• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Brann - Odd, 20.06.21 kl 18:00, Eliteserien

Started by Lasaron, June 14, 2021, 07:32:32 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Finfin respons

Bittert for Kolskogen. Den fortjente han ikke.
Kanskje.

Billy Elliott

Da er det nok slutt for Kåre i Brann. Man kan ikke bare lukke øynene og spasere ned i OBOS. Det har man gjort før, og så dum er man neppe igjen.

Noe må gjøres mens det fremdeles er tid.

Og, Kolskogen! Vær så snill, da. Jeg trodde du lærte dette på Viking Stadion i fjor; om du vil ha frispark, så må du bli liggende! Spretter du rett opp igjen er det garantert at dommer ikke blåser.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Lasaron

Dette blir nedrykk, som betyr at KI må gå.
Tren på langskudd

Spelaren

Og igjen er det scoret hattrick mot oss. Er det tredje nå? Av seks i årets Eliteserie?
Gå av.

ostraume

Mye som er galt med dette laget, men det verste er det elendige tafatte pressspillet.

Nei, stryk det, det verste er at hvert eneste balltap ser ut som en katastrofe. Det er noe fundamentalt galt med balansen i laget.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

krakra

Jeg tror Røssland kan gå rett inn og fikse på dette laget. Han følger mye med på både Brann og Eliteserien, og ser nok mye som kan rettes på. Bare da han var gjest i Ballspark under Godset-kampen pekte han på flere ting som Brann ofte gjør feil. Han er sannsynligvis fotballfaglig og taktisk fullstendig overlegen KI og Horneland.

Meningsløst å fortsettet dette prosjektet nå. Det er ingenting å bygge på. Det er feil menn til feil tid. Over og ut.

Lasaron

Tren på langskudd

Huff

Jævlig viktig at det taes tak fort. Vi må ha inn en fagmann. Går det for lang tid ender vi fort opp med en vekkelsespredikant-type som er totalt ubrukelig på sikt.

Jeg heller mot å være enig med Kraka her. Dessverre er det nå slik at Røsslands stålkontroll på OBOS ligaen trolig blir en fordel neste sesong.

gladiporno

Kampen oppsummert:

1. omgang var elendig offensivt på grunn av Kåre.

2. omgang var elendig defensivt på grunn av Kåre

Bamba bedre enn fryktet. Var faktisk brukbar i oppspillfasen og gjorde noen fine prestasjoner med ballen. Valgene kunne stundom vært bedre, men i forhold til normalt var dette et stykke fram. Som vanlig helt ufarlig foran mål, men det er ikke bare hans feil.

Delaveris skuffet litt. Gjorde noen finesser, som ved Simba sin store sjanse i 1. omgang, men virker litt for passiv med tanke på at det er mot hans tidligere klubb og i dag var hans mulighet til å skinne.

Strand og Skaanes litt for like. Klarte ikke å vinne midtbanen mot noen ganske gode spillere. Pedersen nærmer seg laget.

Tilsynelatende har Brann per i dag ingen gode midtstoppere. Forren og Barmen var en helvetes skandale. Vi har heller ikke spiss som scorer mål. Det er en skandale av klubben å gå til sesongstart med så store mangler på de to plassene. Faen ta hele gjengen.

Nixon

For en tafatt gjeng i begge ender av banen! Jeg kan nesten ikke huske en kamp der fremtidshåpet endret seg så mye før og etter kampen. Urutinert naiv tillot jeg meg til å se litt oppover på tabellen før kampen, men nå tror jeg sjansen for nedrykk økte betraktelig. Hvor lenge kan Brann sitte å se på dette? Ser at debatten går høyt i trener-etter-tråden. Men vil debatten gå på styrerommet? Det er der det er viktig.
Rød makt på Hansa

Supertzar

Odd har spiss med fart. Brann har éin midtstoppar med fart. Han blir vraka.

Spent på kor trigger happy den nye sportssjefen er på sparkingar. Eg trur på det dei driv med utenom akkurat når kampane er. Ungt og til dels lokalt. Eg trur egentleg Kåre er OK å på få spelarane til å tenke positivt. Men trur andre trenarar ville klart det betre reint taktisk.

Brann går ned i å basert på dei første ni kampane. Tendensar til bra spel og gode kombinasjonar, men altfor mykje lauskrutt. Kan ha 10-15 avslutningar, men dei aller fleste er ufarlege og treff ikkje ein gong innafor stengene. Og då har eg ikkje nevnt at tabbekvoten i forsvar allereie er brukt opp for i år.

Spennande å sjå om den nye sportssjefen får det travelt på signeringsfronten.

krakra

Jeg syns ikke det er så mye tendenser til spill heller lenger. Det var bra mot RBK og Glimt, men etter at vi begynte å møte de såkalte svakere lagene har det vært rimelig tafatt. Tre mål mot Godset var bra, men det var ikke akkurat feberfotball.

krakra

Quote from: Nixon on June 20, 2021, 20:46:34 PMFor en tafatt gjeng i begge ender av banen! Jeg kan nesten ikke huske en kamp der fremtidshåpet endret seg så mye før og etter kampen. Urutinert naiv tillot jeg meg til å se litt oppover på tabellen før kampen, men nå tror jeg sjansen for nedrykk økte betraktelig. Hvor lenge kan Brann sitte å se på dette? Ser at debatten går høyt i trener-etter-tråden. Men vil debatten gå på styrerommet? Det er der det er viktig.

Hvis det er noe som helst annet en tomt valgflesk i Grevstads snakk om å stille mer krav, så er det umulig å ikke diskutere KIs framtid.

KI er jo ikke fersk i Brann. Han har vært i klubben i ett år. Ledet laget i 26 seriekamper. I på disse 26 seriekampene har vi vunnet fem av dem. LAN fikk sparken i fjor etter fire seire på tolv kamper.

KI ble ikke ansatt for å rydde ut av stallen i fjor, for så å begynne på nytt i år. Han ble hentet for å redde en e-cupplassering. Det endte i totalfiasko. Så begynte alt pratet om råtne epler, dårlig stallsammensetting og dårlig kultur. Alt dette var så mye bedre i år. Men resultatene er bare verre. Og det er ikke ufortjent.

Nixon

Jeg syns flere spillere har en negativ utvikling. Blomberg er en som har blitt veldig usynlig. Strand fikk jo mye mer fart på høyresiden da han ble satt ned. Rasmussen er en annen. Har blitt veldig omstendelig og sinker oss mye etter min mening. Bare av og til glimter han til med gode kjappe løsninger. Det er flere, men disse to har falt mest etter min mening. Vi kan, som nevnt over, ikke lenger si at vi spiller bra uten å få noe igjen for det. Vi får ut det vi setter inn. Og noe mer fortjener vi ikke.
Rød makt på Hansa

fortune

Quote from: Nixon on June 20, 2021, 21:08:26 PMJeg syns flere spillere har en negativ utvikling. Blomberg er en som har blitt veldig usynlig. Strand fikk jo mye mer fart på høyresiden da han ble satt ned.

Riktig observert, men samtidig en litt urettferdig sammenligning. Blomberg måtte tross alt holde eliteseriens tregeste stopperpar i hånden så lenge han var på banen og var flere ganger inne for å redde dem i løpsdueller. Da kan man ikke være ved motstanders hjørneflagg når Brann mister ballen.
First is first, second is nothing

Kagain

Det var forsåvidt interessant at det føltes som mange av de som spilte for Odd hadde Brann-bakgrunn. Men det var vel bare Gilli, Svendsen og Larsen? Hvor mange i Brann har bakgrunn fra Odd? Delaveris og Grøgaard? Det er jo ikke den store forskjellen...

Go Up