• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Overganger Vinteren 21/22

Started by Kagain, September 01, 2021, 15:12:04 PM

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Go Down

krakra

Nei faen, drit i dette "klar til sommeren" pisset. Få ham inn med en gang!

Superjack

Om Dansken kan gå inn som høyreback ville det vært greit. Da kan Felix overta Sivert sin rolle sentralt på midten.

Ellers forstår jeg ikke denne.
Brannsupporter.

gladiporno

Quote from: krakra on February 14, 2022, 21:48:43 PMNei faen, drit i dette "klar til sommeren" pisset. Få ham inn med en gang!

Vil tro at Nagel gjør dette for å presse ned prisen. Hvis IAO vil selge så er Brann eneste alternativ.

Kagain

Quote from: Lissabon on February 14, 2022, 21:05:24 PMHaugesund har snust på ham. Han har spilt midtbane, og til og med back

https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/medie-bud-paa-aab-spiller-med-udloeb

https://www.bt.dk/superligaen/efter-over-200-kampe-har-poeleren-endelig-fundet-sin-plads

Hadde bursdag i går

https://www.dbu.dk/landshold/landsholdsdatabasen/PlayerInfo/7153

Litt om skader lenger ned

https://www.flashscore.dk/spiller/borsting-frederik/SlfvJc1O/

En del brennevin er jo laget på poteter, så sånn sett er det jo passende at Børsten ser ut til å være en potet på banen. Om han er den typen spiller som jeg opplever at andre brukere her på forumet nevner, en defensiv orientert ving som har spilt back, ving på høyre og litt sentralt på midtbanen, så er jeg ikke sikker på om det er rett medisin for Brann.

Det er et godt poeng at Brann i OBOS ikke kan klare å lokke til seg spillere med 100+ kamper i dansk eliteserie og som samtidig har stått for en masse målpoeng. Men en dansk potet med 100+ kamper i dansk eliteserier er mer foreståelig at kan være villig til å ta seg en tur til Obos i Norge for et lite eventyr. Men spørsmålet jeg fremdeles stiller meg selv (og til forumet generelt) er om det er en spiller som Brann trenger.

Løpsvillige høyre midtbanespiller? Det er jo Skaanes det. Han kan også spille sentral i midtbanen, så da tar han hånd om dette.

Defensiv høyreving? Der kan man enten forsøke FHM, men om han er dømt til evig backtilværelse så er jo Blomberg et godt alternativ.  

Nevnte Gilli figurerte jo på back i Danmark og ble mer ving i Norge og Brann. Men han kvittet jo Brann seg med fordi de antageligvis ikke hadde bruk for han. Om Børsten er en Gilli-kopi slik noen ser ut til å nevne er jo det merksnodig at en slik figur hentes inn igjen.

Det er et "hope in the hanging snore" som den salige Eggen har blitt sitert på, og det er at Jimmien har en innsikt i det danske markedet som jeg ikke har. Jeg vil gå så langt som å si at det er garantert at han har mer innsikt enn meg. Håpet ligger i at Jimmien og Horneland har identifisert noen nye suksessfaktorer for OBOS-Brann, og at de står for en mer moneyball-tankesett i spillerlogistikken, og at Børsten da oppfyller de fleste kriteriene der.

Jeg kan ikke si jeg er veldig optimistisk, men jeg er klar for "Let's give Børst a chance".

Huff

Jeg må si meg enig med dem som ikke er overbevist om at denne dansken tilfører noe særlig til oss.

Jevnlig spilletid for et middels lag i Superligaen høres bra ut med tanke på at vi er i OBOS. Samtidig er jeg skeptisk til at nok en arbeidshest er det vi skriker etter. Hvis dette er Taylors erstatter er det dog enda mer forståelig at man ikke vil selge Mathias Rasmussen.

Gulløl

Viktig at Brann finner er løsning på de defensive problemene på høyresiden, kan ikke fortsette å slippe inn mål i hver kamp. Her kan Børsten være brikken som mangler for å få en bedre balanse i den skjeve 4-3-3 formasjonen.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Nixon

https://www.brann.no/nyheter/frederik-borsting-har-signert

Brann bekrefter signering av Frederik fra 1. juli. Får håpe han får spilletid fremover.
Rød makt på Hansa

krakra

Får håpe de ikke er gnitne på hundretusen-lappene i år også. Å hente masse spillere i sommer er bare tull. Forsterk nå og sett laget og hent så få som mulig i sommer.

Gulløl

February 15, 2022, 12:17:05 PM #1258 Last Edit: February 15, 2022, 12:19:18 PM by Gulløl
Virker som han er helt innstilt på å være i AaB til sommeren.
https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/transfernyt-aaber-skifter-til-sommer
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Lasaron

Vi måtte ha minst en "voksen" spiller til, og en taktisk klok potet kan i så måte være grei å ha. Men nå har vi altså hentet både Moberg og Børst. Jeg frykter at begge disse får mye spilletid, på bekostning av Kniklas, uten at de er særlig gode, men som gjør at Kniklas sin utvikling stopper opp. Det vil være svært uheldig for Brann om så skjer.

Men stakkars Kniklas er jo bare 18 år og i vekst. Han tåler ikke å spille så mye. Så det er sikkert bare bra.
Tren på langskudd

Gulløl

Var behov for bedre dekning på indreløper, høyrekant og høyreback, det har vi nå fått i Børsten.

Tipper det nå er kun en forsterkning til Horneland ønsker og det er sjefen i midtforsvaret.
Er en uke siden det ble opplyst at Oliver Ekroth var tilbudt kontrakt, det at det drar ut i tid kan muligens tyde på at det ikke blir noe av. Brann har neppe gitt han lang svarfrist for dette haster.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

krakra

Er det noen som tror at en dansk 27-åring drar fra regelmessig spilletid i øvre halvdel i Superligaen for å være backup i OBOS? Han er selvfølgelig tiltenkt en plass i førsteelveren. Fast plass.

Trenger vi virkelig trippel dekning på indreløper forresten?

fortune

Jo mer jeg leser om denne spilleren, jo mer skeptisk blir jeg. Spesielt når trener og sportssjef ikke virker å ha noen klar og sammenfallende plan for hvor og hvordan spilleren skal brukes. De fleste trenere vet dette før spillere hentes, de finner det ikke ut etterpå..

- Horneland: Han kan spille indreløper, kant og back. Vi får se hvor vi for mest bruk for ham. La oss få ham inn først, og se det an litt.

- Vi ser på han først og fremst som midtbanespiller, sier Branns sportsjef Jimmi Nagel Jacobsen til klubbens nettsider.
First is first, second is nothing

Pete05

Horneland må jo lage en «kravliste» på spillere han trenger for å forsterke a) første11, b) troppen. Så får Jimmi hente etter de kriteriene.

Hvis Horneland får inn en spiller nå som han ikke er sikker på hvor er best eller hvilken plass han primært er tiltenkt så bør han ta hatten sin og rusle stille ut bakdøra. Det er amatørmessig håndverk og det trenger vi ikke nå.

tovatle


Gulløl

Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Nixon

Gikk ut av toårskontrakt etter kun ett år etter "felles enighet" med Örebro. Hva skjedde der?
Rød makt på Hansa

SKBCPH

Quote from: Nixon on February 15, 2022, 14:36:35 PMGikk ut av toårskontrakt etter kun ett år etter "felles enighet" med Örebro. Hva skjedde der?

Trolig fordi Örebro rykket ned. Ser han er ryktet til større danske klubber nå de siste ukene, så om det er fordi han ikke ville spille på nivå to i Sverige eller at han hadde for høy lønn for Örebro på nivå to vites ikke, en blanding kanskje.
- Vi har den treneren vi har.

Gulløl

Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Huff

Quote from: fortune on February 15, 2022, 13:00:42 PMJo mer jeg leser om denne spilleren, jo mer skeptisk blir jeg. Spesielt når trener og sportssjef ikke virker å ha noen klar og sammenfallende plan for hvor og hvordan spilleren skal brukes. De fleste trenere vet dette før spillere hentes, de finner det ikke ut etterpå..

Helt enig. Brann henter fortsatt spillere fordi de er gode, ikke fordi man har en klar plan for dem.  For meg blir dette nærmest bekreftelsen på at vi sportslig fremdeles befinner oss i et hjelpeløst vanstyre. Kommentarene fra Horneland og Jimmi gjør meg ekstremt skuffet. Hva i all videste består dette "skyggelaget" til Jimmy av? Et sammenrask av spillere han synes er gode?

Det er fullt mulig denne spilleren blir en skikkelig hit, men for meg virker den sportslige planleggingen like planløs som Branns spill mot Start.

esp123

Pust med magen, folkens. Det er begrenset hvor mye man kan vektlegge to korte kommentarer.

Presset til Brann har vært alt annet enn bra de to første treningskampene. Her får man en signalspiller som er god i presset. Jimmi og Horneland har helt sikkert en plan.

krakra

Nå blir det vel mye jammer her. Det er ikke sånn at Brann ikke har en plan for en spiller de henter bare fordi de ikke deler denne med alle andre. Hornelands utspill kan være så enkelt som at han ønsker at flere skal føle seg usikker på plassen. At spillere som hentes er aktuell for flere posisjoner er forresten helt vanlig, også hos lag som drives veldig godt.

Corran

I utgangspunktet en kjedelig signering, men kanskje akkurat det Brann trenger.
Minner litt om signeringene til LAN med en gang han tok over i Obos og det var jo meget bra spillere for det nivået.

At han er potet er også bra da en har dekning på flere steder uten å måtte hente flere spillere.
Det som sikkert er/bør være hovedfokus nå er en ny stopper.
Pr nå har vi 2 siden Hove er ute i minst 2-3 måneder og når han er tilbake kan det ta litt tid å få ham i form og han blir helt sikkert skadet igjen rett før han er klar til kamp igjen.

Så jubler ikke over signeringen, men er en signering som er helt grei og kan vise seg å være bedre enn fryktet.
Btw ser at han i siste kampen han spilte var spiss.
Eneste plassen han vist nok ikke har spilt er keeper.

In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Gulløl

February 15, 2022, 22:42:03 PM #1273 Last Edit: February 15, 2022, 22:54:49 PM by Gulløl
Ikke noen ny stopper med det første ser det ut til. Brann har visst siden Gran C at sannsynligheten at Hove må opereres har vært stor. Brann sent ute i stopperjakten eller/og at det er stoppere/klubber som har sagt nei ?
Status pr. i dag er at Brann kun har to stoppere. Det er kun 4 uker til veldig viktig cupkamp mot KFUM.

Klipp fra BA, min uthevelse:
Branns spillerjakt stopper ikke med dette, Horneland er klar på at han fortsatt ønsker seg inn en midtstopper før seriestart.
- Nei, det ser jo ut som om Runar (Hove) må under kniven. Han er henvist til videre utredning for det. Da står vi jo eventuelt igjen med bare Fredrik Pallesen Knudsen og Ole Martin Kolskogen, og vi må ha inn én til. Da er jeg i så fall veldig «happy» og mener at vi er bra skodd til sesongen, sier Brann-treneren.
Han er dog klar på at det ikke er noen stoppersigneringer på trappene. Det virker ikke som svensken Oliver Ekroth, som Brann har hatt på blokken, blir Brann-spiller nå.
- Vi er aktive i markedet og så får vi se om det er mulig å få tak i ønsket kvalitet, sier Horneland.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Kagain

Det er
Quote from: Gulløl on February 15, 2022, 22:42:03 PMIkke noen ny stopper med det første ser det ut til. Brann har visst siden Gran C at sannsynligheten at Hove må opereres har vært stor. Brann sent ute i stopperjakten eller/og at det er stoppere/klubber som har sagt nei ?
Status pr. i dag er at Brann kun har to stoppere. Det er kun 4 uker til veldig viktig cupkamp mot KFUM.

Det er jo det som er det store spørsmålet da. Har Brann drevet en stille stopperjakt som ikke har lekket til mediene? Tenker de at Moberg skal ta stopperjobben om de ikke får tak i noen andre? Har de en backupløsning blant ungguttene? Burde de ta et par blad fra Ham-Kam sin spillebok og se på spillere fra nasjoner som ikke nødvendigvis er de største (eksempelvis New Zealand)?

For moro skyld gikk jeg inn på transfermarkt, se på spillere uten kontrakt og sorterte etter fra 2022 (sånn at man ikke henter noe ala Yaya). Jeg vet ikke for mye om ferdighetene, så jeg baserer meg egentlig mest på nasjonalitet, tidligere klubber, foreslått verdi på transfermakt (rundt det Ekroth er verdsatt til) og om det kanskje kunne vært interessant for dem. Dette er kortsiktige løsninger. Det er jo en haug med eksotiske spillere der, men jeg har sett vekk fra de mest eksotiske (slik som spillere fra Brasil og slikt)

Om Brann ikke er fremmed for short kings, så kunne de jo vurdert følgende

Richard Windbichler (30). 183 cm. Østerrike. Spilte sist i Sør-Korea. Har spilt for Viborg i et par måneder. Kanskje interessert i å være leiesoldat?

Henrik Castegren (25). 185 cm. Sverige. Spilte sist i Norrköping.

Johan Kappelhof (31). 180 cm. Nederland/Ghana. Spilte sist i Chicago Fire. Fortid i Ajax. Dette er mer basert på at det er andre spillere med erfaring fra USA som har vært villige til å spille i OBOS. Men han her er kanskje litt for berømt.

Om det er mer staurer Brann er ute etter så kan de jo se om følgende er interessert i prøvespill:

Graham Smith (26). 190 cm. USA. Spilte sist for Kansas City i MLS.

Michal Jerabek (28). 191 cm. Tsjekkia. Spilte sist i for FC Aktobe Kazakhstahn. Har U21 kamper

Nikolaj Lyngö (24). 196 cm. Danmark. Spilte sist for Jammerbugt FC. Har vært en tur i USA, men er et Aalborg BK produkt (kun spilt 1 kamp for dem, dog).

Carl Elfgren Nyström (31). 193 cm. Sverige. Spilt sist for Brommapojkarna, men har også spilt 139 kamper for GAIS.

Ps. Jeg har ikke skrevet inn Skovgaard eller Ekroth her da begge de har blitt lansert av andre.

Lasaron

"Det er dyrt å ha dårlig trener"

Der var du god, Lissabon.
Tren på langskudd

Gulløl

February 20, 2022, 23:49:24 PM #1276 Last Edit: February 20, 2022, 23:51:32 PM by Gulløl
Oliver Ekroth er ikke lenger aktuell som ny midtstopper i Brann. Det blir istedenfor en 1-årskontrakt med Vikingur Reykjavik.

https://fotbolltransfers.com/site/news/150171
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

fortune

Med tre uker igjen til sesongstart har vi fremdeles ikke fått inn en venstrebent stopper som erstatter for Japhet, hva hendte med Jimmys «skyggelag» av tilgjengelige spillere? Skuffende om det ryker allerede i første forsøk, med en spiller som man dessuten hadde avtale om at skulle få dra.
First is first, second is nothing

krakra

Så langt er det lite som tyder på at Jacobsen er en oppgradering fra Soltvedt.

Superjack

Quote from: krakra on February 21, 2022, 14:14:53 PMSå langt er det lite som tyder på at Jacobsen er en oppgradering fra Soltvedt.

Er Jimmien en sånn CM øvet sportssjef?
Brannsupporter.

esp123

Quote from: krakra on February 21, 2022, 14:14:53 PMSå langt er det lite som tyder på at Jacobsen er en oppgradering fra Soltvedt.
Kontraktspolitikken alene er en oppgradering fra Soltvedt. Listen var virkelig ikke høy. Treårskontrakt med 32-årige Bismar Acosta går ned i historiebøkene.

pidre

Quote from: Gulløl on February 20, 2022, 23:49:24 PMOliver Ekroth er ikke lenger aktuell som ny midtstopper i Brann. Det blir istedenfor en 1-årskontrakt med Vikingur Reykjavik.

https://fotbolltransfers.com/site/news/150171

Vi er altså parkert av ein islandsk klubb - strålande.
Saludar a los monos!

Lasaron

Sånn er det av og til. Hvem ble Aalborg parkert av?
Tren på langskudd

pidre

Quote from: Lasaron on February 21, 2022, 18:46:20 PMSånn er det av og til. Hvem ble Aalborg parkert av?

Ja men den er grei - det er jo ein no-brainer, og fritt etter Ernst-Hugo Järegård: Der, Danmark, utdrite av kalkvatn, og her Bergen - hugge i granitt! Danskjææææævlar!
Saludar a los monos!

Kagain

Ellers ser det ut som Sakor har funnet veien tilbake til Italien igjen om det var noen som håpte at han skulle dukke opp.

Pete05

Ser på man på overgangslisten fra Eurosport så synes jeg ikke umiddelbart at mange av lagene egentlig har forsterket seg - kanskje med unntak av Start. Nå kommer det vel noen lånespillere på et senere tidspunkt men det burde ikke skremme oss. Med dagens tropp skal vi klare å slå bra fra oss - gitt at de fleste er tilgjengelig for spill utover i sesongen.

https://www.eurosport.no/fotball/obos-ligaen/2021/forsterker-seg-i-opprykkskampen-her-er-vinterens-obos-overganger_sto8811663/story.shtml

Superjack

Må huske at nedrykket er bra for Brann....
Brannsupporter.

gladiporno

Quote from: Pyton on February 22, 2022, 14:20:50 PMSer på man på overgangslisten fra Eurosport så synes jeg ikke umiddelbart at mange av lagene egentlig har forsterket seg - kanskje med unntak av Start. Nå kommer det vel noen lånespillere på et senere tidspunkt men det burde ikke skremme oss. Med dagens tropp skal vi klare å slå bra fra oss - gitt at de fleste er tilgjengelig for spill utover i sesongen.

https://www.eurosport.no/fotball/obos-ligaen/2021/forsterker-seg-i-opprykkskampen-her-er-vinterens-obos-overganger_sto8811663/story.shtml

Start mister kanskje Markovic til Norling og IFK Norrköping. Blir et stort tap i så fall.

Tror uansett Brann holder seg et godt stykke fra toppen. Blir mange uavgjort-kamper i spedd noen skandaløse ydmykelser her og der.

kabelmann

Quote from: Superjack on February 24, 2022, 21:38:39 PMMå huske at nedrykket er bra for Brann....

Ja, en blessing om disguise. Så langt er i hvert fall jeg godt fornøyd med nedrykket. Hadde vært pyton å være i eliteserien nå.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

Norlings Hund 2

Quote from: Lissabon on February 24, 2022, 18:51:03 PMBrann kutter 20 mill pga nedrykket/fyllefesten.

Man kan bare ane hva mer enn 1 år i OBOS koster, derfor bør man opptre helt "uansvarlig" nå for å rykke opp, sprenge de banker man har.

En kreativ midtbanespiller, helt kritisk. En stopperleder, helt kritisk, gjerne en rask angriper også.

https://www.ba.no/brann-kutter-over-20-millioner-etter-nedrykket/s/5-8-1831004

Sprenge banker? Er vel gjerne heller snakk om å unngå konkurs?

Lasaron

Jeg fatter ikke hvordan Jerv klarte å rykke opp, så lenge som de har vært nede i 1.divisjon. Ja, for ikke å si enda lenger nede i systemet. Det skulle ikke vært mulig. Penger er jo alt!  (Ironialarm)
Tren på langskudd

gladiporno

Trodde det danske overgangsmarkedet var stengt, men i dag kom nyheten om at norgesvennen Gudmundur Thorarinsson er klar for AaB med øyeblikkelig virkning. Det kan gå mot salg av Børsting da hvis islendingen virkelig kan spille umiddelbart. Thorarinsson kan spille både venstrekant og venstreindreløper (kanskje back?), og slik jeg forstår det er han hentet inn for å erstatte/konkurrere med Børsting.

gladiporno

Quote from: Lasaron on February 25, 2022, 08:47:15 AMJeg fatter ikke hvordan Jerv klarte å rykke opp, så lenge som de har vært nede i 1.divisjon. Ja, for ikke å si enda lenger nede i systemet. Det skulle ikke vært mulig. Penger er jo alt!  (Ironialarm)

Jerv hadde bra med råd i forhold mange andre da de var i lavere divisjoner fordi at de hadde en milliardarving som keeper. De rykket opp til eliten fordi 1) de traff blink med flere spillerkjøp  2) de møtte svak motstand i kvaliken 3) de hadde en del flaks.



Nixon

Andreas Skovgaard skal etter sigende være en spillende midtstopper. Og har også rykket ned i Sverige i fjor. Så her vil han komme til sine likemenn.
Rød makt på Hansa

Kagain

Ja, og i BA sin artikkel skriver de at han er venstrebeint også. Men skal vi være realistisk så er vel Skovgaard en av de bedre stopperne som er tilgjengelig og villig. 

Lasaron

24 år. Jaja, ikke så gammel som man med rette kunne frykte.
Tren på langskudd

Belfort

Godt og se at vi fortsetter med å hente en spiller som kommer fra en negativ opplevelse

krakra

Quote from: Belfort on February 26, 2022, 20:43:03 PMGodt og se at vi fortsetter med å hente en spiller som kommer fra en negativ opplevelse
herregud da. Hva forventer du? At spillere med en positiv karrierekurve, høyt potensiale og rett alder og type skal ta et steg ned for å spille for Brann?

Skulle vi hentet spillere med positiv utvikling så måtte vi hentet fra OBOS eller 2. divisjon og da hadde det og blitt kritisert.

Go Up