• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Lillestrøm - Brann, Søndag 12. Mai 2024 kl 19:15

Started by Kagain, May 06, 2024, 11:56:18 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Kagain

Da er det duket for en ny kamp for Brann. Etter fullklaffen mot RBK ser det betraktelig lysere ut for Brann nå. Heggebø får sjansen til å vise seg frem og kanskje kjempe for en startplass 16. mai da Finne skal være tilbake. LSK er også et lag som på papiret skal passe Heggebø bra med tanke på fysikk.

Blir det Castro fra start eller kommer Horneland til å gjøre noen andre sprell på vingene. Vil Blomberg få en fornyet sjanse på venstrevingen mens Mathisen får prøve seg på høyre?

Rossi

Mathisen bør være selvskreven på høyre.

Vi har gruset LSK godt de siste årene, og det er helt sikkert sterk fyring i kanarileiren for revansje. De kommer til å gi alt - slik de gjorde på Aspmyra. Dette blir tøft.


 
An argument's a collective series of statements to establish a definite proposition. No it isn't. Yes it is! Look, if I argue with you, I must take up a contrary position. But it isn't just saying, "no it isn't." Yes it is!

Gulløl

Mens Brann kan trene godt hele uken og bygge overskudd spiller Lillestrøm borte i cupen mot Strømsgodset torsdag kveld. Om det ikke blir ekstraomganger bør det være god nok tid for LSK spillerne å hente seg inn igjen. Men kanskje en liten fordel Brann på slutten av kampen. Brann må bare kjøre høyt tempo hele kampen for å slite LSK spillerne ut.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Superjack

Med mindre noe spesielt skjer i løpet av uken så starter vel Brann som mot Rosenborg.

Mulighet for at Castro starter for Blom på venstre. Men tror ikke det skjer.
Brannsupporter.

Lasaron

Tren på langskudd

krakra

Det er jo spenstig at Warming plutselig er den svakeste av de fire kantalternativene, men det er han. Ikke lett å benken noen av de andre tre.

Nixon

Det var euforisk på lørdag med totaldominans og Blombergs skåring som det store høydepunktet. Men tvilen ligger der om at Rosenborg var ekstra dårlige og at det er heller naivt å friskmelde Brann før vi har spilt godt mot et kynisk lag som legger seg bakpå. Kamper der vi har slitt i år.

Så behersket optimist.
Rød makt på Hansa

Superjack

Ja, Warming er lengst unna å starte.

Men Warming må også få mye spilletid.

De to av Mathisen, Castro, Blom og Warming som ikke starter bør få minst 30 minutter.

Samme gjelder for Kartum, som jeg regner med starter på benk. Minst 30 min.
Brannsupporter.

ostraume

Quote from: krakra on May 06, 2024, 12:40:10 PMDet er jo spenstig at Warming plutselig er den svakeste av de fire kantalternativene, men det er han. Ikke lett å benken noen av de andre tre.

Blomberg er vel heller ikke frisktmeldt. Har vært veldig variabel i år. Mathisen er vel den som har sett best ut sesongen sett under ett.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Corran

Blomberg har jeg ment skulle ut av laget en stund men den jobben han gjorde mot RBK vil jeg si at bør gi ham fornyet tillit.
Så får vi se om det var et blaff, om det var dårlig/naiv motstander eller om det kan ha vært linken med Heggebø som var det som gjorde det.
Mathisen er en selvfølge på høyre.

Lsk kommer vel ikke til å legge seg bakpå når de er på hjemmebane så tror og håper det blir litt rom for våre spillere og ikke bare å stå stange i 90 minutter.

Så min mening kjør samme lag. Alle fortjener fornyet tillit
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Pete05

Blomberg scoret et herlig mål og løp mye. Men jeg synes også han har sine store begrensinger i småspill og relasjoner med de rundt seg. Veldig ofte så løper han «blindt» inn i situasjoner og ser ikke andre spillere i gode posisjoner. Vi mister endel på dette men selvfølgelig veier mål og målpoeng opp. Når vi skal opp mot de beste så tror jeg dessverre at dette ikke er godt nok.

Gi Mathisen litt mer tid på høyre kant og terp på avslutninger, enten mot mål eller til medspiller. Gjør utrolig mye bra og drar av spillere men misser litt for ofte på den avgjørende pasningen. Sist kamp gjorde vel 3-4 kjempeløp/dragninger men alle endte opp i ingenting.

Nettopp derfor er vi nok avhengig av en Castro i toppslag for å matche de beste. Han scorer jevnt og gir målpoeng i tillegg.

Warming, blitt mer usikker. Ekstrem fysikk men mye skadet. Løper fra det meste og har et rykk som nok er unikt i norsk sammenheng. Men det virker ikke som han er veldig fotballsmart. Da skal fysikk kompensere for veldig mye og spørsmålet er hvor langt det når?

Lang innledning fører til en kort oppsummering. Vi helst ha Mathisen på høyre og Castro på venstre. Om de ikke tåler 90 min så er ikke Blom et dårlig alternativ.

Med en kamp i uka fremover så blir det neppe mye spilletid på Kartum om Kornvig og FHM holder seg friske. Skulle gjerne sett litt av det samme fra i fjor, med FHM til høyre og Kartum til venstre. Men det må vel kort eller skader til før det skjer.

Erlend

Denne skal jo være klink.

LSK er på 12. plass med 7 poeng med kanskje den på papiret enkleste åpningen av alle lagene:  av 6 kamper har 4 av de vært mot de 6 nederste lagene, i tillegg til middelhavsfarer KBK og B/G som vant 5-0.  Men en kamp der de tross alt hang godt med i en omgang.  På toppen av det har vi hatt veldig godt tak på de de siste årene.  Her må all energi fra RBK-kampen bli med inn til avspark og så kjører vi over de

ostraume

Som har vært nevnt: De har og cupkamp torsdag som forhåpentligvis stjeler både fokus og krefter. Dette blir vel som kampen mot KFUM: Bortekamp som skal vinnes.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

andreas1989

May 06, 2024, 15:46:55 PM #13 Last Edit: May 06, 2024, 17:24:01 PM by andreas1989
Det blir vel neppe noen endringer og samme lag.
Blomberg leverte gode dødballer sist og kan forhåpentligvis fortsette med det og ta steg i banespillet.

Lasaron

Jeg mener Blomberg var en av våre nest viktigste spillere da vi var så gode i fjor vår, og han har lignet på den utgaven av seg selv noen ganger nå i vår. Lignet.

Castro hadde en god omgang mot Rosenborg. Men jeg holder Warming foran. Han har vist mer i år, og har et større potensiale. Ulriken har vært veldig spennende de gangene han har spilt.
Tren på langskudd

Rossi

Quote from: Pete05 on May 06, 2024, 14:00:31 PMWarming, blitt mer usikker. Ekstrem fysikk men mye skadet. Løper fra det meste og har et rykk som nok er unikt i norsk sammenheng. Men det virker ikke som han er veldig fotballsmart.


Dagens understatement.

An argument's a collective series of statements to establish a definite proposition. No it isn't. Yes it is! Look, if I argue with you, I must take up a contrary position. But it isn't just saying, "no it isn't." Yes it is!

ACHTUNG

Jeg håper og tror at han starter med det samme laget som mot RBK bort mot LSK og at han gjør det samme byttet i pausen, med Mathisen ut og Castro inn. Det er perfekt matching for disse to å akkurat nå forholde seg til 45 istedenfor 90 og de er isolert sett såpass gode begge to at begge fortjener spilletiden. Warming må få fininnstilt avslutningene sine, som enten ender i nettveggen eller i keeper, helt suverent å ha ham som uromoment og virverlvind de siste 20, men det må bli mer mat før han kan slippe til enten en full omgang eller 90. Når det er sagt scoret han et mål som ikke skulle ha blitt annulert mot KFUM, men så var det litt tilbake igjen til gamle synder mot LSK. Håper ellers at Hellan kan slippe til mot LSK et stykke ut i 2 omgang, om kampen tillater det. Når det gjelder kampen tror jeg Brann har funnet stimen og det er perfekt å møte et LSK som ikke er interessert i å ligge å passe på i egen 16 hjemme.

Lasaron

Han der Felix Va virker å være ganske god, men han har visst karantene mot oss.
Tren på langskudd

Lasaron

Godset har endelig utlignet. Stillingen er 3-3. Det er håp om ekstraomganger.
Tren på langskudd

Pete05

3 min tillegg før eventuelle ekstra omganger. Greit at Felix Va har karantene mot oss. Morsom spiller.

Lasaron

Tren på langskudd

Churchill

...we shall never surrender.

Gud

LSK får nok en boost av seieren mot Godset, men vi bør kunne hamle opp greit med de når de mangler Va.

Pete05

Eller rett og slett en liten utladning når man vinner en sånn kamp? Uansett sitter 120 min godt i beina hvis vi kjører høyt tempo fra start.

Morkel

Quote from: pidre on May 06, 2024, 19:51:52 PM
Quote from: Pete05 on May 06, 2024, 14:00:31 PMWarming, blitt mer usikker. Ekstrem fysikk men mye skadet. Løper fra det meste og har et rykk som nok er unikt i norsk sammenheng. Men det virker ikke som han er veldig fotballsmart.


Dagens understatement.Hadde han hatt ekstrem fotballintellegens + rykket og farten han allerede besitter ville han ikke spilt i Brann.  Samtidig er det viktig å huske at  avgjørelser også er avhengig av form. Han virker å ha de instinktive egenskapene på plass, de er tross alt vanskeligst å lære. Timingen på løpet når han havner alene gjennom mot Odd er perfekt, så gjør han totalt feil valg når han skal overliste Hansen, han blir tvilende og gjør alt halveis. Men det siste er tross alt lettere å fikse og det handler også om rutine og form. Jeg tror han kan bli en god spiller hvis han holder seg skadefri. La oss legge vekk alle illusjoner om at han blir verdt 150 millioner, men det er lov å håpe at han klarer å stabilisere seg på et topp eliteserienivå. Så er vi så heldige nå at man har en del gode vinger, da har han tid til å spille seg i form som innbytter.

opplett

Quote from: Morkel on May 10, 2024, 00:17:36 AM
Quote from: pidre on May 06, 2024, 19:51:52 PM
Quote from: Pete05 on May 06, 2024, 14:00:31 PMWarming, blitt mer usikker. Ekstrem fysikk men mye skadet. Løper fra det meste og har et rykk som nok er unikt i norsk sammenheng. Men det virker ikke som han er veldig fotballsmart.


Dagens understatement.Hadde han hatt ekstrem fotballintellegens + rykket og farten han allerede besitter ville han ikke spilt i Brann.  Samtidig er det viktig å huske at  avgjørelser også er avhengig av form. Han virker å ha de instinktive egenskapene på plass, de er tross alt vanskeligst å lære. Timingen på løpet når han havner alene gjennom mot Odd er perfekt, så gjør han totalt feil valg når han skal overliste Hansen, han blir tvilende og gjør alt halveis. Men det siste er tross alt lettere å fikse og det handler også om rutine og form. Jeg tror han kan bli en god spiller hvis han holder seg skadefri. La oss legge vekk alle illusjoner om at han blir verdt 150 millioner, men det er lov å håpe at han klarer å stabilisere seg på et topp eliteserienivå. Så er vi så heldige nå at man har en del gode vinger, da har han tid til å spille seg i form som innbytter.

Synes du oppsummerer godt det jeg tenker om Warming. Vi er godt forspent på kantene nå, har sjelden følelsen av at vi bytter oss ned på hverken høyre eller venstre side.
Norling skryter likevel av oppholdet i Norge . - Menneskene i Brann var fantastiske. Klubben var vakker som s****.

Lasaron

Jeg syns det er litt tynt grunnlag vi har, for å hevde at han er veldig lite fotballintelligent. Vi så jo et eksempel med Kornvig, der vi var 3 mot 2, og han ikke ante hva han skulle gjøre.

Ja, hadde han hatt smartheten til Castro, hadde han aldri vært her. Men totalpakken til Warming er svært spennende. Jeg tror fortsatt han kan stå igjen som årets spiller i eliteserien, men jeg tror det ikke like sterkt som jeg gjorde i mars.
Tren på langskudd

ostraume

Helt enig. All for tidlig å komme med dommer som "fotballdum". Dette er en spiller som knapt har spilt fotball på 2 år. Det å få de rette instinktive valgene i kampsituasjoner krever kamptrening/erfaring.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

ACHTUNG

Quote from: Gud on May 09, 2024, 19:37:29 PMLSK får nok en boost av seieren mot Godset, men vi bør kunne hamle opp greit med de når de mangler Va.

Boost får de nok, men de har fått kjørt seg med bare to hviledager før Brann på søndag, det er i utgangspunktet klar fordel Brann. Når det er sagt så tror jeg Brann kjører og vinner kampen uavhengig av hvilke forberedelser LSK har hatt.

Morkel

Blir ikke helt klok på LSK i år. Stor spenn i prestasjonene, høydepunktene har vel kommet i cupen. Men det står heller ikke verre til i serien enn at en seier over Brann tar dem opp på ti poeng. Blir en liten skjebnekamp her, stor forskjell å gå inn i 16.mai-kampen mot Viking på 8. og 13.plass.

Er ikke så kjent med Andreas Georgson. Av det jeg har sett virker det som de (som oss) ønsker å gjøre brudd høyt på banen. Prøver som svenske trenere flest å være relativt spillende. 4-3-3. Tror dette laget skal kle Brann ganske godt, men kan fort bli vanskeligere enn man tror. På papiret et ganske komplementært lag. Har gode stoppere, har en tilrettelegger i Åsen, raske vinger i Va og Kitalano og målscorer i Lehne-Olsen. Ikke toppklasse, men gode i de fleste ledd. Og ikke minst et ganske bra sammensatt lag mtp ferdigheter.   

Vinner vi her begynner vi å nærme oss et gullkamp-snitt. Det hadde vært kjekt inn mot Torsdagen. Vi lever med en uavgjort hvis vi får en seier mot Sandefjord. Men da er vi tilbake på topoengssnittet.

Lasaron

Va spiller ikke mot oss. Han fikk en lengre karantene i cupen etter et rødt kort.
Tren på langskudd

ostraume

Sandefjord var vel eneste laget vi ikke klarte å slå i fjor? To ganger U? Lukter jo god gammeldags 16.maifiasko.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

andreas1989

Vi tapte begge kampene mot Viking.

120 min på en torsdag må smake godt selv søndag kveld. Jeg er ikke ekspert på LSK, men ser ut til at flere nøkkelspillere spilte 100+?

Vi får da håpe at de likefult skal prøve å spille fotball på egen hjemmebane slik at vi kan få spille vårt spill.

Morkel

Quote from: Lasaron on May 10, 2024, 14:40:00 PMVa spiller ikke mot oss. Han fikk en lengre karantene i cupen etter et rødt kort.
te author=Lasaron link=msg=619639 date=1715348400]
Va spiller ikke mot oss. Han fikk en lengre karantene i cupen etter et rødt kort.
[/quote]

Han har scoret i de tre siste kampene ser jeg, så det er jo forsåvidt ikke så dumt for oss.

Lasaron

Tren på langskudd

Superjack

Rosenborg var skikkelig dårlige forrige helg.

LSK har et bra toppnivå og er et godt lag. Samtidig tror jeg det kan rakne for dem om Brann får tidlig mål.

Gleder meg til kamp.
Brannsupporter.

Lasaron

Kampdag. Lillestrøm er god på sitt beste, men kommer til å savne Va som er rask, kvikk, kreativ og sjanseskapende. De er i ferd med å utvikle en holdning som gjør at de ikke ser for seg å parkere bussen fra start på hjemmebane. Dermed vil det fra start være en ganske åpen kamp.

Med tanke på at Lillestrøm spilte 120 minutter på torsdag, mens Brann bare har hvilt og trent godt, så tror jeg det er viktig at vi måker på fra start. Kjører tempo på dødball, raske pasninger og høyt press. De må ikke la seg vippe av pinnen om Lillestrøm får panikk og svarer med Fredrikstadtaktikk.
Tren på langskudd

opplett

Norling skryter likevel av oppholdet i Norge . - Menneskene i Brann var fantastiske. Klubben var vakker som s****.

Rossi

Er Sol nå 2. valg, eller er han småskadet, eller noe?
An argument's a collective series of statements to establish a definite proposition. No it isn't. Yes it is! Look, if I argue with you, I must take up a contrary position. But it isn't just saying, "no it isn't." Yes it is!

Pete05

Quote from: pidre on May 12, 2024, 17:23:09 PMEr Sol nå 2. valg, eller er han småskadet, eller noe?

Iflg rapportene så er han frisk. Horneland liker ikke endringer om han ikke må. Skal bli spennende å se om det gjelder spiss valget også

Erlend

Identisk lag som sist.  Noterer oss også at når HFK snudde mot Ham-Kam så er LSK på kvalik.  Vi må ha poeng for å holde FFK bak oss på tabellen

Rossi

Og sterk Viking-seier borte mot Godset. Opp i ryggen på oss med 12 poeng.
An argument's a collective series of statements to establish a definite proposition. No it isn't. Yes it is! Look, if I argue with you, I must take up a contrary position. But it isn't just saying, "no it isn't." Yes it is!

Lasaron

Taktikken til Lillestrøm er å overraske Brann ved å late som at de har friske bein etter 120 minutter på torsdag. Foreløpig har det funket brukbart.
Tren på langskudd

Billy Elliott

Har Blomberg noengang spilt to gode kamper på rad?
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

nero

Quote from: Billy Elliott on May 12, 2024, 18:42:59 PMHar Blomberg noengang spilt to gode kamper på rad?

Har i hvert fall ikke skjedd ofte. Dessverre.
Lions led by donkeys.

Nixon

Vi er tildels gode, men er alltid redd for at så mange brente sjanser kommer til å bite oss i ræven i løpet av kampen.
Rød makt på Hansa

Lasaron

Kladdete i starten. Så tok vi mer og mer over, før det ble jevnt på slutten av omgangen igjen.

Jeg tror vi slet litt med sol i mot. Det slipper vi i neste. Jeg tror også at vi kanskje kommer til å ha friskere bein etterhvert, og kanskje også bedre innbyttere. Uavgjort har vi bra sjanser for å klare, seier er ikke uoppnåelig.
Tren på langskudd

andreas1989

Soltvedt står iallfall ikke å trikser med de andre i pausen så mulig det er et bytte i luften?

Lasaron

Palle så groggy ut. Kanskje Ruben skyves inn som stopper? Trenger ikke være feil.
Tren på langskudd

andreas1989


Finfin respons

Quote from: Lasaron on May 12, 2024, 19:16:22 PMPalle så groggy ut. Kanskje Ruben skyves inn som stopper? Trenger ikke være feil.
Venstrebeint stopper for første gang i år??
Kanskje.

Christian

Pallesen syk eller noe? Solstikk? Kunne ikkje se at det skjedde noe ila kampen.

Eivind


Finfin respons

For en vannvittig snert og dupp og fart i den corneren !!!!!! Fin nikk.
Kanskje.

nero

Lions led by donkeys.

Lasaron

Dette kan være prematurt av meg, men i min bok er nå Palle og Ulriken ute av laget. Castro ser ut til å ha funnet formen. Sol - Felix - Castro kan bli en fin trio til venstre, og stopperparet er plutselig mye bedre hvis planen er å vinne kamper.
Tren på langskudd


Christian


nero

Lions led by donkeys.

boven


Spelaren

Gå av.

Nixon

Ledelsen er vel mer tilfeldig med Fredriks ubehag enn coaching i verdensklasse?
Rød makt på Hansa

Finfin respons

Quote from: Nixon on May 12, 2024, 19:51:32 PMLedelsen er vel mer tilfeldig med Fredriks ubehag enn coaching i verdensklasse?

Er litt redd for det. Palle har ikke spilt seg ut. Men det er noe med frispilling en bakfra nå i andre omgang. Før målene. Og utvisningen.
Kanskje.

Superjack

Warming og Kartum er tydelig ikke førstevalg, eller andrevalg hos Horneland.

Blomberg gjør mye rare valg.

Soltvedt tilbake på laget?
Brannsupporter.

fortune

Quote from: Superjack on May 12, 2024, 20:04:25 PMWarming og Kartum er tydelig ikke førstevalg, eller andrevalg hos Horneland.

Blomberg gjør mye rare valg.

Soltvedt tilbake på laget?

Alltid merkelig når man ikke bytter spillere når man kan. Spesielt Warming og Kartum kan ikke kjenne på særlig tillit.
First is first, second is nothing

nero

Lions led by donkeys.

Lasaron

Deilig!

Nå syns jeg vi fremover skal starte med den backrekken vi startet med i dag. Og Castro på bekostning av Ulriken.
Tren på langskudd

Christian

Kartum har levert såpass svakt at eg delvis  kan forstå det. Litt mer rart at Warming ikkje får sjansen. Blomberg hadde en middels til svak kamp.

Uansett veldig gledelig med ny seier over LSK. Det smaker jo alltid godt.

Gulløl

Warming hadde vel en liten kjenning for et par uker siden. Kan det være derfor han ikke kom inn, at han merker den enda og ikke har hatt en full treningsuke ?
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Superjack

Basert på kampen i dag. Hvem starter av Finne og Heggebø neste?
Brannsupporter.

Superjack

Quote from: Gulløl on May 12, 2024, 20:17:17 PMWarming hadde vel en liten kjenning for et par uker siden. Kan det være derfor han ikke kom inn, at han merker den enda og ikke har hatt en full treningsuke ?

Om han har kjenning igjen så er det vel snart på tide å sette kjeksstempel på fyren?
Brannsupporter.

esp123

Quote from: Superjack on May 12, 2024, 20:18:41 PMBasert på kampen i dag. Hvem starter av Finne og Heggebø neste?

Til og med BA melder Heggis fra start på 16. mai, så da er vel valget soleklart? :D

Ellers viser Soltvedt sin styrke som boksåpner. Den venstrefoten er det europaklasse på.

fortune

Quote from: Christian on May 12, 2024, 20:11:55 PMKartum har levert såpass svakt at eg delvis  kan forstå det. Litt mer rart at Warming ikkje får sjansen. Blomberg hadde en middels til svak kamp.

Uansett veldig gledelig med ny seier over LSK. Det smaker jo alltid godt.

Akkurat for denne kampen har det selvfølgelig ikke noe å si om Kartum kommer inn eller ikke. Men han er jo bare en skade eller en utestengelse unna å starte neste kamp og da synes jeg det er rart at man ikke velger å gi han minutter i beina når man har mulighet.
First is first, second is nothing

Christian


Billy Elliott

Quote from: Superjack on May 12, 2024, 20:18:41 PMBasert på kampen i dag. Hvem starter av Finne og Heggebø neste?

Heggebø. Åpenbart. Nå fungerer laget igjen. Relasjonene sitter bedre.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Erlend

Heggebø på topp og en venstreside med castro og Soltvedt tror jeg er det vi trenger mot lag som Sandefjord

andreas1989

Veldig kjekt for Soltvedt med en opptur etter en del dårlige prestasjoner. Skulle jo hatt enda en assist, vi må klare å få satt opp Soltvedt i de situasjonene oftere og ikke minst få inn løpene i boks.

Alt i alt en grei seier så det ut til fra bortesvingen, selv om vi må ha et mål på dødball og et langskudd for å score. Jeg er også enig i at det er litt merkelig at vi ikke gjør flere bytter for å få flere i gang, særlig når Blomberg igjen skuffer. 

opplett

Norling skryter likevel av oppholdet i Norge . - Menneskene i Brann var fantastiske. Klubben var vakker som s****.

Corran

En veldig bra kamp av Brann. Banemessig så følte jeg ikke at Brann var så dominerende og LSK kom ofte. Men sjansemessig var det vel 6/7-0 til Brann (tar ikke med offisdemålet)
Fult fortjent seier og fantastisk gjenoppstandelse av Soltvedt.
Han hadde tatt opp hansken etter å ha blitt plassert på benken. Ikke  bare hadde han assist og mål men han spilte ellers  veldig bra både framover og bak.

Blomberg er for meg i stikk motsatt del av skalaen. Skjønner ikke hvorfor han får starte.

Målene var pene, dvs det ene var utrolig vakkert og viser at de må få Sol i de posisjonene oftere.
Målet til SHN er vel det mest ensomme en spiller har fått gå opp i lsk sin 16 meter siden lsk ble stiftet. Men flott slått og flott satt.

Og Crone viser nok en gang at han har tatt store steg siden i fjor og fantastisk spill begge veier.

Heggebø var ikke like god i dag men gjør en god jobb og kjemper på. Lager mye plass til andre
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Falkman

Quote from: Corran on May 12, 2024, 21:58:39 PMEn veldig bra kamp av Brann. Banemessig så følte jeg ikke at Brann var så dominerende og LSK kom ofte. Men sjansemessig var det vel 6/7-0 til Brann (tar ikke med offisdemålet)
Fult fortjent seier og fantastisk gjenoppstandelse av Soltvedt.
Han hadde tatt opp hansken etter å ha blitt plassert på benken. Ikke  bare hadde han assist og mål men han spilte ellers  veldig bra både framover og bak.

Blomberg er for meg i stikk motsatt del av skalaen. Skjønner ikke hvorfor han får starte.

Målene var pene, dvs det ene var utrolig vakkert og viser at de må få Sol i de posisjonene oftere.
Målet til SHN er vel det mest ensomme en spiller har fått gå opp i lsk sin 16 meter siden lsk ble stiftet. Men flott slått og flott satt.

Og Crone viser nok en gang at han har tatt store steg siden i fjor og fantastisk spill begge veier.

Heggebø var ikke like god i dag men gjør en god jobb og kjemper på. Lager mye plass til andre

Svak kamp  av  Blomberg i dag. men synes du virkelig det  var rart at han startet etter  kampen sist?

Corran

Quote from: Falkman on May 12, 2024, 22:07:49 PM
Quote from: Corran on May 12, 2024, 21:58:39 PMEn veldig bra kamp av Brann. Banemessig så følte jeg ikke at Brann var så dominerende og LSK kom ofte. Men sjansemessig var det vel 6/7-0 til Brann (tar ikke med offisdemålet)
Fult fortjent seier og fantastisk gjenoppstandelse av Soltvedt.
Han hadde tatt opp hansken etter å ha blitt plassert på benken. Ikke  bare hadde han assist og mål men han spilte ellers  veldig bra både framover og bak.

Blomberg er for meg i stikk motsatt del av skalaen. Skjønner ikke hvorfor han får starte.

Målene var pene, dvs det ene var utrolig vakkert og viser at de må få Sol i de posisjonene oftere.
Målet til SHN er vel det mest ensomme en spiller har fått gå opp i lsk sin 16 meter siden lsk ble stiftet. Men flott slått og flott satt.

Og Crone viser nok en gang at han har tatt store steg siden i fjor og fantastisk spill begge veier.

Heggebø var ikke like god i dag men gjør en god jobb og kjemper på. Lager mye plass til andre

Svak kamp  av  Blomberg i dag. men synes du virkelig det  var rart at han startet etter  kampen sist?

Nei egentlig ikke :-D
Men han har vært veldig mye dårligere i år enn i fjor vår.
Skrev det nok litt i affekt siden han var så dårlig fra start i dag. MEN ja han var god mot rbk
Så litt tåpelig skrevet av  meg
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Dickens

Quote from: fortune on May 12, 2024, 20:08:52 PM
Quote from: Superjack on May 12, 2024, 20:04:25 PMWarming og Kartum er tydelig ikke førstevalg, eller andrevalg hos Horneland.


Lurer på hva som skjer med Warming, egentlig. Trenerteamet snakket jo i vinter om at han herjet på trening. Men han får jo ikke særlig sjanser i kampene heller. Kan det bli den nye Demba Nyrén?

Lasaron

Blomberg var da ikke særlig dårligere enn Ulriken. Dessuten har han et høyt toppnivå inne, og tåler 90 minutter. Det gjør kanskje ingen av de andre vingene våre.

Dessuten er han hovedmotiv i Norgeshistoriens kanskje flotteste idrettsbilde. Det må da telle for noe.
Tren på langskudd

David

I overkant teatralsk opptreden av Kornvig på utvisningen. Kortet var helt greit uavhengig av det, men jeg håper han får beskjed om å roe seg med de tingene der.

Erlend

Må kanskje regne med såpass når man handler fra italiensk fotball.

Men Horneland har tidligere uttalt at han ikke alltid liker hvordan Heltne holder på, så det blir nok tatt tak i

David

Huseklepp nevnte vel faktene til Heltne Nilsen etter kampen også, uten at jeg vet om det kan tolkes som et hint.

krakra

May 13, 2024, 13:14:09 PM #86 Last Edit: May 13, 2024, 13:16:07 PM by krakra
Syns vi spilte en grei kamp. Ikke så mye mer enn det. Et stykke ned fra RBK-kampen. Strålende innhopp fra Soltvedt, i alle fall offensivt. Hadde jo en handssituasjon han var heldig med å slippe unna, og en nedriving av Gabrielsen som en streng dommer kunne gitt straffe på.

Forresten en veldig fin involvering av FHM i forkant av Soltvedts scoring. Evnen hans til å holde roen og ha overblikk i trange situasjoner er unikt i dette Brann-laget. Gull verdt.

Heltne Nilsen er tilbake i kapteinmodus også.

Så syns jeg Kornvigs oppførsel på utvisningen var pinlig. Håper det blir plukket raskt vekk.

Når det gjelder Heggebø vs. Finne så hadde ikke Heggebø en veldig god kamp i går, men syns spillet er bedre med ham. Dette kombinasjonsspillet inne i 16-meteren som er en av Finnes styrker savner jeg ikke.

ostraume

"Nedrivning" er helt feil beskrivelse. Det er en viss kontakt og Gabrielsen ruller seg ned og rundt. Straffe der ville vært feildømt.

Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Lasaron

Jeg la ikke merke til at Kornvig filmet. Men om han gjorde det, må han se til å slutte.
Tren på langskudd

krakra

Det kommer jo an på hva man mener med filming. Han fikk en liten dytt i armen og la seg ned og vred seg som om han var skutt i magen.

Nixon

Det var da mer enn en liten dytt. En klar og hard dytt som sender han i bakken. Men fikk neppe vondt og kunne reist seg med en gang, men overspillingen startet på bakken slik jeg ser det.
Rød makt på Hansa

Rossi

Quote from: krakra on May 13, 2024, 16:23:50 PMDet kommer jo an på hva man mener med filming. Han fikk en liten dytt i armen og la seg ned og vred seg som om han var skutt i magen.

Så ut som Roseth traff Kornvik i rett solar plexus, og det merkes - den er grei. Forresten burde vel Gabrielsen hatt 2 gule. Så sånn sett, either way greit at LSK fikk et rødt.

An argument's a collective series of statements to establish a definite proposition. No it isn't. Yes it is! Look, if I argue with you, I must take up a contrary position. But it isn't just saying, "no it isn't." Yes it is!

Leffen

Utviklingen på bortefeltet på Åråsen, fra Osdal. Sterkt!

2010: 448
2011: 699
2012: 402
2013: 622
2014: 561
2016: 469
2017: 574
2018: 831
2019: 400
2023: 1166
2024: 1448

andreas1989

Imponerende! Godset første helgen i august kan vel fort bli en av de store bortekampene denne sesongen særlig mtp at Norway cup avsluttes samme helg. FFK 2 uker senere er fin og så har vi selvfølgelig Haugesund i september.

Hickok

Det begynner i det hele tatt å bli en utfordring å få plass på bortefeltet på østlandet i mange kamper, nå.

andreas1989

Absolutt! Særlig mtp at miljøet østpå nå er blitt ganske så organsiert. Sarpsborg borte er jo en lørdagskamp, men midt i fellesferien så det kan vel kanskje slå begge veier?

Skulle Brann virkelig henge med i toppen utover høsten så er det jo klart at det blir kok oppe i Trondheim i oktober.

Leffen

Tror det blir tilnærmet fullt på alle østlandskamper som gjenstår ja, også i Sarp.

Fredrikstad peker seg jo fort ut som den store kampen om begge lag fortsetter å prestere. Nydelig by, trivelige folk, interessen blomstrer. Sommerkveld i august. Kan bli stort

andreas1989

Vi får håpe FFK blir valgt ut til lørdagskamp og at været leverer. Ser dog at det er Kristiansund-Molde samme runde så da blir vel det fort lørdagskampen.

opplett

Quote from: andreas1989 on May 14, 2024, 10:55:16 AMAbsolutt! Særlig mtp at miljøet østpå nå er blitt ganske så organsiert. Sarpsborg borte er jo en lørdagskamp, men midt i fellesferien så det kan vel kanskje slå begge veier?

Skulle Brann virkelig henge med i toppen utover høsten så er det jo klart at det blir kok oppe i Trondheim i oktober.

Ja, og i fjor dukket det jo opp en drøss av studenter bosatt i Trondheim, på en onsdag. Selv om det ikke var like mye trøkk siden det ikke var like mange tilreisende, så var det fullt felt og folk som prøvde å lage liv.
Norling skryter likevel av oppholdet i Norge . - Menneskene i Brann var fantastiske. Klubben var vakker som s****.

Go Up