• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Stabæk - Brann, søndag 07.08.2022, kl 15.00

Started by Optimist, August 04, 2022, 22:59:48 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Optimist

Ny kamp allerede på søndag. Og motstander er ingen ringere enn Stabæk, én av tre klubber som har tatt poeng fra Brann i år... fysj! Eneste positive med denne klubben er at de har naturgress.

Bortefeltet er forlengs utsolgt, så Brann spiller på «hjemmebane» denne kampen også.
 
Hvem skal spille? Er det noen spillere som er i ferd med å bli overbelastet? Hva blir stillingen? Har Horneland solbrillene plassert foran øynene, eller oppå hodet? Heltne Nilsen plukket ugress av stadionmatten etter kampen mot start. Kommer han til å høste poteter etter kampen på Nadderud?? Masse spennende vi får svar på førstkommende søndag!
Kokende idiot

Lissabon

Dette blir Branns 4 gresskamp på rad, og mot Raufoss hjemme 14.8 blir det lagets femte naturgresskamp på rad, skjer ikke ofte i våre dager.

Tett, jevnt, neppe mange mål. 1-1 ?

Kagain

Jeg sitter her og messer på den samme gamle visen: La Børst'n få hvile og la Blomberg få overbevise den som vil tvile. Utover det så kjenner jeg at jeg ikke har noen sterke følelser rundt om det er FHM eller Skaanes som skal ha den indreløperposisjonen. Jeg mener jo at FHM sikkert vil være bedre i Rasmussen-rollen, men når Rasmussen har herjet såpass mye i resten av sesongen kan jeg vanskelig rettferdiggjøre å ta fra han den plassen i startoppstillingen.

Lasaron

Etter 18 kamper har Brann vært 14 poeng bedre enn Stabæk i år, i samme liga.

Om vi nå går på et tap, det første etter 18 kamper, så betyr ikke det at vi har fått en realitetssjekk på hvor lista ligger. Det betyr ikke at det er fasiten på hvor god/dårlig vi egentlig er. Sånn at det er sagt på forhånd. Man C tapte mot Brighton i vår. Betyr det at det var en realitetssjekk? At det egentlig er nivået til Man C?
Tren på langskudd

Saltchipsen

Så dumt at de er utsolgt, hadde hatt lyst å dra på kampen. Men sånn er det

Corran

Quote from: Saltchipsen on August 05, 2022, 10:07:01 AMSå dumt at de er utsolgt, hadde hatt lyst å dra på kampen. Men sånn er det
Stabæk er vel et av stedene det pleier å gå å kjøpe billetter til andre tribuner for bortesupportere
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Saltchipsen

Quote from: Corran on August 05, 2022, 10:14:05 AM
Quote from: Saltchipsen on August 05, 2022, 10:07:01 AMSå dumt at de er utsolgt, hadde hatt lyst å dra på kampen. Men sånn er det
Stabæk er vel et av stedene det pleier å gå å kjøpe billetter til andre tribuner for bortesupportere

Er det noen andre som har bestilt på andre plasser? Evt hviken tribune?

Lissabon

August 05, 2022, 10:40:19 AM #7 Last Edit: August 05, 2022, 10:42:25 AM by Lissabon
Quote from: Kagain on August 05, 2022, 08:11:20 AMJeg sitter her og messer på den samme gamle visen: La Børst'n få hvile og la Blomberg få overbevise den som vil tvile. Utover det så kjenner jeg at jeg ikke har noen sterke følelser rundt om det er FHM eller Skaanes som skal ha den indreløperposisjonen. Jeg mener jo at FHM sikkert vil være bedre i Rasmussen-rollen, men når Rasmussen har herjet såpass mye i resten av sesongen kan jeg vanskelig rettferdiggjøre å ta fra han den plassen i startoppstillingen.

Det er korrekt.

Akkurat nå bør FHM starte, god nå, avgjorde kampen. Blomberg på kant.

Og så er det dette med innbytterne da, jeg sliter med å fatte hvorfor kvoten ikke brukes fullt ut.

Da vil man neppe komme utenom Hjorteseth som sårt trenger mye mer spilletid.

Dyngeland
Crone Pallesen Kristiansen Wolfe
Rasmussen Sønnen Felix
Blomberg Finne Castro

Holmen, Holten, Skaanes, Hjorteseth, Børsting, Heggebø  Da er det plenty mulighet til masse spilletid for Hjorteseth, Skaanes og kanskje Holten

Pyton

Start og Stabæk er de to lagene som - sammen med Brann - slipper inn klart færrest mål. Så kanskje greit å ta med det i vurderingene av disse to kampene.

Nixon

Kunne Skaanes og Felix fått sjansen sammen? Synes ikke at Rasmussen var veldig god i går. Men på en annen side er han en spiller som ikke trenger å briljere i 90 minutter for å avgjøre kamper, og har vist seg viktig mange ganger. Han er tross alt godt i rute til å bli årets spiller i klubben. Så kanskje klippekortet bør fortsette.
Rød makt på Hansa!

esp123

Personlig har jeg lyst til å se best mulig lag mot det nestbeste laget i divisjonen. Det er jo fin test - selv om vi har ihvertfall ett tungt fravær.

Churchill

Begge lag spilte i går. Det ligger en åpenbar Brann-fordel at vi, både før og under kampen, kan sette inn uthvilte spillere som ikke svekker laget. Det kan ikke Stabæk.
...we shall never surrender.

Kagain

Quote from: Nixon on August 05, 2022, 13:00:23 PMKunne Skaanes og Felix fått sjansen sammen? Synes ikke at Rasmussen var veldig god i går. Men på en annen side er han en spiller som ikke trenger å briljere i 90 minutter for å avgjøre kamper, og har vist seg viktig mange ganger. Han er tross alt godt i rute til å bli årets spiller i klubben. Så kanskje klippekortet bør fortsette.

Jeg tenker meg at det kunne vært interessant å se de Skaanes og FHM sammen, men da med FHM i Rasmussen-rollen. Mest for å se hvordan det hadde fungert om Rasmussen enten blir ute over lengre tid eller solgt. Men jeg tviler jo litt på at Horneland "tør" vrake toppscoreren på laget. Da må han nok han en eller annen mer eller mindre god unnskyldning...

krakra

Rasmussen må da tåle litt rullering han også.

Pyton

Stabæk har sett kampen mot Start og mener at nøkkelen til seier mot Brann er å holde mer på ballen. De er klare på at Brann med ball er ekstremt gode mens de sliter mer uten... Vi får se om de klarer å få tak i den da.

krakra

Quote from: Pyton on August 05, 2022, 16:36:07 PMStabæk har sett kampen mot Start og mener at nøkkelen til seier mot Brann er å holde mer på ballen. De er klare på at Brann med ball er ekstremt gode mens de sliter mer uten... Vi får se om de klarer å få tak i den da.
Flott. Brann trenger å få øvd seg på gjenvinning. Synd at våre to beste ballvinnere er enten skadet eller ute av form.

ostraume

Quote from: krakra on August 05, 2022, 14:36:49 PMRasmussen må da tåle litt rullering han også.

Det tåler han nok, men han har blitt tatt av relativt tidlig flere ganger så det er vel slik han hviles.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Kagain

Quote from: krakra on August 05, 2022, 14:36:49 PMRasmussen må da tåle litt rullering han også.

Jeg er enig med deg Krakra, men det jeg peker på er at Horneland ser ut til å være noe risikoavers han også, og derfor er sannsynligheten for at Rasmussen blir rullert bort mindre enn noen andre spillere. Vel og merke slik jeg tolker det Horneland har gjort så langt...

Henrik9

Quote from: Saltchipsen on August 05, 2022, 10:21:10 AM
Quote from: Corran on August 05, 2022, 10:14:05 AM
Quote from: Saltchipsen on August 05, 2022, 10:07:01 AMSå dumt at de er utsolgt, hadde hatt lyst å dra på kampen. Men sånn er det
Stabæk er vel et av stedene det pleier å gå å kjøpe billetter til andre tribuner for bortesupportere

Er det noen andre som har bestilt på andre plasser? Evt hviken tribune?

Har bestilt på bortetribunen denne gangen, men flere ganger sittet på hovedtribunen. De tillater imidlertid i utgangspunktet ikke effekter der, og hvis man holder med bortelaget skal man kjøpe på en bestemt del av tribunen. God informasjon på stabak.no hvis du trenger noe videre.

Nixon

Får Skaanes plassen sin tilbake? Heggebø som spiss og Finne som kant slik spilte i store deler av andre omgang sist? Eller får Blomberg en sjelden sjanse fra start?
Rød makt på Hansa!

Pyton

Eneste endring fra sist er Skaanes tilbake. Men så kommer det nok tidligere bytter om nødvendig.

Lissabon

Lite å si på dette laget. Eneste prik er at igjen skuffet over at Holten/Haaland ikke er med på turen. Trengereid trodde jeg var rangert bak Haaland, og Hove har vært skadet leeennngggeee i motsetning til Holten.

fortune

Jeg synes fremdeles det er merkelig at man velger Finne som midtspiss, siden laget etter min mening fungerer mye bedre med Heggebø. Spesielt siden Børsting er en såpass begrenser høyreving og man like gjerne kan gjøre plass til Finne der. Jeg synes, som nevnt i en annen tråd, at vi gjør svært lite for å forberede laget på å møte anstendig motstand neste sesong.
First is first, second is nothing

Lasaron

Jeg syns det er greit at Finne starter, om det er i den ene eller andre posisjonen. Men jeg syns det er litt rart at Heggisen alltid blir prioritert bak Børst og Castro.

Fornøyd med uavgjort i dag. Tipper verken Tomar eller Trengereid kommer innpå.
Tren på langskudd

gladiporno

Spent på duellen mellom Gift Orban og Palle. Orban er dessverre veldig god, og her kan Palle få bevise hvor godt eller dårlig han takler motspiller av dette kaliberet.

krakra

Irriterer meg at Brann i den situasjonen laget er i ikke kan fylle kamptroppen med akademispillere en gang. Spesielt for å se om man kan begynne å fase inn Thorsvik som Wolfeerstatteren fra 2024 og om Holten kan erstatte Hove på direkten neste år.

esp123

August 07, 2022, 13:50:53 PM #26 Last Edit: August 07, 2022, 13:56:10 PM by esp123
Quote from: fortune on August 07, 2022, 12:59:53 PMJeg synes fremdeles det er merkelig at man velger Finne som midtspiss, siden laget etter min mening fungerer mye bedre med Heggebø. Spesielt siden Børsting er en såpass begrenser høyreving og man like gjerne kan gjøre plass til Finne der. Jeg synes, som nevnt i en annen tråd, at vi gjør svært lite for å forberede laget på å møte anstendig motstand neste sesong.

Helt enig. I mine øyne er Brann nå et mindre solid lag enn tidligere i sesongen. De vinner fordi de er overlegen de andre lagene. Tidligere, med Heggebø, var de et lag med masse strenger å spille på, som jeg oppriktig tenkte var et lag for øvre halvdel i Eliteserien. Med Finne som midtspiss og Palle som stopper er de nedre halvdel. I mine øyne.

Finne er enorm i boks, men gir ingenting i luften, liten trussel i bakrom og er dårlig feilvendt med mann i rygg. Det begrenser Branns spill, gjør det lettere å forsvare seg. Vi får se hvordan det blir løst idag. Brann skapte veldig lite sist. Og lite mot Kongsvinger med Finne som midtspiss.

Tidligere har jeg tenkte at Horneland har hatt en klar plan, men bruken av Finne på topp gjør at jeg tviler litt.

krakra

Quote from: esp123 on August 07, 2022, 13:50:53 PM
Quote from: fortune on August 07, 2022, 12:59:53 PMJeg synes fremdeles det er merkelig at man velger Finne som midtspiss, siden laget etter min mening fungerer mye bedre med Heggebø. Spesielt siden Børsting er en såpass begrenser høyreving og man like gjerne kan gjøre plass til Finne der. Jeg synes, som nevnt i en annen tråd, at vi gjør svært lite for å forberede laget på å møte anstendig motstand neste sesong.

Helt enig. I mine øyne er Brann nå et mindre solid lag enn tidligere i sesongen. De vinner fordi de er overlegen de andre lagene. Tidligere, med Heggebø, var de et lag med masse strenger å spille på, som jeg oppriktig tenkte var et lag for øvre halvdel i Eliteserien. Med Finne som midtspiss og Palle som stopper er de nedre halvdel. I mine øyne.
Det absurde er at mange ikke virker å bry seg om at laget blir dårligere så lenge Finne scorer nok mål fordi "en spiss skal score mål".

Litt som å mene at Pettersen burde blitt prioritert foran Radlinger i 2018 fordi "en keeper skal redde skudd".

Nixon

Quote from: krakra on August 07, 2022, 13:54:39 PMDet absurde er at mange ikke virker å bry seg om at laget blir dårligere så lenge Finne scorer nok mål fordi "en spiss skal score mål".

Da legges det til grunn at "mange" mener at laget blir dårligere. Er det en allmenn oppfatning?
Rød makt på Hansa!

krakra

Quote from: Nixon on August 07, 2022, 14:16:58 PM
Quote from: krakra on August 07, 2022, 13:54:39 PMDet absurde er at mange ikke virker å bry seg om at laget blir dårligere så lenge Finne scorer nok mål fordi "en spiss skal score mål".

Da legges det til grunn at "mange" mener at laget blir dårligere. Er det en allmenn oppfatning?
Det gjør det ikke. Det legges til grunn at mange ikke bryr seg.

Lasaron

Nå har Finne ni mål og fire målgivende, da. På 734 minutter.

Heggisen har fire mål og en målgivende, på 1192 minutter.
Tren på langskudd

krakra

Quote from: Lasaron on August 07, 2022, 14:29:23 PMNå har Finne ni mål og fire målgivende, da. På 734 minutter.

Heggisen har fire mål og en målgivende, på 1192 minutter.
I dag ser vi hvorfor Finne ikke kan være midtspiss i Eliteserien. Null bidrag i det oppbyggende spillet.

esp123

Quote from: Lasaron on August 07, 2022, 14:29:23 PMNå har Finne ni mål og fire målgivende, da. På 734 minutter.

Heggisen har fire mål og en målgivende, på 1192 minutter.
Dette er uinteressante tall. Det som teller er hvordan laget gjør det. Finne er god i og rundt boks, men tilbyr lite eller ingenting for å transportere ballen til det området. Han er ikke rask, han er dårlig feilvendt og dårlig i luften. Se på denne omgangen. Typisk kamp der Heggebø linker bra angrepet og resten av laget sammen, både som oppspillspunkt og som en som skaper overtall sentralt med å droppe ned. Finne gir nada i denne fasen, og Brann skaper ingenting selv om de har masse ball. Brann blir vesentlig lettere å forsvare seg mot.

Skal man bruke Finne, så må det være på kanten eller i 4-4-2.

Lasaron

Han scorer ikke bare mål, da. Han har fire målgivende.

Hva Branns målforskjell er med Finne på banen, og med Heggebø på banen, hadde vært interessant å vite.
Tren på langskudd

SeLyren

Uenig. Finne er best som spiss. Han er ekkel å spille mot fordi han har et lavt tyngdepunkt og vender kjapt. Stabæk ligger i balanse og det er ikke lett å skape noe på de, men får Finne de rette sjansene blir det mål. Synes dog det fungerte bedre med Heggebø fra start og Finne som innbytter mot trøtte bein.

SeLyren

Denne Heggebø vs Finne spiller ikke stor rolle i mine øyne, men at Castro spiller så mye uten å skape all verden, er mer en gåte.

esp123

Quote from: Lasaron on August 07, 2022, 15:00:20 PMHan scorer ikke bare mål, da. Han har fire målgivende.

Hva Branns målforskjell er med Finne på banen, og med Heggebø på banen, hadde vært interessant å vite.
Det som er interessant er hvor mye skudd, sjanser de skaper med og uten Heggebø på banen.

esp123

Quote from: SeLyren on August 07, 2022, 15:06:38 PMDenne Heggebø vs Finne spiller ikke stor rolle i mine øyne, men at Castro spiller så mye uten å skape all verden, er mer en gåte.

Brann rykker opp om de så mot formodning velger å bruke meg som spiss resten av sesongen. Det handler om hva som utvikler Brann best til å bli best mulig skikket for Eliteserien neste år.


Spelaren

Griseflaksete scoring for Stabæk. Sånt skjer 1 av 1000 ganger.
Gå av.

Nixon

Sånt kan man ikke sikre seg mot. Nå må vi satse mer!
Rød makt på Hansa!

Nixon

Rød makt på Hansa!

Spelaren

Fantastisk fotball i telefonkiosken der. Blombergs assist er pur klasse.
Gå av.

Lasaron

Tren på langskudd

krakra


Nixon

Blomberg kan allerede tenke på at han skal starte neste kamp!
Rød makt på Hansa!

Lasaron

Opp med hånden de som mener Børsting skal starte neste kamp, med Blomberg på benken.
Tren på langskudd

SeLyrenNixon

Med fare for å jinxe noe, men 17 poeng på Stabæk burde holde helt inn...
Rød makt på Hansa!

Go Up