• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Moonga Simba

Started by fortune, February 18, 2021, 21:51:11 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Churchill

Med tiden tror jeg Simba blir en klassespiller. Ut fra hva vi har sett de siste kampene, har han hatt en meget fin utvikling siden han kom. Sann mine ord; dette blir en stadion-favoritt!
...we shall never surrender.

krakra

Men det målet var jo Simba på godt og vondt. Han rotet jo egentlig vekk en sjanse med ubesluttsomheten sin. Så reddet han det inn igjen med dribleferdighetene

SKBCPH

Så lenge han redder inn alle sjanser han roter vekk med slike dribleraid er det helt fint for meg :-D
- Vi har den treneren vi har.

esp123

Han er såpass enfotet at jeg er faktisk fristet til å prøve han på venstrekanten. Hvis han kan bruke rykket sitt til å komme til dødlinjen og slå hardt inn så kan det bli veldig farlig.

Superjack

Hva var det med Simba i dag? Virker veldig lite på.

Trodde han skulle gjøre seg spillbar og være meget offensiv når han kom innpå.

Brannsupporter.

Nixon

Rød makt på Hansa

Finfin respons

Har han vært på besøk i Bergen og gjort seg intervjubar?
Hvis ikke:
Noen ganger får to nordmenn fra Ringerike  samme hånd på to forskjellige bord i samme Casino i Las Vegas i løpet av samme dag (og begge går med caps inne.) Så ja, det er ganske spesielt.
Kanskje.

Gulløl

Ser at Moonga Simba er på listen til Aftonbladets største flopper i 2022. Han har kontrakt med Brann i to år til. Hva skjer med han ? Har Brann fremdeles tro på at han har et potensial kunne kanskje et utlån til Åsane i 2023 vært en mulighet, kanskje det løsner for han.
Jeg blir bare simpelthen Idiot, gal . . . (Arne Garborg: Trætte Mænd 8 ) 

Gulløl

Spillervurdering 2022 fra Svenskafans:

Moonga Simba -
Simba har spilt totalt 78 minutter på 11 Allsvenskan-kamper denne sesongen. Det betyr at det har vært i snitt 7-8 minutter per kamp og det er ikke mulig å lage en rating basert på disse tallene. Det han har klart å vise er hurtighet men også en god dribleevne.


https://www.svenskafans.com/fotboll/varnamo/spelarbetyg-2022-mittfaltare-och-anfallare-651150
Jeg blir bare simpelthen Idiot, gal . . . (Arne Garborg: Trætte Mænd 8 ) 

Pyton

Den svenske klubben ønsket ikke å bruke opsjon på kjøp og Simba returnerer til Brann. Om ikke annet inntil videre. BA som skriver i kveld.

Lasaron

Kanskje Huseklepp kan utvikle ham litt?
Tren på langskudd

Gulløl

January 06, 2023, 11:51:07 AM #111 Last Edit: January 06, 2023, 11:55:17 AM by Gulløl
Horneland har blitt enig med Simba om at han som fotballspiller skal satse på en karriere som venstreback ser jeg i media. Det at spilleren er positiv til at "det er en greie å kjøre på med" håper jeg at han også har har treningsvilje og tålmodighet til å få mye kamptrening i posisjonen på Brann 2 i 2023 sesongen og ta det videre derfra til forhåpentligvis eliteseriespill. Simba har kontrakt med Brann ut 2024 så han har en del tid på seg men blir 23 år nå i mai og er ikke akkurat et ungt talent lenger som Brann skal ha kjempetålmodighet med. Men skal bli litt spennende å se hvordan back eksperimentet utvikler seg.
Jeg blir bare simpelthen Idiot, gal . . . (Arne Garborg: Trætte Mænd 8 ) 

krakra

Brann har jo G18, G17 og G16-landslagsbackene, bak Wolfe og Kristiansen. Ser ikke behovet for enda en venstreback og håper ikke Simba tar plassen fra våre backtalenter på Brann 2.

fortune

January 06, 2023, 12:25:19 PM #113 Last Edit: January 06, 2023, 12:38:46 PM by fortune
Ganske spesielt at trenerteamet tror de skal klare å konvertere Simba til back, samtidig som det visstnok var helt umulig å lære Blomberg de defensive aspektene ved rollen.
First is first, second is nothing

Finfin respons

Det kan være en måte å parkere hyperambisjonene og kontrollere skuffelsen over å ikke være førstevalg.

Eller så bærer det bud om formasjonsbytte. Med vingbacker, som Brann egentlig har godt spiller materiale for å lykkes med.
Kanskje.

Go Up