• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Brann - Sogndal, Lørdag 23.04 kl 20:00

Started by Kagain, April 20, 2022, 10:09:19 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Kagain

Kjekt tidspunkt for en kamp for de som ikke er familiefolk (Sent lørdag gir anledning til å fyre opp på forhånd og lide dagen derpå), men blir det for sent for familiefolkene?

Når det gjelder laget så mistenker jeg at det (med mindre det skjer noe på skadefronten) er nesten uforandret fra forrige kamp, med det unntak at Kniklas er ut og Moberg inn. Dette fordi at det (som krakra pekte på fra forrige kamp) ser ut som Horneland sin tilnærming blir mer og mer tidlig LAN. Da må man ha en indreløper som biter fra seg i luften. Barmen da, Moberg nå. En kreativ indreløper. Haugen da, Rasmussen nå. Her mener jeg at kanskje FHM hadde vært et alternativ. Tipper at ving, spiss og forsvar blir mye det samme.


Nixon

Quote from: Kagain on April 20, 2022, 10:09:19 AMKjekt tidspunkt for en kamp for de som ikke er familiefolk (Sent lørdag gir anledning til å fyre opp på forhånd og lide dagen derpå), men blir det for sent for familiefolkene?

Nå vet ikke jeg hvilke regimer som regjerer i andre familier. Men sen lørdagskamp må da være fullt mulig å få inn i kalenderen for enten far eller mor. Terminlisten har tross alt vært klar en stund. Da har man hele dagen på familieting. Og i motsetning til søndag, kan vel også barn i barneskolealder få lov til å være oppe slik at de kan få være med.

Alle har gjerne ikke anledning til den store fyringen, men tar det for gitt at kampen er viktigst...
Rød makt på Hansa

Kagain

Quote from: Nixon on April 20, 2022, 10:50:29 AMNå vet ikke jeg hvilke regimer som regjerer i andre familier. Men sen lørdagskamp må da være fullt mulig å få inn i kalenderen for enten far eller mor. Terminlisten har tross alt vært klar en stund. Da har man hele dagen på familieting. Og i motsetning til søndag, kan vel også barn i barneskolealder få lov til å være oppe slik at de kan få være med.

Alle har gjerne ikke anledning til den store fyringen, men tar det for gitt at kampen er viktigst...

Godt poeng. Det kommer jo ikke i veien for fredagstacoen. Har også troen på at det kan være en god stemning for barn i barneskolealder å være med. Og det er klart, fyring er ikke for alle og enhver, men det er jo kjekt for de som liker å kombinere fyring og kamp med et slikt tidspunkt, da...

Lasaron

Hm. De jeg går med har dobbeltbooket seg. En type dobbeltbooking som aldri hadde skjedd om det pleier å være grådig gøy å gå på kamp.

Og da har jeg to ledige billetter, men tror det blir svært vanskelig å få noen med seg, selv om det er gratis. Folk som vanligvis ikke gidder, gidder neppe på et slikt tidspunkt, med formen til Brann, selv om det er gratis.
Tren på langskudd

Billy Elliott

Quote from: Lissabon on April 20, 2022, 12:29:22 PM1000 gratisbilletter legges ut kl 14

https://www.brann.no/nyheter/obos-gir-vekk-1000-billetter-til-lordagens-kamp

De forsvant fort. Gikk inn på lenken ett minutt etter kl 14, men kom ikke gjennom køen før alle var borte.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Nixon

Basert på farten disse 1000 går ut av systemet, så tror jeg kanskje at andre som sitter med ett par ledige gratisbilletter også kan få butikk på disse med litt innsats, uansett hvor mye narrativet er at folk ikke gidder pga formen til Brann...
Rød makt på Hansa

krakra

Er ikke Brann i OK form? De spiller ikke så nydelig fotball, men 7/9 poeng er da godkjent.

esp123

Her tror jeg det er duket for FHM igjen. Her trenger vi bedre presspill enn mot Skeid, selv om jeg er spent på om banen innbyr til spesielt mye finspill.  Moberg tror jeg beholder jokerrollen. Mot Skeid passet kampbildet han perfekt. Mye rom for backene i 5-backslinjen til Skeid. Sogndal spiller amibisøst, og jeg tror man vil beholde planen som funket i treningskampen før sesongen.

Lasaron

Jeg kan ikke skjønne annet enn at banen vil være klart bedre nå. Det har vært masse sol, og lenge siden kamp.
Tren på langskudd

esp123

Quote from: krakra on April 20, 2022, 13:25:54 PMEr ikke Brann i OK form? De spiller ikke så nydelig fotball, men 7/9 poeng er da godkjent.

Vært overlegent best i alle kampene også, og burde stått ned 9 poeng.

Corran

Tror Moberg starter basert på innsats sist og roping om at han må det fra (nesten) alle kanter
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Gulløl

Quote from: Corran on April 21, 2022, 21:17:37 PMTror Moberg starter basert på innsats sist og roping om at han må det fra (nesten) alle kanter
Det ligger vel i kortene at han gjør en svak kamp mot Sogndal. Litt for høyt oppe, litt for gearet, rett og slett litt for mye idiot. Men mulig han har stålkontroll i hodet sitt og er nullstilt om to dager, ikke vet jeg. Horn Myhre kan være den rette å starte med, Moberg et innhopp på slutten. Horneland er nok i tenkeboksen.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Corran

FHM er den jeg ville valgt men samtidig har Moberg imponert med sin evne til å komme inn i boks og være riktig sted så er ikke helt uenig med at han starter.
Ellers tror jeg på samme lag.
Wolfe kommer vel ikke inn når Ruben hadde to assist forrige kamp selv om han slet litt defensivt
Heggebø er vel også en som kunne fått en kamp på benken snart. Synes ikke han er helt der han bør være.
Kanskje prøve Castro som spiss en kamp?
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

krakra

Niklas skal starte igjen. Kanskje Felix kan gå inn for Rasmussen. Moberg er fin å sette inn fra benken hvis vi sliter med å skape sjanser igjen.

Og Wolfe skal inn på venstrebacken hvis han er klar. Han hadde fort hatt mer enn to assist med så mange innleggsmuligheter som vi hadde mot Skeid.

Gulløl

Når Wolfe ikke var frisk nok for tropp og benken mot Skeid er det nok liten sjanse for at han starter mot Sogndal. Forhåpentligvis er han tilbake på benken og er klar for et innhopp.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Lasaron

Foreløpig meldes det 13 grader og sol ved kampstart, og så skal det synke et par grader utover kvelden. Fine spilleforhold, og publiumsforhold.
Tren på langskudd

Christian

Quote from: krakra on April 21, 2022, 22:17:52 PMNiklas skal starte igjen. Kanskje Felix kan gå inn for Rasmussen. Moberg er fin å sette inn fra benken hvis vi sliter med å skape sjanser igjen.

Og Wolfe skal inn på venstrebacken hvis han er klar. Han hadde fort hatt mer enn to assist med så mange innleggsmuligheter som vi hadde mot Skeid.
Enig om Niklas, ikkje Wolfe.

Gulløl

April 22, 2022, 08:46:28 AM #17 Last Edit: April 22, 2022, 09:01:00 AM by Gulløl
Bør vel egentlig være Moberg som starter som spiss i morgen, sånn helt fornuftig i forhold til produksjon av mål. Heggebø er ute av form, virker tung og overtrent, skader ikke at han får et par kamper på benken vel ? Moberg bøtter jo inn mål på trening, en goalgetter. Ingen skal vel ha klippekort på laget og skal spille hver kamp, selv ikke publikumshelten Heggebø fra i fjor.

Klipp fra BA:
Moberg har også god trening i å spille annenfiolin fra Glimt-dagene.
- Det er umulig å gjøre alle i troppen fornøyde, og det lærte jeg virkelig i Bodø. Selv om du sitter på benken, er du en del av et veldig godt lag. Du vet selv at du er god, men problemet er at du ikke får vist det frem for flere, sier Leikvoll Moberg.
På trening har han i hver fått vist frem at han er målfarlig.
- Ja, det er ikke tull en gang. Der er det jo jeg som scorer målene, sier han og smiler.

https://www.ba.no/overtidsheltens-benketilvarelse-har-virkelig-kjent-pa-det/s/5-8-1881475
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Pete05

Quote from: krakra on April 21, 2022, 22:17:52 PMNiklas skal starte igjen. Kanskje Felix kan gå inn for Rasmussen. Moberg er fin å sette inn fra benken hvis vi sliter med å skape sjanser igjen.

Og Wolfe skal inn på venstrebacken hvis han er klar. Han hadde fort hatt mer enn to assist med så mange innleggsmuligheter som vi hadde mot Skeid.

Niklas konkurrerer med de beste spillerne på laget - og er tydeligvis langt unna form. Da er det ikke fair mot spiller heller å sette han inn. Han har hatt dårlige innhopp og mildt sagt en elendig omgang sist. Skal han spille må han være i form.

Så gode som Rasmussen og FHM er så skal han ikke spille «bare for å spille», det blir helt feil signal å gi. Begge disse to andre er også forholdsvis unge. Niklas har ennå mye å bevise og levere jevnt på høyt nivå. Det gjelder i denne posisjonen ikke bare å drible, men samhandling, posisjonering og spilleforståelse for å heve laget generelt. Enkeltprestasjoner med en dribling eller to er ikke nok.

Uansett talent så er Niklas i mine øyne maks et fjerdevalg på midten (dog foran Moberg). Sistnevnte er en meget god back-up og innhopper med sin store styrke i boks, ikke i oppbyggende spill og press.

Så her blir det for mye patriotisme og ønske om at utvikling skal trumfe alt. Ut fra siste kamper med innhopp og spill burde ikke Niklas være aktuell for spill på en stund. Vi skal rykke opp i år og har potensielt den desidert beste midtbanen i ligaen. Skal Niklas være endel av denne må han heve seg mange hakk og levere jevnt høyt nivå. Der er han ikke ennå. Unge gode spillere leverer jevnt godt, det er en myte at de varierer så mye. Da er de helt enkelt ikke så gode som mange ønsker at de skal være.

Nixon

Når det gjelder hvem som skal spille eller ikke, er det jo et element som få av oss har kontroll på: Hvem som gjør det godt på trening.

Niklas var ikke god sist. Men det er stor forskjell på om han har vært god på trening denne uken, eller om han også der sliter, i forhold til om han bør starte eller ikke.

Jeg tenker at han bør få starte dersom han har vist gode takter på trening, men ikke dersom han rett og slett er ute av form.
Rød makt på Hansa

Superjack

Om Kniklas og Wolfe er spilleklare så bør de få spille seg i form og inn i laget.

Hvorfor skal det alltid være slik at etablerte og voksne spillere må få spille seg i form, mens dem som er unge og fremadstormende går rett på benken etter en eller en halv dårlig prestasjon?

Jeg skulle veldig gjerne hatt Blomberg inn på backen også. Tror han hadde klart seg vel so godt som Crone defensivt, og bedre offensivt.

Dette laget med Blomberg, Kniklas og Wolfe skulle fått stå, kamp etter kamp.
Og en middels god omgang skal ikke være nok til at det ikke blir startplass neste gang.

Men jeg tar ikke ut laget, så jeg regner nesten med at Moberg kommer inn. Sikkert for Heggebø, og Felix for Kniklas, og vipps var Brann tilbake med ett av, om ikke den eldste lagoppstillingen i Obos.
Og i en eventuell ES sesonge 2023 er laget enda ett år eldre.



Brannsupporter.

Lasaron

Heggebø har skuffet så langt i år. Det ser ut til at han rett og slett får mindre til enn i fjor, selv om motstanden er dårligere.

Samtidig er jeg 97% sikker på at om Moberg starter som spiss i stedet, kommer han til å spille skikkelig dårlig.
Tren på langskudd

fortune

Slik vi spilte mot Skeid er Moberg en bedre indreløper for Brann enn hva Kniklas, Thiago Alcantara eller Modric er. Så om det er kampplanen fremover er det bare å fortsette med osingen..
First is first, second is nothing

esp123

Skeid sin formasjon og kampbildet, samt baneforholdene og Kniklas sine egne prestasjoner la premissene for spillestilen mot Skeid. Brann har tre meget gode indreløpere som virker å konkurrere om samme plassen, som alle gir noe eget til rollen, og alle kommer til å få bra med spilletid denne sesongen. I tillegg har man min favoritt til rollen, Niklas Castro.


Som alltid skal man ikke konkludere noe som helst etter én kamp. Hvis man skal konkludere med noe etter de tre kampene som har vært, vil jeg si at Brann er fleksible i spillestilen. Og sett bortifra førsteomgangen mot Åsane så har man evnet å spille ut lag på forskjellige måter. Stemning på dette forumet tilsier at Brann har hatt en dårlig start.

Moberg var forresten fast indreløper for Glimt sist de var OBOS, uten at det påvirket de nevneverdig negativt i årene etter.... Han er en nyttig spiller å ha for et lag som møter lag som ligger svært dypt.

Superjack

Quote from: fortune on April 22, 2022, 12:21:21 PMSlik vi spilte mot Skeid er Moberg en bedre indreløper for Brann enn hva Kniklas, Thiago Alcantara eller Modric er. Så om det er kampplanen fremover er det bare å fortsette med osingen..

Frykter det er måten...
Brannsupporter.

Falkman

Quote from: Lasaron on April 22, 2022, 10:44:26 AMHeggebø har skuffet så langt i år. Det ser ut til at han rett og slett får mindre til enn i fjor, selv om motstanden er dårligere.

Samtidig er jeg 97% sikker på at om Moberg starter som spiss i stedet, kommer han til å spille skikkelig dårlig.

Jøss, det var jaggu litt av en tillitserklæring. Vanskelig  å argumentere mot at   Moberg utrettet mer mot Skeid enn det  Heggebø gjorde.

Når det er sagt  foretrekker jeg   Heggebø fremfor  Moberg 24/7 og støtter tanken på at  førstnevnte  skal få spille seg i form, men slik Heggebø har   prestert i de tre første kampene krever det ikke allverden å erstatte ham.

Kagain

Om Brann skulle gått over til 4-4-2 slik som Lissabon foreslår er jeg litt usikker på om Finne/Castro er det rette valget. Jeg kjenner til Finne sine spissferdigheter (bokstavlig talt og i overført betydning) og har forstått det slik at Castro er forholdsvis lettbent, teknisk og kreativ. Men jeg lurer på om det blir litt lite kjøttvekt mot stoppere som Alexander van der Spa. Spesielt siden mesteparten av de spillerne som er nevnt i resten av forslaget (ekskl. Holten selvsagt) også ikke er av det mest solide slaget. En del uprøvd der.

Jeg tror nok at de med en annen spillestil og noen måneders innspilling kunne gjort mye interessant skade (spesielt mot lag på kunstgress), men jeg tror at om man hadde slengt inn alle spillerne etter forslaget til Lissabon så hadde de blitt skambanket av Saftkokaradn. Sogndal har noen solide spisser i Godly og Hoven for eksempel, og det kunne kanskje blitt litt mye å håndtere for Holten alene.

Noe annet som jeg syns var interessant da jeg var inne og så på Sogndal sine sider. De har oppført intet mindre enn 5 keepere i stallen...

Gulløl

Quote from: Kagain on April 23, 2022, 09:37:42 AMNoe annet som jeg syns var interessant da jeg var inne og så på Sogndal sine sider. De har oppført intet mindre enn 5 keepere i stallen...
5 keepere i mål og 6 utespillere i forsvar murer godt igjen og gjør det omtrent umulig å score mål. Om det er lov ....... ;)
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Kagain

Quote from: Gulløl on April 23, 2022, 09:42:09 AM
Quote from: Kagain on April 23, 2022, 09:37:42 AMNoe annet som jeg syns var interessant da jeg var inne og så på Sogndal sine sider. De har oppført intet mindre enn 5 keepere i stallen...
5 keepere i mål og 6 utespillere i forsvar murer godt igjen og gjør det omtrent umulig å score mål. Om det er lov ....... ;)

De gangen jeg spiller fotball holder jeg meg som back eller keeper, og tar et "raid" fremover en eller to ganger i løpet av kampen. Dette er ikke et sugende løp over hele banen, dette er et løp som suger over hele banen. Flygekeeper, liksom. Om man har 10 mann i forsvar burde det vært rom for et par raid oppover.

krakra

Quote from: Pyton on April 22, 2022, 09:30:38 AM
Quote from: krakra on April 21, 2022, 22:17:52 PMNiklas skal starte igjen. Kanskje Felix kan gå inn for Rasmussen. Moberg er fin å sette inn fra benken hvis vi sliter med å skape sjanser igjen.

Og Wolfe skal inn på venstrebacken hvis han er klar. Han hadde fort hatt mer enn to assist med så mange innleggsmuligheter som vi hadde mot Skeid.

Niklas konkurrerer med de beste spillerne på laget - og er tydeligvis langt unna form. Da er det ikke fair mot spiller heller å sette han inn. Han har hatt dårlige innhopp og mildt sagt en elendig omgang sist. Skal han spille må han være i form.

Så gode som Rasmussen og FHM er så skal han ikke spille «bare for å spille», det blir helt feil signal å gi. Begge disse to andre er også forholdsvis unge. Niklas har ennå mye å bevise og levere jevnt på høyt nivå. Det gjelder i denne posisjonen ikke bare å drible, men samhandling, posisjonering og spilleforståelse for å heve laget generelt. Enkeltprestasjoner med en dribling eller to er ikke nok.

Uansett talent så er Niklas i mine øyne maks et fjerdevalg på midten (dog foran Moberg). Sistnevnte er en meget god back-up og innhopper med sin store styrke i boks, ikke i oppbyggende spill og press.

Så her blir det for mye patriotisme og ønske om at utvikling skal trumfe alt. Ut fra siste kamper med innhopp og spill burde ikke Niklas være aktuell for spill på en stund. Vi skal rykke opp i år og har potensielt den desidert beste midtbanen i ligaen. Skal Niklas være endel av denne må han heve seg mange hakk og levere jevnt høyt nivå. Der er han ikke ennå. Unge gode spillere leverer jevnt godt, det er en myte at de varierer så mye. Da er de helt enkelt ikke så gode som mange ønsker at de skal være.
Hvis man har et genuint ønske om reell konkurranse på midtbanen så må man også ha jevnbyrdige konkurransevilkår. Å rullere mellom de tre i første tredjedel, sånn at de spiller rundt 6-7 gir et godt vurderingsgrunnlag for sesongen videre og da har man hatt en reell konkurranse.

Churchill

Moberg på topp og Kniklas på benken. Utover det er det åpent.
...we shall never surrender.

krakra


Gulløl

Noen antydninger om at Moberg blir spiss i dag ? Noen som har sett formasjonstreningene siste par dager ?
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Lasaron

Quote from: krakra on April 23, 2022, 10:41:31 AMCrone på benken da også?

Jeg tipper Churchill tenker at Crone er for gammel til å bli satt ut av laget etter en dårlig kamp. Men at Kniklas er ung nok.
Tren på langskudd

krakra

Quote from: Lasaron on April 23, 2022, 13:16:22 PM
Quote from: krakra on April 23, 2022, 10:41:31 AMCrone på benken da også?

Jeg tipper Churchill tenker at Crone er for gammel til å bli satt ut av laget etter en dårlig kamp. Men at Kniklas er ung nok.
Jeg syns verken Crone eller Kniklas skal settes ut av laget etter en dårlig kamp. Jeg syns også det var feil å sette Horn Myhre ut av laget etter hans dårlig kamp mot Åsane. Vår nye daglig leder har nettopp vært ute og snakket om frykten hos Branns spillere. Det er noe som må vekk. Hvis man ryker etter én dårlig kamp, selv om laget faktisk vinner, så er det faktisk noe som er med på å bygge en fryktkultur. Vi må være en klubb som tåler at både lag og enkeltspillere har dårlige enkeltkamper.

Det er konkurranse på midtbanen. For å sikre en god konkurransesituasjon bør de rullere på spilletiden i starten og gi alle en reell sjanse til å kapre plassene fast. Det er også konkurranse på høyrebacken. Blomberg var en av OBOS-ligaens beste backer i 2020, og har vist prov på god form i år. Veldig god mot Vikings andrelag på onsdag. Selv om motstanden ikke var all verdens så var det lett å se at han spilte med lave skuldre og en selvtillit og spillerglede som han ikke har vist på lenge. Blomberg bør også få prøve seg på høyrebacken.

Lasaron

Jeg tror jeg er enig i alt du skriver her.
Tren på langskudd

Finfin respons

Quote from: Lasaron on April 23, 2022, 15:28:50 PMJeg tror jeg er enig i alt du skriver her.

Tiltredes. Nå har ikke svensk krone spilt seg ut men vil se Blomberg: sprudle.
Kanskje.

Pete05

Quote from: Finfin respons on April 23, 2022, 17:21:53 PM
Quote from: Lasaron on April 23, 2022, 15:28:50 PMJeg tror jeg er enig i alt du skriver her.

Tiltredes. Nå har ikke svensk krone spilt seg ut men vil se Blomberg: sprudle.

Enig men krona er da dansk 🤓

gladiporno

Buduson sier her at Skeid har sett at Brann er litt svake i boks. Interessant.

https://www.youtube.com/watch?v=AzzsEevnp3g

Nixon

Blomberg har vært kant i vel hele oppkjøringen, og hadde en offensiv rolle på Brann 2 denne uken. Null mulighet for at han blir høyreback i dag.
Rød makt på Hansa

krakra

Quote from: Nixon on April 23, 2022, 17:32:19 PMBlomberg har vært kant i vel hele oppkjøringen, og hadde en offensiv rolle på Brann 2 denne uken. Null mulighet for at han blir høyreback i dag.
Han er best på back, på samme måte som Felix er best på midtbanen. At de ble flyttet vekk fra sine beste posisjoner skyldes kun at Horneland fikk litt panikk på grunn av de personlige feilene. Nå gjorde Crone en ganske grov feil selv mot Skeid, men det blir vel tilgitt lettere.

Forresten oppsiktsvekkende at Brann fortsatt blir straffet knallhardt for personlige feil, selv mot lag som egentlig hører hjemme i 2. divisjon.

Nå har ikke høyrekantene levert noe særlig de heller, så Blomberg kunne fint gått inn der også.

Pete05

Quote from: krakra on April 23, 2022, 17:35:40 PM
Quote from: Nixon on April 23, 2022, 17:32:19 PMBlomberg har vært kant i vel hele oppkjøringen, og hadde en offensiv rolle på Brann 2 denne uken. Null mulighet for at han blir høyreback i dag.
Han er best på back, på samme måte som Felix er best på midtbanen. At de ble flyttet vekk fra sine beste posisjoner skyldes kun at Horneland fikk litt panikk på grunn av de personlige feilene. Nå gjorde Crone en ganske grov feil selv mot Skeid, men det blir vel tilgitt lettere.

Forresten oppsiktsvekkende at Brann fortsatt blir straffet knallhardt for personlige feil, selv mot lag som egentlig hører hjemme i 2. divisjon.

Nå har ikke høyrekantene levert noe særlig de heller, så Blomberg kunne fint gått inn der også.

Høyresiden har stort sett ikke fungert i hele år. Enkeltvis er sikkert spillerne  gode nok men de fungerer ikke sammen. Skal man sette ett lag så trengs vurdering av sånne saker også. Når ting ikke fungerer burde det være obligatorisk med alternative forsøk. Kan vanskelig bli verre

esp123

Hvis man leser dette forumet så skulle man tro Brann hadde hatt en dårlig start på sesongen. Brann står med 7 poeng, og hadde fortjent 9 poeng. At høyresiden vanskelig kan bli verre, det stemmer rett og slett ikke.

fortune

Vi har fått en god start poengmessig fordi samtlige spilllere hadde spilt fast hos alle våre konkurrenter og vi har spillere på benken i OBOS som kunne spilt fast på øvre del av eliteserien. Samhandlingsmessig er det bare sorgen så langt og om vi rykker opp ser det så langt ut til å bli på tross av treneren heller enn på grunn av treneren.

Ingen av Branns lagdeler har strengt tatt fungert særlig godt så langt, men spillermateriellet er rett og slett for bra for divisjonen.
First is first, second is nothing

Pete05

Jo det stemmer. Lite som har skjedd på den siden og da kan man trygt prøve noe nytt. Venstresiden skapte det meste i alle kamper og den har vært byttet sønder og sammen. Vi har en trener som legger opp en taktikk etter siste kamp - det jo ikke den vi skal spille på nytt?

esp123

Jeg teller to målpoeng fra venstre og to målpoeng fra en høyreside som ikke kan bli verre. Svenn Crone har vært solid bortsett fra en feil mot Skeid. Det var ikke akkurat ferdigscoret etter feilen hans heller. Var også masse involvert offensivt i andre omgang i den kampen.

Jeg er uenig i valget av Moberg, men vi får se hvordan det fungerer.


Pete05

Lov å håpe det beste, vi trenger 3p i denne kampen.

Superjack

Fungerer sikkert utmerket med Moberg. Problemet til Brann er ikke Moberg, eller noen av spillerene. Problemet er i sportslig ledelse.

Men dette vitner om total mangel på en egen struktur og mål om å kunne spille ut morstander etter en gitt måte å spille på.

Og så er jeg 100% sikker på at rutinerte Moberg får spille neste fra start om han presterer bare sånn middels og Brann vinner.

Jeg gir opp. Igjen...
Brannsupporter.

Finfin respons

Quote from: Pyton on April 23, 2022, 17:29:10 PM
Quote from: Finfin respons on April 23, 2022, 17:21:53 PM
Quote from: Lasaron on April 23, 2022, 15:28:50 PMJeg tror jeg er enig i alt du skriver her.

Tiltredes. Nå har ikke svensk krone spilt seg ut men vil se Blomberg: sprudle.

Enig men krona er da dansk 🤓

Historikere og pedantiske rimeryttere vil protestere. Den saken er Svennsk.
Kanskje.

Pete05

Quote from: Finfin respons on April 23, 2022, 18:25:24 PM
Quote from: Pyton on April 23, 2022, 17:29:10 PM
Quote from: Finfin respons on April 23, 2022, 17:21:53 PM
Quote from: Lasaron on April 23, 2022, 15:28:50 PMJeg tror jeg er enig i alt du skriver her.

Tiltredes. Nå har ikke svensk krone spilt seg ut men vil se Blomberg: sprudle.

Enig men krona er da dansk 🤓

Historikere og pedantiske rimeryttere vil protestere. Den saken er Svennsk.

Veldig godt poeng 👍

Go Up