• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Innkjøpsstrategi og spillerlogistikk generelt hos Brann.

Started by Kagain, August 23, 2023, 17:52:39 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

krakra

Quote from: ostraume on February 26, 2024, 10:39:59 AM
Quote from: krakra on February 26, 2024, 09:22:45 AMOg det er ingenting med Soltvedt som tilsier at han forsvarer å være mye dyrere enn alle andre spillerne på laget. Han er en venstreback på 28 år, som i følge mange skal være andrevalg når Torsvik blir frisk.

Hvis det var en nødvendig signering så er det et resultat av svak planlegging og scouting.

Man kan kanskje argumentere for at det var fornuftig hvis det eneste alternativet var å ikke signere noen i det hele tatt, men det bør jo ikke være premisset.

Ikke signere noen i det hele tatt og bruke Torsvik og deretter Simba var vel nettopp alternativet du gikk for både i sommer og i høst?

Og igjen: Enig i at prisen er i overkant. Det er ikke dermed sagt at kjøpet er feil.

Og "når Torsvik blir frisk"? Ingenting tyder på at det skjer med det første. Fotball er ferskvare.
Ja, jeg mener ikke kjøpet var nødvendig i det hele tatt, men selv om det var det så var det ikke en fornuftig signering med den prisen. Prisen er rimelig relevant. Fortsetter vi med den samme holdningen på flere signeringer så blir vi fort blakk igjen.

Men nå har vi hentet to spillere med videresalgspotensiale som til sammen har kostet like mye som Soltvedt, så ting er kanskje i ferd med å snu.

andreas1989

Soltvedt har levert bedre og mer stabilt enn man kunne fyrkte, men han har ikke levert de virkelige toppene man kunne håpe på heller.

Soltvedt er ingen flopp og kan heller ikke holdes ansvarlig for prisen Brann betalte, men at man betalte for mye er det ingen tvil om. Men Brann var tilsynelatende i en desperat situasjon og da ble prisen deretter. At man betaler en for høy pris bare uker etter at man betalte penger for å få Simba tilbake er jo også nå må med i evalueringen.

Det er vel ikke utenkelig at man kunne fått tak i Vetle Walle Egeli til omtrent den samme prisen i fjor sommer, en spiller som kunne mangedoblet verdien sin. Men han var ikke i den alderen man ønsket for å komplimentere Torsvik.

Erlend

Gitt situasjonen man var i tenker jeg at det var et helt greit kjøp.  Man måtte ha en spiller som kunne gå rett inn på laget og gjøre jobben, og det gjorde han.  Så ble det litt overpris slik det gjerne blir når det er så godt som deadline day og man åpenbart er litt desperate.

Så håper og tror jeg at vi stiller bedre forberedt i år når vi har et skikkelig speiderteam og vi vet allerede nå at vi skal ut i Europa og sannsynligvis planlegger for medaljekamp.  På denne tiden i fjor var det jo veldig uklart hva man kunne forvente av sesongen og dermed vanskelig å planlegge

krakra

Quote from: Hickok on February 25, 2024, 17:53:11 PM
Quote from: krakra on February 25, 2024, 17:48:53 PMEr det noen spennende spillere på VIF og Viking vi kan hente for en rimelig penge da? Særlig VIF kan da umulig kreve alt for mye, når de som OBOS-ligaklubb klarer på prisnivået i norsk fotball.7

For Jonsson er vel ingen hykler?
Du glemmer at dette kun gjelder for spillere inn til VIF og Viking, ikke ut. Da skal de ha maks betaling.
Sjekket Transfermarkt og ser at Viking og VIF siden 2021 har solgt spillere for henholdsvis 150 millioner og 200 millioner kroner. Da burde de hatt penger til å hente spillere. At de sier at klubbene ikke har mer penger enn for fem år siden er ganske oppsiktsvekkende.

Det at de ikke klarer å forvalte disse pengene fornuftig og bygge gode lag er deres problem. Det er ikke noe som skal løses med at de får spillere på billigsalg etter å ha rotet vekk alle pengene sine. Jeg skjønner fortsatt ikke hvor alle disse pengene har forsvunnet. Det er veldig dårlig klubbdrift her.

Corran

VIF sine penger kastes jo ut igjen med en gang da eieren ellers har rett på å få dem.
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Corran

Quote from: krakra on February 26, 2024, 09:22:45 AMSkulle alle etablerte i førsteelveren kostet seks-sju millioner hadde disse alene kostet 50-60 millioner. Det er ikke fornuftig pris på en førsteelver for et lag som tar sølv og ikke kvalifiserer seg til gruppespill.

Og det er ingenting med Soltvedt som tilsier at han forsvarer å være mye dyrere enn alle andre spillerne på laget. Han er en venstreback på 28 år, som i følge mange skal være andrevalg når Torsvik blir frisk.

Hvis det var en nødvendig signering så er det et resultat av svak planlegging og scouting.

Man kan kanskje argumentere for at det var fornuftig hvis det eneste alternativet var å ikke signere noen i det hele tatt, men det bør jo ikke være premisset.

50-60 mill er det 2 av våre konkurrenter bruker på 1-2/3 spillere så om en bruker det på 11 så er en jo godt under det våre konkurrenter bruker og en sølvmedalje er faktisk OK da.

Soltvedt synes jeg var for dyr også, men det er prisen for slike spillere. I dette vinduet kunne han faktisk vært mye dyrere slik prisene stiger.
Så at Brann bruker så mye på Soltvedt synes jeg er OK da det er en bra spiller og passer inn i profilen vår. Samt at det å ha en etablert og en ung fremadstormende som konukurrerer om en plass er fornuftig logistikk.
 
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

krakra

Sjekket hva de hadde brukt på spillere i samme periode også, og Viking har da solgt for 108 millioner mer enn de har kjøpt for, og VIF har solgt for 120 millioner mer enn de har kjøpt for. Siden 2021.

Dette er sinnsyke summer og det er virkelig maks frekkhet å gå ut og sutre over prisen på spillerne de henter når de går 30-40 millioner i pluss på kjøp og salg av spillere hvert år, og det etter å ha brukt summer som burde plassert dem på minst topp 5 i ES på kjøp.

krakra

Når det gjelder det som skjedde etter 07/08-sesongen så er det en litt annen sak. Økonomien den gangen var blåst opp av rike onkler og en i overkant raus TV-pakke. Brann var blant klubbene som drev opp pris- og lønnsnivået og det gjorde vi nesten utelukkende med penger fra rike onkler.

Det var ikke penger tjent med gode prestasjoner eller god spillerutvikling og salg. Interessen var også hypet opp av Tv2s satsing. Når givergleden fra de rike onklene avtok, og hypen fra Tv2 roet seg ned så sprakk boblen.

Dagens prisøkning skyldes i hovedsak at mer penger har kommet til ligaen gjennom gode sportslige prestasjoner i Europa og god spillerutvikling som har gitt gode spillersalg. Det er et annet fundament.

Men norske klubbledere har nok fortsatt mye å gå på når det gjelder økonomistyring og forvaltning av store pengesummer. Det rotes vekk enorme pengesummer i norsk fotball. Men det gjelder jo for så vidt hele fotballen.

Lasaron

Derfor er det så viktig å bruke penger på varige ting som treningsanlegg og andre viktige fasiliteter. For da har man et solid fundament for fremtiden.
Tren på langskudd

andreas1989

Siden vi har fått tidenes gavepakke i form at fasiliteter så er det jo noen som nå mener at pengene fra stadion salget skal gå til spillerkjøp. De pengene bør låses til en bufferkonto til alt annet enn spillerkjøp og lønninger. Inntektene fra spillersalg i 2023 bør holde til spillerkjøp i noen år for å si det sånn.

krakra

Vi brukte vel nærmere 25 millioner på spillerkjøp i fjor? I begge vinduene.
- Sery Larsen: 4 millioner
- Mathisen: 3 millioner
- Warming 8 millioner
- Soltvedt: 6 millioner
- Kartum: 3 millioner
- Berg Sande: 1 million

Så har vi brukt sju-åtte millioner i år. Så det er ikke nødvendigvis så mye penger igjen, men heldigvis er noen av pengene investert i spillere som kan selges for nye millioner.

ostraume

Blir spennende å følge Kartum i år. Har fått skryt av Pamer for innsats/nivå på treningsleiren.

Han var tross alt kartlagt og sett på som en drømmeerstatter når Rasmussen forsvant. Så viser MR sin innsats i Belgia at det gjerne er store sko å fylle, men det er all grunn til å håpe på at Kartum får et oppsving nå etter en stunds drilling i system/stil.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

krakra

I samme sekvens mente Pamer også at Soltvedt har vært leirens skuffelse. Han tror også Kronvig er langt unna laget for øyeblikket fordi han ikke er i nærheten av å ha intensiteten inne ennå, og at Hellan trolig er nærmere, men nok også må gjennom et lite treningssjokk.

Lasaron

Det er vel noen som har sitt livs tøffeste treningsleir så langt.
Tren på langskudd

andreas1989

Quote from: krakra on February 26, 2024, 12:44:52 PMVi brukte vel nærmere 25 millioner på spillerkjøp i fjor? I begge vinduene.
- Sery Larsen: 4 millioner
- Mathisen: 3 millioner
- Warming 8 millioner
- Soltvedt: 6 millioner
- Kartum: 3 millioner
- Berg Sande: 1 million

Så har vi brukt sju-åtte millioner i år. Så det er ikke nødvendigvis så mye penger igjen, men heldigvis er noen av pengene investert i spillere som kan selges for nye millioner.

Vi må vel trekke fra Sery Larsen og Mathisen som kom inn før sesongstart?

Men ja det er ikke så mye igjen, men det bør fortsatt være penger igjen til å eventuelt gjøre noe i sommer, så får vi satse på nye salg til å finanisere fortsettelsen.

Corran

De pengene som er brukt på de nevnte kjøpene er ikke pengene fra stadionsalget.

De pengene går nok med på deler av fasilitetene som ikke er med i gavene.
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

andreas1989

Det er snakk om pengene fra salgene av Wolfe og Rasmussen, ikke stadionsalget.

Hatleking

Martin Hellan (20) - Rasmus Holten (19) -  Eivind Helland (18) - Jonas Torsvik (18)


Vi har no ei heil forsvarsrekke i klubben av unge, spennande spelarar som per dags dato har snittalder på under 19 år. Blir veldig spennande å følgje utviklinga deira og eventuell suksess. Gitt at dei tre som ikkje er på utlån får speletid i Brann denne sesongen, er det veldig gledeleg å sjå kva Brann har og ser ut til å satse på.

andreas1989

Mtp Sery sitt topp nivå og Kristiansen sin alder så bør det jo med tiden åpne seg opp muligheter for Helland og/eller Holten.

Vi må vel dog se de mer i aksjon på eliteserie nivå eventuelt Obos før vi kan konkludere med at de har det som skal til for å spille i Brann, både defintivt og offensivt, men ut i fra det jeg har sett med alderen og erfaring tatt i betrakting er jeg positiv.

Problemet til både Holten og Helland er jo det at Brann konstant bør være på jakt etter en venstrebent stopper med de rette ferdighetene. Så spørs det jo også om ikke Helland vil profitere godt av et utlån?

Skulle Sery bli solgt i august så skal det jo bli spennende å se hva Brann foretar seg med Pallesen, Pedersen, Holten og Helland i rekkene. Det er kanskje litt tidlig? Det er kanskje mer realistisk at man vil satse på dem som førstevalg i 2026 feks? Men skulle Helland i løpet av våren av ulike årsaker få vist seg frem på en positiv måte over flere kamper blir jo dette fort et veldig aktuell problemstilling. På et tidspunkt så bør forhåpentligvis Holten og/eller Helland prioriteres foran Pallesen og Pedersen, gitt at de beviselig har tatt nivået.

Hva angår Hellan og Torsvik så vil hurtige backer med stor kapasitet løfte spillet vårt ytterligere så de har alle muligheter så lenge de er friske og raske.

Kagain

Quote from: Hatleking on March 04, 2024, 12:40:18 PMMartin Hellan (20) - Rasmus Holten (19) -  Eivind Helland (18) - Jonas Torsvik (18)


Vi har no ei heil forsvarsrekke i klubben av unge, spennande spelarar som per dags dato har snittalder på under 19 år. Blir veldig spennande å følgje utviklinga deira og eventuell suksess. Gitt at dei tre som ikkje er på utlån får speletid i Brann denne sesongen, er det veldig gledeleg å sjå kva Brann har og ser ut til å satse på.

Ja, det er spennende råmateriale. La oss bare håpe at Brann vet å bruke dem og at de har nok tålmodighet til at Brann ikke kan unngå å bruke dem...

Lasaron

Håper jeg treffer riktig tråd.

Brann 2 leder 1-0 mot Eik, uten hjelp fra A-laget. Nå kan de jo utmerket godt tape kampen, men du verden så Brann 2 har imponert resultatmessig i år. POL må se til å rydde plass i A-stallen til interne opprykk. Dette skal alltid være en del av logistikken, og det arbeidet må fortsettes i sommervinduet, og vintervinduet, osv. Det vil være kjempeklokt.
Tren på langskudd

Kagain

Enig med at det hører til i denne tråden. Strategien bør ha noe for å håndtere spillere som gjør det bra på Brann 2 og hvordan man får dem opp og frem etter det.

Hickok

Det må vel være Remmem som er nærmest pr. nå. Han er noenlunde stabil i motsetning til mange andre.

krakra


Lasaron

Jeg ser at jeg startet med dagens jinx. De tapte 3-4.

Dere som har sett kamper, hvordan har Eikrem klart seg?
Tren på langskudd

Pete05

Quote from: Lasaron on April 29, 2024, 17:37:06 PMJeg ser at jeg startet med dagens jinx. De tapte 3-4.

Dere som har sett kamper, hvordan har Eikrem klart seg?

Eikrem var en av de bedre. God kontroll og oversikt. Et skudd som  ble stang - stang ut i tillegg til målet.

Dagens «skuffelse» for meg var Børsheim. Tror han har godt av ett år eller to i andre div.

SuperjackQuote from: Pete05 on April 29, 2024, 18:06:33 PM
Quote from: Lasaron on April 29, 2024, 17:37:06 PMJeg ser at jeg startet med dagens jinx. De tapte 3-4.

Dere som har sett kamper, hvordan har Eikrem klart seg?

Eikrem var en av de bedre. God kontroll og oversikt. Et skudd som  ble stang - stang ut i tillegg til målet.

Dagens «skuffelse» for meg var Børsheim. Tror han har godt av ett år eller to i andre div.

Mener du å antyde at Horneland og Huseklepp hadde rett når de etter vinterens første treningsleir mente at Børsheim ikke var moden for å være 2. keeper på Brann?
Brannsupporter.

Lasaron

Sikkert. Se på KFUM, da. Setter inn en 17-åring som er langt bak vår fjerdekeeper i landslagskøen. Helsprøtt!!
Tren på langskudd

esp123


gladiporno

2. div hadde vært arenaen til Børs om Holmen ble værende i Eik, så spørsmålet er hvorfor man bruker penger på å hente en tabbebefengt og uerfaren 32-åring tilbake når man har to undomslandslagskeepere som neppe ville stått mange kamper for A-laget i 2024 uansett. Hadde Holmen faktisk vært god nok for eliteserien, så hadde man hatt en sak.  

ostraume

Det er vel en vurdering fra trenerteamet om at Holmen er nærmere ES-nivå enn Børsheim?
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

krakra

En vurdering de ikke tør å stå for, så de kommer med en vikarierende begrunnelse som folk kjøper, og når det viser seg at denne vikarierende grunnen var en vikarierende grunn så forsvarer man den virkelige grunnen også.

Jeg syns det er spesielt å konkludere med at Børsheim ikke er god nok til å være 2. keeper på grunn av én svak kamp, som virkelig ikke var -så- svak heller. Han har hatt flere gode kamper for Brann 2 både i fjor og i år så har han også hatt svake kamper. Han er ustabil, det må man tåle når han er 19 år. Har virkelig sett Holmen Johansen spille dårlige kamper både for første- og andrelaget. Men det er tydeligvis ikke like diskvalifiserende når han er over 30 år?

Holmen Johansen stjeler nå spilletiden som Børsheim kunne fått i cupen. Jada, motstanden er dårligere enn i 2. divisjon, men det er hakket mer press å spille NM for Brann enn 2. divisjonsfotball uansett. Det er en fin innledning. Han kunne også spilt mot Levanger på onsdag. Kunne spilt alle NM-kamper før vi møtte ES-motstand. En viss risiko, men en samtidig en mellomting mellom 2. divisjon og a-laget.

ostraume

På grunn av en svak kamp? Det blir så dumt å påstå. Du vet de var en måned i Spania før Brann plutselig fant ut at det var behov for grep? Du skjønner at trenerne deltar på treningene?

Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

krakra

Pamer meldte at trenerne var skeptiske allerede før leiren. Jeg vet også at trenerne er skeptiske til unge spillere. Derfor har nøyaktig null juniorer fått spilletid så langt i ES og sånn kommer det til å fortsette.

Lasaron

Derfor må POL justere ting i vinduene nå. Slik det ser ut, bør det være uaktuelt å forlenge med Castro, Kristiansen og Simba. Crone kan man se an.

Og så må erstatterne i gjennomsnitt være mye, mye yngre. Blant annet internt opprykk.
Tren på langskudd

Corran

Quote from: krakra on April 29, 2024, 21:44:50 PMPamer meldte at trenerne var skeptiske allerede før leiren. Jeg vet også at trenerne er skeptiske til unge spillere. Derfor har nøyaktig null juniorer fått spilletid så langt i ES og sånn kommer det til å fortsette.
Hvordan vet du at trenerene (i flertall til og med) er skeptisk til unge spillere?
Jeg vil påstå at de ikke er det, men at de krever at de skal mestre en del ting før de er aktuelle.
Wassberg er jo et bevis på dette vil jeg påstå.
Wolfe også selv om du sikkert kommer med at han bare fikk sjansen pga ruben ble skadet eller måtte være midtstopper. Men sannheten er at de ga ham sjansen.
De uttalte også at Heggebø var førstevalg når de gikk inn i Obos. Var mange som utover mente at FInne burde starte men de ga Heggebø mye spilletid.
Så er du god nok på trening og i holdninger så får du sjansen.
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

krakra

Det ser man på valgene de gjør. Det at en av Norges beste venstrebacker, og vår beste indreløper med FHM ute, får spille er ikke et bevis på at de ikke er skeptiske til unge spillere.

Jeg tror ikke en 19-åring på nivå med EHJ hadde blitt andrekeeper. Jeg tror heller ikke en 18-åring som hadde prestert som Kartum har gjort for oss hadde fått starte i ES, selv med dagens begrensede muligheter. Tror også en 18-åring med det nivået Kronvig har holdt så langt hadde slitt med spilletiden.

Corran

In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

krakra

Rar ting å kverulere på at Horneland og co er skeptiske til unge spillere når du ser den stallen og det laget vi har. Snittalderen mot KFUM var 28 år.
Mot Askøy (3. divisjonslag) var den 25,7 år.

Superjack

Horneland er ikke ansvarlig for stallens sammensetting.

Horneland er heller ikke ansvarlig for at Kniklas og Torsvik begge er langtidsskadet.

Torsvik startet når han var frisk i 23 sesongen. Kniklas startet også når han var frisk, både i starten av 23 sesongen og i år.

Jeg vet ikke noe om Hornelands tanker, men jeg tror faktisk han oppriktig ønsker å få til unge spillere. Og jeg tror han samtidig mener at de sa skal være på nivå med eller se at disse hurtig tar det nivået som de andre spillerene i troppen som de kjemper om en plass med.Brannsupporter.

gladiporno

Quote from: ostraume on April 29, 2024, 21:41:35 PMPå grunn av en svak kamp? Det blir så dumt å påstå. Du vet de var en måned i Spania før Brann plutselig fant ut at det var behov for grep? Du skjønner at trenerne deltar på treningene?Er du klar over at Børsheim har trent med Branns A-lag i hele 2023 og i deler av 2022 og 2021?  Han var nesten på alle A-lagstreninger i 2023, som regel kun avbrutt av landslagssamlinger. Dette er ikke en ny keeper som de ble kjent med i Spania.

esp123

Jeg tipper de var skeptisk, men ga han en sjanse til å overbevise på leir. Basert på de minuttene han fikk i treningskamp så var det ihvertfall ikke veldig betryggende. Jeg kan forstå at de ikke er helt trygg på Børsheim skulle Dyngeland bli skadet. Jeg forstår imidlertid ikke hvorfor de er trygge på Holmen Johansen, men han ble vel en nødløsning når prosessen ble som den ble.

ostraume

Quote from: gladiporno on April 30, 2024, 07:49:18 AM
Quote from: ostraume on April 29, 2024, 21:41:35 PMPå grunn av en svak kamp? Det blir så dumt å påstå. Du vet de var en måned i Spania før Brann plutselig fant ut at det var behov for grep? Du skjønner at trenerne deltar på treningene?Er du klar over at Børsheim har trent med Branns A-lag i hele 2023 og i deler av 2022 og 2021?  Han var nesten på alle A-lagstreninger i 2023, som regel kun avbrutt av landslagssamlinger. Dette er ikke en ny keeper som de ble kjent med i Spania.

Fair poeng, det. Det kan dog virke som leiren i Spania ble avgjørende for at han ikke ble satset på som 2. keeper. Poenget mitt var uansett at det ikke baserer seg på en svak treningskamp.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

ostraume

En annen ting, og her er jeg kanskje på bærtur: Er det noe med reisebelastning og treningshverdag? Dersom Børsheim skal sjonglere reise med A-laget, reise med 2er-laget og skole så er det kanskje en kabal som ikke går opp?

For vi er vel enig i at det er viktigere at han spiller for 2-laget enn at han sitter på benken rundt omkring i Eliteserien?
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Corran

Av det jeg har sett av Børsheim så skjønner jeg at de er skeptisk.
Jeg har også hørt et lite rykte om at de har mer troen på Klausen, men at de langt fra har gitt opp Børsheim som regnes foran Klausen akkurat nå

EDIT: Og ja det er bedre han utvikler seg på andrelaget enn å sitte på benken på 1 laget
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

ACHTUNG

Det største mysteriet i Branns spillerlogistikk-kabal er at det ikke har blitt vurdert en gang å gå til innkjøp av en kvalitetsspiss, i tillegg til Finne og Heggebø. En spiss som gjerne har litt av alt. For nå er Finne ute et par kamper, noe som det også hele veien er en viss fare for ellers, i og med at skadefrekvensen er relativt høy i Brannlaget, så hvorfor ikke legge penger i en spiller til som har fokus på å gjøre mål?

Corran

Quote from: krakra on April 29, 2024, 23:12:43 PMRar ting å kverulere på at Horneland og co er skeptiske til unge spillere når du ser den stallen og det laget vi har. Snittalderen mot KFUM var 28 år.
Mot Askøy (3. divisjonslag) var den 25,7 år.
Ikke rart i det hele tatt.
De har bevist at om de har ungespillere som er gode nok så får de sjansen.
Så er det andres jobb å finne og få fram unge spillere som er gode nok til å videre foredles på a-laget og i kamp

In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

krakra

Quote from: Corran on April 30, 2024, 08:42:10 AM
Quote from: krakra on April 29, 2024, 23:12:43 PMRar ting å kverulere på at Horneland og co er skeptiske til unge spillere når du ser den stallen og det laget vi har. Snittalderen mot KFUM var 28 år.
Mot Askøy (3. divisjonslag) var den 25,7 år.
Ikke rart i det hele tatt.
De har bevist at om de har ungespillere som er gode nok så får de sjansen.
Så er det andres jobb å finne og få fram unge spillere som er gode nok til å videre foredles på a-laget og i kamp


Alle trenere gir da spilletid til unge spillere som er gode nok. Selv LAN gjorde det. Litt meningsløst argument.

Spørsmålet er om god nok for en 19-åring er det samme som god nok for en på over 25 år. Det er ikke bevist at det er tilfellet akkurat.

esp123

Quote from: ACHTUNG on April 30, 2024, 08:40:44 AMDet største mysteriet i Branns spillerlogistikk-kabal er at det ikke har blitt vurdert en gang å gå til innkjøp av en kvalitetsspiss, i tillegg til Finne og Heggebø. En spiss som gjerne har litt av alt. For nå er Finne ute et par kamper, noe som det også hele veien er en viss fare for ellers, i og med at skadefrekvensen er relativt høy i Brannlaget, så hvorfor ikke legge penger i en spiller til som har fokus på å gjøre mål?
Vi har best dekning av alle i Eliteserien på spissplass. Vi har Finne og Heggebø til én spissplass, itillegg til Warming som sikkert kan gjøre en jobb. Jeg skjønner at du ikke liker Heggebø, men det ville vært fullstendig meningsløst å bruke ressurser på det.

fortune

Jeg tror ikke Horneland har noe imot unge spillere, men han virker å bare ha fokus på å maksimere resultatet i den neste kampen. Da prioriteres erfarne spillere som på kort sikt gir de beste resultatene, på bekosting av spillerutvikling og  utvikling av spillertroppen i et lengre perspektiv.


Brann har nå igjen en av de eldste førsteelleverne i eliteserien, med begrenset videresalgspotensiale. Det har vi sett noen ganger tidligere og det har sjelden endt godt.

First is first, second is nothing

Go Up