• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Moonga Simba

Started by fortune, February 18, 2021, 21:51:11 PM

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Go Down

Churchill

Med tiden tror jeg Simba blir en klassespiller. Ut fra hva vi har sett de siste kampene, har han hatt en meget fin utvikling siden han kom. Sann mine ord; dette blir en stadion-favoritt!
...we shall never surrender.

krakra

Men det målet var jo Simba på godt og vondt. Han rotet jo egentlig vekk en sjanse med ubesluttsomheten sin. Så reddet han det inn igjen med dribleferdighetene

SKBCPH

Så lenge han redder inn alle sjanser han roter vekk med slike dribleraid er det helt fint for meg :-D
- Vi har den treneren vi har.

esp123

Han er såpass enfotet at jeg er faktisk fristet til å prøve han på venstrekanten. Hvis han kan bruke rykket sitt til å komme til dødlinjen og slå hardt inn så kan det bli veldig farlig.

Superjack

Hva var det med Simba i dag? Virker veldig lite på.

Trodde han skulle gjøre seg spillbar og være meget offensiv når han kom innpå.

Brannsupporter.

Nixon

Rød makt på Hansa

Finfin respons

Har han vært på besøk i Bergen og gjort seg intervjubar?
Hvis ikke:
Noen ganger får to nordmenn fra Ringerike  samme hånd på to forskjellige bord i samme Casino i Las Vegas i løpet av samme dag (og begge går med caps inne.) Så ja, det er ganske spesielt.
Kanskje.

Gulløl

Ser at Moonga Simba er på listen til Aftonbladets største flopper i 2022. Han har kontrakt med Brann i to år til. Hva skjer med han ? Har Brann fremdeles tro på at han har et potensial kunne kanskje et utlån til Åsane i 2023 vært en mulighet, kanskje det løsner for han.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Gulløl

Spillervurdering 2022 fra Svenskafans:

Moonga Simba -
Simba har spilt totalt 78 minutter på 11 Allsvenskan-kamper denne sesongen. Det betyr at det har vært i snitt 7-8 minutter per kamp og det er ikke mulig å lage en rating basert på disse tallene. Det han har klart å vise er hurtighet men også en god dribleevne.


https://www.svenskafans.com/fotboll/varnamo/spelarbetyg-2022-mittfaltare-och-anfallare-651150
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Pyton

Den svenske klubben ønsket ikke å bruke opsjon på kjøp og Simba returnerer til Brann. Om ikke annet inntil videre. BA som skriver i kveld.

Lasaron

Kanskje Huseklepp kan utvikle ham litt?
Tren på langskudd

Gulløl

January 06, 2023, 11:51:07 AM #111 Last Edit: January 06, 2023, 11:55:17 AM by Gulløl
Horneland har blitt enig med Simba om at han som fotballspiller skal satse på en karriere som venstreback ser jeg i media. Det at spilleren er positiv til at "det er en greie å kjøre på med" håper jeg at han også har har treningsvilje og tålmodighet til å få mye kamptrening i posisjonen på Brann 2 i 2023 sesongen og ta det videre derfra til forhåpentligvis eliteseriespill. Simba har kontrakt med Brann ut 2024 så han har en del tid på seg men blir 23 år nå i mai og er ikke akkurat et ungt talent lenger som Brann skal ha kjempetålmodighet med. Men skal bli litt spennende å se hvordan back eksperimentet utvikler seg.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

krakra

Brann har jo G18, G17 og G16-landslagsbackene, bak Wolfe og Kristiansen. Ser ikke behovet for enda en venstreback og håper ikke Simba tar plassen fra våre backtalenter på Brann 2.

fortune

January 06, 2023, 12:25:19 PM #113 Last Edit: January 06, 2023, 12:38:46 PM by fortune
Ganske spesielt at trenerteamet tror de skal klare å konvertere Simba til back, samtidig som det visstnok var helt umulig å lære Blomberg de defensive aspektene ved rollen.
First is first, second is nothing

Finfin respons

Det kan være en måte å parkere hyperambisjonene og kontrollere skuffelsen over å ikke være førstevalg.

Eller så bærer det bud om formasjonsbytte. Med vingbacker, som Brann egentlig har godt spiller materiale for å lykkes med.
Kanskje.

Gulløl

Moonga Simba ble matchvinner og avgjorde da GIF Sundsvall beseiret AFC Eskilstuna i helgen. Kanskje han er på gang.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Superjack

Med dagens situasjon på kant, kan han komme inn i sommer om han overbeviser i vår?
Brannsupporter.

Gulløl

June 27, 2023, 10:43:01 AM #117 Last Edit: June 27, 2023, 11:16:20 AM by Gulløl
Rettet innlegg:

Registrerer at Moonga Simba etter utlånet i februar til GIF Sundsvall i Superrettan har fått spilletid i 10 av 12 kamper og til sammen spilt 850 minutter. Tre mål og en assist. Altså ser dette utlånet absolutt bra lovende ut foreløpig og det ser ut som han er i utvikling. Simba er på sitt andre utlån i sin Brann karriere. Vi får se hva som skjer utviklingsmessig resten av året og utlånsperioden. Klubben hans er for tiden på 10 plass av 16 klubber på tabellen. Simba ble 23 år nå i mai og har kontrakt med Brann ut 2024.  Ønsker Brann å hente han tilbake i sommer må Brann forhandle og betale han ut av utlånsperioden, altså en kompensasjon til GIF Sundsvall. Personlig mener jeg at i den positive utviklingen han nå er i at han fullfører utlånet i klubben han nå får mye spilletid for, istedenfor trolig for mye mye tid på benken for Brann. Men selvfølgelig har Brann med Jimmi og Huseklepp eventuelt fulgt han så tett at de nå mener at han er klar til å hentes tilbake til mye spilletid for Brann er det bare å kjøre på. Som kjent sliter både Blomberg og Castro med skader for tiden, usikkert hvor mye de kan spille resten av sesongen. Kanskje Simba i 2024 sesongen kan bli fast på høyrekanten i Brann etter et eventuelt storsalg av Blomberg (?).
https://www.sofascore.com/player/simba-moonga/1020866
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Falkman

Quote from: Gulløl on June 27, 2023, 10:43:01 AMRegistrerer at Moonga Simba etter utlånet i slutten av mars til IFK Värnamo i Allsvenskan har fått spilletid i 10 av 12 kamper og til sammen spilt 850 minutter. Tre mål og en assist. Altså ser dette utlånet absolutt bra lovende ut foreløpig og det ser ut som han er i utvikling. Simba er på sitt andre utlån i sin Brann karriere. Vi får se hva som skjer utviklingsmessig resten av året og utlånsperioden. Klubben hans som er nyopprykket i år er for tiden på 10 plass av 16 klubber på tabellen. Simba ble 23 år nå i mai og har kontrakt med Brann ut 2024. IFK Värnamo har opsjon på kjøp. Ønsker Brann å hente han tilbake i sommer må Brann forhandle og betale han ut av utlånsperioden, altså en kompensasjon til IFK Värnamo for avbrutt utlån. Personlig mener jeg at i den positive utviklingen han nå er i at han fullfører utlånet i klubben han nå får mye spilletid for, istedenfor trolig for mye mye tid på benken for Brann.
Men selvfølgelig har Brann fulgt han så tett at de nå mener at han er klar til å hentes tilbake til mye spilletid er det bare å kjøre på. Som kjent sliter både Blomberg og Castro med skader for tiden, usikkert hvor mye de kan spille resten av sesongen. Kanskje Simba i 2024 sesongen kan bli fast på høyrekanten i Brann etter et eventuelt salg av Blomberg (?).
https://www.sofascore.com/player/simba-moonga/1020866


.. men det var i jo fjor Simba var på utlån i Varnamo. Det gikk ikke særlig bra for ham, kun 11 innhopp, og 78 min totalt. For klubben, som var nyopprykket da, gikk det langt bedre, de havnet  på 10. plass.

I år har Simba spilt fast på GIF Sundsvall på nivå 2 i Sverige.  3 mål på 11 kamper fra start.

Gulløl

June 27, 2023, 11:01:48 AM #119 Last Edit: June 27, 2023, 11:14:00 AM by Gulløl
Quote from: Falkman on June 27, 2023, 10:59:56 AM.. men det var i jo fjor Simba var på utlån i Varnamo. Det gikk ikke særlig bra for ham, kun 11 innhopp, og 78 min totalt. For klubben, som var nyopprykket da, gikk det langt bedre, de havnet  på 10. plass.
I år har Simba spilt fast på GIF Sundsvall på nivå 2 i Sverige.  3 mål på 11 kamper fra start.
Beklager forvekslingen av klubbene i farten, har rettet den viktige detaljen.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Gulløl

Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Lasaron

Velkommen tilbake. Bli bedre på valg og forståelse, så blir du god.
Tren på langskudd

Leffen

Har et stort håp om Simba-gjennombrudd (håpet er kanskje større en troen)

Men om det viser seg at han kan være OK på venstreback vil jeg mye heller se det, men Ruben som trygg sikring i midtforsvaret, enn Ruben på VB og Palle i midten.

Kagain

Jeg er skeptisk til at Simba skal vise seg som en åpenbaring på venstrebacken, men det er i alle fall bra at Brann sa seg fornøyd med å betale et par hundretusener for å avsluttet et lån med en Brann-spiller i stedet for å panisk kjøpe en venstreback bare for å ha som backup for Torsvik.

Corran

Simba har fått mer muskler og har vokst med tilliten og spillet. Han har fått grei beskjed om at han hentes tilbake som back.
Han sier selv det vi alle vet og det er at han har mye å lære når Brann ikke har ballen.

Horneland sier veldig mye ritkig i BA artikkel ang Simba
https://www.ba.no/simba-jeg-foler-jeg-har-noe-a-bevise-her/s/5-8-2331426

"- Jonas trenger avlastning, og derfor har vi hentet Simba til å fylle den rollen"
"- Men vi ønsker å frigjøre Ruben til å være midtstopper, og det gjør at vi trenger dekning på backen"
 "i Jonas Torsvik har vi en spennende back vi ønsker å satse på. Hadde vi hentet et klart førstevalg der nå, ville vi gjort det vanskeligere for ham når han kommer tilbake."

Sier også at de ikke vet om dette går, men de prøver.

Så her bekrefter de langt på vei at de ikke ønsker å bruke Palle som midtstopper og heller gambler med backen så Ruben kan spille midtstopper.
Horneland viser jo også at han ønsker å satse på Torsvik og gjøre veien hans så lett som mulig. Han er altså ikke interessert i å bruke en litt eldre halvgod spiller som kan ta plassen hans slik enkelte ser ut til å mene at han heller vil enn å satse på unge spillere.

In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Christian

Eg kjenner eg er veldig positiv til litt eksperimentering og ikkje minst offensiv innstilling på backplass. Det hadde vært ekstremt moro om Simba lykkes og blir en OK venstreback med ekstrem x-faktor framover på banen. Det er vel få som forventer det helt store, men kanskje det er akkurat det Simba trenger for å lykkes.

Churchill

Hvordan spilte Moonga i dag? BA sier han var dårlig mens de fleste andre mener han klarte seg meget godt ip ny posisjon.
...we shall never surrender.

ostraume

Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

krakra

Han har ikke løpskapasiteten til Wolfe, for å si det mildt. Så han etterlot seg ganske mye rom bakover. Men veldig god til å drive framover med ball, forbi pressledd. Så alt i alt en bra kamp, men tror han ryker når Torsvik er frisk og rask.

Spelaren

BA "vant til de grader kampen om midten" om Sivert heime mot Viking tar feil.
Gå av.

Erlend

Overraskende bra, en del veldig fine driv fremover (akkurat det var vel ganske forventet) men vant også en del dueller en mot en både i luften og langs bakken.  Men selvfølgelig, man merker at han har spilt mer i angrep enn i forsvar i løpet av karrieren. 

Bt gir han en 6 på børsen, tenker det er mer i riktig område enn BA

Lasaron

Tren på langskudd

Corran

Veldig variert i hva jeg mener om ham. Mot et lag som hamkam så er han rett mann. Mot et bedre lag så tenker jeg at han kanskje faller gjennom. Og at det er Ruben som er midtstopperen som dekker opp for ham er ei heller en ulempe.
Var noen ganger der det var total mangel på løp hjem som holdt på å få det til å klikke for meg men så var det andre situasjoner der jeg tenkte det var riktig valg
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

ChristianCBentzen

August 07, 2023, 03:18:16 AM #133 Last Edit: August 07, 2023, 03:35:09 AM by ChristianCBentzen
Skal ikke lyge med å si jeg syns det er litt gøy å se all hyllesten til Simba etter jeg roste tilbakekallingen av Brann, med litt negativ respons😅😅
(Annen Tråd)

Det er tross alt bare 1 kamp som har blitt spilt, kanskje tidlig å forvente noe av det samme videre. Var svak defensivt (noe som sikkert jobbes med) og etterlater seg litt mye rom under HamKam kampen.

Virker lovende, men står på mitt at når/hvis han er ferdig på venstreback så bør han kanskje testes på midten.
Kan forvente å se like tøffe utfordringer og kalde avgjørelser fremover, men feil tror jeg nok kommer..

Kanskje hvis han blir bedre defensivt kan han utfordre evt ta plassen til Torsvik, men det tør jeg ikke å påstå etter forrige utfall hehe😅

ChristianCBentzen

August 07, 2023, 03:22:26 AM #134 Last Edit: August 07, 2023, 04:14:23 AM by ChristianCBentzen
Quote from: Gulløl on February 19, 2021, 10:12:55 AMBrann betaler omkring halvannen million for spilleren skriver BA. Samme sum ble nevnt i forbindelse med Delevaris. Da er vel "Hetle Nilsen potten" på 3 millioner oppbrukt. Overgangskassen er helt tom og bunnskrapt ? Noen får spørre Soltvedt hvilke mynter som ligger i bunnen av kassen. Den sentrale midtbanespilleren de jakter "som er for god for eliteserien" kan de trygt spørre om hjelp fra Mohn om å finansiere, lenge siden de ba om hjelp derfra. En profil som virkelig hadde økt tilskuertilstrømningen og økt billettinntektene hadde gjort seg.

Ser han kostet 1,5 mill og etter dagens marked er ikke det all verden. Ser ut til å bli en grei deal.

Delaveris derimot. Hva har skjedd med han? (Kort oppsummert hvis noen gidder mtp feil tråd)

krakra

Simba må virkelig løfte løpskraften sin hvis han skal ha noe på midtbanen å gjøre. Han mangler nok også spilleforståelsen og intensiteten som trengs i den rollen. Han gjorde en bra vikarjobb på venstrebacken, men det er ikke bare defensivt han må forbedre seg hvis han vil utfordre Torsvik. Noe jeg ikke tror han kommer til å gjøre.

Lasaron

Simba gjorde en god nok prestasjon til å holde ham inne på laget så lenge Torsvik er ute. Og så tåler vi om neste kamp er nede på bunnivået til Pedersen/Crone. Jeg likte det jeg så. Det handler også om typer til å spille den offensive fotballen vi vil. Da vil vi ha Ruben som stopper og en Wolfe-aktig type på venstreback. Simba er venstrefotet, rask og kan ta av press. Han virker også langt modnere enn sist han var her. Sterkere, klokere og kaldere.
Tren på langskudd

Dickens

Faren her er at det er en hårfin balansegang fra kald og rolig til naiv og håpløs. Imponerte meg stort i går, men mot bedre lag blir vi fort straffet knallhardt om han fortsetter å jukse på returløpene, eller får stygge brudd i mot om han prøver å drible av to stykker helt nede ved egen 16-meter. Enn så lenge, kjør på! Regner med at Horneland gjør det han kan for å justere der det må til.

Superjack

Ser for meg et veldig Elsk/Hat forhold til Simba.

Når han lykkes med å dra av press og komme fremover er det et formidabelt angrepsvåpen og fantastisk.

Men jeg ser for meg at det også kommer til å gå stygt galt noen ganger også. Og stygge mål imot.

Blir litt som Wemba på Glimt. Er jo en fantastisk offensiv back. Og så gjør han en del involveringer som er katastrofale. Men totalen for Glimt er positiv.

Sånn tenker jeg det er med Simba også. Han skal løse rollen slik at det passer Brann sin spillestil. Så får vi heller rive av oss håret innimellom i frustrasjon av det som skjer av feil. Som garantert vil komme.
Brannsupporter.

ZsoltKorcsmar

Lovende, men en ting jeg hadde fortrengt var hvor ekstremt venstrebent han er. Han har farten, ballbehandlingen, roen og drivet. Får han opp kapasiteten litt (som er noe av det enkleste å trene) så er det neste på plass.

Likevel kjedelig at han må ha ballen på godfoten for selv den minste pasning. Når han kommer utvendig og skal slå inn er det jo bra, men når han trekker inn i banen blir det begrenset.

Får han noen på overlapp så er det som at han ikke slår pasningen med høyre, men vender utover litt for å få den på venstre før pasningen går. Skjære inn og avslutte med høyre kan man også bare glemme. Stopper alltid opp og legger over på venstre, det gjør han jo ganske forutsigbar. Bør jobbe med løfte nivået på høyrebenet.

Lasaron

Eventuelt bli bedre med utsiden. Vet ikke hva som er enklest å trene opp.
Tren på langskudd

Nixon

Jeg så klipp fra Moongas første trening med klubben nå sist uke, og han brukte da høyre foten såpass mye at jeg la merke til det. Så helt evneveik er han ikke dersom han vil.
Rød makt på Hansa

ACHTUNG

Hva er det som feiler BAs børspanel som har gitt Simba elendig kritikk og bare terningkast 4?

Superjack

Quote from: ACHTUNG on August 07, 2023, 13:36:53 PMHva er det som feiler BAs børspanel som har gitt Simba elendig kritikk og bare terningkast 4?

Samme som satt 6 på Sivert forrige uke regner jeg med.

Men hva diagnosen er vet jeg ikke noe om.
Brannsupporter.

Gulløl

Quote from: Superjack on August 07, 2023, 18:27:03 PMMen hva diagnosen er vet jeg ikke noe om.
Diagnosen er fremtidig fotballekspert som øver seg som ferievikar. Øving gjør mester ; )
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Lasaron

Nå har godgutten fått spilletid i en håndfull kamper. Det har vært både hummer og kanari. Men totalt sett mener jeg han både har blitt sterkere og klokere. Så lenge han holder seg frisk vil han også få bedre kondis pga regimet på treningene etc. Jeg tror han kan bli god.
Tren på langskudd

Erlend

Imponerende god kontroll på den raske, tekniske vingen til AZ som virket skummel når han spilte mot TP.  Til gjengjeld var det noen touch på Sævarsson-nivå

Superjack

Simba er et mysterium.

Noen ganger virker han som en potensiell stjerne i en PL klubb,  og så kan man lure på om han passer bedre i en bedriftsserie...

Og det i løpet av 2 minutter i samme kamp.
Brannsupporter.

Finfin respons

Ja! Det er egentlig utrolig synd at Soltvedt (velsigne den foten) ble hentet. For det han viste mot Ham Kam på venstrebacken var bare helt herlig. Skulle gjerne sett den utviklingen!
Kanskje.

Go Up