• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Brann - Stabæk, søndag 17 oktober kl.17.00 (runde 22)

Started by Gulløl, October 14, 2021, 15:28:45 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

krakra

Hornelands kandidatur som fast hovedtrener har svekket seg kraftig de siste kampene. Håper ingen avtale er signert.

Billy Elliott

- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Giles

Det må sies at banen er sjokkerende elendig. Lær av LSK, Sandefjord og RBK.
Men det er en pasningskvalitet fra helvete uansett.

Nixon

Når man først innbyr til fest, burde man ikke da i alle fall prøve å gi gjestene sine litt valuta for pengene? For er det bare meg, eller spilte Brann litt annerledes i dag? Litt mer forsiktig enn de pleier? Det var i alle fall usedvanlig tamt med alle, absolutt alle, spillere langt under pari.

Men herregud så viktig det målet til Skaanes kan vise seg å bli.
Rød makt på Hansa

Larsendos

October 17, 2021, 18:58:22 PM #54 Last Edit: October 17, 2021, 19:00:04 PM by Larsendos
I første omgang skjer det mye. Vi har nok av sjanser, men er uheldige og udyktige som går til pause med 0-1. Byttene fungerte ikke i dag. Og vår nye helt, Heggebø, blir for veik mot de fysisk sterke Stabæk-stopperne. Wangberg tok også Heggebø i løpsduell i første omgang.

fortune

I dag fremstår vi for første gang under Horneland som planløse og dårlig coachet.

Hovedregelen når man møter et lag med fem forvarere er at man må tvinge sidestopperne på løpeturer, helst i bakrom. Dette lyktes vi ganske godt med i første omgang, men sliter med timingen og avslutningene. Deretter plukker vi av mannen som foretar disse løpene i pausen og skaper ikke en eneste stor målsjanse resten av kampen. Greit nok at Finne ikke var helt på, men han skapte mye trøbbel for Stabæk.

Presspillet fungerte ikke i det hele tatt denne kampen, virker som om ingen visste hvem som skulle presse hvor. Håpløst når man har visst i ukesvis at Stabæk stiller i 541.

Avslutningsvis MÅ det da være siste gang vi see Pedersen fra start på en stund. Er lagets klart svakeste spiller og fremstår ikke som noen stor leder heller.
First is first, second is nothing

Nixon

Quote from: Larsendos on October 17, 2021, 18:58:22 PMOg vår nye helt, Heggebø, blir for veik mot de fysisk sterke Stabæk-stopperne. Wangberg tok også Heggebø i løpsduell i første omgang.

Syns han tok godt for seg og virket ikke underlegen, men det er jo stort sett feilvendt langt fra mål. Er det måten Brann spiller på som gjør at han ikke kommer til flere sjanser selv? Med tanke på at han er spiss, blir det få sjanser.
Rød makt på Hansa

Nixon

Litt merkelig at spillene ikke virker mer skuffet over eget spill.
Rød makt på Hansa

Huff

Hvis en viss dansk nisse kunne holdt rødpølsen sin i buksen i sommer tror jeg fort vi hadde hatt fire poeng mer på de to siste kampene...

Dette var en gylden mulighet til å få kontakt med S08 kastet vekk med en skuffende prestasjon. Likevel er jeg mest lettet over at det ikke ble total katastrofe, men herregud hvor svake Stabæk er. Det er direkte imponerende å ikke slå både dem og Mjøndalen.

På tide å hvile Pedersen og Taylor. Førstnevnte fordi han ikke er god nok, sistnevnte fordi vi har bedre  alternativer på benken i Simba.

Nixon

Enig at Pedersen kan hviles, men Robert føler jeg bør spille. Han gjør en del rart, men det skjer i alle fall noe, og han er en av få som kan gjøre en skikkelig forskjell. Da setter jeg heller ut Finne. Han er ikke i sin beste form.
Rød makt på Hansa

Spelaren

Quote from: Nixon on October 17, 2021, 20:52:42 PMEnig at Pedersen kan hviles, men Robert føler jeg bør spille. Han gjør en del rart, men det skjer i alle fall noe, og han er en av få som kan gjøre en skikkelig forskjell. Da setter jeg heller ut Finne. Han er ikke i sin beste form.

Finne var svak. Avblåst for offside noen ganger, men når han får avsluttet og det stort sett blåses utenfor begynner eg å lure på hvor den gamle målsniken har blitt av.
Gå av.

gladiporno

Den avslutningen som Sandberg reddet med én hånd var brukbar, ellers var det svakt. Noe skyldes jo at han spiller på høyrekant, og sjelden kommer til god scoringsvinkel. Men den alene mot keeper burde han gjort mer av. Løpet var veldig godt, så fikk han en svak touch som ødela det hele.

Finne slet med touchen gjennom hele kampen. Det gjorde han for så vidt til dels mot Mjøndalen. Simba skulle spilt fra start i dag.

krakra

Quote from: Nixon on October 17, 2021, 19:47:42 PM
Quote from: Larsendos on October 17, 2021, 18:58:22 PMOg vår nye helt, Heggebø, blir for veik mot de fysisk sterke Stabæk-stopperne. Wangberg tok også Heggebø i løpsduell i første omgang.

Syns han tok godt for seg og virket ikke underlegen, men det er jo stort sett feilvendt langt fra mål. Er det måten Brann spiller på som gjør at han ikke kommer til flere sjanser selv? Med tanke på at han er spiss, blir det få sjanser.
inntrykk er at hans oppgave er å være et oppspillspunkt som skal holde ballen og enten legge igjen til kantspillere eller indreløpere som kommer på tunge løp inn mot boksen, eller slå ut til kant. Så skal han være farlig i boksen når vi kommer til innlegg. I dag var jo kantene og backene rimelig svake, så han fikk ikke så mye å jobbe med der. Som oppspillspunkt og tilrettelegger syns jeg han var ok, men han slet litt med presisjonen i dag. Syns egentlig alle de som vanligvis står fram manglet en del i dag. Heggebø, Horn Myhre og Heltne Nilsen var alle noen steg tilbake fra tidligere kamper. Uten at noen andre kompenserte. Dansken i midtforvaret fortsatte sin gode trend dog.

Jeg syns forresten det er på tide å hakke litt Kristiansen igjen. Han stod fram da vi var elendige, men jeg tror det er litt det samme som da Opdal var vår beste spiller. En middelmådig spiller, som er vår beste når de andre er svake. Han er ingen offensiv trussel. Syns Wolfe viste mer offensivt trøkk når han kom inn. Men det skal sies at jeg syns det virker som at både Kristiansen og Wolfe sliter litt med å finne rytmen med Taylor som ofte bare ser innover i banen.

Finfin respons

Taylor fremstår som et uregelmessig verb. Dessuten: kreig han nok defensivt?
Kanskje.

pidre

Taylor eit klart førstevalg. Ein av få det lukter mål av, og sammen med Simba den som er best til å utfordre og skape ubalanse. Det er lett å selge han, og vil bli overraska om ikkje ein av klubbane framst i køen er BG.

Han har sine beste år framføre seg - kontrakten går ut etter neste sesong, og heller enn å selge bør den forlengast.



 
Saludar a los monos!

Go Up