• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Brann - Haugesund, lørdag 13. juli 2024 kl 19:15

Started by Kagain, July 08, 2024, 07:56:51 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Kagain

Etter å ha blitt kjørt i senk oppe i nord skal Brann nå prøve kreftene mot FKH.

SHN er definitivt ute i karantene, og jeg vil anta at det er Thore P. som skal få prøve seg som anker. Jeg vil da tro at eksperimentet med Kornvig på høyrevingen ikke blir gjentatt. Jeg lurer på om Horneland vil slippe til enten Heggebø eller Soltvedt fra start, men det vil vel nok kun være en av dem, kan hende ingen. Siden en spiller er byttet allerede tipper jeg at Horneland ikke har lyst å bytte inn flere, så da kan vel startelleveren fort bli slik

Dyngeland

Crone - Pallesen Knudsen - Sery Larsen - Kristiansen

Kornvig - Thore P. - FHM

Mathisen - Finne - Castro

Gulløl

Heggebø har ikke vært nærmere laget før i år enn han er nå. Flott mål av han i går, blitt raskere i bakrom. Tror han starter på lørdag.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Kagain

Quote from: Gulløl on July 08, 2024, 08:53:50 AMHeggebø har ikke vært nærmere laget før i år enn han er nå. Flott mål av han i går, blitt raskere i bakrom. Tror han starter på lørdag.

Det vil i alle fall være fortjent om han får starte noen ganger på rad, så kan Finne komme inn som innbytter og se om han får bukt med måltørken sin...

andreas1989

Det at man uansett må gjøre en endring taler jo i mot flere endringer, så er det velogså(forhåpentligvis) tvilsomt at Kornvig skal starte på kanten igjen så da er vel veien fortsatt lang til startplass for Heggebø.

Warming eller Mathisen? Eller er det i det hele tatt et spørsmål?

Kagain

Quote from: andreas1989 on July 08, 2024, 09:25:30 AMDet at man uansett må gjøre en endring taler jo i mot flere endringer, så er det velogså(forhåpentligvis) tvilsomt at Kornvig skal starte på kanten igjen så da er vel veien fortsatt lang til startplass for Heggebø.

Warming eller Mathisen? Eller er det i det hele tatt et spørsmål?

Jeg tror ikke det er et spørsmål. Tipper som sagt at Kornvig er tilbake på indreløperplassen og Mathisen på vingen. I følge BA gjorde Warming det godt (eller i alle fall bedre enn Finne) som spiss mot Glimt, men jeg tror ikke Horneland ønsker å bruke han om han ikke er nødt. Som nevnt andre steder ser Horneland ut til å være en kar som foretrekker minst mulig rullering, så jeg er enig med deg i at utover Thore P. er det ikke så mye man kan forvente. Jeg ville jo håpt at Horneland i det minste lot Heggebø gå inn fra start i stedet for Finne, men det er jeg usikker på om han kommer til å gjøre.

fortune

Om Heggebø heller ikke nå får sjansen, håper jeg for hans del at han forlater Brann. Spissmarkedet i Norge er nå såpass knusktørt at Glimt med alle sine millioner ser ut til å hente en 26-åring fra OBOS. Da har nok Heggebø mange  bedre alternativer enn unfair spisskamp og benken i Brann.
First is first, second is nothing

andreas1989

I går tok det 75 min før Heggebø fikk komme innpå og da hadde Finne gått av i pausen.

Umiddelbart så tenkte jeg at jeg kan skjønne valget av Warming og Mathisen dersom vi skulle gå i 4-3-2 med to stykker som søker bredde i kanalene, men når vi som mot KFUM ender opp med 4-3-1-1 så burde jo Heggebø opplagt vært på banen.

Billy Elliott

Hvis ikke Heggebø får starte på lørdag, så gjør han det aldri. Da kan han like gjerne komme seg videre i karrieren fordi «konkurransen» om spissplass i så tilfellet ikke er reell.

Jeg føler meg dog ganske sikker på at han ikke benkes mot FKH. Såpass skinte gjennom i Hornelands Ballspark-intervju etter kampen i går. Han virket ganske svar skyldig i sekvensen om Finne vs. Heggebø, og nærmest litt brydd. Han skjønner vel at argumentene for å benke Heggebø nå er blitt såpass dårlige at de er vanskelig å forsvare samtidig som at troverdigheten beholdes.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Corran

Heggebø og Mathisen bør starte
Og det ser ut til at ThoreP også gjør det ref reportasje i BA i dag der Hornis prater mye med Thore på flyplassen.

Så håper jeg at Thore tar en Palle og går fra å være, for meg, noe av det dårligste de kan sette innpå til å bli noe av det mest pålitelige
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Kagain

Thore P. har i alle fall vært klar på at han har hatt lyst å spille midtbane i et år allerede, så da blir det vel plass til han da.

https://www.ba.no/thore-pedersen-vil-egentlig-spille-midtbane-har-bare-blitt-plassert-pa-back/s/5-8-2312330

Erlend

Litt som FHM det, får håpe han følger samme utvikling.

Men håpet er nok hakket større enn troen her

krakra

FHM var jo en spiller man visste hadde stort potensiale. Pedersen har vel alltid vært ansett som en ganske middels spiller.

Når det gjelder Finne så er det uforståelig at noen fortsatt snaker om "når det løsner". Dette har pågått i over ett år. Det er tydelig at tillitt ikke funker. Det kan godt være at det gjør ting vondt verre for Finne. Når det har gått så lenge, så kan det gi press og forsterke stresset. Jeg tror Finne har større sjanse for forløsning hvis han får rollen som superinnbytter, og gjerne forblir på benken selv om han scorer noen mål sånn at han bygger opp en viss frustrasjon over det. Funket jo veldig bra sist.

Corran

Helt enig. Har lenge sagt det er på tide med Heggebø fra start og Finne inn som innbytter som det var i Obos.
Finne har fått mer enn nok sjanser nå og han har det ikke i seg for tiden.
La han komme tilbake i utfordrer posisjon og se om han da våkner til live igjen
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Lasaron

Tren på langskudd

Superjack

Merker at jeg gleder meg til kamp.

Lenge siden en skikkelig kamp.

Forrige kamp ble «avlyst» etter 9 minutter og nå er det på tide å sette i gang høstsesongen på skikkelig.
Brannsupporter.

Rossi

Det blir interesant å se hvordan SHNs avgang påvirker laget. Mental kan det slå begge veier - en rask god opplevelse kan være viktig.

Vil se Heggebø fra start.

An argument's a collective series of statements to establish a definite proposition. No it isn't. Yes it is! Look, if I argue with you, I must take up a contrary position. But it isn't just saying, "no it isn't." Yes it is!

Erlend

Kritisk at vi vinner denne og leverer en bra prestasjon.

Ellers blir stemningen i byen "se så dårlige vi er uten SHN"

Superjack

Ingen ting er bedre enn om at Brann nå får en ketchup effekt og kjører over Haugesund og Sarpsborg? I neste.

Brannsupporter.

Brannorama

Tenker det kan gå en faen i spillertroppen, de vil nok vise at de helt fint klarer seg uten SHN. Kjører over Haugesund, Go Ahead og resten av kampene i høst.

Nixon

Spillerne har vært forberedt på å spille uten Sivert helt siden søndag klokken 14.39. Så sånn sett får gårsdagens  hendelser mindre konsekvenser inn mot kampen på lørdag.
Rød makt på Hansa

pne094

Noen som har vært på feltet denne uken ifm formasjonsøkter og har noen formening om Heggebø eller Finne starter imorgen?

Eivind

Kjenner jeg blir muggen om Finne starter denne også.

ostraume

BT meldte i alle fall at TP ble drillet som 6er, så den er vel ganske klink.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

andreas1989

BA melder at Soltvedt kanskje blir med på benken.

gladiporno

Jesper Eikrem ble lagt inn på A-listen igjen fredag. Det betyr at han kommer med i kamptroppen.

opplett

Jeg var en av de som mente Finne måtte få tid til å spille seg i form i vår. Men nå har han hatt maaange sjanser som har blitt bom. Bor også i offside, men ikke nødvendigvis negativt siden det for det meste er marginalt og han bør «bo» på linjen.

Men nå er det på tide at Aune får starte flere kamper. Mer futt i han i år.
Norling skryter likevel av oppholdet i Norge . - Menneskene i Brann var fantastiske. Klubben var vakker som s****.

Gulløl

Enda en grunn til at det kan vippe mot Heggebø start i dag.

BA: Bård har en tå som ikke ser veldig fin ut etter en smell han fikk på trening i går (torsdag), men det ser ut som han klarer å riste det av seg, sier Brann-trener Eirik Horneland.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Lasaron

Av og til tror jeg, og det vet jeg flere tror, og vi har trodd det i mange år, at treneren "faker" en småskade eller minisykdom på en spiller de har tenkt å benke, eller utelate fra troppen. Dette for at de ikke skal miste ansikt. Finne har vært fast så lenge, og vært innom landslaget, at det han opplever nå er en stor nedtur. Å bli benket i tillegg, er det prestisjetap og en enda større nedtur. Dette blir dempet av at det forklares med en vond tå og at man ikke vil risikere noe.
Tren på langskudd

Larsendos

Quote from: Lasaron on July 13, 2024, 07:49:26 AMAv og til tror jeg, og det vet jeg flere tror, og vi har trodd det i mange år, at treneren "faker" en småskade eller minisykdom på en spiller de har tenkt å benke, eller utelate fra troppen. Dette for at de ikke skal miste ansikt. Finne har vært fast så lenge, og vært innom landslaget, at det han opplever nå er en stor nedtur. Å bli benket i tillegg, er det prestisjetap og en enda større nedtur. Dette blir dempet av at det forklares med en vond tå og at man ikke vil risikere noe.
Finne er 29 år. Finne har forventninger til seg selv. Finne vet at Heggebø er god. Finne vil Brann alt godt. Selvsagt tåler Finne å bli benket uten at han taper ansikt på det. Han satt sist på benken mot Sandefjord. Skuffende 1. omgang av Brann. Finne inn i pausen.

Billy Elliott

July 13, 2024, 17:01:04 PM #29 Last Edit: July 13, 2024, 17:03:34 PM by Billy Elliott
EDIT: oppstillingen til FotMob var feil.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978


Lasaron

Tren på langskudd

andreas1989

Gøy med Heggebø. Bestemte Horneland seg når han så pauseresultatene?

Også gøy med Haaland, Eikrem og Remmem.

Har Helland allerede dratt til EM?

fortune

Hva skjer med lagoppstillingene for tiden? Blir stadig mer trauste, foruten innlegg i retning Heggebø er det vanskelig å se hvordan man skal skape sjanser. Med mindre Haugesund er naive nok til å miste ballen på egen halvdel selvfølgelig, men det har vel de fleste lag skjønt at man kan og bør unngå ved å slå lengre pasninger fremover i banen.
First is first, second is nothing

andreas1989

Det er Kartum på kant ja, det fikk jeg ikke med meg.

Det blir bråk dersom man sliter med å skape sjanser, men nå får vi forhåpentligvis se hva Horneland vil med dette, det fikk vi ikke på søndag.

2-1 i Sandefjord. Knutsen vil nok komme i gang med sommer shoppingen.

andreas1989

Viking og Glimt scorer igjen på langskudd. Ingenting vil overraske mindre enn om Molde også får med seg noe etter et langskudd.

Billy Elliott

- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

andreas1989

Kartum har jo spilt en del kant tidligere så det er vel ikke sikkert? Men vi får nå håpe at Castro er på venstre, så da er det gjerne Kornvig på kant.

Pete05

Tror du rett i Kornvig på kant. Kartum hadde et ok innhopp som indreløper sist. Men er alle på benken 100%? Warming kan umulig være det.

Morkel

Avstandene defensivt og presset (spesielt på egen halvdel) sitter på ingen måte i dag. Litt usikker på om Thore P. er det beste alternativet i akkurat den posisjonen der. Det er en krevende rolle.

Spelaren

Ingen overbevisende forestilling mot seriens jumbo.
Gå av.

Superjack

Brannsupporter.

LarsendosLasaron

Tren på langskudd

krakra

July 13, 2024, 19:05:45 PM #45 Last Edit: July 13, 2024, 19:07:39 PM by krakra
Quote from: Morkel on July 13, 2024, 18:57:23 PMAvstandene defensivt og presset (spesielt på egen halvdel) sitter på ingen måte i dag. Litt usikker på om Thore P. er det beste alternativet i akkurat den posisjonen der. Det er en krevende rolle.
Det ble jo påstått at det er en veldig enkel rolle da SHN forsvant. Jeg tenker det er en rolle som krever mye i både spilleforståelse, duellspill, ferdigheter og kommunikasjon. TP mangler det meste, men har aggressiviteten. Tror nok han er en høyst kortsiktig vikar.

Hvorfor spiller ikke Mathisen? Kartum får ikke til noen verdens ting ute på kanten, og det er jo ikke rimelig å forvente heller.

Heggebø god i oppbyggingen, men ikke helt påkoblet i avslutningen av angrepene.

Kristiansen er en mye dårligere back enn han var før han ble stopper. Helt ufarlig offensivt. Fallet i offensive bidrag fra vi hadde Wolfe til Kristiansen i dag er ganske dramatisk. Bør egentlig se etter en ny venstreback i dette vinduet hvis Torsvik er ute med skade igjen.

esp123

Det virker fullstendig meningsløst å spille med en møtende spiss og to møtende kanter. Det er ingen fart i dette laget, Haugesund kan følge Heggebø ganske tett uten å være bekymret for det som skjer bak de. Tipper Warming eller Mathisen kommer inn.

krakra

Skjønner ikke hvorfor Mathisen er benket. Skjønner mer hvorfor Warming er på benken, men hjemme mot bunnlaget FKH, så burde vi jo ha litt mer baller.

Hva har skjedd med at vi heller vil vinne 4-3 enn 1-0?

Larsendos

Quote from: esp123 on July 13, 2024, 19:04:53 PM
Quote from: Larsendos on July 13, 2024, 19:03:02 PMHåper vi spiller med spiss i andre omgang.
Lol.
Denne må dere tåle. Han er jo tydeligvis så godt trent for tiden. I 45 minutter var han godt plassert mellom stopperne til FKH. Må jo ha vært verdens enkleste jobb for dem.

andreas1989

Det var mye som ikke ga mening offensivt i denne omgangen, og som sist mot Godset er det plutselig gang på gang mye rom for motstander fremover.

Skal vi spille med Kartum og Castro på kant så må vi iallfall ha backer som kan bidra på siste tredjedel på banen og det gjelder både på høyre og vestre side.

Go Up