• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Brann - Rosenborg BK, Mandag 29.05.2023 kl 17:00

Started by Superjack, May 22, 2023, 11:50:59 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

esp123

Det er strengt tatt i Finnes egne hender.

Her er Brann på hæla defensivt, og er prisgitt Rosenborg sin ineffektivitet. Et Rosenborg som knapt har skapt sjanser denne sesongen.

SeLyren

Grunnen til at forsvaret fikk kjørt seg slik i går er at spillerene fremover på banen ikke maktet å vinne tilbake ballen. RBK var flink til å flytte ballen hurtig forbi ledd, samt snu spillet for å utnytte rom. Hele laget er ansvarlig for å forsvare seg, ikke bare midtstopperene. Når Pallesen har flere matchavgjørende involveringer er det naturlig at han får en god karakter på børsen. Hva må mannen gjøre for at folk skal være fornøyd med han? Pallesen er ikke Cannavaro men han er en god backup å ha og vil spille en viktig rolle i flere kamper denne sesongen.

SeLyren

Quote from: SeLyren on May 30, 2023, 11:25:27 AMGrunnen til at forsvaret fikk kjørt seg slik i går er at spillerene fremover på banen ikke maktet å vinne tilbake ballen. RBK var flink til å flytte ballen hurtig forbi ledd, samt snu spillet for å utnytte rom. Hele laget er ansvarlig for å forsvare seg, ikke bare midtstopperene. Når Pallesen har flere matchavgjørende involveringer er det naturlig at han får en god karakter på børsen. Hva må mannen gjøre for at folk skal være fornøyd med han? Pallesen er ikke Cannavaro men han er en god backup og vil spille en viktig rolle i flere kamper denne sesongen.

ACHTUNG

Serry og Ruben er det selvsagte stopperparet, men Pedersen må inn og det blir garantert som erstatter for Wolfe. Hvis Wolfe hadde blitt værende, hadde Crone røket til. Dansken gjør mye rart, taper alt for ofte ballen og gir motstander overganger. Om det ikke bedrer seg, så kommer det nok inn en ny mann i hans plass.

krakra

Quote from: SeLyren on May 30, 2023, 11:15:55 AM
Quote from: esp123 on May 30, 2023, 10:45:59 AM
Quote from: Lasaron on May 30, 2023, 09:58:06 AMLa oss være enige om to ting, alle sammen:

1. Japhet og Ruben er det beste stopperparet.

2. Resultatene viser at vikarene holder bra nivå.
Samtidig er det tilfeldigheter som gjør at Rosenborg ikke scoret flere mål. La oss si Rosenborg setter sjansene sine og snur kampen, da får ikke Pallesen 8 på børsen. Selv om prestasjonen er helt lik.

Rosenborg har ikke hatt høyere xG siden Kristiansund-kampen forrige sesong.
La oss si at Finne ikke scorer to mål, da får han ikke 9 på børsen...
Litt merkelig sammenligning. Hva Finne gjør med sjansene sine eller ikke avhenger av Finnes prestasjoner. Å skyte en ball i mål er en bedre prestasjon enn å sette den utenfor. Hva RBK gjør med sine sjanser har ingenting med Knutsen å gjøre. Han kan påvirke hvor store sjanser de får, men når de først får sjansen så er det ikke en god prestasjon av Knutsen hvis de scorer og en dårlig hvis de bommer.

Lasaron

Men en av situasjonene som gav Palle (for) høy karakter, var jo at han avverget en sjanse på mesterlig vis. Så klart han ville fått dårligere karakter om han ikke hadde klart å avverge den, for da hadde han ikke vært like god som han var.

:)
Tren på langskudd

SKBCPH

Quote from: ACHTUNG on May 30, 2023, 11:42:24 AMSerry og Ruben er det selvsagte stopperparet, men Pedersen må inn og det blir garantert som erstatter for Wolfe. Hvis Wolfe hadde blitt værende, hadde Crone røket til. Dansken gjør mye rart, taper alt for ofte ballen og gir motstander overganger. Om det ikke bedrer seg, så kommer det nok inn en ny mann i hans plass.

Med en så smal tropp MÅ vi ha inn en ny når Wolfe forsvinner. Da håper jeg vi henter en ren erstatter for han, så kan Thore P gjerne utkonkurrere Crone på høyrebacken.
- Vi har den treneren vi har.

esp123

Quote from: Lasaron on May 30, 2023, 12:11:35 PMMen en av situasjonene som gav Palle (for) høy karakter, var jo at han avverget en sjanse på mesterlig vis. Så klart han ville fått dårligere karakter om han ikke hadde klart å avverge den, for da hadde han ikke vært like god som han var.

:)

Det kan du si. For å ikke gå spesifikt etter Palle:

Det var generelt altfor høye børskarakterer etter en kamp der Brann like gjerne kunne tapt/spilt uavgjort. Spesielt pga. den defensive «kollapsen».

Hickok

Det var vel ikke defensiv kollaps, men de ble enormt naiv i perioder, spesielt på 2-0 og 2-1. Tømte hele midtbanen for å kontre, for så å miste ballen og skape 4 mot 4 motsatt vei. Dette skjedde flere ganger, og da blir det ikke rett å skylde på forsvaret. Det er lov å være litt lur av og til.

krakra

May 30, 2023, 13:04:49 PM #159 Last Edit: May 30, 2023, 13:07:06 PM by krakra
Det var en for jevn kamp mot et bunnlag til å forsvare børser med et snitt på over sju i alle fall. Syns ingen fortjente åtte utenom Finne.

Jeg ville satt

Dyngeland 5
Crone 4
Knutsen 6
Pedersen 6
Wolfe 6

Rasmussen 4
Heltne Nilsen 7
Horn Myhre 6

Blomberg 6
Finne 8
Børsting 4

Corran

De høye karakterene fra media i går er utelukkende pga at motstanderen het rbk.
Hadde det vært ålesund, hamkam eller sandfjord hadde snittet lagt mye lavere
Dette var ikke noen god kamp av Brann og flere spillere som vanligvis gjør får feil rotet på uvanlig vis i går.

Og når det gjelder kvaliteten på rbk så gjør de bedre/hederlige kamper mot gode lag som fører kamper enn mot lag der de må føre. Når de selv må føre så er de dritt dårlige
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Giles

Brann spilte ikke på topp, men viste nok kvalitet så lenge de orket. RBK viste litt av sitt gamle jeg og ingen kamper er enkle i eliteserien. Nok en gang, Brann var tro mot seg selv, det er det viktigste for utviklingen. Kvalitet vil alltid variere gjennom kampene og gjennom sesongen.
At spillere som kommer inn også presterer er betryggende. Men det  trengs flere.

Go Up