• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Gi Winters ny kontrakt NĂ?

Started by enavgutta, June 03, 2004, 11:37:43 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

enavgutta

Vi kan ikke tillate at Peddien gir slipp pÄ Winters nÄ. Winters er en svÊrt dyktig spiss vi mÄ ha med videre. Winters har de kvalitetene vi trenger pÄ topp, gleder meg til Ä se ham mot TromsÞ!

BlĂŠĂŠ

Hva skal vi med Winters?
Hva skal vi med RĂžnningen?
Vi kan jo bare hente inn noen fra benken til VIF eller Viking.... :roll:
ont follow me,Im lost too

Nixon

Tror ikke det er viljen og lysten det stÄr pÄ. Har fÄtt inntrykk av at det stÄr pÄ det Þkonomiske. Winters har forlangt en god del penger for Ä signere. Og da er spÞrsmÄlet om Brann skal gi han uforholdsmessig mer i lÞnn enn de andre. Skal Brann begynne en ny lÞnnskarussell bare for Ä beholde Winters? Er han sÄ god? Hva da nÄr andre skal reforhandle?
RÞd makt pÄ Hansa

nummer9

MĂ„ si meg enig med Nixon her...

Vil og si at Winters ikke har  briljert nok denne sesongen til Ă„ forsvare en lĂ„nn godt over 1 million. Brann mĂ„ for all del ikke begynne med Ă„ dele ut millionlĂžnner i hytt og pine.

Husker tilbake for ikke aaltfor mange Är, en islending som ble hentet fra molde og "snyltet" til seg over 2 mill i Äret pÄ brann benken... Ikke for Ä sammenligne prestasjonene til Winters og vedkommende, men for Ä si hvordan det kan gÄ nÄr ting er "ute Ä kjÞrer"...

Ole Brom

Det er ikke "riktig" Ä gi Winters millionlÞnn for Ä bli i Brann, det er han ikke verdt. For Ä vÊre helt Êrlig sÄ har han ikke vist nok til Ä kunne vÊre fortjent til en slik lÞnn. Olof hadde fortjent en slik lÞnn.

Nei Winters kommer nok til Ă„ stikke fra Brann, da sitter vi igjen med Ystaas, The bush Kenguru, Walde og Lund. Sistnevnte vil nok bare vĂŠre benkefyll og ikke no annet.

Da spÞrs det om Chess og Brann kan fÄ tak i en "toppspiss" !

Pluto

Synes mjelde burde prĂžvd Winters pĂ„ hĂžyrevingen.. mannen er jo genial med ballen i beina.. er litt usikker pĂ„ de defensive kvalitetene...  ang. kontrakt fornyelsen sĂ„ tror jeg ikke peddien kommer til Ă„ sprenge lĂžnnsbudsjettet pĂ„ Winters, men en lĂžnning pĂ„ oppunder millionen med evt. bonuser synes jeg han er verdt..

Felt F forever

Eg fÞler at lÞnnen bÞr stÄ i stil til spillerens betydning for klubben, i steden for at likhetsprinsippet mÄ gjelde for alle... Winters var, sammen med Kvisen og Olof, de direkte Ärsakene til fjorÄrets hederlige hÞstsesong. Winters har, nÄr skadefri, bevist at han er en MEGET viktig spiller for oss... ikkje minst nÄr vi har unge, urutinerte spisser i troppen som trenger en rutinert kar Ä se opp til (Mons`en er ikkje tilstrekkelig, og Lund er... tja, noe uferdig for en 33-Äring).

Gi mannen den lÞnnen han krever (innen rimelighetens grenser, selvsagt)- det er dyrt Ä hente nye spillere og!! I tillegg vet vi at Robbie leverer varene... og Ä prÞve mannen pÄ hÞyrekanten er langt i fra en dum ide!

enavgutta



Xminator

Vi klarer bedre enn Winters. Skal Winters bli blir det pÄ normal lÞnn. Ikke viktig nok til Ä forsvare stjernelÞnn.

enavgutta

Komman folkens, vi snakker ikke om Frankie boy her... vi snakker om Winters som spilte helt utrolig i fjor hĂžst og var tippeligaens giftigste spiss. 3 Ă„rs kontrakt til Winters !

Ole Brom

Hadde han spilt slik gjennom hele siste sesong hadde jeg vurdert han god nok for millionlĂžnnen det er snakk om. !

Rudi

Etter mitt syn har vi ikke bruk for en grisk skotte som Winters, altfor ustabil, alltid med ryggen mot mÄl og han har ofte noe hÄplÞse mottak. I tillegg ser det rett og slett ikke ut som om han er mÄlhungrig nok. Jeg synes ikke Brann bÞr gi han mer lÞnn og det vil ikke vÊre noe stort tap om han skulle forlate oss. Da har vi mye heller bruk for spillere som virkelig Þnsker Ä spille for klubben, som feks Trond F. Ludvigsen. ForÞvrig synes jeg ringreven Lund fÄr for lite tillit. I kamper som stÄr Ä vipper kan rutine vÊre lÞsningen?!
Og, bare for Ä fyre opp litt mer, mÄ jeg si at Tommy Knarvik ogsÄ godt kaste inn hÄndkleet (sammen med Winters). Det virker som om det han har, det har han i kjefen. Venter ennÄ pÄ at han skal vise hva han er god for, og hvis han alt har vist det, vil ikke dette vÊre noe stort tap heller!
Selv om du er en fyrig elsker, sÄ er du ikke automatisk skikket til Ä vÊre gynekolog!"
Ivar Hoff om at Kjetil Rekdal Ăžnsket Ă„ bli Brann-trener i framtiden.

Felt F forever

Er bekymret over mangel pÄ fotballforstÄelse pÄ dette forum... Robbie Winters er Branns beste spiss - og ingen risikofylt investering. VI vet ka vi fÄr for pengene - en klassespiller som er MEGET viktig for laget. Og kontrakt til Robbie er ingen hindring meg tanke pÄ TFL... vi har rÄd til alle. At Lund nevnes som et alternativ til Robbie, er pÄ grensen til absurd nÄr samme forum krever seriegull...

Felt F forever

NĂ„r man her skriver alle, menes begge  :D Man mĂ„ nesten vĂŠre realist og, selv om BĂžr BĂžrsson er i godlune...

nummer9

Vil si meg enig med Rudi her ang. Trond F. Ludvigsen. Vi mÄ alle huske at Winters begynner Ä dra litt pÄ Ärene, og vil mest sannsynlig aldri bli aktuellt Ä selge han videre fra oss om han fÄr ny kontrakt nÄ. En viktig grunn til Ä holde pÄ en spiller med sÄ hÞy lÞnn, er videresalg. NÄr de skotske klubbene var sÄ lite interresert i Ä betale noe sÊrlig for winters, vil vi nok ikke kunne tjene inn noe her heller.

skrivefeil

enavgutta

StÞtter hovedpoenget til Felt F her. Winters er en klassespiller, vi kjenner kvalitetene hans. Er en mye lurere investering Ä bygge videre pÄ det, enn Ä bruke overgangpenger, saftig sign on fee og andre lÞpende utgifter pÄ anskaffelsen av noe som skal prestere pÄ laget. Leser selv i BT og BA at det er vanskelig Ä finne noe pÄ det norske markedet... og disse Þst-europeiske lÞsningen til Ludvigsen tror jeg kan vÊre mer kostbare og pengeslukende enn en effektiv Winters i form !

Odd

La Winters bli!!! Eg "tar en Davy" hvis Winters ikke gjĂžr en ny hattrick i lĂžpet av sin karriere i Brann.

(for de som ikke var heelt med pÄ den; Ä ta en Davy vil si Ä svÞmme naken over VÄgen..)

Ole Brom

Hehe ja da fÄr du bare trene i Sentralbadet gitt ! :)

Bergen Sin Gutt

Quote from: "nummer9"Vil si meg enig med Rudi her ang. Trond F. Ludvigsen. Vi mÄ alle huske at Winters begynner Ä dra litt pÄ Ärene, og vil mest sannsynlig aldri bli aktuellt Ä selge han videre fra oss om han fÄr ny kontrakt nÄ. En viktig grunn til Ä holde pÄ en spiller med sÄ hÞy lÞnn, er videresalg. NÄr de skotske klubbene var sÄ lite interresert i Ä betale noe sÊrlig for winters, vil vi nok ikke kunne tjene inn noe her heller.

skrivefeil

enavgutta

Ja, der har du den.. skakkekjÞrte klubbÞkonomier fordi man har utbetalt Ändsvake spillerlÞnninger.. fortjener ikke annet Ä gÄ konk. HÄper flere engelske klubber fÞlger Leeds og ryker til... FÄr vi et skikkelig crack i spillermarkedet, Ú pÄ tide....

BranntilegdĂžr

Quote from: "Odd"La Winters bli!!! Eg "tar en Davy" hvis Winters ikke gjĂžr en ny hattrick i lĂžpet av sin karriere i Brann.

(for de som ikke var heelt med pÄ den; Ä ta en Davy vil si Ä svÞmme naken over VÄgen..)


tror vi bÞr ta vare pÄ denne linken, og IP adressen din =)

Odd

Kommer ikke sĂŠrlig mye fornuftig utav Ă„ snuse etter IP-adressen min.. ;-) Men bare vent og se, tror ikke vi har sett det beste av Winters enda.

Synes heller ikke at Brann burde ofre hele lÞnningsmodellen sin pga en enkeltspiller, men hittil har ikke Brann gjort sÊrlig mye for Ä komme til en enighet heller. Vi fÄr avvente og se hva som kommer utav dette mÞtet de skal ha i lÞpet av kommende uke.

Winters er nok ingen ny Helstad, men han har vist at han vet hvordan ballen skal settes mellom stengene. En god avslutter, men som kanskje ikke har scoret like mange mÄl som han e god for. Er bare sjeleglad for at PFO er ute av stallen i Är.. Det jeg er nervÞs for er hvilken spiss som kan bli ofret hvis Brann kjÞper ny superspiss.

enavgutta

BigMac ryker hvis ikke han begynner Ä bli skadefri sÄlangt.

Odd

Han har vÊrt en stor skuffelse. Men med hans innsatsvilje kan han bli veldig bra. Problemet med Ä kvitte seg med ham er vel at han har kontrakt ut 2006, og det har ikke akkurat florert med bud pÄ ham. Litt dumt hvis BicMac skulle bli en B-lagsattraksjon.

KennethS

Winters visste igjen hvilken klassespiller han e, her e det bare for Chess og andre sponsorer og Äpne lommeboken, forventer 5 Ärs kontrakt pÄ bordet pÄ mandag :D
tÄ pÄ Brann

enavgutta

Takk Winters! Det mÄlet var gudommelig! KjÞper meg ny Brann drakt med Winters pÄ !

Odd

Quote from: "enavgutta"Takk Winters! Det mÄlet var gudommelig! KjÞper meg ny Brann drakt med Winters pÄ !

Det er faktisk nesten fristende. jeg bestemte meg for nr 23 pÄ min drakt i Är.. men han har jo vÊrt en enorm nedtur sÄ langt i Är, sÄ jeg er ikke helt stolt over valget..

Karsten

Ny kontrakt til Robbie nÄ!

Ă?rnen

Jeg er helt enig. HĂ„per inderlig Winters fortsetter i Brann. Gi han en 3 Ă„rs kontrakt verdt 1,5 mill i Ă„ret. Det koster glatt Brann over 4,5 mill dersom de skal kjĂžpe en spiss som er like god som Winters og i tillegg lĂžnne han.

kirsti

Robbie Winters kjempar. Han var heilt vill mot HamKam, sÊrleg mot slutten, og mÄlet i gÄr? Dei fleste andre hadde gitt opp halvvegs dit. Vil ha Winters.
ar du hette og ljÄ, holder du med rbk.

ekte kjuagutt

eg syns egentli ikje winters har imponert sÄ stort som alle skal ha d til.. han har spilt helt ok.. eg vil gjerne ha han i laget men d e ikje verdens undergang om han forsvinner..

fremdeles syns eg at brann bÞr skaffe seg en ny spiss.. ystaas og macallister har jo jort d bra men eg syns brann trengar en kvalitets spiller pÄ landslagsnivÄ som putter i kamp ettar kamp.. noe i helstad duren, d hadde vert nokke d :D

ekte kjuagutt

eg syns egentli ikje winters har imponert sÄ stort som alle skal ha d til.. han har spilt helt ok.. eg vil gjerne ha han i laget men d e ikje verdens undergang om han forsvinner..

fremdeles syns eg at brann bÞr skaffe seg en ny spiss.. ystaas og macallister har jo jort d bra men eg syns brann trengar en kvalitets spiller pÄ landslagsnivÄ som putter i kamp ettar kamp.. noe i helstad duren, d hadde vert nokke d :D

AlexÄsane

Vi Ăš BRANN! Bergens Stolthet!

Nei til mandagskamper!!

KennethS

Quote from: "ekte kjuagutt"eg syns egentli ikje winters har imponert sÄ stort som alle skal ha d til.. han har spilt helt ok.. eg vil gjerne ha han i laget men d e ikje verdens undergang om han forsvinner..

fremdeles syns eg at brann bÞr skaffe seg en ny spiss.. ystaas og macallister har jo jort d bra men eg syns brann trengar en kvalitets spiller pÄ landslagsnivÄ som putter i kamp ettar kamp.. noe i helstad duren, d hadde vert nokke d :D


SÄ gÄ pÄ Brann kamper da, og ikkje bare sitt hjemme og se pÄ porno :D, og si at winters ikkje e en klassespiller blir som og spise taco uten fyll.
tÄ pÄ Brann

Sotraanda

Quote from: "KennethS"
og si at winters ikkje e en klassespiller blir som og spise taco uten fyll.


Det heter vel "Ă„ spise". hvor er gramatikken din kenneth s?
men winters har ikke vÊrt like god i Är som i fjor, men han er en klassespiller uansett, Ä han kommer sterkere no nÄr gresset blir grÞnnere.. fordi om gresset pÄ stadion egentlig e ganske grÞnt Ä bra.. jaja, nok om det! hÄper ihvertfall robbie fÄr ny kontrakt!
ater, heter, hater NFF!

Daniel

Da mÄ det bli tacobakfra!

Yngve

Quote from: "Sotraanda"
Quote from: "KennethS"
og si at winters ikkje e en klassespiller blir som og spise taco uten fyll.


Det heter vel "Ă„ spise". hvor er gramatikken din kenneth s?
men winters har ikke vÊrt like god i Är som i fjor, men han er en klassespiller uansett, Ä han kommer sterkere no nÄr gresset blir grÞnnere.. fordi om gresset pÄ stadion egentlig e ganske grÞnt Ä bra.. jaja, nok om det! hÄper ihvertfall robbie fÄr ny kontrakt!


Ikkje klag pĂ„ gramatikken til andre nĂ„r din eigen ikkje er perfekt Sotraand...Ă„ han kommer sterkere no nĂ„r gresset blir grĂžnnere.. fordi om gresset pĂ„ stadion egentlig e ganske grĂžnt Ă„ bra..  :P [/b]

Sotraanda

Sant nok Yngve.... MĂ„ bare beklage  :lol:
ater, heter, hater NFF!

The Fan

Det vil helt klart vĂŠre det beste og kanskje det billigste allternativet Ă„ gi Winters ny kontrakt. NĂ„ vet jeg hvilken type kontrakt Winters var tilbyt, men en trenger nĂždvendig vis ikke Ă„ betale han sĂ„ sinsykt mye i grunn lĂžnn. Gi han en kontrakt med skal vi si 800 000 i Ă„ret + bonuser. Hva med 5 000 i bonus for hver kamp han spiller og 10 000 for hvert mĂ„l, og  10 000 ekstra hvis han scorer mere enn 10 mĂ„l i serien i Ă„ret og enda    20 000 hvis han scorer mere enn 15 mĂ„l i serien. hvis han da skulle score 18 mĂ„l og spille 20 kamper, vil bonus bli :
                                                            for kamp 100 000
                                                            Bonus 1   180 000
                                                            Bonus 2    80 000
                                                            Bonus 3    60 000
                                                            lĂžnn        800 000
Det blir vel (hvis jeg har regnet riktig) over 1 200 000 det mÄ vel vÊre bra!! Eller andre former for bonus. Det er om Ä bruke fantasien Per Ove!!

Xminator

Brann og spillerene har vel ytret Ăžnske om Ă„ ha en stĂžrre del av lĂžnnen som grunnlĂžnn.

Robbie Winters

Er redd Robbie ikke er fornĂžyd med det siste kontraktstilbudet fra Per-Ove. Synes han virket lite happy under kampen mot HĂždd idag.

Frykter vi mister Robbie :-(

KennethS

Quote from: "Robbie Winters"Er redd Robbie ikke er fornĂžyd med det siste kontraktstilbudet fra Per-Ove. Synes han virket lite happy under kampen mot HĂždd idag.

Frykter vi mister Robbie :-(


PĂ„ hvilket grunnlag har du og komme med denne utalesen?
tÄ pÄ Brann

Nixon

SÄ lite happy at han fant det for godt Ä skÄre tre mÄl...
RÞd makt pÄ Hansa

Robbie Winters

Han fikk jo det siste kontraktstilbudet pÄ tirsdag og kampen ble spilt dagen etter. Ludviksen sa jo at det var det siste tilbudet de kunne gi ham, og takket han ikke ja mÄtte man regne med at han forlot klubben. Mener Ä ha sett en smule misfornÞyd Winters utpÄ den fuktige gressmatten igÄr.
HĂ„per det ikke stemmer.... Vi trenger Winters.

viks

men gud hjelpe meg...

Man jubler jo ikke som om man har vunet cupfinalen nÄr man scorer mot HÞdd! (I hvert fall ikke nÄr laget allerede leder og har full kontroll....)
Da Miller lobbet inn 4-1 -hans tredje scoring for kvelden -rett fÞr slutt, gikk et fullsatt Brann Stadion helt av hengslene. Folket reiste seg og sang "Rosenborg rykker ned!", sÄ det hÞrtes nesten helt opp til Trondheim" (VG 20.06.05)

Go Up