• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Sesongen 2022

Started by Nixon, December 15, 2021, 23:16:34 PM

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Go Down

Larsendos

Hvor mange billetter er solgt?
7500 så Viking-Ham/Kam i dag. Og de klager på at det blir spilt kamper i midtuken.

1908

Quote from: Larsendos on May 25, 2022, 19:19:23 PMHvor mange billetter er solgt?
7500 så Viking-Ham/Kam i dag. Og de klager på at det blir spilt kamper i midtuken.

Må tenke på at det er langhelg og en del er på reise..

Larsendos

Det var ganske mange til stede på Åråsen. De har kanskje ikke hytter på Østlandet.

Men jeg ser poenget. Synd for damekampen som skal spilles på Stadion. Midt i pinsen, samtidig som en veldig stor håndballturnering på Stord.

Larsendos

May 26, 2022, 21:25:53 PM #703 Last Edit: May 26, 2022, 21:28:55 PM by Larsendos
10 kamper har vi spilt mot Mjøndalen siden 2013. Null - 0 - seire. Hvem prøver William Hill sin odds på 1.36?

Skuddstatistikken i de 6 siste innbyrdes er 73-29 i vår favør.
Av 73 skudd har 3 gått i mål.
Vi skåret altså på hvert 24. skudd.

opplett

Quote from: Larsendos on May 26, 2022, 21:25:53 PM10 kamper har vi spilt mot Mjøndalen siden 2013. Null - 0 - seire. Hvem prøver William Hill sin odds på 1.36?

Skuddstatistikken i de 6 siste innbyrdes er 73-29 i vår favør.
Av 73 skudd har 3 gått i mål.
Vi skåret altså på hvert 24. skudd.

73-29, likevel null seire?? Det er virkelig en forbannelse.
Norling skryter likevel av oppholdet i Norge . - Menneskene i Brann var fantastiske. Klubben var vakker som s****.

Larsendos

Riktig det. En statistikk til:
Vi møtte Mjøndalen to ganger i fjor.
Skudd på mål: 18-2 i vår favør.
Resultat: 2-2

Pete05

Med et så tett kamp program så vil det bli endel rare resultater iblant. Sp får vi se om Horneland evner å balansere dette hos oss og at vi får bevist bredde og kvalitet i egen tropp. Det er her vi kan «stikke av» noen poeng.

krakra

Nå er man vel der man vil være? At Brann er et av to lag som seiler fram som de klare opprykkskandidatene, uten at det skiller seg ut noen klare utfordrere bak der. Jeg tror kanskje Mjøndalen vil falle etter hvert også. Slår vi Mjøndalen i morgen er det bare å kjøre i gang produksjonen av opprykkspils.

Norlings Hund 2

Ja, vinner vi i morgen har jeg vanskelig for å se for meg at vi ikke skal klare opprykk.

Pete05

Quote from: Norlings Hund 2 on May 29, 2022, 19:29:11 PMJa, vinner vi i morgen har jeg vanskelig for å se for meg at vi ikke skal klare opprykk.

Form og flyt er ekstremt viktig, bare se til B/G som nå møter litt veggen (selv om de fremdeles er gode er de flere knepp ned fra sitt beste). Seier i morgen vil gi en enorm boost inn i pausen.

Falkman

Quote from: Lissabon on May 29, 2022, 19:52:50 PMAllt tyder på tap, pressen velter seg i selvtilfredshet, ingen slår alarm.

Utenom du, da.

Spelaren

8-1 mot Stabæk i 2001 var vel sist gang me i seriesammenheng hadde denne måldifferansen?
Gå av.

krakra

Det mest spennende nå blir om vi runder 100 scoringer i år.

Nixon

Kun fem av 16 OBOS-lag har positiv målforskjell, og vi har 24 plussmål. Det er maktdemonstrasjon!
Rød makt på Hansa

Superjack

Quote from: Spelaren on May 30, 2022, 18:56:06 PM8-1 mot Stabæk i 2001 var vel sist gang me i seriesammenheng hadde denne måldifferansen?

Var der. Mener huske det var ca 6000 tilskuere
Brannsupporter.

Falkman

Quote from: krakra on May 30, 2022, 18:57:24 PMDet mest spennende nå blir om vi runder 100 scoringer i år.

Holder vi snittet vi har nå, havner vi nøyaktig på 100. Det blir nok vrient, men  å slå scoringsrekorden i OBOS ( 83) bør være realistisk. 13 forskjellige målscorere på 9 kamper er uansett ganske heftig.

Superjack

Så langt hat 2022 sesongen vært enormt langt unna mine negative forventninger.

Tror det viktigste er at laget fortsetter å utvikle seg, og at det unngås dårlig stemning når alle er friske og spillere som f.eks Pallesen og Finne fortsatt sliter benken ut i august og september.
Brannsupporter.

Lasaron

Det må ikke settes likhetstegn mellom at enkeltspillere er misfornøyd med spilletid, og dårlig stemning.

Det var en som nevnte noe interessant i går, husker ikke hvem. Det gikk ut på hva som er poenget med både Pallesen og Hove på benken samtidig. Det er et godt spørsmål, for de er jo veldig like i spillestilen, og begge er såpass gamle at de neppe blir særlig bedre.

Men det har vel med stemning å gjøre. Hornis er på en måte grei med Hove. Han kunne jo tatt Aron Jonsson i stedet, som er en annen stoppertype, men det hadde vært så kjipt for Hove. Dessuten, om krisen skulle skje, så er kanskje Hove fortsatt litt bedre enn Jonsson.

Jeg er usikker på hva som er rett her.
Tren på langskudd

Nixon

Bortefeltet oppe i Stjørdal ble på skarve 120 billetter og det ble utsolgt på noen få minutter i dag. Bare annonsert på Twitter. Så tipper en del supportere gikk glipp av den muligheten. Men tommel opp for fortsatt stor interesse!
Rød makt på Hansa

Lasaron

Dette flotte koket tror jeg i høy grad er med på å gjøre at spillere ønsker å komme til Brann, og forlenge med Brann. Det er rett og slett en veldig fin sirkel.

Mon tro om Rasmussen sitt kyss er en følge av koket.
Tren på langskudd

Superjack

Quote from: Nixon on June 01, 2022, 09:52:40 AMBortefeltet oppe i Stjørdal ble på skarve 120 billetter og det ble utsolgt på noen få minutter i dag. Bare annonsert på Twitter. Så tipper en del supportere gikk glipp av den muligheten. Men tommel opp for fortsatt stor interesse!

Hvilket felt er bortefeltet? M feltet bak mål?
Brannsupporter.

krakra

https://www.brann.no/om-klubben/protokoller-fra-styremoter/03-2022%20Protokoll%2011.05.22%20(1).pdf


Brann har begynt å publisere styreprotokollene sine, og selv om de ikke går voldsomt i detalj så er det en del interessant å hente fra protokollen til siste styremøte, 12. mai.

* Arbeidsgruppen for underlag på Brann Stadion har levert sin siste rapport der de anbefaler at det legges hybridgress på Stadion og én av treningsbanene på Nymark. Det er ikke gjort en detaljert kostnadsvurdering, eller hentet inn pristilbud, men lagt til grunn cirka samme investeringskostnad for alle alternativer. Jeg mener å ha lest tidligere at saken skal legges fram på et ekstraordinært årsmøte når styret er ferdig med sin behandling. Når det gjelder treningsbanen så henger kanskje dette sammen med ønsket om å feste denne fra kommunen?

* Styret ønsker at kvinnelaget raskere skal integreres på Stadion. Slik jeg tolke det er det ikke først og fremst snakk om å spille så mange kamper der, men bruk av arbeidsplasser og fasiliteter. Fram til man har et underlag som tåler at to lag spiller der.

* Jeg oppfatter det som at Jimmy mener at et opprykk for Brann 2 er gunstig for spillerutviklingen, men at man må vurdere hva de vil kaste og hvor realistisk det er at man holder seg i divisjonen(det står bare litt på dette punktet, men det er i tråd med det Jimmy har sagt i media)

* Styret ønsker at Brann etter hvert skal begynne med spillerutvikling på jentesiden. I første omgang(slik jeg tolker det) så er det snakk om å ha et tilbud for jenter i Kniksen-akademiet. Altså ikke opprette egne jentelag eller et eget jenteakademi.

* Økonomien er trang, men under kontroll. Ingen budsjettsprekker så langt.

* Styret ønsker en ny klubbstrategi. Som en del av dette strategiarbeidet vil de vurdere mulige samarbeid med andre klubber. De har allerede hatt møte på ledelses- og styrenivå med Fana og skal ha det samme med Åsane.

Nixon

Quote from: krakra on June 01, 2022, 17:08:00 PMStyret ønsker at kvinnelaget raskere skal integreres på Stadion. Slik jeg tolke det er det ikke først og fremst snakk om å spille så mange kamper der, men bruk av arbeidsplasser og fasiliteter. Fram til man har et underlag som tåler at to lag spiller der.


Det er litt uklart hva de protokollen egentlig sier. Om det også gjelder kampene. Slik jeg har forstått damelaget vil de i utgangspunktet spille på Stemmemyren uansett hvilken mulighet de har på Stadion, fordi at de ikke vil spille for tomme tribuner. De vil beholde intimiteten de har nå.  VIF ble trukket frem her som et eksempel på hvordan de ikke vil ha det. Og så kan man sikkert legge noen storkamper til Stadion.
Rød makt på Hansa

Norlings Hund 2

Meget interessant og utrolig positivt at de offentliggjør dette, da det uttalte målet om å være Norges åpneste klubb har vært mer en vits de siste årene.

Må vel være Sverdrup som har fått inn dette? Slår meg som en uhyre kompetent og handlekraftig styreleder, og en som snakker konkret og ikke i floskler og store ord som de fleste andre styreledere vi har hatt de siste tiårene.

Veldig mye som er interessant der.




opplett

June 02, 2022, 06:56:41 AM #724 Last Edit: June 02, 2022, 07:01:48 AM by opplett
Endelig kan jeg lese om staben får lov til å bruke styrerommet til andre ting enn styremøter!

Liker Sverdrup, han ledet vel også utvidelsen av Flesland for noen år siden.
Norling skryter likevel av oppholdet i Norge . - Menneskene i Brann var fantastiske. Klubben var vakker som s****.

Nixon

Quote from: Norlings Hund 2 on June 01, 2022, 17:53:15 PMMå vel være Sverdrup som har fått inn dette?

Innbiller meg at dette ble snakket om før han kom inn i bildet.
Rød makt på Hansa

Churchill

Det er stille fra motgangssupporterene for tiden. De som koser seg med elendighet...
...we shall never surrender.

krakra

I og med at én av de som la fram forslaget om at Brann skulle være Norges åpneste klubb i sin tid nå sitter i styret, og satt i et styre som fikk kraftig kritikk for sin manglende åpenhet i fjor, så tror jeg også at dette startet før Sverdrup ble valgt. Det er nok et svar på den rettmessige kritikken.

Et klokt svar også. For det første er det et reelt åpenhetstiltak. For det andre så ser jeg på det som vinn-vinn. Styret blir jo nesten bare dømt på hvorvidt de vil sparke trenere, sportssjefer eller daglige ledere. Jeg tror det er bra hvis omgivelsene får mer innsikt i hva styret faktisk driver med og hvor de står i ulike saker. Jeg mener egentlig at de gjerne må gå enda lengre, og legge ut både innkallinger, saksframlegg, utredninger og rapporter. Så fremt det ikke har innhold som av ulike grunner må holdes internt.(samme prinsipper som man bruker i publisering av protokoll).

Jo bedre innsikt omgivelsene har i bakgrunnen for de avgjørelser Brann tar, jo bedre, syns jeg.

Superjack

Quote from: Churchill on June 02, 2022, 07:56:52 AMDet er stille fra motgangssupporterene for tiden. De som koser seg med elendighet...

Frustrasjonen over Brann sine begredelige valg og manglende fremgang fører fort til lyd her på forumet.
Bedre alternativ å få ut frustrasjon her, heller enn en del andre steder.

;-)
Brannsupporter.

Nixon

Helt normalt. Det er for eksempel en god del flere innlegg i kamptrådene når Brann taper enn når de vinner.
Rød makt på Hansa

Corran

Vi har jo Puddefjord og Lissabon som kan komme med litt negativitet når det går bra.
Dvs Lissabon har vært merkelig stille siden sist kamp
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

opplett

Quote from: Corran on June 02, 2022, 21:11:14 PMVi har jo Puddefjord og Lissabon som kan komme med litt negativitet når det går bra.
Dvs Lissabon har vært merkelig stille siden sist kamp

Felix fikk spille, så da har han ingenting å klage på :-)
Norling skryter likevel av oppholdet i Norge . - Menneskene i Brann var fantastiske. Klubben var vakker som s****.

Pete05

Quote from: opplett on June 02, 2022, 21:19:50 PM
Quote from: Corran on June 02, 2022, 21:11:14 PMVi har jo Puddefjord og Lissabon som kan komme med litt negativitet når det går bra.
Dvs Lissabon har vært merkelig stille siden sist kamp

Felix fikk spille, så da har han ingenting å klage på :-)

Ta det med ro, Felix selges i dette vinduet så er et problem borte

Norlings Hund 2

June 02, 2022, 23:29:49 PM #733 Last Edit: June 02, 2022, 23:31:21 PM by Norlings Hund 2
Quote from: Pyton on June 02, 2022, 21:29:53 PM
Quote from: opplett on June 02, 2022, 21:19:50 PM
Quote from: Corran on June 02, 2022, 21:11:14 PMVi har jo Puddefjord og Lissabon som kan komme med litt negativitet når det går bra.
Dvs Lissabon har vært merkelig stille siden sist kamp

Felix fikk spille, så da har han ingenting å klage på :-)

Ta det med ro, Felix selges i dette vinduet så er et problem borte

En hel høst med mas om at vi kan glemme opprykk siden vi solgte VERDENS BESTE norske midtbanespiller for en slikk og ingenting? Gleder meg.

Pete05

Quote from: Norlings Hund 2 on June 02, 2022, 23:29:49 PM
Quote from: Pyton on June 02, 2022, 21:29:53 PM
Quote from: opplett on June 02, 2022, 21:19:50 PM
Quote from: Corran on June 02, 2022, 21:11:14 PMVi har jo Puddefjord og Lissabon som kan komme med litt negativitet når det går bra.
Dvs Lissabon har vært merkelig stille siden sist kamp

Felix fikk spille, så da har han ingenting å klage på :-)

Ta det med ro, Felix selges i dette vinduet så er et problem borte

En hel høst med mas om at vi kan glemme opprykk siden vi solgte VERDENS BESTE norske midtbanespiller for en slikk og ingenting? Gleder meg.

Uansett hva som blir gjort så kommer det nok noen gloser :-)... Det gjelder å plukke ut budskapet og ikke være altfor bokstavelig når man leser enkelte innlegg.

Lasaron

Nå har jeg sett de tre siste omgangene til landslaget, og de har tatt vannvittige steg i kynisme og defensiv råskap. Jeg håper Brann ser og lærer, spesielt av han der Leo Skiri Østigård.
Tren på langskudd

Lasaron

Interessant debatt i Finne-tråden om noe helt annet enn Finne. Hva om Kristiansen blir skadet? For det synes nå åpenbart at Brann fungerer best med Kristiansen som stopper. Her lufter jeg noen alternativer:

1. Pallesen og Skovgaard - med samme taktikk.
Da vil vi slippe inn flere mål, for vi blir fraløpt i bakrom. Medisinen da blir å score mer enn motstanderen, noe vi sannsynligvis vil klare. Det vil også kanskje være best for laget som helhet sin utvikling, at vi fortsetter på samme måte.

2. Pallesen og Skovgard - med annen taktikk.
At vi ligger dypere for ikke å bli avslørt på fart. Det tror jeg fungerer dårligere, fordi vi har ikke så mye fart fremme heller. Men det kan gå fint.

3. Hove tror jeg er en dårligere løsning enn både Pallesen og Sønnen, faktisk.

4. Sønnen

5. En junior. Tviler litt. Vet lite om hurtigheten der.

Jeg tror den beste løsningen er Pallesen og samme taktikk. Det er dårligere, men godt nok. Og så kommer Kolskogen neste år.
Tren på langskudd

Pete05

Det er en veldig morsom debatt om stopperparet. Tror også kanskje det vil være litt forskjellig tanker avhengig av motstander. Nå har vi «kjørt over» noen lag (selv S/B selv om vi ikke scoret før i de siste minuttene). Det gjenstår Grorud og Bryne hvor vi kan forvente mye av det samme men så kommer Start og Stabæk. Da blir fort kampbildet annerledes og kanskje Palle passer mer inn.

Kagain

Jeg tenker at egnede stopperkombinasjoner er litt avhengig av kvalitetene på motstanderlaget. Om de har mange kjappe folk som ellers ikke er noe trussel fysisk, så må man finne en måte å kontre dette på. Holten er en mulig figur, men kanskje ikke om han er Hove-rask, det vil et slags tog som bruker tid på å komme opp i fart, men som har høy toppfart. Kan det hende at man da må hente Torsvik fra Brann 2 og dytte Wolfe inn som stopper? Eller eventuelt Blomberg? JEg vet ikke hvor høy Wolfe er, men Blomberg er jo 2 cm kortere enn Sery Larsen.

Superjack

I mine øyne er det fort en god tanke å kjøre Kolskogen / Dansken som stopperpar neste år. Evt Kristiansen / Dansken.
Om Kolskogen kommer tilbake er det maks en av Pallesen og Hove som får bli med videre. Jeg heller nesten til ingen av dem. Bør ikke heller Brann se etter en ung stopper som kan ta den 4. plassen? En som kan kjempe om en av de to plassene. Kristiansen er 34, og selv om han er supertrent og allsidig er det begrenset hvor mange 1. års kontrakter han kan få.

Og hvorfor skal Brann sette sammen stopperpar etter motstander? Bør ikke Brann sette sammen stopperpar etter typen fotball Brann ønsker / bestemmer seg for å spille?
Min påstand er at ikke mange av dagens ES lag er i stand til å spille dagens Obos Brann lave i store deler av kampene. Så hvorfor skal Brann legge opp til at de skal ha en stall eller stopperpar som tilsier at det er det som kommer til å skje?
Det som er sannsynlig er at det blir Brann som gjerne spiller mange av lagene lave, og har stort behov for fart. For motstanderene er flinkere i overgangsspillet enn Obos lagene. Dermed blir fart enda viktigere i stopperleddet neste år, enn i år.



Brannsupporter.

Kagain

Quote from: Superjack on June 23, 2022, 15:36:05 PMOg hvorfor skal Brann sette sammen stopperpar etter motstander? Bør ikke Brann sette sammen stopperpar etter typen fotball Brann ønsker / bestemmer seg for å spille?
Min påstand er at ikke mange av dagens ES lag er i stand til å spille dagens Obos Brann lave i store deler av kampene. Så hvorfor skal Brann legge opp til at de skal ha en stall eller stopperpar som tilsier at det er det som kommer til å skje?
Det som er sannsynlig er at det blir Brann som gjerne spiller mange av lagene lave, og har stort behov for fart. For motstanderene er flinkere i overgangsspillet enn Obos lagene. Dermed blir fart enda viktigere i stopperleddet neste år, enn i år.


Akkurat dette er i tilfellet Kristiansen blir skadet. Da har Brann mangler bak (slik som vi så mot Os i går). De mangler da fart. Om det tvinger seg inn en stoppervikar, så tenker jeg at Brann gjør smart i å se litt på motstanderens stoppere siden de ikke lenger har et samspilt stopperpar etter typen fotball de ønsker å spille. Er det noen trege kjøttvegger på andre siden av banen kan det være smart av Brann å da gå for to kjøttvegger som stoppere, men om motstanderen har noe som er lett på tå så må de kanskje tenke annerledes. Dette er altså i knipetak det er snakk om.

Larsendos

Stabæk avgir 2 poeng, samtidig som FFK spiller en slitekamp i tungt regnvær på Nadderud.
Pluss og pluss for vår del.

krakra

På 11 kamper har Stabæk holdt nullen i åtte av dem. De skaper masse sjanser i dag, men sløser noe vanvittig. Klarer de å ta bedre på sjansene sine er de vår klart største konkurrent om OBOS-gullet.

haak

Start taper igjen og er i ingenmannsland. Hjelper det også

gladiporno

Quote from: haak on June 26, 2022, 16:01:16 PMStart taper igjen og er i ingenmannsland. Hjelper det også

Hvis man ser på spillerstallene så vil jeg mene at Stabæk og Start bør være de skarpeste konkurrentene til Brann. Vet ikke hva som skjer med Start for tiden. FFK svært heldig i dag som ikke tapte for Stabæk. 

Larsendos

June 26, 2022, 16:20:48 PM #745 Last Edit: June 26, 2022, 16:36:01 PM by Larsendos
FFK har bare 3 dager hvile. Vi kan bytte halve laget, og være fullt uthvilt.

Spelaren

Stabæk har ubegripelige 4 baklengs.
Gå av.

Superjack

Så langt har 2022 sesongen gått milevis over mine forventninger.

Spillet går ikke alltid på skinner, men laget ønsker og prøver å spille angrepsfotball i 90 minutter.

Det gleder en Brannsupporter.
Brannsupporter.

Churchill

Jeg tror at dette laget hadde slått svært godt ifra seg i divisjonen over óg.
...we shall never surrender.

Larsendos

Marcus Mehnert har nå skåret 13 mål på sine 19 siste kamper i OBOS. Som ving.

Go Up