• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Overganger sommer 2023

Started by haak, April 30, 2023, 20:36:25 PM

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Go Down

pidre

June 04, 2023, 08:13:19 AM #450 Last Edit: June 04, 2023, 08:15:06 AM by pidre
Pamer synser om kostbare overganger i sommer. https://www.bt.no/sport/kommentar/i/pQX31w/brann-laget-er-godt-det-vil-koste-flesk-aa-gjoere-det-bedre . Oppsummert slik 1.-prioritet: Ny venstreback, 2.-prioritet Offensiv spiller, gjerne en kant, 3.-prioritet: Indreløper. Det konkluderes med at dette «vil koste flesk».

Alternativet er at vi heller faser inn Torsvik og Holten i forsvaret. På midtbanen virker det som Pamer glemmer at vi har Mathisen tilbake, og dessuten at Hjorteseth banker på. Offensivt er Castro i siget, og Myrlid et alternativ.

Antatt overgangssum:

Hiim 5 mill
Perreira 10 mill
Kardum 5 mill
Ørja 10 mill
Saludar a los monos!

esp123

Adrian Pereira virker jo som et navn tatt helt ut av løse luften? (Som en del av de andre navnene). Overhodet ikke verdt pengene i mine øyne.

gladiporno

Jeg leser det som synsing fremfor at han har hørt noe fra Brann eller agenter. Kan vanskelig se for meg Adrian Pereira (som for øvrig Pamer skrev som Andreas Pereira før noen oppdaget feilen og endret) er aktuell på noen som helst måte både fordi at 1) han har lang kontrakt, 2) han er såpass god at RBK neppe vil selge, 3) er ufyselig som person og trolig ikke en Hornisen vil ha i gruppen sin.

Superjack

Våger påstanden at Pamer har dårligere oversikt over mulige forsterkniger enn den jevne forumbruker her inne.

Jeg er heller ikke enig med at det behøves indreløper og kant med det første.

Pr nå, når alle begynner å bli tilgjengelige er det vel kant og indreløper det er best dekning.

Castro, Mathisen, Blomberg, Børsting og Kniklas er alle gode kantspillere. Og mer enn dobbel dekning.

FHM, Rasmussen, Kniklas, Hjorteseth og Thore P er alle i stand til å dekke indreløper. At Kniklas er ujevn og ikke har levert som forventet/ønsket betyr jo ikke at han skal enda lenger bak i køen, men det må lages muligheter for han.

Spissplass er heller ikke der det bør gjøres noe, med mindre Heggebø skulle vise seg ute hele sesongen eller noe, men det er vel sagt noen uker til han er tilbake. Finne er uutfordret nr 1, og så lenge han er tilgjengelig spiller han. Myrlid er backup til Heggebø er tilbake.

Skal det gjøres noe så er det på venstre back og midtstopper. Spesiet siste posisjon er meget sårbar. Kristiansen snart 36 (tror jeg) og Sery Larsen behøver innimellom litt hvile.
Selv om Pamer har en sånn Pallesen fetisj og elsker duellspillet han kan ta, så er det langt ifra slik Brann ønsker og skal spille og han er rett og slett ikke god nok i det spillende Brann.
Så i praksis har Brann bare 2 stoppere de kan bruke i sitt eget spill.
Brannsupporter.

Norlings Hund 2

Høres søkt ut. Har han noen begrunnelse for disse signeringene, eller er det bare folk han vil ha inn? Pereira er en kødd som jeg virkelig håper Brann ikke er i nærheten av å vurdere.

Finfin respons

Quote from: Superjack on June 04, 2023, 09:57:14 AM...
Skal det gjøres noe så er det på venstre back og midtstopper. Spesiet siste posisjon er meget sårbar. Kristiansen snart 36 (tror jeg) og Sery Larsen behøver innimellom litt hvile.
Selv om Pamer har en sånn Pallesen fetisj og elsker duellspillet han kan ta, så er det langt ifra slik Brann ønsker og skal spille og han er rett og slett ikke god nok i det spillende Brann.
Så i praksis har Brann bare 2 stoppere de kan bruke i sitt eget spill.

Jeg er helt enig med Superjack.
Det er evt. på stopperplass vi har det akutte problemet.

Hjerteskjærende å skrive dette for alle kan se at Holten har en spennede nær fremtid forran seg hvis utviklingen fortsetter.

Palle bør (faktisk egentlig) bare være reserve for reserven, samt som innbytterreserve ved behov for duellstyrke.

Akutt på venstreback? Muligens. Men der har vi (og MÅ ha pga vinduet) noen spennende unge alternativer egentlig, og eventuelt bruke Tofot-Crone der.

Litt mer om spillende stoppere:
Tenk hvor enorm Brann ville vært i 2018 hvis vi hadde hatt bedre spillende stoppere enn Vito og Acosta. Duell javel. Men Brann spilte også dengang høytrykksfotball. Nå har vi i tillegg "angrep er beste forsvar". Da MÅ stopperne være en offensiv trussel i pasningsspillet. Palle er helt ok til dette, med de beste rundt seg. For all del. Det er dessverre langt dårligere enn det vi trenger for at spillet skal funke og at indreløperne våre skal komme fri.
Kanskje.

Kruxleiven

Synes Pamer tar feil. Ingen mer dyre investeringer. Som man dessuten har ingen garanti for om vil fungere. Prioriter ungdommen og en skikkelig økonomi gjennom spillersalg. Så får resultatene bli som de blir. Det viktigste er at Brann blir et stabilt eliteserielag igjen.

fortune

Quote from: Kruxleiven on June 04, 2023, 18:29:30 PMSynes Pamer tar feil. Ingen mer dyre investeringer. Som man dessuten har ingen garanti for om vil fungere. Prioriter ungdommen og en skikkelig økonomi gjennom spillersalg. Så får resultatene bli som de blir. Det viktigste er at Brann blir et stabilt eliteserielag igjen.

Man må selvfølgelig bygge et skikkelig treningsanlegg og i det minste prioritere ungdommer fra egen region, ut over det er det flere mulige veier til suksess. Men suksess for Brann er ikke å bli et stabilt eliteserielag slik du etterspør, suksess er å være et stabilt topp-5-lag, jevnlig kjempe om medaljer, spille europacup og være med i sluttrundene i NM.

Stabilt eliteserielag er passende ambisjon for Stabæk og Tromsø.
First is first, second is nothing

Corran

Om Brann velger å bruke hele overgangsbudsjettet på en stopper som passer inn så er jeg 100% for det.
Om det er litt igjen så en venstre back.
Men en stopper som kan sette Ruben ut hadde vært konge.
Ikke fordi jeg er misfornøyd med Ruben, men da hadde vi hatt en god stopper reserve.

Palle må ut i kulden Dessverre, for jeg liker personen
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Churchill

Jeg tror Hiim og Kartum kommer i sommer. I tillegg ønsker jeg meg en ung, rask og spillende stopper som etter hvert kan ta over for en lett aldrende Ruben. Kanskje finnes det en slik i Danmark?
...we shall never surrender.

mbs

Jeg ønsker med at Brann tenker spiller 16 til 22 år, når de skal hente inn nye spiller.
- Da må de som blir hentet enten være like god og billige å hente inn, eller klart bedre enn egne talenter.

Jeg ønsker at Brann begynner å tenke dette er spiller 1 på denne plassen, så spiller nr 2 skal være en ungdom som skal ta over jobben.

Finfin respons

Noen som fulgte med på nr 4 Nikolai Hopland i går? Han ble fraløpt på 3-1-målet, og det var rart for man kunne se tydelig at han bare gav 97% på mesteparten av returløpet sitt da Ulrik scoret.

Bortsett fra det så synes jeg han viser ro, overblikk og god duellstyrke kampen igjennom. Holder Kolskogen på benken og er ett år yngre. Se fra 88m20s for å se overblikk og pasning etterfulgt av 3-1-målet.

Mon tro om han er giret på å bo i nærheten av UiB til høsten?
Kanskje.

Corran

Om spilleren ikke gav 100% på returløpet sitt så er han vel heller ikke noe å samle på
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

esp123

Hopland er faktisk tre år yngre enn Kolskogen.

Hickok

2004 modell. Har stort sett vært fast på aldersbestemte landslag og spilt fast på AaFK i år. Spennende objekt.

Finfin respons

Quote from: Corran on June 05, 2023, 12:15:57 PMOm spilleren ikke gav 100% på returløpet sitt så er han vel heller ikke noe å samle på

Woops. Tre år yngre, da står jeg rettet i to år.

Jeg tror returløpet ser værre ut enn det er fordi han vurderer ikke situasjonen som alvorlig nok i tide til å slå på melkesyre-maks. Så, poenget er at det er mer et spørsmål om rutine enn evne. For jeg tror han er ganske rask.

Jeg ble i alle fall imponert over flere involveringer. Trøkket på hans side skyldes nok mer dem forran og rundt ham enn han selv.
Kanskje.

Hatleking

Hopland kan absolutt vere eit spennande namn, og er ein profil Brann bør trakte etter. Det er veldig interessant å sjå korleis dette vindauget ender opp, for det kan vise kva veg Brann har tenkt å gå framover. Til dømes er det kjekt å sjå Torsvik tilbake i cupen og på benken i serien. Kan det vere håp for eit internt opprykk der likevel?

Lasaron

Nevner Kristian Ree igjen. Sotra er gode for tiden, og slo nettopp Junkeren på bortebane. Ree nok en gang trukket frem som Sotras beste. På onsdag møter de Vålerenga i cupen. Kanskje Brann må avse en speider til den kampen, selv om Brann også spiller. Ree er 00-modell, og kanskje en slags premium utgave av Palle.
Tren på langskudd

pidre

Det er dessverre eindel som tyder på at Serry er ein kjeks. Det aktualiserer både et mulig salg og ny stopper inn - kanskje 2.
Saludar a los monos!

Bruiser

June 05, 2023, 19:33:11 PM #469 Last Edit: June 05, 2023, 19:45:37 PM by Bruiser
Kan ikkje sjå noko skreve om han før, noko som er meget merkeleg, men det gir meg kjangsen til å lansere
Joachim Soltvedt. 27 år, bergenser, 2 mål og 4 assist som venstreback på 9 kamper for 08. Brann treng å
erstatte Wolfe med kvalitet i sommer, ikkje muligens om 1-2 år. Her har vi det, i sin beste alder.
Soltvedt må vere eit sjølvsagt førstevalg.

https://www.sofascore.com/player/joachim-soltvedt/563908
Ein flokk sauer leda av ei løve vil alltid slå ein gjeng løver leda av ein sau

krakra

Soltvedt er både for gammel og feil spillertype.

Bruiser

June 05, 2023, 19:42:55 PM #471 Last Edit: June 05, 2023, 19:44:32 PM by Bruiser
Quote from: krakra on June 05, 2023, 19:40:03 PMSoltvedt er både for gammel og feil spillertype.
Eg rekna med du ville klage på alder så det tek eg ikkje så tungt, men ein bergenser i sin beste alder er for gammalt? Då må jo SHN, Kristiansen og Finne ut porten! Berre tull at Soltvedt skal vere for gammal.
Og feil spelertype? Venstrebeint venstreback. Lokal. Korleis er han feil spelertype?
Ein flokk sauer leda av ei løve vil alltid slå ein gjeng løver leda av ein sau

krakra

Quote from: Bruiser on June 05, 2023, 19:42:55 PM
Quote from: krakra on June 05, 2023, 19:40:03 PMSoltvedt er både for gammel og feil spillertype.
Eg rekna med du ville klage på alder så det tek eg ikkje så tungt, men ein bergenser i sin beste alder er for gammalt? Då må jo SHN, Kristiansen og Finne ut porten! Berre tull at Soltvedt skal vere for gammal.
Og feil spelertype? Venstrebeint venstreback. Lokal. Korleis er han feil spelertype?

Nei, vi trenger ikke kaste ut de etablerte, men når unge spillere går ut bør de erstattes med andre ugne spillere. Hvis ikke sitter vi igjen med en tropp uten unge spillere. Det ser du vel?

Soltvedt mangler løpskraft og tempo, som er ganske vesentlige egenskaper i den høyintensive rollen som det å være back i Brann er.

Bruiser

Quote from: krakra on June 05, 2023, 19:47:27 PM
Quote from: Bruiser on June 05, 2023, 19:42:55 PM
Quote from: krakra on June 05, 2023, 19:40:03 PMSoltvedt er både for gammel og feil spillertype.
Eg rekna med du ville klage på alder så det tek eg ikkje så tungt, men ein bergenser i sin beste alder er for gammalt? Då må jo SHN, Kristiansen og Finne ut porten! Berre tull at Soltvedt skal vere for gammal.
Og feil spelertype? Venstrebeint venstreback. Lokal. Korleis er han feil spelertype?

Nei, vi trenger ikke kaste ut de etablerte, men når unge spillere går ut bør de erstattes med andre ugne spillere. Hvis ikke sitter vi igjen med en tropp uten unge spillere. Det ser du vel?

Soltvedt mangler løpskraft og tempo, som er ganske vesentlige egenskaper i den høyintensive rollen som det å være back i Brann er.
Sjå på kva han bidratt med i S08 i Eliteserien og forklar meg korleis han kjem til kort for oss i Eliteserien. Hvis du trur at Brann kun skal kjøpe uferdige talent når vi skal erstatte spelerar så kjem du til å bli veldig skuffa. Det er klart at Brann av og til kjem til å hente eldre spelera. Det er uungåeleg.
Ein flokk sauer leda av ei løve vil alltid slå ein gjeng løver leda av ein sau

krakra

Quote from: Bruiser on June 05, 2023, 19:56:17 PM
Quote from: krakra on June 05, 2023, 19:47:27 PM
Quote from: Bruiser on June 05, 2023, 19:42:55 PM
Quote from: krakra on June 05, 2023, 19:40:03 PMSoltvedt er både for gammel og feil spillertype.
Eg rekna med du ville klage på alder så det tek eg ikkje så tungt, men ein bergenser i sin beste alder er for gammalt? Då må jo SHN, Kristiansen og Finne ut porten! Berre tull at Soltvedt skal vere for gammal.
Og feil spelertype? Venstrebeint venstreback. Lokal. Korleis er han feil spelertype?

Nei, vi trenger ikke kaste ut de etablerte, men når unge spillere går ut bør de erstattes med andre ugne spillere. Hvis ikke sitter vi igjen med en tropp uten unge spillere. Det ser du vel?

Soltvedt mangler løpskraft og tempo, som er ganske vesentlige egenskaper i den høyintensive rollen som det å være back i Brann er.
Sjå på kva han bidratt med i S08 i Eliteserien og forklar meg korleis han kjem til kort for oss i Eliteserien. Hvis du trur at Brann kun skal kjøpe uferdige talent når vi skal erstatte spelerar så kjem du til å bli veldig skuffa. Det er klart at Brann av og til kjem til å hente eldre spelera. Det er uungåeleg.
Brann skal ikke kun hente uferdige talent, men akkurat er det veldig få unge spillere i stallen og det er behov for flere. Å erstatte et talent med en 27-åring er dumt.

Jimmy har kun hentet etablerte spillere. Når er det på tide å fylle på med flere unge.

Brann og Sarpsborg har ikke samme spillestil.

Corran

Om ikke Crone eller Pedersen skal på venstre trenger ikke Soltvedt være feil om en ikke finner noe yngre som er vel så bra og om en satser på Torsvik som backup
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

krakra

Quote from: Corran on June 05, 2023, 20:09:25 PMOm ikke Crone eller Pedersen skal på venstre trenger ikke Soltvedt være feil om en ikke finner noe yngre som er vel så bra og om en satser på Torsvik som backup

Det et en rekke bedre alternativer enn Soltvedt i både ES og OBOS-ligaen. Han er jo en helt annen spillertype enn Wolfe og skal han fungere så må spillestilen justeres.

Horneland liker ikke spillere som ikke kan ta mange og intensive løp, særlig på backene. Det er en grunn til at han ville skifte ut Crone. Tror ikke Soltvedt er aktuell.

Lasaron

Soltvedt har nok en del dårligere kondis, og mye dårligere toppfart, enn Wolfe. Det passer ikke med måten Branns backer skal spille på. Men han har en veldig god fot.
Tren på langskudd

Bruiser

Det er ikkje nødvendigvis betre med ein superrask 20-åring med dårlig fot, er det vel. Eg rekner med Soltvedt er på blokka.
Ein flokk sauer leda av ei løve vil alltid slå ein gjeng løver leda av ein sau

krakra

June 05, 2023, 20:30:34 PM #479 Last Edit: June 05, 2023, 20:32:19 PM by krakra
Quote from: Bruiser on June 05, 2023, 20:29:19 PMDet er ikkje nødvendigvis betre med ein superrask 20-åring med dårlig fot, er det vel. Eg rekner med Soltvedt er på blokka.
Hvorfor ikke? Kan du utdype hvordan du syns Soltvedt passer inn i Branns spillestil?

Den aller viktigste egenskapen hos backene i Brann er evnen til å ta mange høyintensive løp. Det var derfor Horneland ville skifte ut Crone med Pedersen, selv om dansken har en langt bedre innleggsfot. Fordi Pedersen har en langt høyere intensitet i spillestilen sin. Hva syns du om intensiteten i spillet til Soltvedt?

andreas1989

Jeg skal være med på å stille spørsmål ved Soltvedts defensive fibre og tempo men det er vel ikke en spiller som sliter med dårlig løpskapasitet?

Dickens

Å hente Soltvedt inn i dette Brann-systemet er som å gå Stoltzen med slalomstøvler.

krakra

Quote from: andreas1989 on June 05, 2023, 20:39:38 PMJeg skal være med på å stille spørsmål ved Soltvedts defensive fibre og tempo men det er vel ikke en spiller som sliter med dårlig løpskapasitet?
Han har vel helt middels løpskapasitet, men det er ikke akkurat en ekstremferdighet han har.

andreas1989

Skal ikke skryte på meg at jeg ser så mye av Sarpsborg men Soltvedt virker nå svært ivrig når det kommer til å bidra fremover langs kanten, om han er like ivrig hjem igjen er en annen sak.

Skal ikke si noe på at en Soltvedt overgang kan virke litt lite ambisiøs og som et usikkert kort men det er jo en spiller som neppe vil koste noe særlig og som definitivt vil styrke Brann i form av en presis venstrefot, noe vi kan trenge.

Soltvedt vil jo neppe bli en langsiktig løsning men dersom man ikke finner fornuftige alternativer på markedet så er det bedre med Soltvedt inn på en 18-24 måneders kontrakt enn å belage oss kun på de interne alternativene vi har i stallen.


krakra

Hvorfor skulle Soltvedt være billig eller gå med på en korttidskontrakt her? Han har jo en viktig rolle i Sarpsborg, som også er en medaljekandidat. 1,5 år igjen av kontrakten.

andreas1989

Med billig tenker jeg en million kroner eller billigere, hva mener du Sarpsborg skal kunne kreve? Spilleren selv vil vel med all sannsynlighet være svært interessert i en overgang til Brann.

krakra

Ville vi solgt en nøkkelspiller med 1,5 år igjen av kontrakten for 1 mill eller lavere?

Sarpsborg kan jo kreve det de vil. Ser ikke hvordan de skal være tjent med å gi vekk Soltvedt på billigsalg når de faktisk er i medaljekampen.

gladiporno

Da Soltvedt spilte aldersbestemt fotball for Brann var han en av de aller tregeste i hele utviklingsavdeling. Strålende venstrefot, men helt vanvittig treg. Det har vært hans akilleshæl gjennom hele karrieren, og er også en direkte årsak til at han ikke har blitt vurdert som venstreback før skaden til Thomassen. Jeg har ikke sett ham så mye som venstreback, men jeg har ingen tro på Brann ønsker en treg venstreback inn på laget nå slik de spiller. Ergo er han trolig omtrent like aktuell for Brann som Emil Hansson.

andreas1989

Godt mulig jeg undervurderer verdien til Soltvedt men dersom Brann kommer med et fremstøt på spilleren vil jeg tro han vil legge press på Sarpsborg for å få igjennom en overgang. Skal Sarpsborg få noe igjen for Soltvedt så må de nesten selge i sommer med mindre de skal gamble på å få like bra betalt i vinter.

En million fra eller til for en nøkkelspiller er vel ikke så mye penger for en klubb som Sarpsborg lenger så det blir jo en verdivurdering de må gjøre.

Bruiser

Quote from: krakra on June 05, 2023, 20:30:34 PM
Quote from: Bruiser on June 05, 2023, 20:29:19 PMDet er ikkje nødvendigvis betre med ein superrask 20-åring med dårlig fot, er det vel. Eg rekner med Soltvedt er på blokka.
Hvorfor ikke? Kan du utdype hvordan du syns Soltvedt passer inn i Branns spillestil?

Den aller viktigste egenskapen hos backene i Brann er evnen til å ta mange høyintensive løp. Det var derfor Horneland ville skifte ut Crone med Pedersen, selv om dansken har en langt bedre innleggsfot. Fordi Pedersen har en langt høyere intensitet i spillestilen sin. Hva syns du om intensiteten i spillet til Soltvedt?
Så lenge Soltvedt kan bidra i press, er trygg bakover og bidrar med målpoeng så går det an å omfordele arbeidsoppgåver for å få plass til han *host Kvisvik host*. Eg er uansett mest opptatt av å understreke at det er viktig å få henta spelerar som kan bidra umiddelbart, ikkje om eit år eller to. Det er altfor mykje som står på spel med e-kvalikk og serieinnspurt til å gamble på ein uprøvd tenåring. Rekner med Horneland og Jimmien veit kva dei ser etter.
Ein flokk sauer leda av ei løve vil alltid slå ein gjeng løver leda av ein sau

krakra

Quote from: andreas1989 on June 05, 2023, 21:20:40 PMGodt mulig jeg undervurderer verdien til Soltvedt men dersom Brann kommer med et fremstøt på spilleren vil jeg tro han vil legge press på Sarpsborg for å få igjennom en overgang. Skal Sarpsborg få noe igjen for Soltvedt så må de nesten selge i sommer med mindre de skal gamble på å få like bra betalt i vinter.

En million fra eller til for en nøkkelspiller er vel ikke så mye penger for en klubb som Sarpsborg lenger så det blir jo en verdivurdering de må gjøre.
Jeg tror ikke Sarpsborg først og fremst vil selge Soltvedt. Jeg tror de vil holde på hm. Og jeg tror Soltvedt har det bra i Sarpsborg. Han har vært der lenge og har nå en viktig rolle der, for et lag som gjør det bra.

krakra

June 05, 2023, 21:26:34 PM #491 Last Edit: June 05, 2023, 21:28:18 PM by krakra
Quote from: Bruiser on June 05, 2023, 21:22:16 PM
Quote from: krakra on June 05, 2023, 20:30:34 PM
Quote from: Bruiser on June 05, 2023, 20:29:19 PMDet er ikkje nødvendigvis betre med ein superrask 20-åring med dårlig fot, er det vel. Eg rekner med Soltvedt er på blokka.
Hvorfor ikke? Kan du utdype hvordan du syns Soltvedt passer inn i Branns spillestil?

Den aller viktigste egenskapen hos backene i Brann er evnen til å ta mange høyintensive løp. Det var derfor Horneland ville skifte ut Crone med Pedersen, selv om dansken har en langt bedre innleggsfot. Fordi Pedersen har en langt høyere intensitet i spillestilen sin. Hva syns du om intensiteten i spillet til Soltvedt?
Så lenge Soltvedt kan bidra i press, er trygg bakover og bidrar med målpoeng så går det an å omfordele arbeidsoppgåver for å få plass til han *host Kvisvik host*. Eg er uansett mest opptatt av å understreke at det er viktig å få henta spelerar som kan bidra umiddelbart, ikkje om eit år eller to. Det er altfor mykje som står på spel med e-kvalikk og serieinnspurt til å gamble på ein uprøvd tenåring. Rekner med Horneland og Jimmien veit kva dei ser etter.
Istedenfor å justere en velfungerende spillestil for å kunne bruke millioner på en 27 år gammel venstreback så bør Brann heller hente en yngre venstreback med videresalgspotensiale som faktisk passer inn i stilen.

Horneland er forresten ikke veldig interessert i å lempe på kravene sine om intensitet i spillet.

Å heller hente en spiller som ikke passer inn i stilen enn å hente en ung spillere med videresalgspotensiale som passer inn høres veldig ut som gamle klovne-Brann. Er det en ting som virkelig er risikabelt så er det jo å rokke ved spillestilen.

andreas1989

Quote from: krakra on June 05, 2023, 21:24:08 PM
Quote from: andreas1989 on June 05, 2023, 21:20:40 PMGodt mulig jeg undervurderer verdien til Soltvedt men dersom Brann kommer med et fremstøt på spilleren vil jeg tro han vil legge press på Sarpsborg for å få igjennom en overgang. Skal Sarpsborg få noe igjen for Soltvedt så må de nesten selge i sommer med mindre de skal gamble på å få like bra betalt i vinter.

En million fra eller til for en nøkkelspiller er vel ikke så mye penger for en klubb som Sarpsborg lenger så det blir jo en verdivurdering de må gjøre.
Jeg tror ikke Sarpsborg først og fremst vil selge Soltvedt. Jeg tror de vil holde på hm. Og jeg tror Soltvedt har det bra i Sarpsborg. Han har vært der lenge og har nå en viktig rolle der, for et lag som gjør det bra.

Sarpsborg er jo en selgende klubb, det kan det ikke være mye tvil om. Og Soltvedt vet jo at dette vil være en mulighet han kun får en gang, det tror jeg vil være vanskelig for han å si nei til.

krakra

Quote from: andreas1989 on June 05, 2023, 21:28:54 PM
Quote from: krakra on June 05, 2023, 21:24:08 PM
Quote from: andreas1989 on June 05, 2023, 21:20:40 PMGodt mulig jeg undervurderer verdien til Soltvedt men dersom Brann kommer med et fremstøt på spilleren vil jeg tro han vil legge press på Sarpsborg for å få igjennom en overgang. Skal Sarpsborg få noe igjen for Soltvedt så må de nesten selge i sommer med mindre de skal gamble på å få like bra betalt i vinter.

En million fra eller til for en nøkkelspiller er vel ikke så mye penger for en klubb som Sarpsborg lenger så det blir jo en verdivurdering de må gjøre.
Jeg tror ikke Sarpsborg først og fremst vil selge Soltvedt. Jeg tror de vil holde på hm. Og jeg tror Soltvedt har det bra i Sarpsborg. Han har vært der lenge og har nå en viktig rolle der, for et lag som gjør det bra.

Sarpsborg er jo en selgende klubb, det kan det ikke være mye tvil om. Og Soltvedt vet jo at dette vil være en mulighet han kun får en gang, det tror jeg vil være vanskelig for han å si nei til.
Når de får tosifret antall millioner ja.

gladiporno

Jeg vil mene at det er større sjanser for at Brann henter Soltvedt for å bruke ham som spiss, indreløper eller ving enn at de henter ham som venstreback. Hvorfor skal de hente en meget temposvak back? Er ikke det helt motsatte av hva Hornisen vil med backene?

Gulløl

Brann aktuelle Anders Hiim tatt ut G20-landslaget i dag som skal møte Skottland den 15. og 18. juni. Hvor aktuell han er det vel bare den innerste krets på Sportslig avdeling på Stadion som vet.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Bruiser

Quote from: krakra on June 05, 2023, 21:26:34 PM
Quote from: Bruiser on June 05, 2023, 21:22:16 PM
Quote from: krakra on June 05, 2023, 20:30:34 PM
Quote from: Bruiser on June 05, 2023, 20:29:19 PMDet er ikkje nødvendigvis betre med ein superrask 20-åring med dårlig fot, er det vel. Eg rekner med Soltvedt er på blokka.
Hvorfor ikke? Kan du utdype hvordan du syns Soltvedt passer inn i Branns spillestil?

Den aller viktigste egenskapen hos backene i Brann er evnen til å ta mange høyintensive løp. Det var derfor Horneland ville skifte ut Crone med Pedersen, selv om dansken har en langt bedre innleggsfot. Fordi Pedersen har en langt høyere intensitet i spillestilen sin. Hva syns du om intensiteten i spillet til Soltvedt?
Så lenge Soltvedt kan bidra i press, er trygg bakover og bidrar med målpoeng så går det an å omfordele arbeidsoppgåver for å få plass til han *host Kvisvik host*. Eg er uansett mest opptatt av å understreke at det er viktig å få henta spelerar som kan bidra umiddelbart, ikkje om eit år eller to. Det er altfor mykje som står på spel med e-kvalikk og serieinnspurt til å gamble på ein uprøvd tenåring. Rekner med Horneland og Jimmien veit kva dei ser etter.

Istedenfor å justere en velfungerende spillestil for å kunne bruke millioner på en 27 år gammel venstreback så bør Brann heller hente en yngre venstreback med videresalgspotensiale som faktisk passer inn i stilen.

Horneland er forresten ikke veldig interessert i å lempe på kravene sine om intensitet i spillet.

Å heller hente en spiller som ikke passer inn i stilen enn å hente en ung spillere med videresalgspotensiale som passer inn høres veldig ut som gamle klovne-Brann. Er det en ting som virkelig er risikabelt så er det jo å rokke ved spillestilen.
Ikkje hvis det betyr at det må påreknast ugjevne, upålitelege prestasjoner. Då vil det lønne seg å endre arbeidsoppgåver og hente påliteleg arbeidskraft. Sjå kva Horneland gjorde med RK. Og Tore Potet. Trur ikkje eg har sett ein så god midtstopper som Ruben Kristiansen i Brann nokon sinne. Landslagsklasse, uten å vere typisk stor og sterk.

Eg har trua på at Horne og Huse greier å sy ihop eit godt opplegg hvis dei får den dei vil ha. Og eg trur Soltvedt er på blokka. Hvis han er slik og slik og sånn, at han blir heilt ubrukeleg for Brann så blir han heller ikkje brukt penger på og tvilerane kan puste letta ut.
Ein flokk sauer leda av ei løve vil alltid slå ein gjeng løver leda av ein sau

krakra

June 05, 2023, 22:27:19 PM #497 Last Edit: June 05, 2023, 22:31:24 PM by krakra
Skulle tro vi hadde besøk fra fortiden her. Skremmende at noen rundt Brann faktisk har slike tanker. At det er bedre å endre på vesentlige deler av spillestilen, enn å hente et talent.

Hvor mange sesonger av høy klasse har forresten Soltvedt levert som venstreback?

Kristiansen er god som stopper fordi han passer måten vi spiller på. Spillet er ikke tilpasset Ruben Kristiansen. Hadde vi spilt en mer defensiv fotball, så hadde Kristiansen trolig blitt avkledd. Derfor er det aller viktigste at vi finner en venstreback som passer spillestilen. Ikke en som vi må tilpasse spillestilen for. Dernest er det en stor fordel at han er ung og har videresalgspotensiale. Det er nok den profilen Jimmy ser etter også.

krakra

 Strengt tatt er det vel faktisk ingen i dagens stall som hadde vist så mye kvaliteter før de kom hit. De fleste var enten talenter eller middelmådigheter. Men de passet inn. Å hente spillere bare fordi de har vært gode et annet sted har aldri vært en suksessoppskrift for Brann. Det har gitt en del bomkjøp dog.

Corran

Quote from: krakra on June 05, 2023, 20:18:00 PM
Quote from: Corran on June 05, 2023, 20:09:25 PMOm ikke Crone eller Pedersen skal på venstre trenger ikke Soltvedt være feil om en ikke finner noe yngre som er vel så bra og om en satser på Torsvik som backup

Det et en rekke bedre alternativer enn Soltvedt i både ES og OBOS-ligaen. Han er jo en helt annen spillertype enn Wolfe og skal han fungere så må spillestilen justeres.

Horneland liker ikke spillere som ikke kan ta mange og intensive løp, særlig på backene. Det er en grunn til at han ville skifte ut Crone. Tror ikke Soltvedt er aktuell.
Som sagt om en ikke finner/får noe annet så kan en gå for ham om en satser på Tordsvik som backup og med det mener jeg at han fases inn så mye som mulig
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Go Up