaas

Go Up