• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Kongsvinger - Brann, Kristi himmelfartsdag, 18:00

Started by Lasaron, May 22, 2022, 08:26:59 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Lasaron

Ny kamp på torsdag.

Kongsvinger har kommet greit i gang, med syv poeng på seks kamper. Gode, gamle Lars Gerson er i gang igjen. Han kom innpå i de to siste seriekampene, og spilte hele cupkampen på onsdag. Da var han kaptein. Ja, han spilte faktisk 120 minutter, noe som bringer meg over på neste tema: Vil Kongsvinger være mer sliten enn Brann? I tillegg til at de i utgangspunktet kanskje er dårligere trent? De klarte altså å hale i land en 2-1-seier etter ekstraomganger mot Lørenskog på onsdag. Og så møter de KFUM på mandag, før kampen vår altså kommer på torsdag. Dette kan være en liten fordel oss.

Det er fristende å starte med samme lag som kjørte over både Ulf og Fredrikstad. Ingen skader eller suspensjoner. Relasjonene begynner å sitte.

Forøvrig skal jeg på denne kampen, og det blir vel min første seriekamp borte siden 2015, og første seriekamp utenfor Vestland siden 2001 eller noe slikt (så Viking-Brann i cupen 2012). Så det blir ekstra spennende/artig for min del.
Tren på langskudd

Leffen

Spent på hvor mange det blir på bortefeltet. Bataljonen har solgt ut to (?) busser, BBØ sin er full og mange drar med Diasporaen og toget. Kan vi håpe på 400-500?

Gulløl

May 22, 2022, 12:49:09 PM #2 Last Edit: May 22, 2022, 13:07:15 PM by Gulløl
På høy tid at Bård Finne får sjansen fra start noe han bør få beskjed om over helgen fra Horneland og drilles inn i førsteelleveren. Heggebø brenner sjanser for tiden som vi vet at Finne oftere setter. Heggebø kommer som spiss i et ofte dominerende Brann lag i år for sjelden i posisjon og plassering til sjanser. Heggebø sin teknikk og skuddferdigheter er heller ikke på plass, mangler en del på formen. Finne har produsert godt med målpoeng i cup og for Brann 2 i de siste ukene, er rett og slett i form. Om Finne får tillitt i de to kampene før sommerpausen så blir det en fin konkurransesituasjon gjennom de tre ukene og den beste kan starte deretter. Ingen krise for Heggebø om han nå må starte to kamper på benken etter å ha spilt så mye.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

krakra

Finne bør få sjansen på bekostning av Børsting

Lasaron

Litt enig med Gulløl, og litt enig med Krakra.
Tren på langskudd

esp123

Finne kan ikke gjøre de tingene Heggebø gjør. Han er ikke god nok med ryggen mot mål. Heggebø er en viktig brikke i et fungerende angrepsspill. Mestscorende i OBOS! Det er merkelig å ville bytte ut han. Og hvis man skulle byttet ut han, så hadde Finne stått langt nede på listen. Han er ikke en midtspiss i dette systemet. Jeg ville hatt Moberg, Rasmussen, kanskje til og med Hjortseth som midtspiss istedenfor Finne.

Finne mangler også intensitet i presspillet som gjør at jeg heller foretrekker Børsting på kant også. Finne må nok «finne» seg i å være supersub sånn som Brann spiller nå. Voss og Brann 2-kamper er ikke noe målestokk.

Nixon

Ville det ikke vært mer rom for Finne som midtspiss slik Brann har fått spillet til å fungere og dominert de siste kampene? Mitt inntrykk er i alle fall at det er færre oppspill til en feilvendt Heggebø nå enn før.
Rød makt på Hansa

esp123

Quote from: Nixon on May 22, 2022, 13:47:59 PMVille det ikke vært mer rom for Finne som midtspiss slik Brann har fått spillet til å fungere og dominert de siste kampene? Mitt inntrykk er i alle fall at det er færre oppspill til en feilvendt Heggebø nå enn før.

Det er rart, for jeg mener det er flere. Veldig ofte spilles det opp på Heggebø som legger igjen. I går spilte man også opp i luften der Heggebø tok for seg. Finne og Heggebø er vidt forskjellige typer, så hvis man skal spille med Finne så man legge om spillestilen.

Nixon

Quote from: esp123 on May 22, 2022, 13:53:06 PM
Quote from: Nixon on May 22, 2022, 13:47:59 PMVille det ikke vært mer rom for Finne som midtspiss slik Brann har fått spillet til å fungere og dominert de siste kampene? Mitt inntrykk er i alle fall at det er færre oppspill til en feilvendt Heggebø nå enn før.

Det er rart, for jeg mener det er flere. Veldig ofte spilles det opp på Heggebø som legger igjen. I går spilte man også opp i luften der Heggebø tok for seg. Finne og Heggebø er vidt forskjellige typer, så hvis man skal spille med Finne så man legge om spillestilen.

Ja, det er klart at stilen må legges litt om. Men jeg tenkte at det var lettere å gjøre det nå som vi er spillemessig bedre, enn det var tidligere. Men vi vinner jo kampene med andre målskårere, så vi kan jo ha den luksusen å ha en spiss som "bare" gjør en god jobb andre steder på banen.
Rød makt på Hansa

Lasaron

Vi scorer bra med mål for tiden. Laget fungerer. Er alle friske og raske, foreslår jeg samme startellever som mot Fredrikstad.
Tren på langskudd

opplett

Synes det er rart at folk vil ha Børsting på benken (foruten rullering). Synes han har en meget stigende kurve, og han har også vist at han har litt mer teknikk og ballferdigheter enn man kan få inntrykk av her inne.

Med Aune blir det mye nesten. Men han er knallsterk i «hold-up»-spillet sitt. Har troen på at det kan løsne litt mer snart, men hvor lenge man skal vente er selvfølgelig et spørsmål.
Norling skryter likevel av oppholdet i Norge . - Menneskene i Brann var fantastiske. Klubben var vakker som s****.

Finfin respons

Aune er vår Harry Kane. Jeg mer at her må man tenke spiller utvikling, for det er en spillertypetype som kan bli verdt mye.

Hvis det er bra for utviklingen med en kamp på benken så er det greit for meg. Men Finne må kjempe om startplass en med kantene våre denne sesongen.

Jeg må for eksempel ikke ha Castro på banen, synes han er oppskrytt.
Kanskje.

zeta

Å ville ha Finne inn på kanten igjen er rein og skjær fotballgalskap. Nå har Brann scoret 10 mål på siste to og en kvart kamp uten Finne på den kanten. Utslaget er jo voldsomt! Jeg har sett alle mulige forklaringer på Branns plutselige oppsving bortsett fra den virkelige årsaken; verken Finne eller Skaanes spiller kant!

  Børst har et helt annet fysisk trøkk i spillet og er mye bedre rustet til å løse kantrollen. Den rollen består vesentlig av annet enn å snike seg inn i boksen. Den består for en stor del av kriging og råskap. Man kan ikke ha en myk spiller der som taper alle dueller.

  Nei, skal Finne starte må det være et fem tre to system eller noe sånt. Når Brann har fått en solid ledelse på tabellen synes jeg de bør eksperimentere litt med slikt. Det er viktig med en backup plan

 

Huff

Quote from: Lasaron on May 22, 2022, 14:54:05 PMVi scorer bra med mål for tiden. Laget fungerer. Er alle friske og raske, foreslår jeg samme startellever som mot Fredrikstad.

Basert på Horneland sine kommentarer til både BT og BA i går virker det som om du får helt rett. Han gikk jo svært langt i å antyde at dette her er hans foretrukne ellver. Spenningen ligger vel i hva som skjer med Kristiansen når Palle er kampklar og i hvor lang tid det tar før spillere som Myhre og Finne går sur.

Corran

Pr nå så bør de fortsette med samme laget.
Det kommer skader og formdupper og har en da et godt fungerende lag er det lettere for de som kommer inn og bli en del av det.

Heggebø scorer alt for lite MEN formen er stigende og jobben han gjør er veldig viktig der han vinner mange viktige dueller og de andre kommer med. VI har nå en midtbane som scorer jevnt og trutt og vi har kanter som scorer, skaper og jobber godt i presset.

Børsting MÅ spille. Eg mener han er blant de viktigste spillerne og helt uten noen som helst statistikk å støtte meg på tror jeg han og Wassberg er de som vinner flest baller i tidlig press.

Akkurat nå ser jeg ikke noen som helst grunn til å bytte ut noen til neste kamp. Fortsett med de som har skjønt planen og gjør det riktig.
Og balansen mellom talenter og erfaring er nå perfekt. Det er 3 unge som starter kampene og det er par unge som sine innhopp
 
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

SeLyren

May 22, 2022, 23:14:23 PM #15 Last Edit: May 22, 2022, 23:21:06 PM by SeLyren
Det blir også spennende og se hvordan Horneland løser Kristiansen vs Pallesen. Jeg tror jeg lander på at Kristiansen bør fortsette. Mest pga at han ikke har spillt seg ut, men også dette med fart. Vi trenger farten hans bak der, da vi kan stå høyere og være enda litt mer vågal. Dette med det høye presset, denne kvelende stilen, er vel mye av grunnen til at vi utover i kampen får mer og mer plass og overtak, det må dyrkes. Pasningsspillet i de bakre rekkene synes jeg også flyter bra med Ruben, han har vært god.

Superjack

Kristiansen er muligens skadet. Skal ha røntgen av magen. Pallesen skal være tilbake i trening.

Så da blir det vel følgende lag:

                   Dyngeland
Danske - Danske - Pallesen - Wolfe
         Rasmussen - Nilsen - Kniklas         
               Danske - Hulken - Castro

Spent på utviklingene i relasjonene. Wolfe - Kniklas og Castro viser seg til tider frem. Tror potensialet til Crone - Rasmussen og Børsting kan bli vel så spennende.

Tipper minst 3 målsseier til Brann.
Brannsupporter.

fortune

Quote from: Superjack on May 23, 2022, 13:00:13 PMKristiansen er muligens skadet. Skal ha røntgen av magen. Pallesen skal være tilbake i trening.

Så da blir det vel følgende lag:

                   Dyngeland
Danske - Danske - Pallesen - Wolfe
         Rasmussen - Nilsen - Kniklas         
               Danske - Hulken - Castro

Spent på utviklingene i relasjonene. Wolfe - Kniklas og Castro viser seg til tider frem. Tror potensialet til Crone - Rasmussen og Børsting kan bli vel så spennende.

Tipper minst 3 målsseier til Brann.


Jeg tror for min del at høyresiden ikke kommer til å bli særlig farlig så lenge Børsting spiller der. Han er absolutt vårt beste alternativ akkurat nå, men vi burde helst hatt en høyreving med mer offensiv kraft som både kan holde bredden, utfordre 1-mot-1 og starte i bakrommet mer sentralt i banen. Helst venstrefot og en viss hodestyrke.
First is first, second is nothing

krakra

Jeg håper og tror at vi får litt lengre innhopp på torsdag, siden det er kamp igjen mandag. Da håper jeg et lengre innhopp for Blomberg på høyrekanten og Finne på spiss. Det snakkes mye om hvor god Finne har vært i cup og for andrelaget, men Blomberg har vært vel så god.

ostraume

Litt bekymret for det sykt trege stopperparet vi har.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Kagain

Quote from: Lissabon on May 23, 2022, 14:38:42 PMDet er mulig å låne spillere under 22 år, intelligensiaen bør lete etter rask stopper.


La oss være helt ærlig. Det er vel få klubber som er villig til å låne ut lovende, raske stoppere. Som i mye annet er Brann i likhet med bergenserne "nåkke for seg sjøl".

Gulløl

May 23, 2022, 17:22:15 PM #21 Last Edit: May 23, 2022, 17:31:16 PM by Gulløl
Håper virkelig at at Kristiansen blir klar til denne kampen. Pallesen er neppe klar for startplass når han heller ikke var aktuell for et lite innhopp for Brann 2 på søndag. Hove er heller ikke en god løsning for startplass enda, har ikke spilt en seriekamp for førstelaget siden nedrykkskampen mot Jerv. Hove fikk 60 minutter mot Voss og 30 min for Brann 2 i forrige uke mot svak motstand uten å imponere men han er vel litt på gang i det minste. Tror verken Pallesen eller Hove er tilbake på sitt beste før etter sommerpausen og den første kampen 19.06. Tror heller det ikke er fornuftig å matche de for hardt i de to kampene i de nærmeste syv dagene i fare for tilbakefall med skadene. Kanskje Hetle Nilsen blir trukket ned som midtstopper i denne kampen ?
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

krakra

Skal ikke bety noe hvem som spiller mot Kongsvinger. Kan til og med flytte ned Heltne og bruke Hjorteseth sentralt.

Hove spilte 90 minutter for Brann2 i går. Han kan starte og så kan Pallesen eventuelt komme innpå de siste 30 minuttene. Forventer at midtstopperne får en rolig dag på jobben.

Er Kristiansen klar så er det best det, men ingen grunn til å pushe noe.

pidre

In Aune we trust, men klart, 1 mål er skrale greier. Braut Bones er opp i 11 nå.
Saludar a los monos!

Lasaron

Tren på langskudd

Gulløl

Ballspark melder. Kristiansen og Pallesen var fullt med på dagens trening, Moberg var ikke med.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

krakra

Quote from: pidre on May 23, 2022, 20:09:29 PMIn Aune we trust, men klart, 1 mål er skrale greier. Braut Bones er opp i 11 nå.
Heggebø er ikke i toppform, men han hadde sikkert hatt flere mål hvis hele spillet var bygd rundt at han skulle score så mye som mulig. Selv om Start har en "supermålscorer" så har de færre mål enn Brann, som har fordelt målene sine på ti målscorere, så langt.

Hva skjer med Start hvis Braut plutselig får en svikt i målformen sin? Eller blir skadet? Det er fint med spillere som scorer mye mål, men jeg foretrekker mange spillere som scorer noen mål. Vi er mye mindre sårbare.

esp123

Nå virker det som at Braut forsvinner utenlands ganske snart. Uten at Start får noe igjen for det. Gjelder å passe på, må ikke score for mye heller!

pidre

Quote from: krakra on May 24, 2022, 19:55:40 PM
Quote from: pidre on May 23, 2022, 20:09:29 PMIn Aune we trust, men klart, 1 mål er skrale greier. Braut Bones er opp i 11 nå.
Heggebø er ikke i toppform, men han hadde sikkert hatt flere mål hvis hele spillet var bygd rundt at han skulle score så mye som mulig. Selv om Start har en "supermålscorer" så har de færre mål enn Brann, som har fordelt målene sine på ti målscorere, så langt.

Hva skjer med Start hvis Braut plutselig får en svikt i målformen sin? Eller blir skadet? Det er fint med spillere som scorer mye mål, men jeg foretrekker mange spillere som scorer noen mål. Vi er mye mindre sårbare.

Tror Heggebø trenger å justere noe på bevegelsene sine i boksen. Ellers hyggelig med mange målscorere, men hadde vært fint med en storscorer i tillegg.
Saludar a los monos!

fortune

Storscorer hadde vært fint, men det trenger ikke nødvendigvis være midtspissen. Slik vi har spilt så langt er det mer sannsynlig at Castro passerer 15 enn Heggebø, uten at det er noe problem.
First is first, second is nothing

Lasaron

Men det store spørsmålet er dette: Spiller Brann på mer eller mindre samme måte som i høst? Om svaret er ja, hvorfor scorer Heggebø mindre mot dårligere motstand?
Tren på langskudd

Nixon

Hvordan kunne man egentlig lagt mer til rette for Heggebø? Det er jo allerede ganske mange innlegg fra kantene som Heggebø burde vært mer i posisjon til. Eller rekker han ikke frem etter å ha vært oppspillspunkt i starten av angrepet?
Rød makt på Hansa

Falkman

Quote from: pidre on May 24, 2022, 21:17:12 PM
Quote from: krakra on May 24, 2022, 19:55:40 PM
Quote from: pidre on May 23, 2022, 20:09:29 PMIn Aune we trust, men klart, 1 mål er skrale greier. Braut Bones er opp i 11 nå.
Heggebø er ikke i toppform, men han hadde sikkert hatt flere mål hvis hele spillet var bygd rundt at han skulle score så mye som mulig. Selv om Start har en "supermålscorer" så har de færre mål enn Brann, som har fordelt målene sine på ti målscorere, så langt.

Hva skjer med Start hvis Braut plutselig får en svikt i målformen sin? Eller blir skadet? Det er fint med spillere som scorer mye mål, men jeg foretrekker mange spillere som scorer noen mål. Vi er mye mindre sårbare.

Tror Heggebø trenger å justere noe på bevegelsene sine i boksen. Ellers hyggelig med mange målscorere, men hadde vært fint med en storscorer i tillegg.

Uten sammenligning forøvrig, men det er  et lag i England  som har klart greit  uten noen midtspiss som bøtter inn mål de siste par sesongene. Men for all del, det hadde vært veldig  bra om  Heggebø kom i gang med produksjonen.

Nixon

Quote from: Falkman on May 25, 2022, 09:33:49 AMUten sammenligning forøvrig, men det er  et lag i England  som har klart greit  uten noen midtspiss som bøtter inn mål de siste par sesongene. Men for all del, det hadde vært veldig  bra om  Heggebø kom i gang med produksjonen.

Ja, det er flere topplag i flere land som klarer seg uten. Men de har jo erstattet midtspissen med en annen spiller som skårer mål. Svært få av disse lagene flotter seg med en tilbaketrukket midtspiss som ikke skårer mål...;) (Ja da, vet at han gjør nytte for seg der.)

Men det som uansett er helt meningsløst med Heggebø er å sende pasninger inn i bakrom som han skal løpe på. Det var noen av disse nå sist mot Fredrikstad. Til det er han for treg, og kreftene bør spares til andre formål.
Rød makt på Hansa

Nixon

Moberg og målkjeksen er de eneste som er utilgjengelige til i morgen.

Troppen som reiser over fjellet: Mathias Dyngeland, Eirik Holmen Johansen, Felix Horn Myhre, Svenn Crone, Runar Hove, Fredrik Pallesen Knudsen, Andreas Skovgaard, Ruben Kristiansen, David Wolfe, Niklas Jensen Wassberg, Sivert Heltne Nilsen, Mathias Rasmussen, Ole Didrik Blomberg, Niklas Castro, Bård Finne, Aune Heggebø, Frederik Børsting, Kasper Skaanes.
Rød makt på Hansa

pidre

Quote from: Nixon on May 25, 2022, 16:11:31 PMMoberg og målkjeksen er de eneste som er utilgjengelige til i morgen.
Kva, nå igjen? Håper han kommer seg.
Saludar a los monos!

opplett

Quote from: Nixon on May 25, 2022, 16:11:31 PMMoberg og målkjeksen er de eneste som er utilgjengelige til i morgen.

Må si jeg synes litt synd på Markus Olsen Pettersen. Må være fryktelig kjedelig å vite at du har potensiale, men er så enormt skadeplaget at du aldri får spilt noe. Kjedelig altså.
Norling skryter likevel av oppholdet i Norge . - Menneskene i Brann var fantastiske. Klubben var vakker som s****.

Churchill

Quote from: Lissabon on May 26, 2022, 08:38:19 AMMotivasjonskamp. Klarer man å holde beina på bakken ?

Nå kommer tapet og bortetapet.

Ekstrem fokus på at det er en vanskelig og skummel kamp kan redde 1 poeng, men kjenner jeg de store talls lov rett kommer det et tap idag. Brann kan ligge 11 poeng bak Mjøndalen mandag kveld, en skremmende tanke.

Selvtilfredsheten oser i BT og BA , usikker på om det har smittet over på Brann. BT og BA er hinder for suksess.

Hvordan forstår og anvender du de store talls lov på denne problemstillingen?
...we shall never surrender.

gladiporno

Både Jarle Råum og Mika Kottila scoret sine eneste seriemål for Brann mot Kongsvinger.

Skal vi tippe Runar Hove på scoringslisten i dag?

Norlings Hund 2

Quote from: Lissabon on May 26, 2022, 08:38:19 AMMotivasjonskamp. Klarer man å holde beina på bakken ?

Nå kommer tapet og bortetapet.

Ekstrem fokus på at det er en vanskelig og skummel kamp kan redde 1 poeng, men kjenner jeg de store talls lov rett kommer det et tap idag. Brann kan ligge 11 poeng bak Mjøndalen mandag kveld, en skremmende tanke.

Selvtilfredsheten oser i BT og BA , usikker på om det har smittet over på Brann. BT og BA er hinder for suksess.

Brann kan også være 1 poeng foran Mjøndalen på mandag, en spennende tanke.

Ingen endringer på laget, fornuftig nok.

Nixon

Samkjørt lag og sterk benk. Her er det ingen unnskyldninger om poengene bokstavelig talt forsvinner ut i skogen.
Rød makt på Hansa

krakra


Norlings Hund 2

Quote from: krakra on May 26, 2022, 16:46:12 PMTror vi får to hattrick i dag

3-3, Gerson og Castro med hvert sitt hattrick?

Gulløl

Tror det blir Brann sin høyresiden sin kamp i dag. Kongsvinger kommer til å være overfokusert på Brann sin venstreside.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Eivind

Ingen folkefest i Kongsvinger selv om selveste Brann kommer på besøk.

Nixon

Rød makt på Hansa


Norlings Hund 2

Fantastisk av Castro, og avslutningen fra Wassberg er det lite å si på - herlig!

Nixon

Perfekt timet rett før pause. Dette spaserer vi inn i andre!
Rød makt på Hansa

SeLyren

Stor forskjell lagene. Deilig å se Brannkamp uten å være livredd.

Nixon

Overlegent, men det er en del å gå på. Som at innleggene fra begge sider vært dårlige. Niklas har for eksempel utjevnet inntrykket litt etter superskåringen med unøyaktige innlegg.
Rød makt på Hansa

krakra

Ikke bare innleggene som er upresise. Både pasningsspillet generelt og mottakene er upresise over hele linja.

Nixon

Rød makt på Hansa

Billy Elliott

- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978


krakra

Merkelig mange dårlige mottak i dag. Gode ballspillere som Castro, Kniklas og Rasmussen demper støtt og stadig ballen i feil retning, noe som bremser ned angrepene.

Norlings Hund 2

Det blir for jagete nå, vi må roe ned litt.

Spelaren

Fin avslutning på kampen! Ranheim snur og Finne trygger det hele med en våken scoring. Start og Stabæk avgir poeng.
Gå av.

krakra

Dårlig kamp, men for en nydelig runde. Mjøndalen taper mot Ranheim og Stabæk og Start avgir poeng. Vi har nå muligheten til å ta over tabelledelsen med én kamp mindre spilt enn Mjøndalen på mandag, og har en luke ned til kvalikk på fem poeng.

Som en bonus så vinner Åsane og RBK taper poeng mot Haugesund.

Nixon

Finfin runde. Men ikke veldig betryggende at de to omgangene var så forskjellige.
Rød makt på Hansa

krakra

Fire av disse fem såkalte knalltøffe kampene, hvor vi angivelig risikerte å stå uten seier, spilt og fire vunnet.

Billy Elliott

Det var voldsomt så bra runden ble plutselig. Vi tar alt vi kan få, til tross for en ganske dårlig andre omgang mot et dårlig lag.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Norlings Hund 2

Quote from: Lissabon on May 23, 2022, 14:38:42 PMJeg er og blir rasende ut året over utlånet av Kollskogen, ALLT er feil med det.

Han er rask, ung, lokal, landslagsspiller, lånet er ut året, ikke til 1.8. Totalt skandaløst.

Det er mulig å låne spillere under 22 år, intelligensiaen bør lete etter rask stopper.

Koster oss trolig opprykket dette vanvittige lånet.

Blomberg bør spille klassisk høyreving.

Jeg blir trolig mer irritert over det evinnelige maset ditt, enn du blir rasende. Det er en fullstendig skandale at du ikke evner annet enn å male på med hva enn du har overbevist deg selv om, enten det er plastduker, talentkveling eller fart. Og det er alltid negativt, jeg har fortsatt ikke sett et eneste positivt innlegg om Brann fra din side. Hadde jeg ikke visst bedre, hadde jeg trodd du var en trønder.


Gud bedre!

Norlings Hund 2

Quote from: krakra on May 26, 2022, 18:55:37 PMDårlig kamp, men for en nydelig runde. Mjøndalen taper mot Ranheim og Stabæk og Start avgir poeng. Vi har nå muligheten til å ta over tabelledelsen med én kamp mindre spilt enn Mjøndalen på mandag, og har en luke ned til kvalikk på fem poeng.

Som en bonus så vinner Åsane og RBK taper poeng mot Haugesund.

God førsteomgang, i hvert fall godkjent. Andreomgangen er rett og slett elendig, enig.

krakra

Myhre er en av tre gode indreløpere i Brann, men når ble han plutselig bedre enn Kniklas og Rasmussen? Hva er han bedre enn dem på?

esp123

Quote from: Lissabon on May 26, 2022, 19:36:40 PMHan er omtrent på nivået, vi må ikke miste ham i sommer, blidgjør ham litt mer med spilletid. Jeg kan se at han er nr 4 men ikke mist gutten
Jeg er faktisk enig.

krakra

Ekstremt puslete feiring av Kniklas forresten. Trodde målet ble annullert jeg

Lasaron

Forløsende med et klassisk 3-1-mål på slutten.
Tren på langskudd

pidre

Viktig å sette eit lag, men kan gjerne rotere litt. FHM er bra han, og kan gjerne få starte innimellom. Det samme gjelder Finne, Skaanes, Blomberg mv.

Dessutan, konkurranse er skjerpande og alle har godt av ein kamp på benken.
Saludar a los monos!

Lasaron

Gøy å være på bortekamp igjen.

Jeg håper man setter seg ned og analyserer hva som gikk galt i andre. For meg så det ut som at man var blitt for komfortabel, og at man gikk rett inn i en kraftig farlig 2-0-ledelse-dynamikk helt fra starten av andre. Når et lag ligger under 0-2 til pause, prøver det vel alltid å gjøre noe annerledes, og det virket ikke som at Brann hadde noe annet svar på det enn en god keeper.
Tren på langskudd

opplett

Jeg tror det først og fremst var målet som kom som gjorde at de fikk blod på tann, siden det kom så fort. Et voldsomt langt kast som bare pælmes inn i boksen.

Dermed pisser Brann litt i buksen før spillet får satt seg i omgangen, samtidig som Kongsvinger får en innsprøytning av målet.
Norling skryter likevel av oppholdet i Norge . - Menneskene i Brann var fantastiske. Klubben var vakker som s****.

Go Up