• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Brann - Sandefjord, torsdag 16. mai, kl1800. ES

Started by Churchill, May 12, 2024, 20:47:21 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Churchill

May 12, 2024, 20:47:21 PM Last Edit: May 12, 2024, 20:49:12 PM by Churchill
Her har vi litt å hevne fra i fjor og det virker som om laget er kommet over startproblemene. Tipper Soltvedt og Castro inn fra start for hhv. Pallesen og Mathisen. Ellers uforandret.
...we shall never surrender.

Lasaron

Jeg anbefaler å starte med det laget som startet andre omgang i dag.
Tren på langskudd

andreas1989

Hva ble sagt om Pallesen etter kampen? Fem strake uten baklengs, men det ligger vel fort et skifte i backrekken i luften til denne kampen. Uansett så kommer jo Kristiansund kampen bare dager etter og der kan vel fort Pallesen sin fysikk komme mer til nytte? Men vi vet jo at Horneland er nådeløs så dersom Pallesen nå må stå over en kamp og vi fortsetter å stenge butikken så må han fort vente på at noen andre blir satt ut av spill før han kommer inn igjen. Også er jo vi flere som gjerne vil se Jeff og Ruben som stoppere igjen, bare for å se rett og slett. Castro har vel kanskje spilt seg inn på bekostning av Blomberg, men hva tåler egentlig Mathisen? Er Horneland konsekvent så fortsetter Heggebø.

Dyngeland
Crone-Jeff-Kristiansen-Soltvedt
Kornvig-SHN-Felix
Mathisen-Heggebø-Castro

Pete05

Det er knyttet litt spenning om uttaket for en gangs skyld. Verken Mathiesen eller Blomberg overbeviste i dag. Mulig man bare er farget av at andre omgang er bedre enn første, men mot et antatt svakere lag som vil ligge lavt så er kanskje Ruben bedre som stopper? Jeg tror ihvertfall det. Ellers regner jeg med at Warming ikke er helt frisk ennå og at Horneland hater å bruke en spiller som ikke kan trene 100%.

Jeg mener laget blir som #andreas1989 melder, mitt eneste lille spørsmål er om Blomberg eller Mathisen starter på høyre kant. Det forutsetter selvfølgelig at Castro kan spille minst 60 min...

andreas1989

Det blir fort litt vanskelig å tippe kantene når det vel bare er Blomberg som tilsynelatende har den fysiske formen helt inne samtidig som Blomberg ikke er helt i form ellers.

Skal jo bli veldig spennende å se hvor ambisiøse Sandefjord kommer til å være mtp eget spill i denne kampen. De får mye(velfortjent?) skryt for tilnærmingen sin, men vi husker jo tilsvarende match i fjor.


Corran

Soltvedt skal inn fra start i denne kampen tenker jeg. Hadde et kanon bra innhopp som bør og skal belønnes.
Om det betyr Ruben eller Palle ut skal jeg ikke synse for mye om men andre omgangen som stopper er beste omgang til Ruben som stopper i år. Han gir oss også litt mer enn Palle i det oppbyggende selv om jeg som den største Palle hateren i fjor i år har blitt imponert av hvor god han er blitt.
Så ikke skandale uansett hvem av dem som starter.

Mathisen skal starte, Han viser mye selv om han ikke får det til.
Blomberg bør være ute og Castro inn fra start.

Så det som kommer til å bli ukens diskusjon
Heggebø vs Finne
Jeg mener uten tvil Heggebø.
Brann har funnet seg selv med Heggebø på topp og selv om han var så som så i dag så fungerer laget bedre enn de gjorde tidligere i sesongen.
Jeg mener Heggebø skaper mer plass for de tre på midten og kantene enn det Finne gjør.
Brann har de siste to kampene hatt en flyt i det offensive de ikke hadde tidligere i sesongene og jeg mener Heggebø skal ha sin del av æren for det sammen med FHM

In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Lasaron

Det er klokt å ikke skifte for mye. Da er det nok endringer å starte med de som startet andre omgang.

At vi er blitt flinke til å holde nullen, tror jeg i større grad skyldes at Japhet har funnet formen etterhvert. Og han spiller enda bedre når han får ligge til høyre, med Ruben til venstre for seg.

Blomberg og Ulriken var svake i går, men Blomberg er den eneste vi vet tåler 90 minutter.
Tren på langskudd

Billy Elliott

Quote from: Corran on May 12, 2024, 22:06:42 PMBrann har funnet seg selv med Heggebø på topp og selv om han var så som så i dag så fungerer laget bedre enn de gjorde tidligere i sesongen.
Jeg mener Heggebø skaper mer plass for de tre på midten og kantene enn det Finne gjør.
Brann har de siste to kampene hatt en flyt i det offensive de ikke hadde tidligere i sesongene og jeg mener Heggebø skal ha sin del av æren for det sammen med FHM

Fasit.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

ostraume

Jeg vil fortsatt ha Palle på laget. Regner med alle la merke til det trykket LSK fikk første 6-8 minuttene av andre omgang. Det handler også om at midtstopperne står dårligere imot trykk. Palle eier sin sone, har alltid vært veldig duellsterk, men nå evner han og å distribuere videre. Ruben er bedre med ballen i beina, men Palle sine egenskaper innebærer også at vi kan dominere mer. Bare på en litt annen måte enn Ruben.

Ruben får ta seg en tur på benken.

Castro eller Blomberg vet jeg rett og slett ikke. Heggebø var ikke mer enn middels i går, men synes han fortjener en kamp til. Finne som innbytter trenger ikke være dumt.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

andreas1989

Nå er det jo ikke alle lag som er like fysiske som LSK. Dessuten så har stopperduoen Jeff-Kristiansen en større aksjonsradius enn det en stopperduo som Pallesen er en del av vil ha noe som gjør at vi kan stå høyere.

Uansett så er det fort slik at dersom Pallesen nå må stå over så er realiteten den at han da må vente på til noen andre må stå over før han kommer inn igjen på laget dersom laget fungerer.

esp123

Vi møter Sandefjord hjemme. Høres ikke helt ut som kampen for Palle i utgangspunktet.

Vi snakker faktisk om laget som har sluppet til minst xG av alle lagene i Eliteserien, så det blir potensielt en tålmodighetsprøve! Vi tok 2 poeng mot Sandefjord ifjor, dette er en viktig kamp hvis vi skal melde oss på i gullkampen!

ostraume

Quote from: andreas1989 on May 13, 2024, 08:48:18 AMNå er det jo ikke alle lag som er like fysiske som LSK. Dessuten så har stopperduoen Jeff-Kristiansen en større aksjonsradius enn det en stopperduo som Pallesen er en del av vil ha noe som gjør at vi kan stå høyere.

Uansett så er det fort slik at dersom Pallesen nå må stå over så er realiteten den at han da må vente på til noen andre må stå over før han kommer inn igjen på laget dersom laget fungerer.

Med større aksjonsradius mener du at Ruben er raskere og bedre til å løpe opp i bakrom? I så fall enig. Og han er jo goså  bedre med ballen  i beina.

Poenget mitt var at en duellsterk stopper gjør at vi mye lettere kan stå høyt og trykke på ved å enkelt vinne og distribuere de høye og lange ballen i mot. Dette gjelder all motstand, også mindre fysiske lag enn LSK. Ruben tar jo ære i og ikke gå i hodedueller, mener det er helt unødvendig. Så sånn sett en rimelig spesiell stoppertype.Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Superjack

Sandefjord er en nøtt.

Om Palle sliter med magevondt et par dager så tipper jeg Ruben starter.

Heggebø / Finne tror jeg er jevn.

Noen som har vært på treninger og sett nivået på Heggebø / Finne der siste uken?
Brannsupporter.

esp123

Heggebø vs. Finne bør handle om hvilken spisstype man ønsker, men jeg vet jo at Horneland ikke tenker sånn.

Horneland pleier ikke å endre på laget før noen har spilt seg ut, og det har ikke Heggebø. Da tror jeg Heggebø starter etter to solide kamper.

Jeg tror vi trenger det også mot et lavtliggende Sandefjord. Å ha Finne som joker fra benken er et våpen når motstanderen blir sliten og rommene åpner seg opp.

Gulløl

Quote from: esp123 on May 13, 2024, 09:21:14 AMÅ ha Finne som joker fra benken er et våpen når motstanderen blir sliten og rommene åpner seg opp.
Ja det fungerte glimrende i 2022.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

andreas1989

Quote from: ostraume on May 13, 2024, 09:12:34 AMMed større aksjonsradius mener du at Ruben er raskere og bedre til å løpe opp i bakrom? I så fall enig. Og han er jo goså  bedre med ballen  i beina.

Poenget mitt var at en duellsterk stopper gjør at vi mye lettere kan stå høyt og trykke på ved å enkelt vinne og distribuere de høye og lange ballen i mot. Dette gjelder all motstand, også mindre fysiske lag enn LSK. Ruben tar jo ære i og ikke gå i hodedueller, mener det er helt unødvendig. Så sånn sett en rimelig spesiell stoppertype.

Ja i stor grad, men Jeff og Kristiansen kan vel også i større grad aksjonere bredere i banen ved behov noe som kan tillate backene å gå høyere, men det det blir jo i prinsippet håndtering av bakrom det også.

Corran

På det punktet ang å aksjonere bredere i banen har Palle blitt mye bedre i år.
Samme med at han er blitt raskere og dermed også kan stå høyere
Tror Palle er inne igjen neste kamp om han ikke er syk i flere dager
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Morkel

Quote from: Corran on May 13, 2024, 14:49:17 PMTror Palle er inne igjen neste kamp om han ikke er syk i flere dager


Grønner snakket visstnok med Palle etter kamp og han var bare litt smådårlig. Så var visstnok garantert klar i følge ham.

andreas1989

Quote from: Corran on May 13, 2024, 14:49:17 PMPå det punktet ang å aksjonere bredere i banen har Palle blitt mye bedre i år.
Samme med at han er blitt raskere og dermed også kan stå høyere
Tror Palle er inne igjen neste kamp om han ikke er syk i flere dager


Pallesen har tatt steg, men han er ikke noen Sery Larsen.

Morkel

Sandefjord er et lag man ikke skal undervurdere. De er i slaget for tiden med seiere over Molde og Sarpsborg i de to siste. Og i begge kampene var de klart best. Så RBK - Sandefjord tidligere i år og de kunne fort vunnet den kampen også.

Må også ta med at vi bare tok 2 poeng mot dem i fjor. Så det er et lag vi ikke nødvendigvis står så bra mot. At de også har lavest "xG i mot" av samtlige Eliteserielag tyder på at de gode på å hindre motstander å komme i avslutningsposisjon.

De aller største profilene finner man vel likevel i spissrekken. Markovic, Ruud Tveter og Al-Saed er gode. Og dette er faktisk et lag som snitter nesten like mye som Brann per 90. Skaper ikke i nærheten like mye sjanser, men er mer effektive.

Det er alltid litt ekkelt med "lag med små navn" som presterer. Det forventes at Brann skal overkjøre FFK og Sandefjord, men det er ikke alltid like lett. Tror likevel på Brannseier, man er i dytten for tiden og skal være bedre spiller for spiller i de fleste posisjoner.


andreas1989

Mannen i gaten forventer nok en total overkjøring og det er jo litt kjedelig på en dag som 16ende mai. De som følger norsk fotball litt tettere har vel registrert at dette er et lag som prøver å spille fotball samtidig som de er imponernde solide bakover på tross av sine små ressurser. De var vel ganske så disiplinerte om ikke kyniske på stadion i fjor og de har vel utvilsomt notert seg at Brann har slitt mot den type motstand denne sesongen.  Al-Saed sa vel etter kampen på søndag at han ikke er helt 100% så han spiller vel kanskje ikke fra start, men det blir jo utvilsomt en joker å ta hensyn til.

Corran

Quote from: andreas1989 on May 14, 2024, 08:38:26 AM
Quote from: Corran on May 13, 2024, 14:49:17 PMPå det punktet ang å aksjonere bredere i banen har Palle blitt mye bedre i år.
Samme med at han er blitt raskere og dermed også kan stå høyere
Tror Palle er inne igjen neste kamp om han ikke er syk i flere dager


Pallesen har tatt steg, men han er ikke noen Sery Larsen.
Det har vel ingen påstått heller, men de utfyller hverandre bra.
Sjelden en ønsker to like midtstoppere
Men de er 27 minutter unna å sette klubbrekord for tid uten baklengs med Larsen og Pallesen som midtstoppere foruten 1 omgang.
Ruben var veldig dårlig som midtstopper i starten av sesongen.
Så om Palle kommer inn igjen fra start bør ikke overaske og slik han har spilt i år så kan Brann stå høyere og backene være mer med framover.
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Lasaron

Tren på langskudd

Leffen

Ifølge Fredrik Haugen passer Sandefjord oss godt fordi de vil spille fotball. Har de lagt om i år? Ikke sett noen kamper. I fjor ville de defintivt ikke det. For meg var det fjorårets mest frustrerende kamp. Vi tråklet oss inn på to meter i hele kampen, et par innlegg som ble klarert av de to store midtstopperne (vet at Taaje er borte) Håper i alle fall Sol får fripass på å skyte, orker ikke en kopi av 2023.

esp123

Jokeren her er underlaget. Sandefjord har lagt kunstgress, med en spesiell miljøvennlig fyllmasse. Første i Norge. Det kan ha gitt de en fordel på hjemmebane. Hvordan det går når de nå for første gang denne sesongen skal spille på gress, gjenstår å se.

esp123

Tror de ønsker å spille fotball, men evner det ikke alltid. Mot Sarpsborg hadde de 36 prosent ball, men vant 4-1.

Kjell249

Er det noen steder å se denne kampen på skjerm ute i solen? Med etterspørselen som er nå og været som er meldt, så kunne Brann tjent mye penger på å sette opp storskjerm utenfor stadion, og med ølservering :)
Chuck Norris and Superman once fought each other on a bet. The loser had to start wearing his underwear on the outside of his pants.

Hickok

Quote from: Leffen on May 14, 2024, 09:43:06 AMIfølge Fredrik Haugen passer Sandefjord oss godt fordi de vil spille fotball. Har de lagt om i år? Ikke sett noen kamper. I fjor ville de defintivt ikke det. For meg var det fjorårets mest frustrerende kamp. Vi tråklet oss inn på to meter i hele kampen, et par innlegg som ble klarert av de to store midtstopperne (vet at Taaje er borte) Håper i alle fall Sol får fripass på å skyte, orker ikke en kopi av 2023.
Jeg tror det var mest mot oss de ikke spilte fotball, mest fordi de ikke evnet, mer enn at de ikke ønsket.

Morkel

Quote from: Leffen on May 14, 2024, 09:43:06 AMIfølge Fredrik Haugen passer Sandefjord oss godt fordi de vil spille fotball. Har de lagt om i år? Ikke sett noen kamper. I fjor ville de defintivt ikke det. For meg var det fjorårets mest frustrerende kamp. Vi tråklet oss inn på to meter i hele kampen, et par innlegg som ble klarert av de to store midtstopperne (vet at Taaje er borte) Håper i alle fall Sol får fripass på å skyte, orker ikke en kopi av 2023.

De har noe mer ballbesittelse i år enn i fjor. I fjor lå de på 49%, nå ligger de på rundt 54%. Ødegaard som trener har sånn jeg ser det alltid hatt ambisjoner om å lede et spillende lag. Men som det nevnes over her så er det nok et lite stykke mellom ambisjon og taktikk (når det først er beleilig å ligge lavere).

De kommer nok uansett til å komme til et fullsatt Brann stadion med en mer defensiv taktikk enn vanlig og med et ønske om å straffe et Brann som står høyt.

andreas1989

Quote from: Corran on May 14, 2024, 09:37:38 AM
Quote from: andreas1989 on May 14, 2024, 08:38:26 AM
Quote from: Corran on May 13, 2024, 14:49:17 PMPå det punktet ang å aksjonere bredere i banen har Palle blitt mye bedre i år.
Samme med at han er blitt raskere og dermed også kan stå høyere
Tror Palle er inne igjen neste kamp om han ikke er syk i flere dager


Pallesen har tatt steg, men han er ikke noen Sery Larsen.
Det har vel ingen påstått heller, men de utfyller hverandre bra.
Sjelden en ønsker to like midtstoppere
Men de er 27 minutter unna å sette klubbrekord for tid uten baklengs med Larsen og Pallesen som midtstoppere foruten 1 omgang.
Ruben var veldig dårlig som midtstopper i starten av sesongen.
Så om Palle kommer inn igjen fra start bør ikke overaske og slik han har spilt i år så kan Brann stå høyere og backene være mer med framover.

Poenget er at Jeff-Kristiansen som stopperpar har større aksjonsradius enn et stopperpar med Pallesen. Så har Pallesen andre kvaliteter, men vår beste fotball har vi spilt med Jeff og Kristiansen og det er sansynligvis fortsatt det stopperparet som gir oss de beste forutsetningene for å spille slik vi ønsker.

Nixon

Quote from: Corran on May 14, 2024, 09:37:38 AMRuben var veldig dårlig som midtstopper i starten av sesongen.

Tar jeg feil når jeg minnes at han fikk et lite overtråkk rett før sesongstart og var litt redusert i de første kampene? Han er uansett i en mye bedre forfatning nå. Det har han vist som venstreback og som midtstopper i den ene omgangen på søndag.
Rød makt på Hansa

Dickens

Quote from: Kjell249 on May 14, 2024, 09:52:54 AMEr det noen steder å se denne kampen på skjerm ute i solen? Med etterspørselen som er nå og været som er meldt, så kunne Brann tjent mye penger på å sette opp storskjerm utenfor stadion, og med ølservering :)

Hadde selvfølgelig vært helt nydelig, men sånt må søkes om til kommunen og tar mange uker å få svar på.

andreas1989

Hagen på gamle Dr Livingstone var jo en fantastisk plass på dager med værmelding som 16 mai.

Corran

Quote from: Nixon on May 14, 2024, 10:37:35 AM
Quote from: Corran on May 14, 2024, 09:37:38 AMRuben var veldig dårlig som midtstopper i starten av sesongen.

Tar jeg feil når jeg minnes at han fikk et lite overtråkk rett før sesongstart og var litt redusert i de første kampene? Han er uansett i en mye bedre forfatning nå. Det har han vist som venstreback og som midtstopper i den ene omgangen på søndag.
Han snudde vel ræven til + rotet litt på 3-4 baklengsmål
Men virket mye bedre mot lsk.
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Corran

Quote from: andreas1989 on May 14, 2024, 10:27:44 AM
Quote from: Corran on May 14, 2024, 09:37:38 AM
Quote from: andreas1989 on May 14, 2024, 08:38:26 AM
Quote from: Corran on May 13, 2024, 14:49:17 PMPå det punktet ang å aksjonere bredere i banen har Palle blitt mye bedre i år.
Samme med at han er blitt raskere og dermed også kan stå høyere
Tror Palle er inne igjen neste kamp om han ikke er syk i flere dager


Pallesen har tatt steg, men han er ikke noen Sery Larsen.
Det har vel ingen påstått heller, men de utfyller hverandre bra.
Sjelden en ønsker to like midtstoppere
Men de er 27 minutter unna å sette klubbrekord for tid uten baklengs med Larsen og Pallesen som midtstoppere foruten 1 omgang.
Ruben var veldig dårlig som midtstopper i starten av sesongen.
Så om Palle kommer inn igjen fra start bør ikke overaske og slik han har spilt i år så kan Brann stå høyere og backene være mer med framover.

Poenget er at Jeff-Kristiansen som stopperpar har større aksjonsradius enn et stopperpar med Pallesen. Så har Pallesen andre kvaliteter, men vår beste fotball har vi spilt med Jeff og Kristiansen og det er sansynligvis fortsatt det stopperparet som gir oss de beste forutsetningene for å spille slik vi ønsker.
Ikke slik det har vært til nå i år.
Da ser det ut som om at Brann har kunne stå like høyt som med Ruben inne.
Om en ser mot LSK så står ikke Brann noe lavere i 1 omgang enn i 2 omgangen
Store forskjellen på de to omgangene er at lsk er litt mer med i starten av 2 omgangen og at offensivt så ble vi bedre med Sol som back kontra Ruben
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

andreas1989

Ikke slik det har vært til nå i år? Hvordan kan du konkludere med det når vi kun har spilt en omgang med det stopperparet? Og en av de tingene som taler for Jeff-Kristiansen er nettopp det at backene da kan gå høyere i banen ettersom stopperparet dekker større rom.

Corran

Quote from: andreas1989 on May 14, 2024, 11:28:06 AMIkke slik det har vært til nå i år? Hvordan kan du konkludere med det når vi kun har spilt en omgang med det stopperparet? Og en av de tingene som taler for Jeff-Kristiansen er nettopp det at backene da kan gå høyere i banen ettersom stopperparet dekker større rom.
Nei til nå i år har vi sett at Pallesen og Jeff står like høyt som Ruben og Jeff ville gjort. De sto ikke noe høyere i fjor enn det midstopperne har gjort i år. Palle er fremdeles av og til litt keitete med ballen og sakker spillet, men ikke i like stor grad som før og crosserne hans har også blitt bedre.
Backene til Brann har stått høyere i år enn de kunne med Palle på banen i fjor.

Vi er i ferd med å sette rekord i antall minutter uten baklengs samtidig som vi scorer bra med mål og står høyt mot alle lag vi spiller mot. Vi har beste målforskjell siden 2018 etter like mange kamper og flest scorede mål på bortebane siden 2012.

Hvor mye høyere skal backene gå mener du?

Så pr nå om Palle har vært fin etter kvalmen så er jeg ganske sikker på at han blir valgt av Horneland

Et annet pluss med Palle kontra Ruben er hodestyrke og duellspillet.

Og hadde noen sagt til meg i fjor at eg skulle forsvare Palle så hadde spurt om de hadde slått seg
Ekspertene har jo også begynt å ymte frampå om Palle bør på landslaget
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

andreas1989

Har du noe dokuemntasjon på den påstanden om at vi står like høyt som i fjor? For det inntrykket deler ikke jeg, et stopperpar med Jeff og Kristiansen kan tillate seg større avstadner seg og lagkameratene i mellom i tillegg til at det selvfølgelig kan stå høyere og tilatte mer bakrom. Så kommer dette med balleferdigheter på toppen.

Jeg vil ha backene rundt og frem jeg slik vi spilte med Wolfe på våren i fjor når Jeff og Kristiansen var stoppere, dette er moderne fotball ikke konvensjonell 90 talls fotball for å dra en parallel til en annen diskusjon om spillestil. Så er spørsmålet om Crone&Soltvedt er kapable til spille en slik rolle, men Soltvedt har nå iallfall en fot som vi må kunne få langt mer ut av enn noen langskudd.

esp123

Vi har så langt denne sesongen vunnet ballen på siste tredjedel 7,1 ganger per kamp. På midtbanen 25 ganger per kamp. Begge deler er soleklart mest i Eliteserien.

Ifjor vant vi ballen på siste tredjedel 7,3 ganger per kamp. På midtbanen 28 ganger per kamp. Jeg antar at dette har tatt seg opp de siste kampene også.


En moderne back bekler vel like ofte en playmaker/midtbane-rolle som noe annet, og der kan jo Soltvedt absolutt være en ressurs. Han har kanskje ikke farten og energien til å overlap'e hele kampen, men blir han satt opp i Alexander-Arnold/KDB/Bruno Fernandes-sonen på hjørnet av 16-meteren, så kommer han til å skape sjanser. Han er også pasningssikker og har en god langpasningsfot.

Fun fact: Soltvedt og Crone er blant spillerne i Eliteserien som har flest fullførte pasninger på siste tredjedel per kamp.krakra

Soltvedt er veldig mye bedre når han er inne på motstanders banehalvdel. På egen banehalvdel syns jeg han sliter med flere ting, både med og uten ball.

Corran

Quote from: andreas1989 on May 14, 2024, 11:55:48 AMHar du noe dokuemntasjon på den påstanden om at vi står like høyt som i fjor? For det inntrykket deler ikke jeg, et stopperpar med Jeff og Kristiansen kan tillate seg større avstadner seg og lagkameratene i mellom i tillegg til at det selvfølgelig kan stå høyere og tilatte mer bakrom. Så kommer dette med balleferdigheter på toppen.

Jeg vil ha backene rundt og frem jeg slik vi spilte med Wolfe på våren i fjor når Jeff og Kristiansen var stoppere, dette er moderne fotball ikke konvensjonell 90 talls fotball for å dra en parallel til en annen diskusjon om spillestil. Så er spørsmålet om Crone&Soltvedt er kapable til spille en slik rolle, men Soltvedt har nå iallfall en fot som vi må kunne få langt mer ut av enn noen langskudd.
Har du dokumentasjon på at vi ikke gjør det?
Jeg har ikke noe dokumentasjon foruten tv sendingene samt det jeg har opplevd live.
Mao mine egne inntrykk som jeg jo selvfølgelig stoler mer på enn dine inntrykk.
Statistikkene på mål for og i mot samt ballinnehav og hvor mye vi har ballen på motstanders halvdel underbygger også mitt inntrykk etter min mening.
Også inntrykket til de jeg ser kamper med og diskuterer Brann med har mye de samme meningene

Og Crone kommer jo på masse løp nedover siden og legger inn fra dødlinjen og en del av at han kan gjøre dette mer enn i fjor tror jeg har med at Palle nå er bedre og ikke trenger "støtte" på samme måte i år

In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Corran

Quote from: krakra on May 14, 2024, 12:19:23 PMSoltvedt er veldig mye bedre når han er inne på motstanders banehalvdel. På egen banehalvdel syns jeg han sliter med flere ting, både med og uten ball.
Enig med dette, men om de får målpoeng ut av ham som nå sist og han spiller såpass bra så er han et godt valg selv om det er litt mer risiko
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

andreas1989

Klarer du å hente ut en statestikk for vår sesongen i fjor da det vel er det som blir det mest riktige å sammenlikne med?

Soltvedt kunne nok fungert som en invertert back, men det vil være en såpass stor endring i vårt grunnspill/oppstilling at det nepper er noe vi bør tenke på. Med Castro på venstrekant er vi helt avhengige av å ha en back som tilbyr oss bredde og helst er ivrig på å overlappe med stor fart. Det bør være muligheter for å få satt opp Soltvedt i flere innleggsposisjoner enn det vi så langt klarer og da er det klart han blir langt farligere for oss. Likefult er jeg ganske så overbevist om at dersom Torsvik skulle komme seg på beina og fortsette der han slapp så vil det være en forsterking. Det samme går selvfølgelig for Helland sin del på motsatt back, men Helland kjenner jeg ikke godt nok til at jeg tør å håpe på det foreløpig. Det at backene slår masse passninger på motstanders banehalvdel er jo ikke det samme som at det er direkte offensiv trussel.

andreas1989

Quote from: Corran on May 14, 2024, 12:21:16 PM
Quote from: andreas1989 on May 14, 2024, 11:55:48 AMHar du noe dokuemntasjon på den påstanden om at vi står like høyt som i fjor? For det inntrykket deler ikke jeg, et stopperpar med Jeff og Kristiansen kan tillate seg større avstadner seg og lagkameratene i mellom i tillegg til at det selvfølgelig kan stå høyere og tilatte mer bakrom. Så kommer dette med balleferdigheter på toppen.

Jeg vil ha backene rundt og frem jeg slik vi spilte med Wolfe på våren i fjor når Jeff og Kristiansen var stoppere, dette er moderne fotball ikke konvensjonell 90 talls fotball for å dra en parallel til en annen diskusjon om spillestil. Så er spørsmålet om Crone&Soltvedt er kapable til spille en slik rolle, men Soltvedt har nå iallfall en fot som vi må kunne få langt mer ut av enn noen langskudd.
Har du dokumentasjon på at vi ikke gjør det?
Jeg har ikke noe dokumentasjon foruten tv sendingene samt det jeg har opplevd live.
Mao mine egne inntrykk som jeg jo selvfølgelig stoler mer på enn dine inntrykk.
Statistikkene på mål for og i mot samt ballinnehav og hvor mye vi har ballen på motstanders halvdel underbygger også mitt inntrykk etter min mening.
Også inntrykket til de jeg ser kamper med og diskuterer Brann med har mye de samme meningene

Og Crone kommer jo på masse løp nedover siden og legger inn fra dødlinjen og en del av at han kan gjøre dette mer enn i fjor tror jeg har med at Palle nå er bedre og ikke trenger "støtte" på samme måte i årNei, jeg spør deg jeg som er så bombastisk på at den lite mobile Pallesen ikke setter begrensinger for spillet vårt sammenliknet med de mer mobile stopperne som beviselig spilte en avgjørende rolle når vi spilte vår beste fotball på våren i fjor der vi sto høyt og ut av det genererte utallige gjennvininger.

Men kanskje Mr. Statestikk finner tall for våresesongen i fjor vi kan sammenlikne med, det hadde vært meget interessant. Ellers får vi bare se da hvordan vi eventuelt fremstår fremover dersom det blir Jeff og Kristiansen som spiller.

ostraume

Du mener vår beste fotball når vi tapte greit borte mot Odd og Sarpsborg? Greit nok at det tidvis var fantastisk på våren i fjor, men la oss ikke glorfisere den perioden for mye.

Ellers synes jeg "lite mobil" er en for streng karakteristikk av Pallesen.

Og du beliter deg tilsynelatende også null på at duellstyrke er noe som gjør at vi lettere kan stå høyere og kjøre over motstanden. Det er jo nettopp den totalpakken som gjør Sery Larsen så enormt god. Med Palle og Ruben får man ikke samme totalpakke, men det er ikke åpenbart for meg at den ene pakken er bedre enn den andre. Og slik Palle har spilt i det siste er det en nobrainer for meg å holde han inne på laget.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

andreas1989

May 14, 2024, 12:55:59 PM #45 Last Edit: May 14, 2024, 13:28:56 PM by andreas1989
Odd kampen kunne vi fint vunnet med litt marginer og en skikkelig keeper i mål, den kampen var ikke så dårlig som enketlte skal ha det til. Sarpsborg borte var begredelig, men med Blomberg på venstre og Børsting på høyrekant riktignok.

Og jeg har vel aldri underbygget Pallesen sin duellstyrke eller Pallesen sine voksende prestasjoner for den del? Men Kristiansen er vel bedre enn Pallesen på så og si absolutt alt bortsett fra duell og hodestyrke så ut i fra det er han i midt hode den beste fotballspilleren av de to og derfor tror jeg vi har best forutsetninger med Kristiansen på laget i de fleste kamper. Duellstyrke er selvfølgelig viktig og bra som stopper og i de tilfeller der motstander i hovedsak slår baller mot en fyisisk spiss som står på midtstreken så kommer jo selvfølgelig Pallesen til sin rett, men nå gjør ikke alle motstandere det.

ostraume

Det er greie poenger der. For meg blir form avgjørende, og der har Palle vært enorm i det siste. Han driver jo til og med og ser rask ut!

Og så vil jeg anbefale å se de første 10 minuttene av andre omgang mot LSK på nytt. For meg så ser det ut som vi sliter med å stå i mot fordi vi har en stopper (Ruben) som blir for veik/avventende i duellspillet og en back (Sol) som strengt tatt er en angrepsspiller :-)
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

andreas1989

Og jeg mener jo ikke at Pallesen på noen som helst måte har spilt seg ut, det er jo svært gledelig å se en spiller vokse slik han har gjort. Diskusjonen oppstår jo når det ble usikkerthet rundt Pallesen sin smell mot LSK samtidig som Soltvedt reiser seg med en god offensiv prestasjon.

Så lenge Horneland er konsekvent så starter nok Pallesen dersom han er tilgjengelig, men det hadde vært intressant å sett Jeff og Kristiansen.

ostraume

Er annet poeng er at Horneland er allergisk mot bytter i backfirer. Skulle ikke forundre meg om samme starter igjen. Og dersom Sol erstatter Ruben så vil han garantert ikke gjøre enda en endring.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

andreas1989

May 14, 2024, 15:32:21 PM #49 Last Edit: May 14, 2024, 20:12:23 PM by andreas1989
Følger deg på den. Nå kommer det riktignok en ny kamp igjen allerede på mandag, men sånt har ikke Horneland brydd seg nevneverdig om tidligere.

Giles

Palle er selvskreven. Ikke mye å utsette på han. Ruud-Tveter er en kraftpakke om noen tror noe annet.

Corran

Quote from: andreas1989 on May 14, 2024, 12:30:44 PM
Quote from: Corran on May 14, 2024, 12:21:16 PM
Quote from: andreas1989 on May 14, 2024, 11:55:48 AMHar du noe dokuemntasjon på den påstanden om at vi står like høyt som i fjor? For det inntrykket deler ikke jeg, et stopperpar med Jeff og Kristiansen kan tillate seg større avstadner seg og lagkameratene i mellom i tillegg til at det selvfølgelig kan stå høyere og tilatte mer bakrom. Så kommer dette med balleferdigheter på toppen.

Jeg vil ha backene rundt og frem jeg slik vi spilte med Wolfe på våren i fjor når Jeff og Kristiansen var stoppere, dette er moderne fotball ikke konvensjonell 90 talls fotball for å dra en parallel til en annen diskusjon om spillestil. Så er spørsmålet om Crone&Soltvedt er kapable til spille en slik rolle, men Soltvedt har nå iallfall en fot som vi må kunne få langt mer ut av enn noen langskudd.
Har du dokumentasjon på at vi ikke gjør det?
Jeg har ikke noe dokumentasjon foruten tv sendingene samt det jeg har opplevd live.
Mao mine egne inntrykk som jeg jo selvfølgelig stoler mer på enn dine inntrykk.
Statistikkene på mål for og i mot samt ballinnehav og hvor mye vi har ballen på motstanders halvdel underbygger også mitt inntrykk etter min mening.
Også inntrykket til de jeg ser kamper med og diskuterer Brann med har mye de samme meningene

Og Crone kommer jo på masse løp nedover siden og legger inn fra dødlinjen og en del av at han kan gjøre dette mer enn i fjor tror jeg har med at Palle nå er bedre og ikke trenger "støtte" på samme måte i årNei, jeg spør deg jeg som er så bombastisk på at den lite mobile Pallesen ikke setter begrensinger for spillet vårt sammenliknet med de mer mobile stopperne som beviselig spilte en avgjørende rolle når vi spilte vår beste fotball på våren i fjor der vi sto høyt og ut av det genererte utallige gjennvininger.

Men kanskje Mr. Statestikk finner tall for våresesongen i fjor vi kan sammenlikne med, det hadde vært meget interessant. Ellers får vi bare se da hvordan vi eventuelt fremstår fremover dersom det blir Jeff og Kristiansen som spiller.

Er det noen grunn til å komme med sånt som Mr Statestikk (er det statistikk du mener?) i diskusjonen?

Men du må ødelegge diskusjoner igjen for du tåler ikke at folk er uenig med deg. Så denne gangen skal jeg ikke la meg lure utpå og gir meg her for eg gidder ikke diskutere med deg.

Så neste svarene mine i denne diskusjonen vil ikke være rettet mot deg
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Superjack

Pallesen er ikke en stillestående stopper.

Palle har tatt enorme steg siste 12 månedene.

Crone - Palle - Jeff skal og må starte i backrekken. Så kan det argumenteres frem og tilbake om Kristiansen eller Sol skal starte på venstrebacken.

Ruben har ikke spilt seg ut, men Soltvedt har vist at han fortjener å spille.
Samme gjelder spissplassen. Finne har ikke spilt seg ut, og Heggebø har vist at han er verdig å starte.

Luksusproblemer. Virkelig.
Brannsupporter.

andreas1989

Quote from: Corran on May 14, 2024, 20:48:13 PM
Quote from: andreas1989 on May 14, 2024, 12:30:44 PM
Quote from: Corran on May 14, 2024, 12:21:16 PM
Quote from: andreas1989 on May 14, 2024, 11:55:48 AMHar du noe dokuemntasjon på den påstanden om at vi står like høyt som i fjor? For det inntrykket deler ikke jeg, et stopperpar med Jeff og Kristiansen kan tillate seg større avstadner seg og lagkameratene i mellom i tillegg til at det selvfølgelig kan stå høyere og tilatte mer bakrom. Så kommer dette med balleferdigheter på toppen.

Jeg vil ha backene rundt og frem jeg slik vi spilte med Wolfe på våren i fjor når Jeff og Kristiansen var stoppere, dette er moderne fotball ikke konvensjonell 90 talls fotball for å dra en parallel til en annen diskusjon om spillestil. Så er spørsmålet om Crone&Soltvedt er kapable til spille en slik rolle, men Soltvedt har nå iallfall en fot som vi må kunne få langt mer ut av enn noen langskudd.
Har du dokumentasjon på at vi ikke gjør det?
Jeg har ikke noe dokumentasjon foruten tv sendingene samt det jeg har opplevd live.
Mao mine egne inntrykk som jeg jo selvfølgelig stoler mer på enn dine inntrykk.
Statistikkene på mål for og i mot samt ballinnehav og hvor mye vi har ballen på motstanders halvdel underbygger også mitt inntrykk etter min mening.
Også inntrykket til de jeg ser kamper med og diskuterer Brann med har mye de samme meningene

Og Crone kommer jo på masse løp nedover siden og legger inn fra dødlinjen og en del av at han kan gjøre dette mer enn i fjor tror jeg har med at Palle nå er bedre og ikke trenger "støtte" på samme måte i årNei, jeg spør deg jeg som er så bombastisk på at den lite mobile Pallesen ikke setter begrensinger for spillet vårt sammenliknet med de mer mobile stopperne som beviselig spilte en avgjørende rolle når vi spilte vår beste fotball på våren i fjor der vi sto høyt og ut av det genererte utallige gjennvininger.

Men kanskje Mr. Statestikk finner tall for våresesongen i fjor vi kan sammenlikne med, det hadde vært meget interessant. Ellers får vi bare se da hvordan vi eventuelt fremstår fremover dersom det blir Jeff og Kristiansen som spiller.

Er det noen grunn til å komme med sånt som Mr Statestikk (er det statistikk du mener?) i diskusjonen?

Men du må ødelegge diskusjoner igjen for du tåler ikke at folk er uenig med deg. Så denne gangen skal jeg ikke la meg lure utpå og gir meg her for eg gidder ikke diskutere med deg.

Så neste svarene mine i denne diskusjonen vil ikke være rettet mot deg

Statistikk ja, vedkommende jeg siktet til er flink til å komme med tall derav referansen, håper og tror ikke noen tar seg nær av den, det var ikke nedverdigende ment fra min side iallfall.

Jeg tåler veldig fint at andre har andre meninger enn meg ellers hadde jeg ikke hatt noe å gjøre på et diskusjonsforum, men jeg mener også at man må kunne argumentere for seg.

BBB-mod

Et Bataljonsmedlem har fire billetter til salgs på ståfeltet øverst på Fjordkrafttribunen. Selges helst samlet for 4 x 300 kroner.

Send en PM og så ordner vi det praktiske.

BBB-mod

Lasaron

Palle har tatt steg, ja. Men Ruben er raskere, og mye flinkere til å ta ballen med seg oppover, eller treffe med pasninger gjennom ledd.

Selv om Brann muligens står like høyt med Palle, så vil det funke bedre med Ruben/Thore som stoppere. Japhet er selvskreven. Og han igjen er enda bedre om han får spille til høyre, noe han kan med Ruben/Thore, men ikke med Palle.
Tren på langskudd

BBB-mod

Quote from: BBB-mod on May 14, 2024, 22:16:00 PMEt Bataljonsmedlem har fire billetter til salgs på ståfeltet øverst på Fjordkrafttribunen. Selges helst samlet for 4 x 300 kroner.

Send en PM og så ordner vi det praktiske.

BBB-mod

Ny beskjed. Bare to billetter igjen. Er det ikke noen som vil på kamp og stå med fin utsikt på langsiden?

BBB-mod

Hickok

Hørte noen ord fra Hans Erik Ødegaard på Fotballfeber nå om at Sandefjord ønsket å spille sitt spill i morgen, men han fryktet at de ikke ville klare å få det til. Litt som har vært snakket om her inne.
Hva det betyr i praksis i morgen er litt vanskelig å si. Jeg tviler sterkt på at de naivt kommer til å prøve å spille sitt eget spill med stor risiko, så det blir nok en tilpasset versjon med mindre risiko.

Lasaron

Det kan være smart å provosere frem et tidlig gult kort til Jakob Dunsby. Han er god, fotrapp, energisk og litt hissig.
Tren på langskudd

Rossi

Ødegaard har fått til noe bra i Sandefjord, og tror de vil prøve å spille sitt spill. Dette blir ikke lett.

De har noen raske spillere, og vi må se opp for Danilo og nevnte Dunsby. Ville helst sett Larsen og Kristiansen bak, av hensyn til fart og oppspillsfasen.
An argument's a collective series of statements to establish a definite proposition. No it isn't. Yes it is! Look, if I argue with you, I must take up a contrary position. But it isn't just saying, "no it isn't." Yes it is!

Lasaron

Jeg syns begge backene og kantene var gode mot Sarp. Danilo kom innpå og var også god. Kapteinen var også god. Alle vurderinger er basert på hvordan de gjorde det med ball.
Tren på langskudd

Kjell249

Quote from: BBB-mod on May 15, 2024, 10:37:09 AM
Quote from: BBB-mod on May 14, 2024, 22:16:00 PMEt Bataljonsmedlem har fire billetter til salgs på ståfeltet øverst på Fjordkrafttribunen. Selges helst samlet for 4 x 300 kroner.

Send en PM og så ordner vi det praktiske.

BBB-mod

Ny beskjed. Bare to billetter igjen. Er det ikke noen som vil på kamp og stå med fin utsikt på langsiden?

BBB-mod

Interessert. Sendt PM, men usikker på om det fungerte🙈
Chuck Norris and Superman once fought each other on a bet. The loser had to start wearing his underwear on the outside of his pants.

ACHTUNG

Dersom Sol blir å finne på venstrebacken må vi ha Serry og Ruben som stoppere.

Corran

Ser i BA at Horneland svarer dette på hvem som starter i morgen
- Jeg har bestemt meg, men laget får du se i morgen. Når vi nå har slått Rosenborg 3-0 og Lillestrøm 2-0, så snur jeg ikke om på hele laget nå, det sier seg selv

Kan leses i sin helhet her
https://www.ba.no/folg-16-mai-kampen-brann-sandefjord/s/5-8-2623156?p=lc-7677592-46996-bergensavisen
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

andreas1989

Blir vel fort det samme laget dersom Horneland faktisk er konsekvent, noe han trolig er.

Vi har holdt nullen i fem kamper, det at Soltvedt kommer inn å scorer på et langskudd og leverer en målgivende på en dødball er vel da kanskje faktisk litt tynt for å kreve en startplass.

Dersom man rent prestasjonsmessig kan peke på endring i en bestemt posisjon som påfallende naturlig må det vel nesten bli Castro inn for Blomberg?

esp123

Vi må ha spillere som skaper sjanser og scorer mål. Castro og Soltvedt skaper sjanser og scorer mål, da må de være på banen mot et Sandefjord som kommer til å bli presset lavt. I mine øyne.

ostraume

Med tanke på kantspillere til Sandefjord så er kanskje Ruben et sikrere kort enn Soltvedt.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Billy Elliott

Hvis vi trenger spillere som scorer mål, så må i alle fall Heggebø starte.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Dickens

Quote from: ostraume on May 16, 2024, 07:43:16 AMMed tanke på kantspillere til Sandefjord så er kanskje Ruben et sikrere kort enn Soltvedt.
Al-Saed vs Soltvedt kan bli stygt.

krakra

Det er et dårlig tegn hvis vi begynner å velge enkeltspillere basert på frykt for motstanders enkeltspillere. Det kan jeg ikke huske at vi har gjort før. Horneland tar jo knapt hensyn til hva slags lag vi møter i det hele tatt.

ostraume

Jeg ville ikke brukt "frykt for mostanders enkeltspillere", men heller at det er et kampbilde der vi fort kan bli straffet dersom vi er svak 1 mot 1 på backene. Det taler for Ruben på back.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Gulløl

Al-Saed starter neppe kampen mot Brann. Men innhopp blir det nok slik som i dei to forrige kampene.

Klipp fra Sandefjord Blad:
En som er på god vei tilbake er fjorårets toppscorer Danilo Al-Saed. Etter å ha slitt med skade i sesongstarten spilte han 15 minutter mot Molde, og 30 minutter mot Sarpsborg. - Jeg kjenner meg bedre for hver dag og uke som går, og jobber hardt for å komme tilbake til mitt sanne jeg, sier han. 90 minutter kan derimot bli litt mye mot Brann. - Nå handler det om å trene godt. Det har gått ganske fort nå, men jeg har knapt trent fullt. Derfor føles det også unødvendig å forhaste seg nå, sier Al-Saed. SF-trener Andreas Tegström vil også være forsiktig med å stresse Al-Saed tilbake for tidlig. Han gleder seg også til 16. mai-kampen. - Det blir en kul ramme på kampen, der vi har gode muligheter mot en tøff motstander. Men den utfordringen tar vi, understreker han.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Pete05

Quote from: Dickens on May 16, 2024, 08:49:12 AM
Quote from: ostraume on May 16, 2024, 07:43:16 AMMed tanke på kantspillere til Sandefjord så er kanskje Ruben et sikrere kort enn Soltvedt.
Al-Saed vs Soltvedt kan bli stygt.

Al-Saed spiller vel normalt venstre kant? Da er det Crone som må slite med han i så fall.

Lasaron

Mot Sarp kom Danilo inn og spilte venstreving.
Tren på langskudd

Pete05

Litt mer effektivitet nå. Martin Veivåg på X som har summert

Brann etter 7. kamper i Eliteserien:

- 1. Plass xG: 14,5.
- 1. Plass skudd på mål per kamp: 5,4
- 1. Plass Store sjanser: 20
- 1. Plass Bommet på store sjanser: 13
- 1. Plass berøringen i boks: 318
- 1. Plass cornere: 69
- 1. Plass ballbesittelse: 63,9%

Alt henter fra FotMob.

Morkel

Quote from: Lasaron on May 16, 2024, 11:50:18 AMMot Sarp kom Danilo inn og spilte venstreving.

Hvis det er skulle være forvirring her, så er det kanskje fordi han ble byttet inn mot en høyreving. Men de byttet plass på vingene. Det er klart at de har veldig lyst til å ha ham innovervendt.

Rossi

Quote from: Pete05 on May 16, 2024, 12:20:42 PMLitt mer effektivitet nå. Martin Veivåg på X som har summert

Brann etter 7. kamper i Eliteserien:

- 1. Plass xG: 14,5.
- 1. Plass skudd på mål per kamp: 5,4
- 1. Plass Store sjanser: 20
- 1. Plass Bommet på store sjanser: 13
- 1. Plass berøringen i boks: 318
- 1. Plass cornere: 69
- 1. Plass ballbesittelse: 63,9%

Alt henter fra FotMob.

Oppløftende tall, bortsett fra at vi bommer på mange store sjangser, og utnytter cornere dårlig.
An argument's a collective series of statements to establish a definite proposition. No it isn't. Yes it is! Look, if I argue with you, I must take up a contrary position. But it isn't just saying, "no it isn't." Yes it is!

gladiporno

Quote from: Morkel on May 16, 2024, 12:50:11 PM
Quote from: Lasaron on May 16, 2024, 11:50:18 AMMot Sarp kom Danilo inn og spilte venstreving.

Hvis det er skulle være forvirring her, så er det kanskje fordi han ble byttet inn mot en høyreving. Men de byttet plass på vingene. Det er klart at de har veldig lyst til å ha ham innovervendt.

Blir vel fort Dunsby som Soltvedt eventuelt må bryne seg på. Blir ikke enkelt det heller.

Gulløl

BA erfarer at Horneland gjør kun ett bytte fra Lillestrøm kampen. Castro kommer inn Mathisen.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Morkel

Quote from: gladiporno on May 16, 2024, 12:52:22 PM
Quote from: Morkel on May 16, 2024, 12:50:11 PM
Quote from: Lasaron on May 16, 2024, 11:50:18 AMMot Sarp kom Danilo inn og spilte venstreving.

Hvis det er skulle være forvirring her, så er det kanskje fordi han ble byttet inn mot en høyreving. Men de byttet plass på vingene. Det er klart at de har veldig lyst til å ha ham innovervendt.

Blir vel fort Dunsby som Soltvedt eventuelt må bryne seg på. Blir ikke enkelt det heller.

Ikke fullt like rask eller produktiv når det kommer til målpoeng. Men likevel en utfordrende spiller å møte ja.

Kagain

Quote from: Gulløl on May 16, 2024, 13:22:29 PMBA erfarer at Horneland gjør kun ett bytte fra Lillestrøm kampen. Castro kommer inn Mathisen.

Jeg vet ikke om jeg er overrasket eller ikke. På den ene siden vet jeg jo at han ikke bytter på lag med mindre han er nødt. Samtidig gjorde jo Soltvedt sine greier bra sist, og Finne har jo hatt mye tillit. Vi får se hvordan dette utarter seg videre.

gladiporno

Hornisen var faktisk såpass misfornøyd med Mathisen i forrige kamp at han ble byttet ut før 60 minutter var spilt. Det var kampens store overraskelse for meg.

Kjell249

Mathisen ble vel byttet ut ved pause kampen før på grunn av lite grunnlag, pga hodeskaden og strekkskaden i starten av sesongen, så var det så overraskende?
Chuck Norris and Superman once fought each other on a bet. The loser had to start wearing his underwear on the outside of his pants.

Erlend

Jeg sier ikke at Mathisen var særlig god sist, men Blomberg var da enda verre og en mer naturlig mann å sette ut av laget?

Hadde også sett at forsvarsrekken var den vi avsluttet med mot LSK, men greit nok der har det vært en lang diskusjon og den som presenteres er også veldig god, så det er helt greit

Benken begynner i hvert fall å se utrolig sterk ut, mye kvalitet å hive innpå om vi skulle ende opp med å stå og stange sånn som sist.  Til sammenligning var benken sist, for ganske nøyaktig ett år siden, Holten, Sery Larsen, Børsting, Eikrem, Tufekcic, Holmen og en halvskadet Heggebø

Nixon

Soltvedt må tenke "hva pokker må jeg gjøre for å komme inn på dette laget igjen!".

Men ikke overraskende ut fra det Horneland sa tidligere i uken.
Rød makt på Hansa

gladiporno

Quote from: Erlend on May 16, 2024, 14:04:01 PMJeg sier ikke at Mathisen var særlig god sist, men Blomberg var da enda verre og en mer naturlig mann å sette ut av laget?


Hornisen var veldig klar på at han ikke var fornøyd med Mathisen og Blom i forrige kamp, da spesielt 1. omgang. Blom spilte seg litt opp igjen, mens Mathisen ble byttet ut sju-åtte minutter etter pause og fikk dermed ikke sjansen til å rette opp igjen inntrykket. I tillegg gjorde erstatteren hans en god jobb når han kom inn.

vekkreist

Dette er en ekkel kamp føler jeg. Ikke verdens beste mage følelse....

Sandefjord er et godt lag. Men håper de kommer for å spille fotball og ikke parkere bussen, da kan det gå veien.


Uff.. altfor spennende. Fullsatt stadion , kok, sol, 16 mai....   

Superjack

Castro og Blom fra start. Gir mening. Blom virker bedre på høyre enn venstre.
Brannsupporter.

andreas1989


esp123

Det er vel ikke kjempestor forskjell mellom omgangene sånn prestasjonsmessig. Skapte kanskje litt mer i 2., men slapp også mer til.

Finne blir kampavgjørende, men det var vel også det eneste han gjorde. Men det er viktig å sette ballen i mål!

Denne seieren skulle vært tryggere!

krakra

Har sansen for Sandefjord. Det prøver å angripe, og blir ikke utspilt i dag. 2-1 er egentlig et fortjent resultat uten at vi egentlig er spesielt dårlige. Tror vestfoldingene kommer til å klatre bratt oppover tabellen gjennom sesongen.

For vår del en grei kamp. Tror dette er en av de tøffere hjemmekampene våre, og vi er best, selv om vi ikke er helt overlegne.

Rossi

Castro bra i dag - han er også en av de gamle som enkelte mener vi bare må kvitte oss med.
An argument's a collective series of statements to establish a definite proposition. No it isn't. Yes it is! Look, if I argue with you, I must take up a contrary position. But it isn't just saying, "no it isn't." Yes it is!

esp123

Quote from: andreas1989 on May 16, 2024, 18:09:15 PMFyr i debatten etter det målet...

Finne med kun ett skudd, og attpåtil fra rett foran mål!

Brann virket generelt mindre opptatt av å fore Finne? Det var i større grad andre enn spissene som kom seg i gode avslutningsposisjoner. Det er jo positivt!

Spelaren

Middels, synes Sandefjord kom altfor mye til med mange trekk.
Gå av.

Dickens

Begynner nesten å lure på om Horne og Warming har hatt en greie på trening som gjør at han så og si ikke spiller. Veldig rart at han får så minimalt med minutter. Han kommer jo aldri i gang, stakkars.

Larsendos

Quote from: pidre on May 16, 2024, 19:18:55 PMCastro bra i dag - han er også en av de gamle som enkelte mener vi bare må kvitte oss med.
Ja. Og de som mener det er de samme som ville hentet Hiim foran Soltvedt. Var det 1-7 i sekken for unge Hiim i kveld?

Nixon

Quote from: esp123 on May 16, 2024, 19:26:58 PMFinne med kun ett skudd, og attpåtil fra rett foran mål!


He he, kan ikke minnes at noen gjorde et poeng av at det var enkelt da Heggebø skårte et tilsvarende mål. Ironisk nok etter assist fra nettopp Finne.

Men man kan vel høyne til to skudd fra Finne i alle fall. Forarbeidet til 2-0 var på alle måter en bedre prestasjon enn skåringen hans.

Men hva skal man si om kampen? En litt seig affære vil jeg si som kunne endt både uavgjort og med borteseier. Syntes Sandefjord kom til litt for mange avslutninger i god posisjon. Litt bedre treffsikkerhet og vi kunne blitt straffet flere ganger.
Rød makt på Hansa

esp123

May 16, 2024, 20:54:54 PM #97 Last Edit: May 16, 2024, 21:04:03 PM by esp123
Utelukkende positivt at Finne fant posisjonen rett foran mål. Det er en styrke for en spiss å bevege seg rett for å komme til store målsjanser. Det er slik man scorer mange mål! Hvor mange avslutninger har ikke Haaland fra innenfor bredden av femmeteren?

Han har hatt for lite av disse enklere avslutningene denne sesongen, og i mine øyne vært for utålmodig, og tatt for mange skudd fra dårlige posisjoner.

Forarbeidet til 2-0 er klassisk Finne. Han liker seg til høyre (eller venstre) for femmeteren og slår ofte hardt inn foran mål. Slik blir det farligheter av.

Utenom de to involvering er han knapt borti ballen, men slik er det! Heggebø var ikke veldig mye involvert han heller.

Når det er sagt, så gir vi nok avkall på kontroll når vi bruker Finne på topp. Rett og slett fordi Heggebø i større grad bidrar til overtall på midten.

fortune

Quote from: Larsendos on May 16, 2024, 20:32:45 PM
Quote from: pidre on May 16, 2024, 19:18:55 PMCastro bra i dag - han er også en av de gamle som enkelte mener vi bare må kvitte oss med.
Ja. Og de som mener det er de samme som ville hentet Hiim foran Soltvedt. Var det 1-7 i sekken for unge Hiim i kveld?

Hiim hadde nok sittet på benken omtrent like bra som Soltvedt, til en vesentlig lavere kostnad :)
First is first, second is nothing

krakra

Quote from: Nixon on May 16, 2024, 20:44:30 PM
Quote from: esp123 on May 16, 2024, 19:26:58 PMFinne med kun ett skudd, og attpåtil fra rett foran mål!


He he, kan ikke minnes at noen gjorde et poeng av at det var enkelt da Heggebø skårte et tilsvarende mål. Ironisk nok etter assist fra nettopp Finne.


Det var da noen som mente at Heggebø hadde flere mål og høyere xG enn Finne fordi Finne er en ambisiøs avslutter, mens Heggebø bare avslutter fra enkle posisjoner som Finne også ville scoret fra.

Jeg syns det er fint at Finne klarer å få avsluttet fra posisjoner han har god mulighet til å score fra. Det er en god egenskap hos en spiss, som Finne har manglet i år.

Erlend

Finne/Heggebø debatten til side, forarbeidet fra gamlefar fortjener veldig mye skryt!!!

Corran

Deilig seier som ble litt ødelagt av målet i mot på slutten.
Irriterende. Og Larsen var drit forbannet på seg sjøl og måtte trøstes av FHM etter kampen.
Så også en artikkel i tv2 i dag om at Larsen må ta time outs på trening for han takler ikke å tape:-)

Men Brann spiller bra men ikke noe mer mot et lag som tør litt og som får litt mye rom i det rommet som ikke blir dekket opp av Castro.

Dagens høydepunkt må jo være forarbeidet til Ruben foran 1-0. Det er vakkert.

Heggebø vs Finne. Vil si Finne virket meget skarp når han kom inn og hadde noen fine løp og slik det ble i internkampen mellom de to i dag så bør Finne starte neste.
Men kan det være han ser så skarp ut pga at han kommer frisk inn mot motstandere som er slitne? Bør en kjøre Obos taktikken med Heggebø i første-60 minutter og så Finne?

Crone gjør nok en god kamp.
Blomberg må vel snart ha spilt seg ut av laget.

Og hvorfor kommer ikke Warning inn etter 60-70 minutter når det er så mye bakrom å løpe i?

Men men Langt fra noe perfekt kamp men jobben gjøres og de vinner meget fortjent

In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Lasaron

Jeg har nettopp sett høydepunktene. Meget oppegående og fint spill forut for målene. Deilig!
Tren på langskudd

Go Up