• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Brann-Stabæk - Søndag 10.07 kl 15:00

Started by Superjack, July 08, 2022, 10:22:13 AM

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Go Down

Nixon

I tillegg til at Ruben skal ha litt ekstra skryt etter kampen, så bør Finne få litt ros for skåringen. Kjapt, hardt og velplassert skudd fra et vinkel som ikke er ferdigskåret.
Rød makt på Hansa

Christian

Quote from: Nixon on July 10, 2022, 23:31:59 PMI tillegg til at Ruben skal ha litt ekstra skryt etter kampen, så bør Finne få litt ros for skåringen. Kjapt, hardt og velplassert skudd fra et vinkel som ikke er ferdigskåret.
Enig. Han hadde jo en sjansen litt tidligere også der han fyrer fort og hardt. Keeper fikk bare akkurat en nok på den til å avverge. Bra innhopp av finne.

Lasaron

Det irriterer meg mektig at profesjonelle fotballspillere såpass ofte løsner skudd med så lite kraft at det umulig kan bli mål. I går skjedde det hos begge lag. Oftest med oss, mens det verste eksempelet var Stabæk.
Tren på langskudd

Fusentast

Gamblingen til Horneland med å bytte 5 mann i startoppstillingen slo åpenbart feil, og det er uheldig at 3 av de 5 ble ofret i pausen, men han måtte gjøre det han kunne for å rette opp feilen. Ikke tilfeldig av Skaanes/Finne står bak målet her, de har begge vært gode den siste tiden. Wassberg har mye spennende ved seg, men han må bli litt mer effektiv og gjøre bedre valg.

Det mest kontroversielle i mine øyne var å gjøre så store endringer i et forsvar som har fungert såpass bra i år. Er helt for å gi Pallesen og Blomberg spilletid, men ville vært mer komfortabel med at de fikk dette i form av innbytte. Dette var ingen kamp for han og det burde Horneland og co forutsett. Ruben som midtstopper har vært en åpenbaring!
I don't think you can the rules!

gladiporno

Når det gjelder Palle inn så lurer jeg på om det ikke skyldes at Wolfe selv ønsket/trengte å hvile. Orban og Edvardsen er to av ligaens beste og kvikkeste angripere. De hører ikke hjemme i denne divisjonen. Man kunne nesten ikke gitt Palle, som for øvrig skal prise seg lykkelig at det ikke ble scoring mot da Edvardsen gled seg forbi ham som kniv i varmt smør, en dårligere kamp å prøve seg igjen i.

esp123

Jeg syns generelt at troppen kunne blitt disponert annerledes i den siste perioden. At vi kjører tilnærmet toppet lag mot Bryne, men hviler nøkkelspillere mot Start og Stabæk er jo litt spesielt.

Nixon

Forsvaret kunne vært løst ved å sette Felix på venstrebacken og ikke hvile dansken på høyrebacken. Tipper Felix hadde løst den oppgaven bra, og det hadde ikke blitt en like stor endring med tanke på spissene som vi møtte.
Rød makt på Hansa

Go Up