• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Overganger Vinteren 21/22

Started by Kagain, September 01, 2021, 15:12:04 PM

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Go Down

Giles

Quote from: Lissabon on March 01, 2022, 13:48:44 PM
Quote from: krakra on March 01, 2022, 13:05:35 PMVil du kvele Kniklas?

Felix kan sikkert fungere godt med Sønnen og KNiklas

Har du Felix-crush? Hva bygger du egentlig det på?
Felix er en helt ok midtbanespiller,men mangler(foreløpig?) spisskompetanse.
Sesongen vil vise om han slår igjennom.

fortune

Quote from: Kagain on March 01, 2022, 12:26:13 PM
Quote from: fortune on March 01, 2022, 10:15:45 AMFotballspilleren Haugen kunne nok Brann hatt behov for, idrettsutøveren Haugen har man imidlertid lite bruk for i en klubb som forsøker å implementere noe som ligner på toppidrettskultur. Dessuten har vi vel også dobbel dekning på hele midtbanen nå, med Heltne/Moberg som den dype, Rasmussen/Felix som mer dyptliggende playmakere og Kniklas/Skaanes som offensive sjanseskapere. I det minste dersom treneren hadde trodd på faste roller og ikke bare be enhver om å «kjempa på», «løpa» og «spella ballen».

Ja, som jeg sa så var det ikke vurdert i hva Brann har nå. Det var mer en generell betraktning. Det er jo også slik at Moberg nok er aktuell som indreløper også. Virker ikke som Brann arbeider med dyptliggende playmakere når jordfresen SHN er på banen. Men det er klart, taktikken til Horneland kan jo tenkes at blir noe annerledes nå. Men det som han viste i Eliteserien er det som du beskriver helt til sist.

Om Brann allikevel velger å signere Haugen så skal det jo bli interessant om han blir mer profesjonell i alt han gjør enn da Barmen var her. Jeg sitter liksom igjen med et inntrykk om at de to var en dynamisk og festlig duo. Jeg har ikke fulgt med hva som ble sagt om Haugen i Stabæk, så...

Med dyptliggende playmaker tenker jeg ikke den defensive midtbanespilleren, heller indreløperplaymakeren som spiller ved siden av denne. Ala Xavi i Barca og Kroos i Real. Man må gjerne omtale Heltne som en jordfreser, men justert for nivået er han neppe dårligere med ball enn Busquets og Casemiro som har gjort det relativt greit for de to spanske gigantene. Om Rasmussen hadde slått den pasningen som Skaanes scoret på mot start, hadde han nok blitt hyllet for den.

Haugen ble hentet til Stabæk som redningsmann. I landslagspausen i november traff jeg han på byen i Bergen, helt sveiseblind. Da er man ingen toppidrettsutøver..
First is first, second is nothing

Kagain

Quote from: fortune on March 01, 2022, 21:16:50 PMMed dyptliggende playmaker tenker jeg ikke den defensive midtbanespilleren, heller indreløperplaymakeren som spiller ved siden av denne. Ala Xavi i Barca og Kroos i Real. Man må gjerne omtale Heltne som en jordfreser, men justert for nivået er han neppe dårligere med ball enn Busquets og Casemiro som har gjort det relativt greit for de to spanske gigantene. Om Rasmussen hadde slått den pasningen som Skaanes scoret på mot start, hadde han nok blitt hyllet for den.

Jeg mener så bestemt at jeg sa at om SHN fortsetter å levere pasninger som den som Brann scoret på (tror det var mot Start) så har han tatt seg et steg opp. Uten at jeg skal repetere gammelt oppgulp har mine innvendinger mot Sønnen hele tiden vært at han svært sjelden har vist prov på godt overblikk. Han får ballen, spinner rundt og sender den tilbake til stoppere som heller ikke vet hvor de skal gjøre av den. I mellomtiden er det flere andre som er på løp. Mye har rent ut i sanden der.

Men da er jeg med på hva du tenker på med dyptliggende playmaker. Forsto ikke helt den med en gang...

esp123

Pasningsfoten til SHN kan av og til være ok. Han har ikke store rekkevidden pga. av et uforståelig dårlig tilslag på ballen, men får han tid så kan han nok slå gode pasninger han også. Hovedproblemet til SHN er at han ofte bruker veldig lang tid med ball, ofte pga. kroppsstilling (og ja, fortune, ofte pga. manglende alternativer). Ofte er eneste alternativ å sentre tilbake til der ballen kom fra fordi han ikke sidestiller seg mer  når han skal motta ballen. I tillegg er han for unøyaktig. Han har en tendens til å gi vekk ballen i farlige situasjoner, og ofte på sløv teknisk utførelse.

Gulløl

March 02, 2022, 12:42:25 PM #1354 Last Edit: March 02, 2022, 12:54:21 PM by Gulløl
Brann MÅ ha to gode spisser, perfekt med Heggebø og Hustad i denne Obos sesongen. Brann bør vite utmerket godt at det blir meget vanskelig å erstatte Hustad som hadde 13 mål og 2 assist på dette nivået i fjor. En det vanskelig å finne gode midtstoppere for klubben er det enda mye vanskeligere å finne gode spisser som har 15-20 målpoeng i seg på dette nivået, spesielt om de ikke kan forespeiles å bli førstevalg. Ja klart Heggebø kan knekke en fot eller få andre alvorlige skader i starten av sesongen, sinnssykt da om Brann har tabbet seg ut med å ha solgt backupen. Brann kan ikke oppfylle alle ønsker til spillere som er under kontrakt og ønske om ny klubb. Vi må glemme Bård Finne i denne diskusjonen, han skal skufle inn mye målpoeng fra venstresiden i år slik han gjorde i Engen.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

krakra

Vanskelig og vanskelig. Med det rette laget bak seg, og et skikkelig angrepsspill, er det mange spisser som kan runde 15 målpoeng i OBOS. I fjor var det 17 spillere med 15 målpoeng eller mer. I Eliteserien var det fem.

Jeg tror at hvis vi får dreisen på angrepsspillet så kan vi få tre spillere med mer enn 15 målpoeng i år.

Hustad er god i OBOS. Han er rask til beins, sterk og god til å avslutte. En mer direkte spiller enn Heggebø og en fin backup. Kan også trå til på kanten. Hvis han ikke kan være i Brann, så skjønner jeg ikke greia. Han er ikke langt unna spilletid. Han er altså backup for Heggebø og kan spille kant. Så kan får nok godt med spilletid i år.

Kagain

Uavhengig av om Brann ender opp med å selge Hustad eller ikke håper jeg at de allerede har begynt å tenke på erstatninger. Det jeg mener med det er at om det er noen som klarer å møte Brann på kjøpesum eller Hustad drar en Taylor (noe jeg håper er usannsynlig), så bør Brann allerede ha noen spillere i kikkerten som de kan hente inn til en backupløsning. Enten ekstern eller internt. Internt så har jo Myrlid kanskje gjort seg fortjent til å få forsøke seg på A-laget. Berg Kvinge, Jahren eller Ottem er de andre mulighetene der.

Eksternt så ser jeg at Braut Tjåland er lånt ut fra Moille til Broine. Markus Eiane gikk fra Moille til Øygarden i fjor sommer og har jo klart seg ok. Om Jimmien skal finne nok en danske så er Jannik Pohl ledig på markedet (altså uten kontrakt). Regner med at Brann ikke har penger til å kjøpe seg noen, så det får bli spillere uten kontrakt. Robin Söder er vel for kort i kroppen til å bli brukt som et senteralternativ, men han er også tilgjengelig.

SKBCPH

Brann har visst tilbudt AaB 2 millioner norske kroner for Børsting nå. Mye peng for en spiller med fire måneder igjen av kontrakten...
- Vi har den treneren vi har.

fortune

Quote from: SKBCPH on March 02, 2022, 14:46:49 PMBrann har visst tilbudt AaB 2 millioner norske kroner for Børsting nå. Mye peng for en spiller med fire måneder igjen av kontrakten...

Det høres helt vanvittig ut, selv i Brann nekter jeg å tro at dette stemmer. Ifølge Pamer var det viktigste for Aab å få beholde Børsting frem til de var kvalifisert for sluttspillet, noe de potensielt kan oppnå allerede til helgen. Deretter får vi tro Børsting ankommer, for en mer symbolsk sum
First is first, second is nothing

SKBCPH

Quote from: fortune on March 02, 2022, 15:09:33 PM
Quote from: SKBCPH on March 02, 2022, 14:46:49 PMBrann har visst tilbudt AaB 2 millioner norske kroner for Børsting nå. Mye peng for en spiller med fire måneder igjen av kontrakten...

Det høres helt vanvittig ut, selv i Brann nekter jeg å tro at dette stemmer. Ifølge Pamer var det viktigste for Aab å få beholde Børsting frem til de var kvalifisert for sluttspillet, noe de potensielt kan oppnå allerede til helgen. Deretter får vi tro Børsting ankommer, for en mer symbolsk sum

En journalist fra danske BT som pleier å ha god styr på det som melder det på Twitter. Inge Andre Olsen har ikke svart enda.

Og ja, det virker nesten litt amatørmessig å by det nå før helgen. OM AaB kvalifiserer seg så har jo Nagel neppe gå under 2 millioner når han nå allerede har lagt de pengene på bordet.
- Vi har den treneren vi har.

Gulløl

March 02, 2022, 15:48:44 PM #1360 Last Edit: March 02, 2022, 15:52:01 PM by Gulløl
Børsting som nok er den beste spilleren av de tre nye danske nykommerne og er i god kampform må betales ut, 2 millioner får gå. Han kan være brikken mellom opprykk og ikke opprykk. Brann skal ikke gamble og spare på noen få skarve millioner når en vet at ytterligere en sesong i Obos kan koste 20 millioner til.

Før 1 juli er det 12 seriekamper, nesten halve sesongen. Cupkamper i tillegg. Og så skal han samspilles i laget i noen kamper. Da har en kommet over halvparten av spilt sesong før han kommer inn i det. Ingen tvil Brann, cash ut  !!
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

SKBCPH

Quote from: Gulløl on March 02, 2022, 15:48:44 PMBørsting som nok er den beste spilleren av de tre nye danske nykommerne og er i god kampform må betales ut, 2 millioner får gå. Han kan være brikken mellom opprykk og ikke opprykk. Brann skal ikke gamble og spare på noen få skarve millioner når en vet at ytterligere en sesong i Obos kan koste 20 millioner til.

Før 1 juli er det 12 seriekamper, nesten halve sesongen. Cupkamper i tillegg. Og så skal han samspilles i laget i noen kamper. Da har en kommet over halvparten av spilt sesong før han kommer inn i det. Cash ut Brann !

Og han kan vel ikke registreres før 1. august, da er det kun 13 seriekamper igjen...
- Vi har den treneren vi har.

fortune

Quote from: Gulløl on March 02, 2022, 15:48:44 PMBørsting som nok er den beste spilleren av de tre nye danske nykommerne og er i god kampform må betales ut, 2 millioner får gå. Han kan være brikken mellom opprykk og ikke opprykk. Brann skal ikke gamble og spare på noen få skarve millioner når en vet at ytterligere en sesong i Obos kan koste 20 millioner til.

Før 1 juli er det 12 seriekamper, nesten halve sesongen. Cupkamper i tillegg. Og så skal han samspilles i laget i noen kamper. Da har en kommet over halvparten av spilt sesong før han kommer inn i det. Ingen tvil Brann, cash ut  !!

Ifølge treneren vet man ikke helt hvor Børsting skal spille engang, han produserer knapt nok målpoeng og betegnes som en spiller som jobbet hardt og løpet mye. Neppe en spiller som utgjør den helt store forskjellen for hvorvidt vi rykket opp eller ikke.

Hadde det vært snakk om en rask, venstrefotet høyreving som både kunne utfordre bakrom og drible av et par mann kunne man forsvart et par millioner, men Børsting fremstår i ekspertuttalelsene som en klassisk 13-på-dusinet-spiller. Da virker 2 millioner for 4 måneder helt hårreisende.

Blir for øvrig overrasket dersom ikke Crone fremstår som bestemann av de nye danskene om ett års tid.
First is first, second is nothing

Gulløl

Klipp:
bold.dk har talt med AaB's sportsdirektør, Inge Andre Olsen, som fortæller, at det er svært at sige, om Børsting kommer til at forlade den nordjyske klub før sommer. - Det er svært at sige nu, siger han til bold.dk og fortsætter.
- Vi må se, hvad de næste uger giver. Det kan være, at det er naturligt, at han smutter videre, før aftalen løber ud.

https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/medie-brann-tilbyder-15-mio-kr-for-boersting/
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Churchill

Hvis de pengene ikke kan brukes på å hente inn en spiller som styrker oss offensivt, er det riktig å bruke dem på å kjøpe fri Børsting, Slik at han kommer nå. 
...we shall never surrender.

Gulløl

March 03, 2022, 12:51:16 PM #1365 Last Edit: March 03, 2022, 13:09:04 PM by Gulløl
Det var tydelig i BA sitt videointervjuet fra treningsleiren med Hustad at han har som førsteprioritet at han vil vekk fra Brann. Han håper og venter vel på et tilbud fra en av eliteserieklubbene som forventes å havne på nedre tabellhalvdel (?). Hans problem er vel å finne en klubb der han blir et klart førstevalg. Jerv er kanskje en kandidat ? Liker ikke helt Horneland sin snille innstilling i intervjuet der han blant annet sa at spilleren "først må bestemme seg om han vil være i Brann", synes det åpner for at han kan bli solgt for rimelig. Jeg tviler ikke på at Hustad kan bli skikkelig grinete i media om ikke Brann lar han gå om han får et fristende tilbud.
Uansett bør vi gå ut fra at Jimmi for tiden jobber høyintensivt med å kartlegge flere aktuelle kandidater som kan bli en erstatter for Hustad. At Brann må ha to gode spisser er vel ikke noe å diskutere. Det som kan diskuteres er hvilke kvaliteter nye spisskandidater bør ha. Er vel mest sannsynlig at Jimmi kartlegger kandidater som ikke er for ulik Heggebø, spillestilen kan ikke endres om klubbens førstevalg på spissplass blir langtidsskadet.
Noen som har gode kandidater blant de som kanskje kunne tenkt seg å spille i Obos, ikke er for utilgjengelige, ikke være sikker på så mye spilletid og ikke minst er gode nok ?

Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

esp123

Hvordan er hoften til Håkon Lorentzen?

Churchill

Quote from: Lissabon on March 03, 2022, 14:52:02 PM
Quote from: Gulløl on March 03, 2022, 12:51:16 PMspillestilen kan ikke endres om klubbens førstevalg på spissplass blir langtidsskadet.

Hva mener du ? Er det umulig å endre spillestil ? Også hvis spillestilen ikke gir resultater ...?

Veldig mye negativt skjer nå :

Moberg prioriteres tydeligvis.

Olsen-Pettersen ( alltid skadet, har aldri imponert, er ikke ung lenger ) og Holmen ( mye skadet ) prioriteres foran Børsheim.

Utrolig nok vurderer man å selge Hustad, da er det kun svært trege, tunge igjen.

Skikkelig «bundle of joy" du...
...we shall never surrender.


SKBCPH

March 08, 2022, 12:07:33 PM #1369 Last Edit: March 08, 2022, 12:13:04 PM by SKBCPH
https://www.transfermarkt.com/premier-liga/gastarbeiter/wettbewerb/RU1

De fleste her er dessverre på en hylle langt over Brann.

(Trykk på "number" for å komme inn på listen over spillere fra hvert enkelt land)
- Vi har den treneren vi har.


Gulløl

March 09, 2022, 11:07:43 AM #1371 Last Edit: March 09, 2022, 11:26:27 AM by Gulløl
Er vel ikke usannsynlig at Brann har en førsteprioritet og er mest på utkikk etter en høyrekant for tiden, altså et klart førstevalg, dette også i forhold til Simba sine skadeproblemer.

Hvem som da er mest i kikkerten og er på skygge-laget til Jimmy kan en da lure på.

Aktuelle kandidater fra Skandinavia med (kommende) suspendert kontrakt i russisk klubb som kan være fristet i inneværende sesong å være med å spille Brann opp igjen til eliteserien ? Lettere å få til når det er midlertidig kontrakt og ikke noe varig. Brann er en "storklubb" selv om de er i Obos, flere har undret seg hvorfor tre dansker allerede har latt seg friste, selv om en bedre spiller og kandidat som spiller i Russland er noe annet.

https://www.nettavisen.no/sport/fifa-utenlandske-spillere-i-russisk-fotball-kan-velge-a-suspendere-egen-kontrakt/s/12-95-3424253482

Andre høyrekanter ? Bosmanspillere eller andre der kontrakten snart går ut som ikke blir for dyre ?

Hørte på Ballspark i går at Pamer bestemt mente at det går mot Delaveris som venstrekant fra sesongstart, et valg som er høyst usikkert kvalitetsmessig og foreløpig er et godt stykke fra det Taylor viste fra venstrekanten. Synd om Brann også i år må satse på Bård Finne på høyrekanten, det er på  venstrekanten han er mest produktiv i forhold til målpoeng som vi såg i Engen-tiden.

Selvfølgelig kan det også ende opp med at Børsting blir frigitt fra Danmark med det første der han siste tiden har spilt mest på venstresiden (vingback ?) for AAB og blir en utfordrer til Delaveris. Hvordan Horneland tenker om dette og hvor "poteten" Børsting er mest aktuell er usikkert og har ikke kommet frem i media enda.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

gladiporno

Jeg tror Børsting går rett inn på høyrekanten. Da blir dette førstelaget:

Dyngeland

Crone - Palle - Skovgaard - Kristianen

Moberg - Heltne Nilsen - Rasmussen

Børsting - Heggebø - Finne




1 spiller under 23 år. Null hvis Heggebø går noen kamper uten mål og Hustad fremdeles er i klubben.

Pete05

Quote from: Gulløl on March 09, 2022, 11:07:43 AMEr vel ikke usannsynlig at Brann har en førsteprioritet og er mest på utkikk etter en høyrekant for tiden, altså et klart førstevalg, dette også i forhold til Simba sine skadeproblemer.

Hvem som da er mest i kikkerten og er på skygge-laget til Jimmy kan en da lure på.

Aktuelle kandidater fra Skandinavia med (kommende) suspendert kontrakt i russisk klubb som kan være fristet i inneværende sesong å være med å spille Brann opp igjen til eliteserien ? Lettere å få til når det er midlertidig kontrakt og ikke noe varig. Brann er en "storklubb" selv om de er i Obos, flere har undret seg hvorfor tre dansker allerede har latt seg friste, selv om en bedre spiller og kandidat som spiller i Russland er noe annet.

https://www.nettavisen.no/sport/fifa-utenlandske-spillere-i-russisk-fotball-kan-velge-a-suspendere-egen-kontrakt/s/12-95-3424253482

Andre høyrekanter ? Bosmanspillere eller andre der kontrakten snart går ut som ikke blir for dyre ?

Hørte på Ballspark i går at Pamer bestemt mente at det går mot Delaveris som venstrekant fra sesongstart, et valg som er høyst usikkert kvalitetsmessig og foreløpig er et godt stykke fra det Taylor viste fra venstrekanten. Synd om Brann også i år må satse på Bård Finne på høyrekanten, det er på  venstrekanten han er mest produktiv i forhold til målpoeng som vi såg i Engen-tiden.

Selvfølgelig kan det også ende opp med at Børsting blir frigitt fra Danmark med det første der han siste tiden har spilt mest på venstresiden (vingback ?) for AAB og blir en utfordrer til Delaveris. Hvordan Horneland tenker om dette og hvor "poteten" Børsting er mest aktuell er usikkert og har ikke kommet frem i media enda.

I alle intervjuer med Horneland og Jimmi så blir han omtalt som midtbanespiller. Det er vel omtrent den eneste posisjonen han ikke har spilt til vanlig i Danmark... Nå begynner det å bli ganske fullt der igjen.

Giles

Kan ikke være overrasket over at Pamer ikke skjønner så mye. Kommenteringen hans av kampen mot Stabæk viste at fotballforståelsen er heller laber.

fortune

Quote from: Giles on March 09, 2022, 19:34:22 PMKan ikke være overrasket over at Pamer ikke skjønner så mye. Kommenteringen hans av kampen mot Stabæk viste at fotballforståelsen er heller laber.


Tja, var den eneste som skjønte hvor prosjekt Kåre/Horneland var på vei for et år siden, så helt uten forståelse kan ha da ikke være.
First is first, second is nothing

Superjack

Quote from: fortune on March 09, 2022, 21:03:49 PM
Quote from: Giles on March 09, 2022, 19:34:22 PMKan ikke være overrasket over at Pamer ikke skjønner så mye. Kommenteringen hans av kampen mot Stabæk viste at fotballforståelsen er heller laber.


Tja, var den eneste som skjønte hvor prosjekt Kåre/Horneland var på vei for et år siden, så helt uten forståelse kan ha da ikke være.

Og kommenterte tidlig og med rette hvordan LAN sin satsing på oldboysspillere og 1-0 seire ikke var bærekraftig. Hverken i forhold til utviklingen av klubben økonomisk eller i forhold til publikum i Bergen.
Brannsupporter.

Lasaron

Man kan ha peiling på ulike måter. Jeg har hatt mye mer rett enn all slags folk som har mye mer peiling enn meg på fotballfaget, når det gjelder Brann.

Men jeg kunne aldri vært ekspertkommentator i fotball, for å si det sånn.
Tren på langskudd

Corran

Om en bare har negative meninger om Brann vil en vel oftere ha rett enn om en prøver å vinkle ting positivt og håper det beste.
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Giles

Quote from: fortune on March 09, 2022, 21:03:49 PM
Quote from: Giles on March 09, 2022, 19:34:22 PMKan ikke være overrasket over at Pamer ikke skjønner så mye. Kommenteringen hans av kampen mot Stabæk viste at fotballforståelsen er heller laber.


Tja, var den eneste som skjønte hvor prosjekt Kåre/Horneland var på vei for et år siden, så helt uten forståelse kan ha da ikke være.
Det blir en annen type forståelse. Begrunnelsene for de meningene han er satt til å produsere er sjablongmessige. På linje med styrevedtak om å spille offensiv og underholdende fotball.

Nixon

https://www.bt.no/fotball/i/XqLqGW/brann-spissen-oensker-seg-vekk-haaper-de-kommer-til-enighet

Brann og Jerv skal, i følge Hustad, være nære en enighet om overgang. Da bør de få skikkelig betalt. Men selv da er det ikke bra. Det er ikke lenge igjen til seriestart, og vi har ikke flere potensielle målskårere enn vi trenger. Dette er ikke tiden for å være hyggelig.
Rød makt på Hansa

Pete05

Quote from: Nixon on March 11, 2022, 18:15:43 PMhttps://www.bt.no/fotball/i/XqLqGW/brann-spissen-oensker-seg-vekk-haaper-de-kommer-til-enighet

Brann og Jerv skal, i følge Hustad, være nære en enighet om overgang. Da bør de få skikkelig betalt. Men selv da er det ikke bra. Det er ikke lenge igjen til seriestart, og vi har ikke flere potensielle målskårere enn vi trenger. Dette er ikke tiden for å være hyggelig.

Tror det er flere i dagens tropp som forsvinner. Med alle de «gode» danskene så er det lang vei for endel spillere.

fortune

Merkelig om en klubb som er så opptatt av dobbel dekning på alt fra keeper-plass til sentral midtbane har en såpass tilfeldig holding til kjøp og salg av spillere i frontleddet.

Om man nå selger Hustad og Heggebø blir skadet, har man i praksis ingen som kan spille midtspiss. På kantene aner man tilsynelatende ikke hvilke spillertyper man ønsker, det rekrutteres nokså tilfeldig og når man miste spillere virker man lite opptatt av å få inn samme spillertype. Så da blir det komplett kaos både på og utenfor banen, klubben rykker ned og kommer til å slite med å rykke opp igjen
First is first, second is nothing

fortune

Quote from: Pyton on March 11, 2022, 18:17:38 PM
Quote from: Nixon on March 11, 2022, 18:15:43 PMhttps://www.bt.no/fotball/i/XqLqGW/brann-spissen-oensker-seg-vekk-haaper-de-kommer-til-enighet

Brann og Jerv skal, i følge Hustad, være nære en enighet om overgang. Da bør de få skikkelig betalt. Men selv da er det ikke bra. Det er ikke lenge igjen til seriestart, og vi har ikke flere potensielle målskårere enn vi trenger. Dette er ikke tiden for å være hyggelig.

Tror det er flere i dagens tropp som forsvinner. Med alle de «gode» danskene så er det lang vei for endel spillere.

Det tror jeg også. Kolskogen burde definitivt dra for sin egen del så lenge Horneland ser ut til å foretrekke Pallesen/Skovgaard. Felix har tilsynelatende en lang vei til førsteelleveren og jeg er heller ikke sikker på at hverken Kniklas eller Wolfe får spille tilstrekkelig for å utvikle seg.
First is first, second is nothing

esp123

Det er faktisk helt ufattelig å slå fast at en spiller bør forlate klubben etter at han ikke spilte én treningskamp. Hva i alle dager er det for en mentalitet i så fall?!

krakra

March 11, 2022, 19:03:35 PM #1385 Last Edit: March 11, 2022, 19:16:07 PM by krakra
Quote from: esp123 on March 11, 2022, 18:56:57 PMDet er faktisk helt ufattelig å slå fast at en spiller bør forlate klubben etter at han ikke spilte én treningskamp. Hva i alle dager er det for en mentalitet i så fall?!
Han bør forlate Brann i sommer hvis han blir backup i år. Det samme gjelder Wolfe, Blomberg, Delaveris, Heggebø og Horn Myhre. Kniklas og Simba kan nok utvikle seg bra i en utfordrerrolle. Jeg er veldig bekymret for både ungdomslinjen og den såkalte "offensive fotballen" i Brann. Det virker som man nok en lang viser seg fullstendig ute av stand til å jobbe strategisk og målrettet, men heller agerer ut ifra panikk og overkorrigerer.

"Han må kjempe seg inn" sier sikkert mange, men hvordan skal ha konkurrere seg inn i et forsvar som er tilrettelagt for å spille med to temposvake stoppere der den ene er veldig duellsterk og den andre veldig god med ballen? Det holder ikke bare at Kolskogen er bedre på trening, man må jo også legge om spillet. Sånn er det med alle ungguttene. De konkurrerer med helt andre spillertyper enn seg selv, som gjør at det ikke holder å "gjøre seg fortjent" til fast plass.

fortune

Quote from: esp123 on March 11, 2022, 18:56:57 PMDet er faktisk helt ufattelig å slå fast at en spiller bør forlate klubben etter at han ikke spilte én treningskamp. Hva i alle dager er det for en mentalitet i så fall?!

Det er ikke treningskampen som er det utløsende, men at man til stadighet henter inn nye spillere i Kolskogens posisjon og tilsynelatende ikke er særlig interessert i det Osingen har å tilby. Tipper han kan få fast plass spilletid i flere eliteserieklubber, hvorfor skal han da sitte på benken i OBOS for en trener som ikke er særlig begeistret? Og spille breddefotball mot kompisene fra Os som går på fylla hver helg?
First is first, second is nothing

esp123

Fordi det bør være en overkommelig oppgave å danke ut Pallesen. Med hans skadehistorikk, tabbehistorikk og korthistorikk så blir det masse muligheter for Kolskogen denne sesongen.

Jeg velger som alltid å være positiv til det motsatte er bevist. Jeg legger til grunn at ord blir til handling når det gjelder ungdomssatsing med offensive fotball.
Hvis man ikke kan glede seg til seriestart, hvorfor i alle dager gidder man å bruke tid på det her.

krakra

Quote from: esp123 on March 11, 2022, 19:46:51 PMFordi det bør være en overkommelig oppgave å danke ut Pallesen. Med hans skadehistorikk, tabbehistorikk og korthistorikk så blir det masse muligheter for Kolskogen denne sesongen.

Jeg velger som alltid å være positiv til det motsatte er bevist. Jeg legger til grunn at ord blir til handling når det gjelder ungdomssatsing med offensive fotball.
Hvis man ikke kan glede seg til seriestart, hvorfor i alle dager gidder man å bruke tid på det her.
Kolskogen vil jo ikke være i nærheten av den duellstyrken som Pallesen har, og Skovgaard fremstår ikke som en spesielt duellsterk spiller han heller. Hvis det er "enkelt" for vår minst duellsterke stopper å danke ut vår mest duellsterke stopper som makker for en annen ikke spesielt duellsterk stopper så vitner det jo om at Horneland ikke har veeeeeldig spesifiserte roller i forsvaret heller.

Kagain

Quote from: Lissabon on March 11, 2022, 19:45:25 PMGalskap å selge Hustad, han er perfekt reserve for tunge Heggebø

Ja, men det vil i så fall gå inn i rekken av forunderlige avgjørelser. Om Horneland har ambisjoner om en spillestil så bør han ha en reservespiss som kan gå inn. Ja, Brann har "mange" spillere som "kan spille spiss" som Finne, Delaveris, Rasmussen og Simba samt et par poteter i Moberg og Børst'n. Men om noen skal inn og forsøke å gjøre det som Heggebø gjør så blir det vel Moberg.

Når det er sagt så er det signalisert ut fra Horneland at om han mister Hustad så skal han hente inn noen nye. Siden Brann har signert en haug med dansker så kan det hende at de ser til AAB igjen og går for Anosike Ementa som ble løftet her inne på forumet for noe over et år siden. Ung, sikkert ikke verd så mye. 202 cm, 19 år.

Eller så kan de prøve å få tak i noen staurer på free transfer. For å se hvilke aktuelle det kan være får vi stikke innom Transfermarkt igjen.

Fra Norge så er jo Ibba Laajab tilgjengelig. 190 cm.

Danmark: Morten Nielsen, 191 cm, 32 år.

Island:  Kolbeinn Sigþórsson, 186 cm, 31 år. Bonus: er skadd.

Sverige: Emir Kujovic, 194 cm, 33 år. Karl Simon Alexandersson, 193 cm, 29 år. Luka Mijaljevic, 188 cm, 31 år. Eirik Törnros, 194 cm, 28 år

Kagain

BT og Aftenposten melder at Brann tester en kar som har flyktet fra Ukraina.

https://www.bt.no/fotball/i/Ea9leA/ukrainsk-flyktning-testes-av-brann

Yevhen Martynenko

28 år gammel, 193 cm høy, stopper.

Jeg er jo for å hjelpe, og jeg er absolutt for å hjelpe om det kan hjelpe klubben. Jeg hadde jo håpet at det heller skulle være en spiss de kunne hente om de ført skulle bruke dette, men hvem vet. Kan hende Yevhen kan utkonkurrere Pallesen Knudsen eller noe. Om han blir hentet blir det i alle fall enda lengre vei for Kolskogen.

Et interessant element opp i det hele for meg er at jeg trodde at alle Ukrainske menn mellom 19-60 ble stoppet fra å reise fra Ukraina, pga. verneplikt. Men den godeste Yevhen har visst klart å unngå det.

Spelaren

March 13, 2022, 12:12:53 PM #1391 Last Edit: March 13, 2022, 12:39:54 PM by Spelaren
Fedre med tre barn eller mer var unntatt dette vedtaket. Ellers er det sikkert mange som kom seg unna pga andre ting.

For øvrig er nye overganger så lite interessante som det er mulig å bli. Alle skal inn i "systemet" til Horneland og det prosjektet er dødt og begravet for lenge siden.
Gå av.

Finfin respons

BA skriver at han hadde flyktet med familien FØR vernepliktsloven ble endret. Han har altså ikke undratt seg noen nasjonale plikter.

Spennende dette!
Kanskje.

Superjack

Kjekt det. NOK en stopper.

Ingen får heller mulighet å spille seg varm og trygg.

Er jo total gjennomtrekk.
Brannsupporter.

Nixon

Ser ikke for meg at dette blir noe mer. Han har ikke spilt siden i fjor sommer på grunn av skader, og selv om den typen spillere for så vidt er midt i blinken i vår overgangsprofil, så tipper jeg at treningskampen er mest fordi det er litt i tidsånden og selvsagt fordi det passer greit med en makker til Kolskogen da våre to andre stoppere spilte 90 minutter på lørdag.
Rød makt på Hansa

Gulløl

March 14, 2022, 09:22:44 AM #1395 Last Edit: March 14, 2022, 09:31:11 AM by Gulløl
Yevhen Martynenko. En kan jo håpe på at han er den nye Azar Karadas i Brann. Men realistisk sett vil vi nok neppe se han i  Obos ligaen for Brann i år, hadde han vært i god kampform så kanskje. Men hyggelig og fin avkobling for han om han får prøve seg litt i kamp i dag og gjerne også være med på Brann treninger fremover.

5 år gamle videoer.
https://www.youtube.com/watch?v=0zIN9lCUMyQ&ab_channel=CanadianKricket
https://www.youtube.com/watch?v=rvUW5OmsE9U&ab_channel=CanadianKricket
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Lasaron

Jeg sier det her som jeg skrev i en annen tråd. På en litt annen måte. Så lenge Horneland er trener, anbefaler jeg ham følgende:

Velg den formasjonen, og de spillerne, som vil være best til å holde nullen. Ha fokus på det defensive. Stram inn. Når det gjelder å score mål får vi satse på kontringer, dødball, enkeltmannsprestasjoner og tilfeldigheter.

Blir de dønn solide bakover, vil man bli bedre fremover etter hvert, for det skaper trygghet.




Eventuelt så kan vi skifte trener.
Tren på langskudd

osoerli

Quote from: Gulløl on March 14, 2022, 09:22:44 AMYevhen Martynenko. En kan jo håpe på at han er den nye Azar Karadas i Brann. Men realistisk sett vil vi nok neppe se han i  Obos ligaen for Brann i år, hadde han vært i god kampform så kanskje. Men hyggelig og fin avkobling for han om han får prøve seg litt i kamp i dag og gjerne også være med på Brann treninger fremover.

5 år gamle videoer.
https://www.youtube.com/watch?v=0zIN9lCUMyQ&ab_channel=CanadianKricket
https://www.youtube.com/watch?v=rvUW5OmsE9U&ab_channel=CanadianKricket


Nokon som såg han mot Lysekloster som kan formidla om han er noko å satse på?
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Pete05

Quote from: osoerli on March 15, 2022, 16:11:18 PM
Quote from: Gulløl on March 14, 2022, 09:22:44 AMYevhen Martynenko. En kan jo håpe på at han er den nye Azar Karadas i Brann. Men realistisk sett vil vi nok neppe se han i  Obos ligaen for Brann i år, hadde han vært i god kampform så kanskje. Men hyggelig og fin avkobling for han om han får prøve seg litt i kamp i dag og gjerne også være med på Brann treninger fremover.

5 år gamle videoer.
https://www.youtube.com/watch?v=0zIN9lCUMyQ&ab_channel=CanadianKricket
https://www.youtube.com/watch?v=rvUW5OmsE9U&ab_channel=CanadianKricket


Nokon som såg han mot Lysekloster som kan formidla om han er noko å satse på?

Helt grei men var veldig kamprusten og ute av form. Sliten etter oppvarming. Men virket som en smart spiller som nok er et lite nivå over våre nåværende når han eventuelt kommer i form. Mangler tempo men det er han vel ikke alene om ?

Billy Elliott

Hustad på vei til Jerv, ifølge BT.

Da skal det vel handles ny spiss?
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Go Up